ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Νοτσιόνι: "Δεν ξεχνάμε πως είναι Πρωταθλητές"

Νοτσιόνι: "Δεν ξεχνάμε πως είναι Πρωταθλητές"

Ο Νοτσιόνι αναφέρθηκε με σεβασμό στον Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, επισημαίνοντας όμως πως η Κάχα θα έρθει στο ΣΕΦ με σκοπό να κερδίσει. "Να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι", δήλωσε ο Ιβάνοβιτς.
Ο σούπερ-σταρ της Κάχα Λαμποράλ, Αντρές Νοτσιόνι, και ο σκληρός προπονητής των Βάσκων, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, μίλησε στην Euroleague για την πρεμιέρα της ομάδας τους στην Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ (21:00) της Πέμπτης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο 33χρονος Αργεντινός φόργουορντ, Αντρές Νοτσιόνι, δήλωσε: "Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την Κάχα, καθώς δεν μπορούμε να ξεχάσουμε πως θα αντιμετωπίσουμε τον Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό. Για εμάς, είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας και θα πάμε στο ΣΕΦ με σκοπό να κερδίσουμε. Σκοπός μας να βελτιώσουμε το επίπεδο μας, σε σχέση με την εικόνα που παρουσιάσαμε στο τελευταίο παιχνίδι στο ισπανικό πρωτάθλημα (κόντρα στη Κάχασολ), ώστε να ξεκινήσουμε με νίκη στην Eυρωλίγκα".

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, σχολίασε: "Άλλη μία σεζόν στην Ευρωλίγκα ξεκινάει στην οποία θα λάβουν μέρος πολλές καλές ομάδες. Είναι μία ανοιχτή διοργάνωση η φετινή. Το γκρουπ μας είναι πολύ ισχυρό, με πολύ δυνατούς αντιπάλους, όπως είναι φυσικά ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα υπερασπιστεί τον τίτλο του. Χρειάζεται να αγωνιστούμε με υπομονή, χρησιμοποιώντας το μυαλό μας, παίζοντας δυνατή άμυνα ώστε να κερδίσουμε σε μία πολύ δύσκολή έδρα".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου