ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Καζάζης: "Ευκαιρία για τους νέους Έλληνες παίκτες"

Καζάζης: "Ευκαιρία για τους νέους Έλληνες παίκτες"

Ο Δημήτρης Καζάζης υποστήριξε πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, τονίζοντας πως αυτή η σεζόν αποτελεί ευκαιρία για τους νέους Έλληνες παίκτες να δείξουν την αξία τους.
Ο Δημήτρης Καζάζης, καθώς και οι υπόλοιποι 11 προπονητές των ομάδων της φετινής Volleyleague, απάντησε σε τέσσερις ερωτήσεις που του τέθηκαν από το γραφείο Τύπου της διοργανώτριας του πρωταθλήματος, Ε.Σ.Α.Π.
Διαβάστε τι απάντησε ο τεχνικός των ερυθρολεύκων:

Το πρωτάθλημα είναι πλέον στην αφετηρία του. Ποιες είναι οι αγωνιστικές και όχι μόνο, προσδοκίες που έχετε από την Volleyleague ΟΠΑΠ ΟΠΑΠ 2012-2013;

"Εύχομαι κατά αρχάς να μην υπάρχουν προβλήματα όπως πέρσι. Το πρωτάθλημα να ξεκινήσει και να τελειώσει με επίκεντρο τους αγώνες και τους αθλητές. Οργανωτικά να σταθεί σε καλό επίπεδο, βάση και των δεδομένων της εποχής και για αυτό όλοι πρέπει να βοηθήσουμε και να προσπαθήσουμε να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Εύχομαι να υπάρχει υγεία σε όλους τους αθλητές και ότι καλύτερο στις ομάδες της Volleyleague ΟΠΑΠ. Αγωνιστικά θα είναι ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αφού οι ομάδες θα βρουν το δρόμο τους και θα έχει συναρπαστικά ματς. Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ποιοτικό, αλλά θα είναι πολύ ανταγωνιστικό".

Στα ρόστερ των ομάδων υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις, ενώ παρατηρείται μια μείωση στον αριθμό των ξένων αθλητών. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις δεδομένες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί πιστεύετε ότι θα βοηθήσουν στο να εμφανιστούν στο προσκήνιο της Volleyleague ΟΠΑΠ ΟΠΑΠ νέοι Έλληνες αθλητές;

"Βλέπουμε ότι αναγκαστικά λόγω της γενικότερης κρίσης ότι η μείωση των ξένων και η μη έλευση ποιοτικών ξένων είναι μια πραγματικότητα. Αυτό δίνει μια ευκαιρία στους Έλληνες - και στους νέους Έλληνες παίκτες- να δείξουνε την αξία τους και να αποδείξουν ότι μπορούν αυτοί να στελεχώσουν τις ομάδες μας χωρίς να αναζητάμε σύλλογοι και προπονητές τον οποιονδήποτε ξένο. Είναι καλή ευκαιρία για να δούμε τις δυνατότητες των Ελλήνων και να κριθούν με βάση την ποιότητα και την εικόνα που θα παρουσιάσουν".

Ποιοι είναι οι στόχοι που έχει θέσει η ομάδα σας για τη φετινή σεζόν και τι θα θεωρήσετε επιτυχία για την ομάδα σας;

"Ο Ολυμπιακός μετά από μια μέτρια χρονιά, φέτος θεωρώ ότι έχουμε οργανώσει αρκετά καλά την ομάδα. Στόχος είναι οι εγχώριοι τίτλοι και αυτό θέλουμε να πετύχουμε. Εφόσον τους κατακτήσουμε, θα είναι μια πετυχημένη χρονιά γιατί θα έχουμε συνδυάσει την κατάκτηση των τίτλων με την οικονομική εξυγίανση της ομάδας".

Ποια ομάδα θεωρείτε ότι έχει τον πρώτο λόγο στη μάχη της κατάκτησης του τίτλου και ποια μπορεί να εξελιχθεί ως η έκπληξη του πρωταθλήματος;

"Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο εφόσον δεν έχουμε ατυχίες και κυλήσουν όλα φυσιολογικά, αλλά υπάρχουν αρκετές δυνατές ομάδες... Η Σύρος είναι ενισχυμένη, ενώ Παμβοχαϊκός, ΠΑΟΚ, Κηφισιά, Άρης και ίσως ο Εθνικός μπορούν μέσα από διάφορα αποτελέσματα να κάνουν την έκπληξη".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου