ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Παγκόσμιος Σπύρος Γιαννιώτης!

Παγκόσμιος Σπύρος Γιαννιώτης!

Ο Σπύρος Γιαννιώτης θριάμβευσε στο Παγκόσμιο Κύπελλο 10χλμ. μαραθώνιας κολύμβησης μετά και την τελευταία νίκη του στο Σαντού της Κίνας.
Με τον τίτλο του νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου 10 χιλιομέτρων μαραθώνιας κολύμβησης επιστρέφει από την Κίνα ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού και κορυφαίος Έλληνας κολυμβητής, Σπύρος Γιαννιώτης.

Ο 4ος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου κατέλαβε την πρώτη θέση στη γενική βαθμολογία. Στον αγώνα που ολοκλήρωσε τη σειρά αγώνων της FINA, στο Σαντού της Κίνας, ο Γιαννιώτης πήρε την πρώτη θέση με χρόνο μία ώρα, πενήντα λεπτά και 41.7 δευτερόλεπτα.

"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με όλους τους αγώνες. Έφτασα στο στόχο μου που ήταν η πρώτη θέση στα Παγκόσμια Κύπελλα. Σήμερα (Σάββατο) ήταν ο τελευταίος και ήθελα τη νίκη, όπως κι έγινε. Έκλεισε μια χρόνια με το καλύτερο τρόπο. Τώρα ακολουθεί ξεκούραση και λίγος χρόνος για μένα, ώστε να γεμίσω μπαταρίες για την επόμενη χρονιά που έχει Παγκόσμιο στη Βαρκελώνη", σχολίασε ο Γιαννιώτης που πήρε τέσσερις νίκες φέτος, σε Σάντος, Βιέντμα, Εϊλάτ και Σαντού.

Ο προπονητής και κουμπάρος του, Νίκος Γέμελος, τόνισε:

"Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που τελειώνει με αυτό τον τρόπο η χρονιά και θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Ομοσπονδία που μας στήριξε. Έδωσαν το Παγκόσμιο Κύπελλο στον Σπύρο με μεγάλη χρονική διάφορα ανάμεσα σε καθένα από τα ταξίδια. Μπορεί το Ολυμπιακό μετάλλιο να μην ήρθε, αλλά τουλάχιστον δεν έκλεισε άδοξα η χρονιά. Ξεκινάει έτσι μια καινούργια αγωνιστική περίοδος με στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βαρκελώνη του χρόνου τον Αύγουστο".


www.redplanet.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου