ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Με την αύρα του Πρωταθλητή

Με την αύρα του Πρωταθλητή

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει Κάχα. Έχει την αύρα του Πρωταθλητή, αλλά δεν θα υποτιμήσει τους Βάσκους. Στην 12άδα ο Λο και αμφίβολος ο Περπέρογλου. Δείτε τα βίντεο από την προπόνηση.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της πρεμιέρας του στην Euroleague, στην οποία θα αντιμετωπίσει την Κάχα Λαμποράλ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το βράδυ (21:00) της Πέμπτης (11/10).
Ο Ολυμπιακός έχει την αύρα του Πρωταθλητή Ευρώπης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υποτιμήσει την Κάχα Λαμποράλ. Η ομάδα θα ξεκινήσει την φετινή σεζόν σεμνά και ταπεινά όπως και πέρσι, βλέποντας το κάθε ματς ξεχωριστά. Το ζητούμενο για τους ερυθρόλευκους να ξεκινήσουν με το... δεξί τις υποχρεώσεις τους στην Euroleague, νικώντας μπροστά στο κοινό τους την ισπανική ομάδα. Πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν δυσκολίες και εκπλήξεις, αλλά οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι ώστε να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης.

Ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας μαζί με τους παίκτες είδαν βίντεο πριν την προπόνηση, αναλύοντας τον τρόπο που αγωνίζονται οι Βάσκοι, ενώ στη συνέχεια η ομάδα έπαιξε εσωτερικό διπλό δίνοντας βαρύτητα στην τακτική. Τόσο στον τρόπο που θα πρέπει να λειτουργήσει στην επίθεση ο Ολυμπιακός, όσο και στις "παγίδες" στην άμυνα. 

Σκοπός να σταματήσουν τον γρήγορο τέμπο των φιλοξενούμενων και να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι. Επίσης, στόχος τους το να "ματσάρουν" σωστά τα σχήματα της Κάχα, καθώς ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, λόγω προβλημάτων με τραυματισμούς, κάνει ορισμένα πειράματα στις πεντάδες του, όπως το να χρησιμοποιεί στο "5" (για παράδειγμα) τον Νοτσιόνι.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωστοποίησε πως ο Έισι Λο θα συμπεριληφθεί κανονικά στην δωδεκάδα των ερυθρολεύκων για το ματς κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ. Είναι σε καλύτερη κατάσταση, δεν είναι απόλυτα έτοιμος (λόγω του διαστήματος που έμεινε εκτός δράσης από τον τραυματισμό του), αλλά ο Έλληνας τεχνικός επεσήμανε πως θα χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι ο Αμερικανός γκαρντ, έστω και για λίγο.

Στο θέμα του Στράτου Περπέρογλου, ο 28χρονος φόργουορντ δεν έλαβε μέρος στην τελευταία προπόνηση και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί το πρωί ανήμερα του αγώνα. Αντιμετωπίζει ένα διάστρεμμα, είναι καλύτερα και το αν θα αγωνιστεί θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Άλλα προβλήματα δεν αντιμετωπίζουν οι Πειραιώτες, ενώ στο ενδεχόμενο που μείνει εκτός 12άδας ο "Περπ", στο "3" ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα χρησιμοποιήσει κάποιον παίκτη από τα γκαρντ, όταν, βέβαια, θα βρίσκεται στον πάγκο ο Κώστας Παπανικολάου.

Δείτε βίντεο με πλάνα από την τελευταία προπόνηση:


RedPlanet.gr - Προπόνηση ΣΕΦ (1) από redplanetgr
RedPlanet.gr - Προπόνηση ενόψει Κάχα (2) από redplanetgr
RedPlanet.gr - Προπόνηση ενόψει Κάχα (3) από redplanetgr
RedPlanet.gr - Προπόνηση ενόψει Κάχα (4) από redplanetgr
RedPlanet.gr - Προπόνηση ενόψει Κάχα (5) από redplanetgr www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου