ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Το Eurosport για Ολυμπιακό

Το Eurosport για Ολυμπιακό

Ένα μεγάλο αφιέρωμα ετοιμάζει το Eurosport στον Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό και συνεργείο του καναλιού βρέθηκε στο ΣΕΦ και πήρα δηλώσεις από τους Γιώργο Μπαρτζώκα, Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη.
"Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από πέρσι. Ο πρώτος μας στόχος είναι πάρουμε το ελληνικό πρωτάθλημα που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ο Ολυμπιακός είχε 15 χρόνια για να το πάρει και πρέπει να το επαναλάβουμε.

Μετά θα κοιτάξουμε την Ευρωλίγκα είναι πολύ δύσκολο για μας γιατί όλοι έχουν μεγαλύτερο κίνητρο για να μας κερδίσουν, να νικήσουν δηλαδή τους πρωταθλητές Ευρώπης και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό.

Ο πρώτος μας στόχος είναι να περάσουμε στο Top 16. Αυτό πρέπει να κοιτάμε τώρα", τόνισε ο τεχνικός των Πειραιωτών και τη σκυτάλη πήρε ο Πρίντεζης:

"Πιστεύω έχουμε μιλήσει αρκετά πια για αυτήν την στιγμή και θα πρέπει να ξεχάσουμε τα πάντα από πέρσι και το μόνο που να θυμόμαστε να είναι  ο τρόπος που φτάσαμε ως εκεί.

Εντάξει σίγουρα ήταν ένας εκπληκτικός τελικός, ένας τελικός που οι περισσότεροι από τους οπαδούς μας θα τον θυμούνται για πολλά χρόνια, όμως τώρα που ξεκινάει η καινούρια σεζόν έχουμε βάλει νέους στόχους και πρέπει να συνεχίσουμε. Να μείνουμε στον ίδιο ρυθμό και να δουλεύουμε όλο και περισσότερο. Να είμαστε όσο το δυνατόν γίνεται δυνατοί σε μία τόσο δύσκολη Ευρωλίγκα που έρχεται".

Από την πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης, υποστήριξε τα εξής: "Με τον Ολυμπιακό θα ήταν μεγάλη επιτυχία αν θα μπαίναμε μέχρι το Top16. Αυτό έκανε ό,τι κατακτήσαμε να μοιάζει ακόμα σημαντικότερο. Βελτιωθήκαμε ακόμα περισσότερο και δεν θυμάμαι όσα χρόνια παίζω μπάσκετ κάτι παρόμοιο με ότι πετύχαμε".

Δείτε το βίντεο:


OLYMPIACOS BC ON EUROSPORT από redplanetgr

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου