ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ο Χιμένεθ αποθεώνει Μανωλά

Ο Χιμένεθ αποθεώνει Μανωλά

13/10/2012

Ο Ισπανός τεχνικός συνεργάστηκε στην ΑΕΚ με τον Κώστα Μανωλά, δίνοντας την ευκαιρία στον Έλληνα στόπερ να πάρει παιχνίδια στα πόδια του σε νεαρή ηλικία.
Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Σαραγόσα δήλωσε στην εφημερίδα "Πρωταθλητής":

"Είναι ένας παίκτης με πολύ μέλλον μπροστά του. Πρέπει όμως να του δοθεί ο χρόνος για να βελτιώσει το ταλέντο του. Έχει άφθονο ταλέντο.

Προσωπικά είναι από τους πιο ταλαντούχους που έχω γνωρίσει στη θέση του. Θέλει τον χρόνο του. Είναι δουλευταράς και του έκανε καλό η συνύπαρξη με τον Δέλλα στην άμυνα. Χρειάζεται έναν έμπειρο δίπλα του για να μαθαίνει.

Ο Ολυμπιακός έκανε μία σπουδαία επιλογή με τον Κώστα. Σίγουρα θα χρειαστεί τη βοήθεια των πιο έμπειρων. Θα χρειαστεί βελτίωση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού του. Μπορεί να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Θεωρώ ότι μπορεί να παίξει και σε κορυφαία πρωταθλήματα, ακόμη και στην Ισπανία και στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Ο Κώστας είναι γρήγορος, είναι δυνατός, είναι ψηλός και πολύ δουλευταράς. Δεν θα πω ότι μοιάζει με κάποιον άλλον. Θα πω ότι είναι ξεχωριστό ταλέντο που έχει δρόμο μπροστά του και μπορεί να δώσει πάρα πολλά".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου