ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Περπέρογλου: "Ένιωθα καλά και προσπάθησα για το καλύτερο"

Περπέρογλου: "Ένιωθα καλά και προσπάθησα για το καλύτερο"-Παπανικολάου: "Υπήρχε άγχος"

Ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Κάχα Λαμποράλ, μίλησε για την επιτυχημένη πρεμιέρα των Πρωταθλητών Ευρώπης στη φετινή διοργάνωση.
Ο Στράτος Περπέρογλου δεν ήταν 100% έτοιμος λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο. Ο Έλληνας φόργουορντ όχι μόνο έπαιξε, αλλά ήταν και εξαιρετικός! Πέτυχε 16 πόντους με 3/4 δίποντα, 2/5 τρίποντα και 2/2 βολές, έχοντας παράλληλα 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και ένα λάθος.

"Το προπονητικό τιμ έκανε αγώνα δρόμου για να καταφέρω να παίξω. Ένιωθα καλά και προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό", είπε αρχικά για τον τραυματισμό του και πρόσθεσε σε ό,τι αφορά το ματς:

"Δεν παίξαμε πάρα πολύ καλά σήμερα, αλλά σημασία έχει ότι κερδίσαμε. Δεχθήκαμε αρκετούς πόντους για παιχνίδι εντός έδρας αλλά αυτό ίσως να έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν σταματήσαμε τον ρυθμό της Κάχα που έπαιξε γρήγορο μπάσκετ", είπε ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος υπογράμμισε στη συνέχεια πως η πειραϊκή ομάδα θα γίνεται καλύτερη παιχνίδι με το παιχνίδι.

"Η πρεμιέρα πάντα είναι δύσκολη αλλά κρατάμε το γεγονός πως βγήκαμε νικητές. Δεν μας βοηθάει πως δεν έχουμε δώσει πολλά επίσημα παιχνίδια αλλά σιγά-σιγά θα γινόμαστε καλύτεροι", ανέφερε σχετικά.

Παπανικολάου: "Υπήρχε άγχος"

Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε πως ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ λόγω άγχους, αλλά και της έλλειψης επίσημων αγώνων.
Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα δεν έχει δώσει επίσημα παιχνίδια μέχρι στιγμής στο ελληνικό Πρωτάθλημα, το οποίο προκάλεσε άγχος στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ενόψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρας με την Κάχα Λαμποράλ στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Κώστας Παπανικολάου:

"Κάθε αρχή και δύσκολη. Υπήρχε άγχος, είναι πρώτο επίσημο παιχνίδι. Έχουμε φτάσει στα μέσα Οκτωβρίου για να παίξουμε το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι, εκτός από ένα παιχνίδι Κυπέλλου που δεν μας πρόσφερε τίποτα.

Όλοι παίξαμε το παιχνίδι μας. Πρέπει να κοιτάξουμε λίγο τους πόντους που δεχθήκαμε στην άμυνα. Το άγχος μπροστά στον κόσμο μας, μας επηρέασε.

Αυτό που δεν έγινε σε πολύ καλό βαθμό ήταν τα πικ εν ρολ των ψηλών της Κάχα. Ειδικά ο Λάμπε μάς έκανε μεγάλη ζημιά. Ξέραμε ότι αν τρέξουμε το γήπεδο, η άμυνά τους θα ήταν ανέτοιμη και θα μπορούσαμε να τους χτυπήσουμε εκεί".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου