ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

13/10/2012

 

«ΟΚ» με UEFA, δεν ξεχνάει ο «Κάρα» 

13/10/2012

«ΟΚ» με UEFA, δεν ξεχνάει ο «Κάρα» 
Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος χθες έστειλε – ως όφειλε – το report στην UEFA. Οι «πράσινοι» αναφέρουν και την επίτευξη διακανονισμών για την πρώτη δόση των φετινών συμβολαίων του παικτών. Ωστόσο, ευχάριστη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο πρώτος – χρονικά - ποδοσφαιριστής που δέχθηκε τον νέο διακανονισμό της διοίκησης ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο 35χρονος χαφ δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από το «τριφύλλι» το καλοκαίρι, αλλά το αίμα νερό δεν γίνεται.

Στην επικοινωνία που έγινε μαζί με τον διεθνή παίκτη την Τρίτη, του ζητήθηκε να πάρει τα χρήματα, που του χρωστάει ο Παναθηναϊκός σε δύο-τρεις δόσεις και εκείνος απάντησε άμεσα θετικά: «Στείλτε το χαρτί να το υπογράψω», ήταν η ατάκα του Καραγκούνη και λίγα λεπτά αργότερα είχε στα χέρια του τον διακανονισμό στο φαξ του ξενοδοχείου που έμενε η Εθνική.

Η διαφορά είναι ότι ο Καραγκούνης (όπως ο Νίνης και ο Ζιλμπέρτο) υπέγραψαν για χρήματα που τους οφείλονται για τα περασμένα χρόνια, ενώ οι παίκτες, που έμειναν στην ομάδα αυτό το καλοκαίρι υπέγραψαν για την πρώτη φετινή δόση των συμβολαίων τους.

Τις δόσεις από την περασμένη σεζόν, που τους οφείλονται θα τις πάρουν κανονικά τμηματικά, άλλοι τον Οκτώβριο, άλλοι τον Νοέμβριο. Εξαίρεση αποτέλεσαν οι παίκτες που ήρθαν αυτό το καλοκαίρι, που πήραν την πρώτη τους δόση και υπέγραψαν για διακανονισμό για τις επόμενες.

Έρχονται τα 2 εκατ. ευρώ

Όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός θα περάσει με επιτυχία τον τωρινό έλεγχο της UEFA, όμως θα υπάρξει νέος έλεγχος σε δύο μήνες. Πρέπει τότε θα πρέπει να έχουν πληρωθεί κανονικά οι δόσεις Οκτωβρίου και Νοεμβρίου.

Ωστόσο, η SportDay αναφέρει ότι οι «πράσινοι» περιμένουν τον επόμενη μήνα από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία μπόνους ύψους 2 εκατ. ευρώ, τα οποία αναμένεται θα δοθούν στους ποδοσφαιριστές και σε λοιπές υποχρεώσεις, και θα βοηθήσουν την ομάδα μέχρι τον Ιανουάριο.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν άλλες εκκρεμότητες από πλευράς «τριφυλλιού» με τους παίκτες που έφυγαν και έχει απομείνει μόνο μία δόση του Σιμάο για τον επόμενο μήνα. Οσον αφορά τον Κατσουράνη, επειδή είναι σε συζητήσεις με την ομάδα για τη λύση του συμβολαίου του, πληρώθηκε κανονικά τις δόσεις.

  Από τον Παναθηναϊκό -και με αφορμή δημοσιεύματα- έλεγαν χθες ότι «δεν έχουμε κάνει συζήτηση για μεταγραφές και για συγκεκριμένα ονόματα παικτών. Είναι νωρίς ακόμα και δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, αφού τώρα υπάρχουν άλλες προτεραιότητες».

Το πρώτο τεστ 

13/10/2012

Το πρώτο τεστ 
Την Πέμπτη ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, σήμερα θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο της! Ο Έβαλντ Λίνεν θέλοντας να εκμεταλλευθεί όσο το δυνατόν καλύτερα το χρονικό διάστημα που έχει στη διάθεσή του μέχρι το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος σήμερα (16:00) απέναντι στο Αιγάλεω θα έχει την πρώτη ευκαιρία για να τεστάρει τις δυνατότητες των παικτών του, έστω και αν κάποιοι απουσιάζουν λόγω των Εθνικών ομάδων.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν θα δει τους διεθνείς Γιώργος Κατίδης, Μαυρουδής Μπουγαΐδης, Χρήστος Παπαδημητρίου και Δημήτρης Γροντής όπως και τους Νίκο Κατσικοκέρης και ο Ταξιάρχης Φούντας έκαναν χθες ατομικό.

Στόχος του Λίνεν σήμερα να σχηματίσει μια καλύτερη εικόνα για το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του καθώς η πρόθεσή του Γερμανού προπονητή είναι να «κόψει» ποδοσφαιριστές και να μειώσει το ρόστερ της ομάδας.

Στις πρώτες του προπονήσεις ο Λίνεν έδωσε μεγάλο βάρος στα βασικά του ποδοσφαίρου…

Ζήτησε από τους παίκτες του για αρκετή ώρα (περίπου 20 λεπτά) απλά να αλλάζουν πάσες. Σωστές πάσες, ζητώντας πειθαρχεία και σοβαρότητα ακόμα και σε πράγματα που θεωρούνται εύκολα ή δεδομένα. Στο δίτερμα που έκανε στη συνέχεια διέκοψε πολλές φορές τη ροή, για να εξηγήσει πώς πρέπει να είναι στημένη αμυντικά η ομάδα, προκειμένου όχι μόνο να σταματάει τις επιθέσεις του αντιπάλου, αλλά να είναι έτοιμη να βγει με πλάνο και στην κόντρα.

Στο οικογενειακό διπλό της απογευματινής προπόνησης ο Λίνεν έριξε ιδιαίτερο βάρος στις στατικές φάσεις.

Δούλεψε αρκετά σε φάουλ και κόρνερ, δείχνοντας μια πρόθεση να παίξει με ζώνη όταν η ομάδα αμύνεται, αν και για την ώρα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι αυτή θα είναι η τελική επιλογή του.

Στις ενδεκάδες που χρησιμοποίησε σε αυτό το δίτερμα με τους θεωρητικά βασικούς χρησιμοποιήθηκε ο Κωνσταντόπουλος κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα (από δεξιά προς τα αριστερά) οι Βαλεντίνος Βλάχος, Κουτρουμπής, Γιάγκος και Κοντοές. Στο κέντρο χρησιμοποιήθηκαν οι Κορδέρο, Ρίκκα και Κοτσαρίδας, δεξιά ήταν ο Αρκούδας, αριστερά ο Λαγός και στην κορυφή ο Παυλής.

Ο Λίνεν προσπαθεί να... πείσει τους παίκτες να αναπτύσσονται από τον άξονα, αφού η τακτική των πλαγιοκοπήσεων δεν αποδίδει.

Εγκώμια Χιμένεθ για Μανωλά 

13/10/2012

Εγκώμια Χιμένεθ για Μανωλά
Το εγκώμιο του Κώστα Μανωλά έπλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ με δηλώσεις του στον Πρωταθλητή. Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος ήταν ο πρώτος που εμπιστεύθηκε τον νεαρό κεντρικό αμυντικό δίνοντάς του μεγάλο χρονικό διάστημα στα παιχνίδια της ΑΕΚ επεσήμανε ότι ο άσος του Ολυμπιακού –πια- έχει τις ικανότητες να βελτιωθεί και αφήσει εποχή.

«Είναι ένας παίκτης με πολύ μέλλον μπροστά του. Πρέπει όμως να του δοθεί ο χρόνος για να βελτιώσει το ταλέντο του. Έχει άφθονο ταλέντο. Προσωπικά είναι από τους πιο ταλαντούχους που έχω γνωρίσει στη θέση του. Θέλει τον χρόνο του. Είναι δουλευταράς και του έκανε καλό η συνύπαρξη με τον Δέλλα στην άμυνα. Χρειάζεται έναν έμπειρο δίπλα του για να μαθαίνει», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός και κατέληξε…

«Ο Ολυμπιακός έκανε μια σπουδαία επιλογή με τον Κώστα. Σίγουρα θα χρειαστεί τη βοήθεια των πιο έμπειρων. Θα χρειαστεί βελτίωση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού του. Μπορεί να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Θεωρώ ότι μπορεί να παίξει και σε κορυφαία πρωταθλήματα ακόμη και στην Ισπανία και στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Ο Κώστας είναι γρήγορος, είναι δυνατός, είναι ψηλός και πολύ δουλευταράς. Δεν θα πω ότι μοιάζει με κάποιον άλλον. Θα πω ότι είναι ξεχωριστό ταλέντο που έχει δρόμο μπροστά του και μπορεί να δώσει πάρα πολλά».

Αμυντικό χαφ ο Βελάσκες 

13/10/2012

Αμυντικό χαφ ο Βελάσκες
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πονοκεφαλιάζει για τον παρτενέρ του Βιτόλο στις θέσεις των αμυντικών χαφ μετά τον τραυματισμό του Λουκά Βύντρα. Αν και η εύκολη λύση είναι ο Μαρίνος ο Πορτογάλος κάνει σκέψεις για άλλον έναν παίκτη που θα μπορέσει να αγωνιστεί μπροστά από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς με άλλη μια... μετάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρέπει να θεωρηθεί καθόλου περίεργο να δούμε τους πράσινους κόντρα στον Άρη τον Βελάσκες να παίζει ως αμυντικό χαφ. Ο άσος του τριφυλλιού γνωρίζει τη θέση αυτή από παιχνίδια που έχει δώσει με την εθνική Βενεζουέλας και εξυπηρετεί και ένα από τα «θέλω» του Φερέιρα για τη θέση αυτή… Μπορεί να δώσει ύψος στην 11άδα, κάτι που έπαιξε ρόλο και στην αλλαγή θέσης του Βύντρα από το άκρο της άμυνας στον άξονα.

Την ίδια στιγμή, ο Πορτογάλος τεχνικός βλέπει στο κέντρο της άμυνας να έχει λύσεις κάτι που του δίνει την δυνατότητα να κάνει ένα πείραμα με τον Βελάσκες χρησιμοποιώντας τον σε άλλη θέση.

Φαβορί ο Λυσσαρίδης για την προεδρία 

13/10/2012

Φαβορί ο Λυσσαρίδης για την προεδρία 
Ανοιχτά άφησε ο Ιβάν Σαββίδης όλα τα ενδεχόμενα για το θέμα του προέδρου στον ΠΑΟΚ.

«Μπορεί να επιλέξω πρόεδρο τον Βρύζα, ή να είμαι εγώ ο ίδιος, ή να βάλω κάποιο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο», ήταν η χαρακτηριστική πρόταση του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες αυξάνονται οι πιθανότητες ο άνθρωπος που θα εμπιστευτεί ο ομογενής επιχειρηματίας να είναι ο Γιώργος Λυσσαρίδης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη, ο πρώην γενικός γραμματέας Αθλητισμού να είναι το φαβορί για την ανάληψη της προεδρίας του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ωστόσο, ο ρόλος που θα έχει θα είναι περισσότερο συμβουλευτικός. Την διαχείριση στα οικονομικά και εταιρικά θέματα θα κάνουν οι συνεργάτες του Σαββίδη και στο ποδοσφαιρικό τμήμα κυρίαρχο ρόλο θα έχει ο Ζήσης Βρύζας.

Άλλωστε, ο ομογενής επιχειρηματίας τόνισε ότι θέλει να έχει κοντά του και τους επόμενους μήνες τον παλαίμαχο επιθετικό.

Όσον αφορά το σχήμα του νέο Δ.Σ. της διοίκησης, υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες κάποια από τα υπάρχοντα μέλη να είναι στη νέα διοίκηση, αφού κάποιοι θα αποχωρήσουν και μόνο ο Βρύζας θα τοποθετηθεί σε άλλο πόστο που θα έχει άμεση σχέση με το αγωνιστικό. Ωστόσο, υπάρχει μία πιθανότητα να είναι μαζί του και ο Μηλιωρίδης.

Παράλληλα, το νέο σχήμα θα έχει τον χαρακτήρα του «γενικού κουμανταδόρου», αφού θα αλλάξει δομή και αυτό είναι κάτι που κατέστησε στις χθεσινές του τοποθετήσεις ο Ιβάν Σαββίδης. Συγκεκριμένα, θα υπάρξει καταμερισμός αρμοδιοτήτων σε εξειδικευμένα στελέχη, τα οποία δεν θα είναι στη διοίκηση.

Ανεστάλη η απεργία στον Πανιώνιο 

13/10/2012

Ανεστάλη η απεργία στον Πανιώνιο 
Η απεργία των υπαλλήλων της ΠΑΕ και των φυσιοθεραπευτών και φροντιστών του Πανιώνιο ανεστάλη και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος όρισε σήμερα την προπόνηση, η οποία χάθηκε χθες.

Η υπομονή των ανθρώπων αυτών, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι από τον Ιανουάριο, εξαντλήθηκε χθες. Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, οι φυσιοθεραπευτές και οι φροντιστές του Πανιωνίου πήγαν στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και του γνωστοποίησαν την απόφασή τους να προχωρήσουν σε απεργία.

Ο νεαρός προπονητής έδειξε κατανόηση στα προβλήματά τους και μετά ενημέρωσε σχετικά τους ποδοσφαιριστές του. «Οποιος θέλει μπορεί να έρθει να γυμναστεί μόνος του», ήταν τα λόγια του 36χρονου τεχνικού, ο οποίος είχε προγραμματίσει ρεπό για την Κυριακή.

Η πρώτη αντίδραση της διοίκηση ήρθε διά στόματος του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Λάζαρου Κουτλίδη, ο οποίος απέδωσε το πρόβλημα στην καθυστέρηση καταβολής από τον ΟΠΑΠ της συμφωνηθείσας δόσης.

Με τη σειρά του ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βαγγέλης Σουφλέρης, συναντήθηκε με τους απλήρωτους υπαλλήλους και τους έδωσε εξηγήσεις και νέες διαβεβαιώσεις για πληρωμές. Εκείνοι δέχθηκαν, η απεργία ανεστάλη και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι παίκτες να βρίσκονται στο Κορωπί για προπόνηση όχι σήμερα, αλλά την Κυριακή.

«Δεν είμαστε Ένωση» 

13/10/2012

«Δεν είμαστε Ένωση» 
«Δεν έχουμε γήπεδο και δεν έχουμε φιλάθλους. Γιατί; Γιατί δεν έχουμε ομόνοια στην ομάδα. Δεν είμαστε Ένωση»! Με τα λόγια αυτά ο Λάκης Νικολάου μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ για να επιστρέψει στις επιτυχίες…

«Ήταν ένας άνθρωπος τόσο μετριοπαθής που δεν ένιωσε άσχημα να γυρίσει κάποια στιγμή ως βοηθός προπονητή. Παίρνοντας έναν δεύτερο ρόλο για να βοηθήσει την ομάδα που αγάπησε», σχολίασε για τον Φράντισεκ Φάντροκ.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Λάκη Νικολάου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

-για την ΑΕΚ και τη διαφορά με την ΑΕΚ της εποχής του Φάντροκ
«Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τις δύο εποχές. Δεν μπορώ να τις συγκρίνω για δύο λόγους. Τώρα δεν έχουμε γήπεδο και δεν έχουμε φιλάθλους. Γιατί; Μα γιατί δεν έχουμε ομόνοια στην ομάδα. Ήμαστε έξω από τους στόχους του ονόματός μας. Δεν είμαστε Ένωση. Με την ευκαιρία του Φάντροκ, το μόνο που θέλω να πω για την ΑΕΚ είναι ότι δεν έχουμε γήπεδο και έχουμε μόνο μια διχόνοια. Ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του».

-για τον Φάντροκ:
«Άλλαξε τελείως την νοοτροπία του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Αυτό που βλέπουμε τώρα ήταν αυτό που έφερε ο Φάρντοκ. Ήταν ένας άνθρωπος που άλλαξε την νοοτροποία του πως βλέπεις το ποδόσφαιρο αλλά και το πώς δουλεύει ένας προπονητής. Δούλευε από το πρωί ως το βράδυ και μας έδωσε κάτι το διαφορετικό. Ο Φάντροκ ήταν ένας μετριοπαθής άνθρωπος που δεν του άρεσε να φαίνεται. Δουλευτάρας και ένας προπονητής που ήξερε να βγάζει από το παίκτη ό,τι καλύτερο είχε. Ήταν ένας άνθρωπος τόσο μετριοπαθής που δεν ένιωσε άσχημα να γυρίζει κάποια στιγμή ως βοηθός προπονητή και να δουλέψει μέχρι και ως γυμναστής παίρνώντας δεύτερο ρόλο αλλά με θέληση να βοηθήσει την ομάδα. Ο Φαντροκ ήταν στρατιώτης. Ποτέ στρατηγός και παρέμεινε στρατιώτης. Αγάπησε την ΑΕΚ και χαίρομαι που τον θυμόμαστε. Δυστυχώς όμως είναι κρίμα που δεν τον γνώρισαν οι νεώτεροι. Όχι σαν προπονητή αλλά και σαν προσωπικότητα».

Ξάνθη μέρος πρώτο 

13/10/2012

Ξάνθη μέρος πρώτο
Το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας της SKODA Ξάνθης ενόψει του αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό στις 20/10, ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου. Ατομικό ο Μανώλης Μπέρτος, κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Ο Νίκος Κωστένογλου δούλεψε πάνω σε συγκεκριμένους τομείς το τελευταίο διάστημα και πλέον μετά και το αυριανό (Κυριακή 14/10) ρεπό, η προσοχή όλων στο ακριτικό στρατόπεδο, θα στραφεί στο ματς του «Καραϊσκάκη», το Σάββατο 20/10.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις νευρομυικής συναρμογής και τεχνικής με μπάλα αρχικά, ενώ στην συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε ομάδες και αγωνίστηκαν σε μικρά αγωνιστικά τετράγωνα.

Ο Μανώλης Μπέρτος ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα, λόγω των ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.

Επιστροφή Δασκαλάκη στο φιλικό 

13/10/2012

Επιστροφή Δασκαλάκη στο φιλικό
Η αγωνιστική απραξία λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τα προκριματικά του Μουντιάλ, δίνει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στη Βέροια και τον Νίκο Καρύδα να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα με το φιλικό κόντρα στον Ηρακλή.

Μετά από καιρό επέστρεψε στην αποστολή της «βασίλισσας του βορρά», ο Σήφης Δασκαλάκης, ο οποίος είχε να αγωνιστεί από τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Λεπτά συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Ζε Βιτόρ, που το τελευταίο διάστημα είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό και πλέον είναι και πάλι στην αποστολή.

Η αποστολή της Βέροιας: Καντιμοίρης, Λόπεζ, Δασκαλάκης, Σνάουτσνερ, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης, Σιμηχανίδης, Ορέστες, Έβερτον, Ζε Βιτόρ, Σκαθαρούδης, Μπελόν, Σίμος, Ολαϊτάν, Κάρλος, Καλτσάς, Γκιγιέρμο, Παυλίδης, Μάνος και Ιωάννου.

Επιστροφές και προβλήματα 

13/10/2012

Επιστροφές και προβλήματα 
Με επιστροφές, αλλά και με (μικρο)προβλήματα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου.

Οι διεθνείς με την Ελπίδων, Γιαννιώτας, Νταμαρλής και Διούδης επανήλθαν στην βάση ακολουθώντας πρόγραμμα αποθεραπείας.

Στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχε ο Κανούλας, ενώ ατομικά γυμνάστηκε ο Παπαστεριανός και ο Τριανταφυλλάκος που είναι ένα μήνα και πλέον εκτός δράσης, αλλά ελπίζεται ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θα ανεβάσει ρυθμούς.

Το τεχνικό δίδυμο Πασσιαλή - Μπουγιουκλή έχει προγραμματίσει πρωινή προπόνηση για την Κυριακή.

Λίνεν ο «αλχημιστής» 

13/10/2012

Λίνεν ο «αλχημιστής» 
Ως ευκαιρία για πειραματισμούς είδε τη φιλική αναμέτρηση με το Αιγάλεω ο Έβαντ Λίνεν, και ως τέτοια για μια νίκη -έστω και σε ανεπίσημο ματς- την αντιμετώπισαν οι παίκτες της ΑΕΚ.

Δίχως να εντυπωσιάσει και απέναντι σε έναν αντίπαλο φιλότιμο αλλά περιορισμένης δυναμικότητας, ο «δικέφαλος» επικράτησε με σκορ 3-1 σε ένα παιχνίδι που μεγαλύτερη σημασία από το τελικό σκορ προφανώς έχουν οι ογκωδέστατες σημειώσεις που κράτησε ο Γερμανός τεχνικός.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με κεφαλιά του Κουτρουμπή μετά από εκτέλεση φάουλ του Λαγού στο 6’, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν τρία λεπτά αργότερα με τον Χανιώτη. Η «Ένωση» πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Παυλή στο 61’ για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 στο 89’ ο Κουρέλλας.

Ακόμη και σε παιχνίδια τέτοιου χαρακτήρα, όταν συντρέχουν οι ειδικές συνθήκες που υπάρχουν σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ (και ιδιαίτερα εφόσον ο προπονητής είναι τόσο φρέσκος) είναι φυσικό μεγαλύτερη σημασία και από το αποτέλεσμα να έχουν τα συμπεράσματα. Είναι κλισέ, αλλά τι να κάνουμε, δεν παύει να είναι και αλήθεια.

Έτσι εξηγούνται και οι σελίδες επί σελίδων από σημειώσεις που κράτησε –όπως μας έχει συνηθίσει- ο Έβαντ Λίνεν. Άλλωστε, αυτήν ήταν και η πρώτη ευκαιρία που είχε να διαπιστώσει από κοντά τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες της ΑΕΚ.
Για να ξεκινήσουμε από τα θετικά, σε αυτά καταγράφεται αναμφισβήτητα αυτή καθαυτή η νίκη, η οποία για την ΑΕΚ μοιάζει με απαγορευμένη λέξη.

Παράλληλα, ο Γερμανός θα έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση ορισμένων παικτών, μεταξύ των οποίων και ο Παυλής, ο οποίος μετά το ματς με την Κέρκυρα, βρήκε και πάλι δίχτυα. Άλλωστε από τις πρώτες του κιόλας δηλώσεις ο Λίνεν είχε σταθεί ιδιαίτερα στο πρόβλημα που υπάρχει στο σκοράρισμα και σίγουρα θα έμεινε αυχαριστημένος από τα τρία γκολ που σημείωσε η ομάδα.

Όσο για εκείνα που τον… χάλασαν; Μάλλον ο Φουρτάδο, η απόδοση του οποίου έμεινε στα ίδια χαμηλά στάνταρ που μας έχει συνηθίσει το τελευταίο διάστημα. Επιπλέον, ο Γερμανός θα πρέπει να προβληματίστηκε από το «φτηνό» γκολ που δέχτηκε η ΑΕΚ, που σε τελική ανάλυση ήταν «ευγενική προσφορά» του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στον αντίπαλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Αιγάλεω: Κουρεπίνης, Κάλλης, Κουτσοδήμος, Παπουτσής, Βασίλαρης (46' Πολυκρέτης), Κουμπούλης, Δουκάκης (70' Αρχολέκας), Τζανετάκος, Χανιώτης (70' Στριμμένος), Τουρνάς, Βουτυράς (70' Τσιάνος)

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος (46' Αραμπατζής), Κοντοές (64' Τσούπρος), Γιάγκο (24' Β. Βλάχος), Κορδέρο (46' Ρίκκα), Τσίτας (46' Κατίδης), Παυλής (64' Φουρτάδο), Λαγός (64' Κουρελλάς), Φέτσης (64' Τσουκαλάς), Αγκιριμπά (64' Κοτσαρίδης), Αρκούδας (64' Γκερέιρο), Κουτρουμπής (64' Μπουγαϊδης)

Λίνεν: «Θέλουμε δουλειά αλλά…» 

13/10/2012

Λίνεν: «Θέλουμε δουλειά αλλά…» 
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και πολύ ευδιάθετος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του Έβαλντ Λίνεν, μετά την φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με το Αιγάλεω. Παράλληλα, τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται πολύ δουλειά και στήριξη από όλους για να καταφέρει τους στόχους της.

«Ήταν παιχνίδι για να μάθω τους παίκτες. Έλειπαν αρκετοί λόγω Εθνικών. Σκοπός ήταν να βγάλουμε συμπεράσματα. Είχαμε προβλήματα να κρατήσουμε την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Πρέπει να ξέρουμε τι θέλουμε μέσα στο γήπεδο. Είναι δύσκολο να προσαρμοστούν, θα δουλέψουμε και θα βελτιωθούμε», τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείς για το αν το… μπλοκάκι του, χρειάζεται αλλαγή μετά τα όσα σημείωσε στο πρώτο του παιχνίδι με την «Ένωση», και εκείνος τόνισε: «Αυτό είναι το δεύτερο μπλοκάκι που έχω. Έχουμε πολύ δουλειά ειδικά στην τακτική, χρειάζονται στήριξη αλλά στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Τον… Σάρ-ωσε 

13/10/2012

Τον… Σάρ-ωσε
Παρουσιάζοντας πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ επικράτησε εύκολα με 3-0 του Ρούβα σε φιλικό που έδωσαν οι δύο ομάδες το απόγευμα του Σαββάτου (13/10).

Ντεμπούτο με τη «μελανόλευκη» φανέλα έκανε ο Μοχάμεντ Σαρ, ο οποίος αγωνίστηκε και τα 90’ αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Αντιθέτως, o Χρήστος Μπούρμπος δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής, αφού αισθανόταν ενοχλήσεις και ο Νίκος Αναστόπουλος προτίμησε να τον προφυλάξει.

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω το πρώτο ημίχρονο άνηκε στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, οι οποίοι παρουσιάστηκαν σοβαροί και παίρνοντας το προβάδισμα στο 6’ κιόλας με πανέμορφο γκολ του Ματίας Βερόν. Ο έμπειρος μέσος πήρε κεφαλιά-πάσα από τον Παπάζογλου και με βον πλανέ νίκησε τον Χριστοδουλάκη. Τα τέρματα για το σύνολο του Νίκου Αναστόπουλου διπλασίασε ο Θανάσης Παπάζογλου που με διαγώνιο σουτ στο 17’ έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος και οι δύο τεχνικοί πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές, προκειμένου να δοκιμάσουν ποδοσφαιριστές και σχήματα, με αποτέλεσμα ο ρυθμός να πέσει σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τους παίκτες του ΟΦΗ να σημειώσουν άλλο ένα τέρμα στο 84’ με τον Ροβύθη, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΦΗ: Γουναρίδης,Ζαχαράκης, Βάντο, Σαρ, Σόουζα, Βερόν, Ιωαννίδης, Βιτώρος, Κουτσιανικούλης, Ζορμπάς, Παπάζογλου.

Ρούβας: Χριστοδουλάκης,Κορδονούρης, Ανυφαντάκης,Λουμπάκης,Ταβλαδοράκης, Σεντεμέντεζ,Πετράς,Χατζησάβας, Αντωνάκης, Ανωγειανάκης, Γκάτσης.

Απουσίες και… ρεπό 

13/10/2012

Απουσίες και… ρεπό 
Η είδηση του ρεπό της Κυριακής ήταν η καλύτερη για την προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες με αρκετές απουσίες προπονήθηκαν και το Σάββατο, ενώ η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Βέροια θα ξεκινήσει, ουσιαστικά, την Δευτέρα.

Οι Μπακασέτας και Γιαλούσης είχαν πάρει ειδική άδεια από την ΠΑΕ για να απουσιάσουν, ενώ οι Σανκαρέ και Πιπίνης συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα. Εκτός ήταν και οι Καστέλς και Ρούσσης, οι οποίοι αποχώρησαν με προβλήματα.

Την Δευτέρα, θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για τη Βέροια, σε ένα παιχνίδι όπου ο Σάκης Τσιώλης θέλει να δει τους παίκτες του να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και φυσικά να έρθει και το τρίποντο.

Όπως οι… δίαιτες ο Παναθηναϊκός 

13/10/2012

Όπως οι… δίαιτες ο Παναθηναϊκός
Το διήμερο ρεπό που έχει δοθεί στους ποδοσφαιριστές το σαββατοκύριακο μεταφέρει για Δευτέρα (όπως τις… δίαιτες) τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» επιστρέφουν εκείνη την ημέρα στις προπονήσεις και ο Ζεσουάλντο Φερέιρα περιμένει πως θα έχει στη διάθεσή του και κάποιους από τους τραυματίες, γεγονός που θα του λύσει κάπως τα χέρια ενόψει των προσεχών υποχρεώσεων της ομάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει πως οι Πίντο, Κουΐνσι, Μπουμσόνγκ και Βιτόλο θα καταφέρουν να βγάλουν κανονικά την προπόνηση της Δευτέρας και εφόσον κάτι τέτοιο συμβεί, θέτουν υποψηφιότητα για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Όπως και να το δει κανείς, πρόκειται για καλά νέα στην Παιανία που το τελευταίο διάστημα μοιάζει να έχει χτυπηθεί από κακοδαιμονία τραυματισμών. Άλλωστε, μην ξεχνάμε και τις πολύ μεγάλες απώλειες του ανεβασμένου Χριστοδουλόπουλου και του Λουκά Βύντρα, η αποθεραπεία των οποίων δεν αναμένεται να είναι το ίδιο σύντομη (ιδίως του πρώτου).
Πάντως στην περίπτωση του Μπουμσόνγκ, ακόμη και αν κριθεί πως θα είναι έτοιμος για τον Άρη, το πιθανότερο είναι πως θα προφυλαχθεί προκειμένου να παίξει κόντρα στη Λάτσιο για το Europa League.

Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις με το θέμα του γηπέδου στο Βοτανικό, δηλώσεις ήρθαν και πάλι δια στόματος του Αχιλλέα Μακρόπουλου. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη στο ημίχρονο της αναμέτρησης της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του συλλόγου με τον Εύνικο (84-49) στο κλειστό της Λεωφόρου επανέλαβε πως το γήπεδο δεν πρόκειται να γκρεμιστεί, προσθέτοντας ότι το Προεδρικό Διάταγμα που προβλέπει το αντίθετο δεν θα περάσει.

Βγάζουν… συμβούλιο 

13/10/2012

Βγάζουν… συμβούλιο 
Ψηφοφορία με σκοπό να εκλεγεί νέο 5μελές συμβούλιο, πραγματοποιούν την Κυριακή, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου του Αστέρα Τρίπολης. Δικαίωμα στην ψήφο έχουν όλοι και για να μπορούν να το ασκήσουν χρειάζεται ένα συμβολικό ποσό του ενός ευρώ. Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 12:00μ.μ. και θα ολοκληρωθεί έξι ώρες αργότερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 14/10/2012 θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα Τύπου του Γηπέδου της ομάδας, οι εκλογές του Συλλόγου Οργανωμένων Φίλων Αστέρα Τρίπολης (ASTERAS FANS), για την ανάδειξη νέου 5μελούς συμβουλίου (+2 αναπληρωματικά μέλη).

Η διαδικασία θα διαρκέσει από τις 12 μ.μ. έως και τις 6 μ.μ., διάστημα κατά το οποίο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της θύρας 2Γ, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, θα μπορούν να προσέρχονται για να ψηφίσουν (προσκομίζοντας το εισιτήριο διαρκείας τους).

* Κάθε ένας που ψηφίζει θα δίνει συμβολικά το ποσό του ενός (1) euro για να καλυφθούν τα έξοδα διεξαγωγής της διαδικασίας».

Ο πολυσύνθετος ρόλος του Αντώνη 

13/10/2012

Ο πολυσύνθετος ρόλος του Αντώνη
Από την Δευτέρα, στο Ρέντη θα υπάρχει ένα «νέο» πρόσωπο για την ομάδα του Ολυμπιακού… Ο Αντώνης Νικοπολίδης επιστρέφει μετά την θητεία του ως παίκτης στον ρόλο του βοηθού του Λεονάρντο Ζαρντίμ αλλά θα έχει πολλές και διαφορετικές αρμοδιότητες.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας δεν πρόκειται να είναι αυτό που λέμε… βοηθός τεχνικού με αρμοδιότητες μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Νικοπολίδης αναμένεται να αξιοποιηθεί σε πολλούς τομείς. Το «ήρθα να σε βοηθήσω» που είπε στον Ζαρντίμ, δείχνει ότι θα έχει έναν πολυσύνθετο ρόλο. Από την μία θα είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο αφού είναι «παλιός», Έλληνας και με αρκετούς από τους παίκτες του ρόστερ έχει συνυπάρξει στο πρόσφατο παρελθόν και έχει εξαιρετικές σχέσεις.

Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον κορυφαίο τερματοφύλακα που πέρασε από τον Ολυμπιακό εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί και στο θέμα των γκολκίπερ. Εξάλλου είναι γνωστό ότι οι Μέγιερι και Κάρολ δεν έχουν ξεκινήσει την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο… Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Νικοπολίδης θα αντικαταστήσει την δουλειά του Ράντου που επέστρεψε άμεσα στο Ρέντη. Όμως, το γεγονός ότι ο Μέγιερι, μέσω twitter εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιστροφή του Νικοπολίδη, είναι ενδεικτικό.

Εξάλλου, ο Ούγγρος ήταν τον πρώτο του χρόνο στον Ολυμπιακό, συμπαίκτης του Νικοπολίδη που είχε αναλάβει και έναν άτυπο ρόλο… δασκάλου για τους νεότερους.

Όλα αυτά από… Δευτέρα όταν και ο Νικοπολίδης θα αναλάβει και επίσημα τα νέα του καθήκοντα στον Ολυμπιακό.

Προπόνηση με… Μπάλλα 

13/10/2012

Προπόνηση με… Μπάλλα
Με τον Παναγιώτη Μπάλλα να επιστρέφει από την Εθνική Ελπίδων, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Ατρομήτου, που έγινε στο γήπεδο του Περιστερίου.

Κυριακάτικο ρεπό προανήγγειλε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, με τους παίκτες να μπαίνουν σε ρυθμούς… Λεβαδειακού από την Δευτέρα.

Το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης περιελάμβανε εκπαιδευτικό δίτερμα διάρκειας 60 λεπτών, με μοναδικούς απόντες τους Δημούτσο που βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας και Μπάρκα που συμμετέχει στην αντίστοιχη των Νέων.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για μία ακόμη ημέρα ο Αθανασίου, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Η προσοχή όλων στρέφεται πλέον στο παιχνίδι της έβδομης αγωνιστικής απέναντι στον Λεβαδειακό, μέσω του οποίου οι Περιστεριώτες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.

Νίκη με σβηστές μηχανές 

13/10/2012

Νίκη με σβηστές μηχανές
Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και χωρίς να εντυπωσιάσει η Κέρκυρα νίκησε με σκορ 2-0 τον Τηλυκράτη Λευκάδας στο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων που έγινε το Σάββατο (13/10).

Ο προπονητής των Φαιάκων, Άκης Μάντζιος, είδε τους ποδοσφαιριστές του να παρουσιάζονται σοβαροί τόσο στην άμυνα όσο και στη επίθεση μένοντας ικανοποιημένος από αυτά που εκείνοι παρουσίασαν στο χορτάρι.

Η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι ήταν η Κέρκυρα, με αποτέλεσμα ο Σιμώσης στο 3’ με κεφαλιά-ψαράκι να στείλει τη μπάλα στο δοκάρι, ύστερα από σέντρα του Κοντοδήμου.

Οι Φαίακες συνέχιζαν να πιέζουν και έτσι στο 33’ η πίεσή τους καρποφόρησε, αφού ο Κοντοδήμος με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 65΄ο Διαμαντόπουλος με πλασέ στην κίνηση, μετά από κόρνερ του Καραλή. Στη συνέχεια ο Μάντζιος πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές, προκειμένου να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, προκειμένου να δει σε ποιους από αυτούς θα μπορέσει να στηριχτεί στη συνέχεια της Σούπερ Λίγκας.

Συνεχίζονται οι επαφές στον Άρη 

13/10/2012

Συνεχίζονται οι επαφές στον Άρη
Με την διοίκηση της Κοινωνίας Μελών Άρη και όχι με τα μέλη της διοικούσας επιτροπής (Κατσιαούνη, Λαμπριάκο, Στεφανίδη) συναντήθηκαν τελικά σήμερα (13/10) οι νομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση υπαγωγής της «κίτρινης» ΠΑΕ στο άρθρο 99.

Στην συνάντηση που είχαν επικεντρώθηκαν στις επαφές με στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών με τους κ.κ. Γρόλλιο, Δεσύπρη και Ναούμ να ενημερώνονται σχετικά για τις χθεσινές συζητήσεις.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την διοίκηση Πρωτοδικείου η ΚΜΑ θα επιδιώξει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να έχει καταλήξει στην οριστική σύνθεσή της.

Αν η τριανδρία Κατσιαούνη, Λαμπριάκου, Στεφανίδη βεβαιωθεί ότι δεν κινδυνεύει να φορτωθεί λάθη των προηγούμενων διοικήσεων, θα συγκροτήσει διοίκηση.

Σε διαφορετική περίπτωση η ΚΜΑ εμφανίζεται να επεξεργάζεται εναλλακτικό πλάνο (με την αντικατάσταση των συγκεκριμένων ατόμων) το οποίο και θα θέσει σε εφαρμογή.

Βραβεύτηκε ο Κάλαϊτζιτς

13/10/2012

Βραβεύτηκε ο Κάλαϊτζιτς
Πέτυχε το πρώτο γκολ του Πλατανιά με πολύ ωραίο γκολ και ουσιαστικά οδήγησε τον Πλατανιά σε σπουδαίο διπλό μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Άρη. Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς βραβεύτηκε ως ο MVP της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στα Περιβόλια.

Φυσικά ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έγινε δέκτης συγχαρητηρίων για την εμφάνισή και το βραβείο του, ενώ κι αυτός από την πλευρά του τόνισε ότι είναι ιδιαίτερη τιμή γι’ αυτόν, ενώ εξήρε τη συνολική δουλειά και προσπάθεια που κάνει συνολικά όλη η ομάδα.

Μετά τη βράβευση ακολούθησε και το προγραμματισμένο φιλικό για τους Χανιώτες κόντρα στον ΠΟΑ. Η ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου «ξεμούδιασε», επικρατώντας 4-1. Από ένα γκολ πέτυχαν οι Αναστασάκος, Μαρτσάκης, Ουντότζι και Μαραγκουδάκης, με τον τελευταίο να επανέρχεται σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε.

«Προσεύχονται» για Παπαδόπουλο 

13/10/2012

«Προσεύχονται» για Παπαδόπουλο 
Τι το ήθελαν το φιλικό στον Πανθρακικό;

Η ομάδα της Κομοτηνής ήρθε ισόπαλη 1-1 με την τουρκική Ακίσα Σπορ, ωστόσο ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αποχώρησε τραυματίας και πλέον υπάρχει φόβος για το τι θα δείξουν οι εξετάσεις που θα υποβληθεί την Κυριακή του Έλληνα επιθετικού.

Οι νεοφώτιστοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν τη διακοπή του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας μια καλή ομάδα της Τουρκίας, ωστόσο το παιχνίδι έρχεται σε δεύτερη… μοίρα. Στο 37’ ο 31χρονος φορ αποχώρησε με ενοχλήσεις στο πόδι και σίγουρα σήμανε «συναγερμός» στις τάξεις του Πανθρακικού. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας θα χρειαστεί περίπου 24 ώρες προκειμένου να υπάρξει διάγνωση του προβλήματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Βαϊρουά έκανε το 1-0 για την ελληνική ομάδα στο 47’, μετά από προσωπική ενέργεια και ωραίο πλασέ, ωστόσο οι Τούρκοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 78’ με τον Ντα Κόστα, με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

Πλέον οι… προσευχές όλων είναι μην έχει υποστεί κάτι σοβαρό ο Παπαδόπουλος, καθώς είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μέχρι τώρα στη Σούπερ Λίγκα.

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Αντίλοβιτς, Βιγιαρέχο, Μακρυδημήτρης, Μελίσσης, Πρίττας, Μίνγκας, Κοντογουλίδης, Σερφά, Μουνάφο, Λουσέρο και Παπαδόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Αθανασιάδης, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Μοσχάκης, Λαδάκης, Κάσελαν, Γωνιάδης, Κυβελίδης, Βαχίρουα.

Το μνημόσυνο στα Τέμπη 

13/10/2012

Το μνημόσυνο στα Τέμπη
Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα δώσει την Κυριακή (14/10) στις 12:00 το παρών στα Τέμπη για το ετήσιο μνημόσυνο στην μνήμη των έξι αδικοχαμένων φίλων της ομάδας.

Συγγενείς των θυμάτων στο δυστύχημα των Τεμπών (4/10/1999), αθλητές, παράγοντες, απλός κόσμος του «Δικεφάλου του Βορρά» θα αποτίσουν ελάχιστο φόρο τιμής σε αυτά τα παιδιά.

Αρκετοί σύνδεσμοι των Θεσσαλονικέων θα μεταβούν οργανωμένα, έχοντας προνοήσει να κλείσουν πούλμαν από τις προηγούμενες ημέρες.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου