ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Ο χρόνος φεύγει με… φιλικό

Ο χρόνος φεύγει με… φιλικό

31/12/2012
 Την Καλλιθέα θα αντιμετωπίσει σημερα το πρωί ο Ολυμπιακός σε φιλικό στο Ρέντη με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να επιχειρεί να βγάλει συμπεράσματα για παίκτες που θα… έρθουν και για αυτούς που θα φύγουν.

Ο χρόνος φεύγει με… φιλικό
Όλοι θα μετρούν αντίστροφα για την αλλαγή του έτους. Την ίδια στιγμή στον Ολυμπιακό, όμως οι παίκτες θα αντιμετωπίζουν την Καλλιθέα στο Ρέντη σε ένα φιλικό παιχνίδι το οποίο για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ φαίνεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ποιο είναι αυτό; Ο Πορτογάλος επιθυμεί να διατηρήσει τους παίκτες του σε υψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς κι έτσι με το παιχνίδι που θα διεξαχθεί πρωί της Δευτέρας στο Ρέντη θα έχει την ευκαιρία να κρατήσει σε εγρήγορση τους ερυθρόλευκους ενόψει του αγώνα με τη Βέροια για το πρωτάθλημα.

Εκτός αυτού ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα έχει την ευκαιρία να δει για άλλη μια φορά παίκτες που δεν έχει δώσει χρόνο συμμετοχής στο πρώτο μισό της αγωνιστικής σεζόν και –σύμφωνα με τις πληροφορίες- βρίσκονται στη λίστα με τους υποψήφιους για δανεισμό.

Έτσι εκτός από τον Τάτο, ο οποίος είναι σίγουρο ότι θα δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, δεν πρέπει να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο ο Ζαρντίμ θα χρησιμοποιήσει τους Φετφατζίδη, Βλαχοδήμο και Ζαραδούκα για να έχει άλλη μια εικόνα από αυτούς στον αγωνιστικό χώρο.

Φυσικά και δεν μπορεί ένα φιλικό σε μια τέτοια χρονική στιγμή να παίξει καθοριστικό ρόλο για την παραμονή τους στην ομάδα, όμως να μπορέσει να βοηθήσει τον Ζαρντίμ στην απόφαση που θα λάβει.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου