ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Δηλωσεις παικτων

 Δηλωσεις παικτων 

  22/01/ 2013

Μαυροειδής: "Είμαστε σε μια δύσκολη καμπή"

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αλλά σίγουρα είναι σε δύσκολη καμπή όσον αφορά τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, σύμφωνα με τον Δημήτρη Μαυροειδή.
Ο Δημήτρης Μαυροειδής ήταν από τους διακριθέντες στη νίκη του Ολυμπιακού στην Πάτρας και μετά το πέρας του αγώνα που σήμανε και το φινάλε του πρώτου γύρου μίλησε για το 13-0 αλλά και τη συνέχεια.
Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, ο Έλληνας σέντερ, υποστήριξε ότι οι ερυθρόλευκοι αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τη Μακάμπι θα προσπαθήσουν να πάρουν τις νίκες που χρειάζονται για να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος στο TOP-16.

"Ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο χωρίς ήττα και τα καταφέραμε, αλλά το ίδιο πρέπει να κάνουμε και στο δεύτερο γύρο. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου γύρου παίξαμε καλό μπάσκετ, εκτός ίσως από τις τελευταίες αγωνιστικές που είχαμε μια μικρή καμπή στην απόδοσή μας", σχολίασε ο Δημήτρης Μαυροειδής και συνέχισε:

"Νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει και να μας κάνει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να είμαστε στην κατάσταση που θέλουμε και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη".

Σχετικά με την ατμόσφαιρα που υπήρχε στις εξέδρες του γηπέδου του Απόλλωνα: "Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και οι δικοί μας φίλαθλοι κι αυτοί του Απόλλωνα ήταν πολύ ζεστή. Ένας αθλητής θέλει να παίζει σε τέτοια γήπεδα, φτιάχνεται όταν το γήπεδο είναι μπασκετικό".

Όσο για τη συνέχεια στην Ευρωλίγκα: "Υπάρχει η ένσταση για το παιχνίδι με τη Σιένα αλλά εμείς δεν το σκεφτόμαστε. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς αρχής γενομένης απ’ αυτό με τη Μακάμπι. Όπως στην πρώτη φάση καταφέραμε να γυρίσουμε την εις βάρος μας κατάσταση πηγαίνοντας ματς, ματς, έτσι θέλουμε να κάνουμε και τώρα.

Θα τα δώσουμε όλα, ίσως να μην είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά σίγουρα είμαστε σε μια δύσκολη καμπή και δεν θέλουμε να χαρίσουμε άλλα παιχνίδια. Δεν είναι αυτή η εικόνα μας. Θα πάμε στη Μακάμπι για να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να νικήσουμε".

Σπανουλης: "Δεν θέλουμε αλλαγές, αλλά προσπάθεια"

"Δε θέλει να αλλάξουμε πολλά πράγματα, μόνο μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ όλους μας. Τα λάθη τώρα πληρώνονται", δήλωσε ο Σπανούλης.
Ο αρχηγός και μεγάλος ηγέτης της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, μίλησε για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας. Ο 30χρονος γκαρντ τόνισε πως η ομάδα δεν χρειάζεται πολλές αλλαγές, αλλά μεγαλύτερη προσπάθεια απ' όλους στην ομάδα. "Τα λάθη από εδώ και πέρα πληρώνονται", επεσήμανε.
Για το ματς κόντρα στον Απόλλων Πάτρας, αλλά και για το παιχνίδι με την Σιένα, σχολίασε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας όπως κάθε εκτός έδρας παιχνίδι. Προερχόμαστε απ’ ένα ματς που είχε μεγάλη ένταση, αυτό με τη Σιένα.

Είχαμε διαστήματα που παίξαμε καλά κι άλλα που δεν το κάναμε. Αυτή τη στιγμή αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε για να ξαναβρεθούμε εκεί που ήμασταν, είναι 10-15 φάσεις σε επίθεση και άμυνα. Δε θέλει να αλλάξουμε πολλά πράγματα, μόνο μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ όλους μας, μεγαλύτερη συγκέντρωση και να καταλάβουμε ότι στη φάση που είμαστε τα λάθη πληρώνονται".

Ο αρχηγός ρωτήθηκε και για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και για το αν είναι εφικτό να γίνονται παιχνίδια με τους φιλάθλους των δυο ομάδων να κάθονται δίπλα, δίπλα όπως έγινε στην Πάτρα: "Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και είναι κάτι που το χρειάζεται το ελληνικό μπάσκετ, τα γεμάτα γήπεδα. Πλέον στην κατάσταση που είναι η Κοινωνία μας και η χώρα μας θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι και θα πρέπει να γίνονται όλα τα παιχνίδια με κόσμο και των δυο ομάδων. Είναι δύσκολο, αλλά μακάρι να μπορούσε να γίνουν τα παιχνίδια Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού με φιλάθλους και των δυο ομάδων".

ALEX WEB RADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου