ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Τα πλάνα του Νικοπολίδη ενόψει Πανθρακικού

Τα πλάνα του Νικοπολίδη ενόψει Πανθρακικού

24/01/2013
 Τα τελικά πλάνα του ενόψει της σαββατιάτικης (26/01) αναμέτρησης με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, ετοιμάζει ο Αντώνης Νικοπολίδης στον Ολυμπιακό.

Τα πλάνα του Νικοπολίδη ενόψει Πανθρακικού
Χωρίς επιπλέον προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό (Σάββατο 25/01, 17:15) για τη 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Αντώνης Νικοπολίδης, που θα έχει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, φαίνεται να έχει κατασταλάξει κατ’ αρχήν στους παίκτες που θα απαρτίζουν την αποστολή.

Σε αυτήν αναμένεται να επιστρέψουν ο Σιόβας, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά και ο Κάρολ, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα και προπονείται κανονικά τις τελευταίες προπονήσεις.

Στα της προπόνησης της Πέμπτης (24/01), που έγινε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, δόθηκε ιδιαίτερα βάρος στην τακτική, αλλά και στην πίεση προς τον αντίπαλο. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας και το πρέσινγκ, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα σε μεγάλο χώρο.

Αρχικά, οι ποδοσφαιριστές που επιτίθονταν προς τη μία κατεύθυνση προσπαθούσαν να σκοράρουν σε μικρά τέρματα, για να δυσκολεύει με αυτό τον τρόπο η προσπάθειά τους. Στη συνέχεια έπαιξαν κανονικό διπλό. Από την προπόνηση απουσίασε και σήμερα ο Νταβίδ Φουστέρ, ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία του. Η αυριανή τελευταία προπόνηση, μετά το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή, είναι προγραμματισμένη για τις 14:30.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου