ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Είχε "όχι" σε Μπεσίκτας για Τζεμπούρ

Είχε "όχι" σε Μπεσίκτας για Τζεμπούρ

Η Μπεσίκτας προσέφερε 1.000.000 ευρώ ώστε να αποκτήσει από τώρα τον Τζεμπούρ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά ο Ολυμπιακός είπε "όχι" στην πρόταση των Τούρκων.
Είναι γνωστό το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Ραφίκ Τζεμπούρ και οι Τούρκοι φρόντισαν να εκφράσουν και επίσημα την επιθυμία τους για τον Αλγερινό στράικερ, καταθέτοντας πρόταση αγοράς του ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό.
Η Μπεσίκτας ζήτησε την μεταγραφή του Ραφίκ Τζεμπούρ για τώρα τον Γενάρη, προσφέροντας 1.000.000 ευρώ στους ερυθρόλευκους. Πρόταση η οποία οικονομικά δεν είναι μικρή, καθώς ας μην ξεχνάμε πως ο Αλγερινός στράικερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, οπότε μπορεί από τον Ιούνη (αν το θελήσει) να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

Οι Πειραιώτεςι, όμως, απάντησαν αρνητικά στον τουρκικό σύλλογο, σχολιάζοντας στην Μπεσίκτας πως δεν είναι προς πώληση ο Ραφίκ Τζεμπούρ, τονίζοντας πως πρόκειται για έναν βασικό ποδοσφαιριστή της ομάδας, με τον οποίο επιθυμούν μάλιστα να ανανεώσουν την συνεργασία τους μαζί του. Όπως έχουμε αναφέρει πάντως υπάρχει διαφορά ακόμη ανάμεσα σε διοίκηση και παίκτη στο οικονομικό κομμάτι.

Προς το παρόν τουλάχιστον, έως το τέλος της σεζόν, ο Ραφίκ Τζεμπούρ θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αλλά αν δεν ανανεώσει ως το καλοκαίρι το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους, είναι δεδομένο πως η Μπεσίκτας, αλλά και άλλες ομάδες από το εξωτερικό, θα τον προσεγγίσουν ώστε να τον κάνουν δικό τους. Από την στιγμή που μένει και ελεύθερος το καλοκαίρι, η περίπτωση του είναι ελκυστική για αρκετούς συλλόγους.

Και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως οι Τούρκοι τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει μεγάλες επενδύσεις στον αθλητισμό τους, και ειδικά στο ποδόσφαιρο, καθώς είναι αρκετές οι ομάδες οι οποίες έχουν ενισχυθεί με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, ξοδεύοντας πάρα πολλά λεφτά. Και το 1.800.000 ετησίως που ζητάει ο Ραφίκ Τζεμπούρ, δεν θα δυσκολευτεί η Μπεσίκτας ώστε να του το προσφέρει. Οι "γείτονες" άλλωστε έχουν εκτοξεύσει τα κασέ των ποδοσφαιριστών στο πρωτάθλημα τους.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου