ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Μάντζαρης: "Είναι τελικός το ματς με Μακάμπι"

Μάντζαρης: "Είναι τελικός το ματς με Μακάμπι"

Ο Μάντζαρης χαρακτήρισε το ματς με Μακάμπι ως τελικό, τόνισε πως ο Ολυμπιακός επέβαλε τον ρυθμό του, ενώ αναμένει και εκείνος το τι θα γίνει με την ένσταση.
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης πραγματοποίησε θετική εμφάνιση (69-88) στην Πάτρα (9π, 3/7τρ, 4ρ, 3ασ). Στις δηλώσεις του τόνισε πως στο ματς ο Ολυμπιακός επέβαλε τον ρυθμό του, ενώ χαρακτήρισε ως τελικό το ερχόμενο παιχνίδι των Πειραιωτών στην Euroleague, καθώς την Πέμπτη (24/1) θα αντιμετωπίσουν στο Τελ Αβίβ την Μακάμπι για την 5η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης σχολίασε: "Συγχαρητήρια στην Πάτρα για την προσπάθεια που κάνει και στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο. Μακάρι να είναι παντού έτσι.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας και το ξέραμε. Στην αρχή μπήκαμε καλά, τρέξαμε, πιέσαμε και πήραμε διαφορά αλλά δεν το κρατήσαμε ως το τέλος.

Και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποια κακά διαστήματα, αλλά επιβάλλαμε το ρυθμό μας.

Δεν ξέρω τι θα γίνει με την ένσταση, η δουλειά μας είναι να παίζουμε και κοιτάζουμε το παιχνίδι με την Μακάμπι ως τελικό. Πιστεύω ότι είναι πολύ θετικό πως υπήρχαν φίλαθλοι και των δυο ομάδων δίπλα, δίπλα.

Ο κόσμος αγαπά το μπάσκετ και τα γήπεδα έχουν αρχίσει και γεμίζουν πάλι όλο και πιο συχνά".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου