ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Χάινς: "Αφιερωμένη στον Τζος και στον Έισι"

Χάινς: "Αφιερωμένη στον Τζος και στον Έισι"

Ο Χάινς αφιέρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακαμπι στους συμπαίκτες του Πάουελ και Λο, οι οποίοι έμειναν εκτός αγώνα λόγω τραυματισμού.
Στις δηλώσεις του ο Κάιλ Χάινς αφιέρωσε το "διπλό" του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι στο Τελ Αβίβ στους συμπαίκτες του Τζος Πάουελ και Έισι Λο, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση καθώς έμειναν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

Ο Αμερικανός σέντερ σχολίασε τα εξής: "Το είδα στα μάτια του Ντέβιν Σμιθ πως θα ήταν εκείνος που θα έπαιρνε το τελευταίο σουτ της Μακάμπι. Απλά προσπάθησα να μείνω μπροστά του και να κάνω το καλύτερο που μπορώ", δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός σέντερ των πρωταθλητών Ευρώπης και στη συνέχεια αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας του στους  "στους συμπαίκτες μας, τον Τζος Πάουελ και τον Εϊσι Λο που λόγω τραυματισμών δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν μαζί μας.

Νομίζω πως έπαιξε ρόλο η σκληρότητα με την οποία αγωνιστήκαμε. Μπήκαμε στο ματς δυνατά και παίξαμε με κότσια. Δεν είχαμε το όχι σαν απάντηση. Δημιουργήσαμε τις συνθήκες του δικού μας παιχνιδιού. Είχαμε την πλάτη μας στο τοίχο, αλλά συνεχίσαμε και συνεχίζουμε. Ακόμη και όταν χάναμε σουτ ή κάναμε λάθη, συνεχίζαμε να παίζουμε. Ο Σπανούλης είναι μεγάλος παίκτης, είναι ο ηγέτης μας και πάντα παίρνει πάνω του μεγάλες φάσεις. Το κάνει σε όλη του την καριέρα. Είναι ο αρχηγός μας και βασιζόμαστε σε αυτόν. Προχωράμε βήμα-βήμα. Τώρα είναι ώρα να πανηγυρίσουμε και να το χαρούμε, αλλά συνεχίζουμε δυνατά και για τα επόμενα ματς".

KYLE HINES - Spanoulis is our leader από Pireotis7


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου