ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Σπανούλης: "Νίκη που μας έδωσε αυτοπεποίθηση"

Σπανούλης: "Νίκη που μας έδωσε αυτοπεποίθηση"

Ο Σπανούλης τόνισε πως το "διπλό" στο Τελ Αβίβ έδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα. "Προσπάθησα να αγωνιστώ αρκετά επιθετικά, να βρω τους συμπαίκτες μου", σχολίασε.
Διαβάστε και δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του αρχηγού του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 24 πόντους (4/9τρ, 3/6δ, 6/6β). Ο 30χρονος γκαρντ χαρακτηρίστηκε ως ο MVP της αναμέτρησης από την Euroleague.

Ο Βασίλης Σπανούλης σχολίασε τα εξής: "Ήταν μία σπουδαία νίκη για εμάς. Προερχόμασταν από εντός έδρας ήττα, όλοι γνωρίζουν πώς και δε θέλαμε να φύγουμε από εδώ με την τέταρτη ήττα μας. Δώσαμε τα πάντα και παλέψαμε σκληρά.

Νομίζω πως είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην τρίτη περίοδο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν εκτελέσαμε σωστά στην επίθεση, επιτρέποντας εύκολους πόντους στο transition. Αλλά στο τέλος κάναμε ό,τι έπρεπε, ήμασταν δυνατοί, σταματήσαμε καίριες επιθέσεις των αντιπάλων και σκοράραμε μεγάλα καλάθια, φτάνοντας στην επικράτηση.

Προσπάθησα να αγωνιστώ αρκετά επιθετικά, να βρω τους συμπαίκτες μου.

Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε σωστούς χώρους, επειδή αυτό ήταν το πρόβλημά μας στις τελευταίες αναμετρήσεις. Καμία ομάδα στην Ευρώπη δεν αποδίδει καλά επί εννέα μήνες.

Σίγουρα η νίκη μας γεμίζε αυτοπεποίθηση εν όψει της συνέχειας του ΤΟΡ 16. Είναι πολύ δύσκολο να φύγεις νικητής από εδώ. Είναι μία δύσκολη έδρα, με μία θαυμάσια ατμόσφαιρα κι η Μακάμπι Τελ Αβίβ ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι πάρα πολύ, αλλά το ίδιο θέλαμε κι εμείς. Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες, οι οποίες να μπορούν να νικήσουν εδώ".

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του Σπανούλη αλλά και τα καλάθια που σημείωσε:

Player of the Game: Vassilis Spanoulis... από Euroleague_Basketball


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου