ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Σίγουρος για Νικοπολίδη ο Θεοδωρίδης

Σίγουρος για Νικοπολίδη ο Θεοδωρίδης

22/01/2013
 Τη βεβαιότητα ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης έχει όλα τα φόντα να συνεχίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της σεζόν εξέφρασε ο Σάββας Θεοδωρίδης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Σίγουρος για Νικοπολίδη ο Θεοδωρίδης

Ο Ολυμπιακός αναζητά προπονητή αλλά μέχρι να τον βρει θα συνεχίσει να πορεύεται με τον Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο. Ο Σάββας Θεοδωρίδης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 εξέφρασε τη σιγουριά του ότι ο πρώην τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων μπορεί να ανταποκριθεί –από τώρα- ως πρώτος προπονητής στην ομάδα.

«Προς το παρόν προπονητή έχουμε τον Αντώνη», ανέφερε –αρχικά- ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο και συνέχισε…

«Φυσικά και μπορεί να ανταποκριθεί ως πρώτος. Γιατί να μην μπορεί να αντέξει; Μια χαρά είναι ο Αντώνης. Είναι ένα σοβαρό παιδί που δουλεύει σκληρά και αυτό τα λέει όλα. Εκτιμώ ότι δεν θα υπάρξει μέσα στις επόμενες δύο ημέρες νέος προπονητής. Προς το παρόν πάμε μια χαρά. Βλέπουμε…», τόνισε.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Ζαρντίμ και τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία…

«Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες για την αποχώρησή του. Ο άνθρωπος προσέφερε και εγώ θα τον ευχαριστήσω για αυτό», τόνισε και πρόσθεσε… «Κάπου υπήρξε μια διαφωνία. Μπορεί αυτή να ήταν ποδοσφαιρική. Ήταν μια απόφαση του ΔΣ της ΠΑΕ η οποία λήφθηκε παμψηφεί. Είναι ένα λεπτό ζήτημα, εγώ απλώς θέλω να τον ευχαριστήσω για όλα όσα έκανε για τον Ολυμπιακό».

Από τον αντιπρόεδρο των ερυθρόλευκων σχολιάστηκε και το ζήτημα της αποχώρησης του Τοροσίδη…

«Ο Τοροσίδης είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Εμείς τον πήραμε μικρό από την Ξάνθη και πλέον του ευχόμαστε καλή επιτυχία ό,τι και να κάνει. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και μπορεί να αντικαταστήσει κάθε ποδοσφαιριστή. Το κενό του μπορεί να καλυφθεί και από τους υπάρχοντες παίκτες», ανέφερε ο κ. Θεοδωρίδης και στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα μεταγραφής…

«Δεν θα κάνουμε καμία μεταγραφή. Είμαστε υπερπλήρεις. Εμένα δεν μ’ αρέσουν οι μεγάλες μεταγραφές. Και εάν μπορούσαμε τους δύο που κλείσαμε τώρα να τους έχουμε άμεσα και όχι την νέα σεζόν θα ήταν ευχής έργο».

Τέλος, ο Σάββας Θεοδωρίδης μιλώντας στους «94.6» αναφέρθηκε στα παράπονα του Γιώργου Παράσχου μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό…

«Ο Παράσχος θα είναι καλό να πάει να συμβουλευτεί τους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ. Κανείς εκτός του διαιτητή δεν μπορεί να απονείμει το fair-play», κατέληξε.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Σάββα Θεοδωρίδη:

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου