ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Μήνυμα υποστήριξης του Κάρολ στον Ντε Χέα

Μήνυμα υποστήριξης του Κάρολ στον Ντε Χέα

Ο Ρόι Κάρολ τοποθετήθηκε για τα σενάρια που θέλουν τον Νταβίντ Ντε Χέα να αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος της σεζόν, στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης στον Ισπανό τερματοφύλακα της αγγλικής ομάδας.
Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε τετραετή θητεία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μίλησε στο "BBC" για τον Ντε Χέα.
"Λυπάμαι πολύ για ό,τι ακούγεται σχετικά με τον Ντε Χέα. Σε τέτοιες καταστάσεις χρειάζεσαι την στήριξη του προπονητή και πιστεύω ότι ο Ντε Χέα την έχει, διότι έχει αγωνιστεί σε πολλούς αγώνες από τότε όταν ήρθε στη Γιουνάιτεντ", δήλωσε αρχικά ο Ρόι Κάρολ, συμπληρώνοντας:

"Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και είναι ακόμα μικρός. Έχουν γίνει πολλές αλλαγές στην άμυνα της Γιουνάιτεντ φέτος λόγω τραυματισμών και πιστεύω ότι αυτό τον έχει δυσκολέψει".

Στη συνέχεια, ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μίλησε για τις εμπειρίες που αποκόμισε από την τετραετή θητεία του στο "Ολντ Τράφορντ" (2001-2005), αλλά και την πίεση που υπάρχει στον εκάστοτε τερματοφύλακα των "κόκκινων διαβόλων".

"Εγώ ήμουν στην Γιουνάιτεντ τέσσερα χρόνια και έκανα και εγώ αρκετά λάθη. Όταν κάνεις ένα λάθος οι άνθρωποι δεν το ξεχνάνε ποτέ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο και υπάρχει πάντα πίεση πάνω σου, αυτό συμβαίνει στους μεγάλους συλλόγους όπως η Γιουνάιτεντ", τόνισε χαρακτηριστικά ο 36άχρονος Ρόι Κάρολ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου