ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ντιακιτε, Μανιάτης και Καραγκούνης στην θέση του Τοροσίδη

Ντιακιτε, Μανιάτης και Καραγκούνης στην θέση του Τοροσίδη

Ο Τοροσίδης φεύγει, αλλά ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει παίκτη στην θέση του. Θα καλυφθεί το κενό του εκ των έσω, έχοντας για λύσεις τους Ντιακιτέ, Μανιάτη και τον νεαρό Καραγκούνη.
Ο Βασίλης Τοροσίδης θα δοθεί με κανονική μεταγραφή τώρα τον Γενάρη στην Ρόμα και ο Ολυμπιακός θα πορευτεί τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν δίχως τον επί σειρά ετών βασικό του δεξιό οπισθοφύλακα. Όπερ και σημαίνει πως οι ερυθρόλευκοι στην προσπάθεια τους για την κατάκτηση του εγχώριου νταμπλ, αλλά και στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, δεν θα έχουν πλέον στο ρόστερ τους έναν από τους καλύτερους τους παίκτες.
Πως προτίθεται ο Ολυμπιακός να καλύψει το κενό του αποχωρήσαντα Βασίλη Τοροσίδη; Από την διοίκηση τονίζουν και ενημερώνουν πως δεν θα αγοράσουν δεξί μπακ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο και τον αντικαταστάτη του παίκτη, τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν, θα τον βρουν εκ των έσω.

Συγκεκριμένα, από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο επεσήμαναν πως η ομάδα στο ρόστερ της έχει λύσεις για το πόστο του δεξιού μπακ, καθώς σε αυτή την θέση μπορούν να αγωνιστούν τρεις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Ντρισά Ντιακιτέ, Γιάννη Μανιάτη και Βασίλη Καραγκούνη.

Από το ερχόμενο καλοκαίρι, βέβαια, θα κοιτάξουν περιπτώσεις αξιόλογων δεξιών μπακ. Προς το παρόν η ομάδα θα πορευτεί ως έχει.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου