ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

To Παιδικό Χωριό SOS Βάρης στο "Γ. Καραϊσκάκης"

To Παιδικό Χωριό SOS Βάρης στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Με πρωτοβουλία της Samsung, 20 παιδιά από το Παιδικό χωριό SOS Βάρης επισκέφθηκαν την Κυριακή 20/01 το "Γ. Καραϊσκάκης".
Με πρωτοβουλία της Samsung, Επίσημου Χορηγού της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και στο πλαίσιο της εντός έδρας αναμέτρησης των ερυθρολεύκων με τον ΠΑΣ Γιάννινα, 20 παιδιά από το Παιδικό χωριό SOS Βάρης επισκέφθηκαν το "Γ. Καραϊσκάκης".
Αρχικά τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο μουσείο του Ολυμπιακού οπού είχαν την ευκαιρία να μάθουν την ιστορία και να δουν τους τίτλους και τα κύπελλα του Ολυμπιακού. Η ξενάγηση διήρκησε περίπου μία ώρα και στη συνέχεια τα παιδιά έλαβαν τις θέσεις τους για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως ήταν για το τέλος. Λίγο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα όλα τα παιδιά μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο όπου τους περίμεναν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για να τους υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Μετά από μία γεμάτη μέρα κάθε παιδί μαζί με την εμπειρία που αποκόμισε πήρε δώρο μία μπάλα και την υπόσχεση για ανανέωση του ραντεβού.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου