ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

«Φορτσάρουν» για Πανθρακικό

«Φορτσάρουν» για Πανθρακικό

23/01/2013
 Σε έντονους ρυθμούς πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού με τον Αντώνη Νικοπολίδη να έχει στη διάθεσή τους όλους τους παίκτες με εξαίρεση τον Φουστέρ.

«Φορτσάρουν» για Πανθρακικό
Το πρόγραμμα της προπόνησης ήταν ιδιαίτερα έντονο στις εγκαταστάσεις στου Ρέντη, πράγμα το οποίο όμως δεν φάνηκε να ενοχλεί τους ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» οι οποίοι έδειξαν κεφάτοι και παθιασμένοι, καθώς θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το προσεχές ματς με τον Πανθρακικό.

Υπό τις οδηγίες του Αντώνη Νικοπολίδη οι ποδοσφαιριστές μετά το καθιερωμένο τρέξιμο, έκαναν πολλές ασκήσεις τεχνικής που απαιτούσαν έλεγχο της μπάλας, πάσες ακριβείας και σλάλομ ανάμεσα σε εμπόδια με σπριντ.

Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ. Το ένα έκανε τελειώματα φάσεων με συνδυασμούς, πάσες και σουτ, ενώ τα άλλα δύο έπαιζαν διπλό σε μικρό χώρο. Τα γκρουπ εναλλάσσονταν και όλοι περνούσαν από όλες τις ασκήσεις.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τα τρία γκρουπ να ενώνονται και να γίνονται δύο και τους παίκτες να παίζουν διπλό σε μεγαλύτερο χώρο.

Μοναδικός απών ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και γίνεται προσπάθεια ώστε να μην πιεστεί περισσότερο από όσο πρέπει.

Η επόμενη προπόνηση των Πειραιωτών είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης στις 10:30.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου