ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Σλούκας: "Σημασία έχει η νίκη"

Σλούκας: "Σημασία έχει η νίκη"

Ο Σλούκας τόνισε πως σημασία έχει η νίκη και αυτό μετράει από το Τελ Αβίβ, ενώ χαρακτήρισε ηγέτη τον Σπανούλη. "Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση", είπε μεταξύ άλλων.
Διαβάστε τις δηλώσεις του Κώστα Σλούκα στο Τελ Αβίβ. Το σχόλιο του Έλληνα γκαρντ για το "διπλό" του Ολυμπιακού στην έδρα της Μακάμπι.

Ο Κώστας Σλούκας σχολίασε: "Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα  και καλύψαμε σε μεγάλο βαθμό τις ελλείψεις που είχαμε. Στην αρχή ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά στη συνέχεια χάσαμε τον ρυθμό μας. Ωστόσο, σημασία έχει η μεγάλη νίκη που πήραμε.

Σήμερα δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα. Στο μεγαλύτερο μέρος του ματς ήμασταν συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση.

Βάλαμε στο τέλος ένα μεγάλο καλάθι με τον Βασίλη, ο οποίος είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Είχαμε και κάποιες καλές άμυνες στο τέλος, μία του Κάιλ (σ.σ Χάινς) πάνω στο Σμιθ και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι", δήλωσε αρχικά ο διεθνής γκαρντ ενώ στη συνέχεια ανέφερε:

"Είχαμε πει από την αρχή να ελέγξουμε το ρυθμό γιατί η Μακάμπι είναι μία τρελή ομάδα. Αυτό το κάναμε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο κάναμε κάποια χαζά λάθη, χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ, ενώ από την άλλη αυτοί έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ. Ομως, ευτυχώς όλα πήγαν καλά μέχρι το τέλος και πήραμε μία σπουδαία νίκη".

Οσον αφορά για το τι αλλάζει ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της ομάδας του ο Κώστας Σλούκας σημείωσε πως δεν αλλάζει κάτι. "Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρώτα, έχουμε αυτό με τον ΠΑΟΚ, να κερδίσουμε εκεί για το αήττητο και βλέπουμε".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου