ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Πρόβλημα και ο Μαυροειδής

Πρόβλημα και ο Μαυροειδής

Ο Δημήτρης Μαυροειδής ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Τι δήλωσαν για το παιχνίδι οι Μίλαν Τόμιτς, Δημήτρης Κατσίβελης.
Εκτός από τον Έισι Λο και τον Τζος Πάουελ, ο κόουτς του Ολυμπιακού δεν υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Δημήτρη Μαυροειδή για το αυριανό (27/01) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας σέντερ ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των ερυθρολεύκων για την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη.

Τη θέση του Μαυροειδή, ο οποίος προτιμήθηκε να μείνει εκτός στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού θα πάρει ο Γιώργος Γεωργάκης.

Ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού, Μίλαν Τόμιτς αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας πώς η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα.

"To πρόγραμμα των αγώνων είναι ιδιαίτερα επίπονο. Μετά από ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς στο Ισραήλ επιστρέψαμε το απόγευμα της Παρασκευής και τώρα έχουμε ακόμη ένα ταξίδι μπροστά μας, μόλις 24 ώρες μετά. Οπότε, όπως είναι λογικό και επόμενο, υπάρχει κούραση", ανέφερε ο Τόμιτς και πρόσθεσε:

"Γι' αυτό χρειάζεται οι παίκτες να είναι 100% συγκεντρωμένοι γιατί η κούραση είναι μεγάλη.Αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και στην έδρα του είναι αήττητος. Συνεπώς πρέπει να έχουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και σοβαρότητα ώστε να πάρουμε τη νίκη.

Υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να βάλουμε τον δικό μας ρυθμό στο ματς και να πάρουμε τη νίκη".

Από την πλευρά των παικτών, ο Δημήτρης Κατσίβελης δήλωσε: "Ο ΠΑΟΚ κάνει εξαιρετική πορεία ως τώρα και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη.

Στην έδρα τους παίζουν πάρα πολύ καλά. Γι' αυτό και εμείς θα πρέπει, μέσω της άμυνας μας, να τους βγάλουμε από τον ρυθμό τους. Αυτό θεωρώ πως θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης, η άμυνα μας".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου