ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

25/01/2013

Θέλει και άλλους ο Αλκαράθ

24/01/2013
 Την ανάγκη να ενισχυθεί περαιτέρω η άμυνα του Άρη επανέλαβε ο Λούκας Αλκαράθ στη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της διοίκησης.

Θέλει και άλλους ο Αλκαράθ
Ικανοποιημένος για την ενίσχυση του ρόστερ του Άρη εμφανίστηκε ο Λούκας Αλκαράθ στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τους υπεύθυνους του αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για αρκετή ώρα με τους Μιχαλήτσο, Σπυρίδωνα και Αλεξανδρίδη και ανέλυσαν τα δεδομένα μετά τις τρεις μεταγραφές των Θεσσαλονικέων από τον Ολυμπιακό (Διαμαντάκου, Ζαραδούκα και Τάτου).

Οι διοικούντες την «κίτρινη» ΠΑΕ ενημέρωσαν τον προπονητή και για την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση των Τζανακάκη και Σαρρή από τον Εργοτέλη.

Ο 46χρονος κόουτς είχε ζητήσει δύο παικτών στην άμυνα, έναν κεντρικό αμυντικό και έναν δεξιό μπακ. Ο Αλκαράθ ζήτησε από τη διοίκηση να προσπαθήσει να καλύψει αυτά τα κενά στη μια εβδομάδα που απομένει έως τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Ωστόσο, ο Ισπανός άκουσε τους υπεύθυνους να του μεταφέρουν τις δυσκολίες που υπάρχουν από το γεγονός ότι δεν υπάρχουν καλοί ελεύθεροι παίκτες στην αγορά παρά τη δική τους καλή πρόθεση. Επίσης, θα προσπαθήσουν να κάνουν μια νέα κρούση για τον Τάσο Παπάζογλου.

Ξανά για Ισά

24/01/2013
 Ανοιχτό παραμένει το θέμα της απόκτησης από τη Βέροια του Αβάλ Ισά.

Ξανά για Ισά
Αν και όλα προμήνυαν «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις της Βέροιας με τον Αβάλ Ισά, ο ποδοσφαιριστής έχει μπει ξανά σε συζητήσεις με τη «βασίλισσα του Βορρά».

Η ομάδα του προτείνει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2014, συμφωνία δεν υπήρξε, όμως οι δύο πλευρές αναμένεται να έχουν νέο ραντεβού μέσα στην Πέμπτη.

Μάλιστα, από ορισμένους εκφράζεται η αισιοδοξία πως ακόμη και εντός της ημέρας είναι πιθανό να επιτευχθεί συμφωνία και να αποκτηθεί ο 26χρονος αμυντικός χαφ.

Κλίντεντοφτ για Πλατανιά

24/01/2013
 Ένας υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Πλατανιά, ο Δανός Χένρικ Κλίντεντοφτ, παρακολούθησε το παιχνίδι των Κρητικών με τον Παναθηναϊκό και βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα.

Κλίντεντοφτ για Πλατανιά
Κοντά στην απόκτηση του Χένρικ Κλίντεντοφτ βρίσκεται ο Πλατανιάς.

Ο Δανός ποδοσφαιριστής ο οποίος προέρχεται από την πρωταθλήτρια της χώρας, Νόρτζελαντ, βρίσκεται στην Κρήτη και μάλιστα παρακολούθησε την ιστορική πρόκριση των Κρητικών στο Κύπελλο με θύμα τον Παναθηναϊκό.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως δεξί μπακ και από το 2007 μέχρι σήμερα έχει 126 συμμετοχές και 5 γκολ με τη Νόρτζελαντ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπρόντμπι, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της εθνικής Ελπίδων της χώρας του.

Παίρνει και τον Ουρτάδο ο Αστέρας

24/01/2013
 Την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής προχωράει ο Αστέρας Τρίπολης. Επόμενος παίκτης – μετά τον Σέτι – είναι ο Ουρτάδο της Παναχαϊκής.

Παίρνει και τον Ουρτάδο ο Αστέρας
Πρωταρχικός στόχος των ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης ήταν να αποκτηθεί ένας επιθετικός και αν βρεθεί ένας αξιόλογος αριστερός εξτρέμ.

Αυτός βρέθηκε (Κάφα), όμως οι Αρκάδες δεν σταμάτησαν εκεί.

Βλέποντας ότι μπορούν να διεκδικήσουν και την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν προχώρησαν στην περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ τους.

Χθες ήρθαν σε συμφωνία με τον 28χρονο αμυντικό χαφ, Σεμπάστιαν Σέτι, για τα επόμενα δύο χρόνια. Παράλληλα, βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ουρτάδο Πολ Φρανσίσκο Εμίλιο.

Ο 25χρονος μέσος από τη Βενεζουέλα αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην Παναχαϊκή, έχοντας 77 συμμετοχές-16 γκολ και η μεταγραφή του αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες.

«Φευγάτος» ο Κανούλας

24/01/2013
 Να λύσει το συμβόλαιό του με τον Άρη ζήτησε ο Σάκης Κανούλας, ο οποίος βλέπει πως αγωνιστικά έχει βρεθεί στο περιθώριο.

«Φευγάτος» ο Κανούλας
Η απόκτηση του Διαμαντάκου από τον Άρη έβαλε σε σκέψεις τον Σάκη Κανούλα ο οποίος πλέον αποτελεί την 5η επιλογή για την επίθεση.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής –όπως αναφέρει η SportDay- είχε συνάντηση με ανθρώπους της ομάδας και ζήτησε να αποδεσμευτεί προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό του ΟΦΗ από τον οποίο και έχει πρόταση.

Από την πλευρά τους οι «κίτρινοι» δεν θα ήταν αντίθετοι σε δανεισμό του ποδοσφαιριστή, δεν δείχνουν όμως διατεθειμένοι να τον αφήσουν ελεύθερο χωρίς κανένα αντάλλαγμα.

Πάντως, ο Κανούλας παρά το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2014, δέχεται να τους διευκολύνει διεκδικώντας μόνο τα δεδουλευμένα του.

«Ξέραμε ότι δεν θα ανοιχθεί ο ΠΑΟ»

24/01/2013
 Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός βασίστηκε στη νίκη που είχε πάρει στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι και δεν θέλησε χθες να επιτεθεί στάθηκε ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ξέραμε ότι δεν θα ανοιχθεί ο ΠΑΟ»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόκριση του Πλατανιά στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας εμφανίστηκε ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ξέραμε από την αρχή ότι ο Παναθηναϊκός είχε το σκορ πρόκρισης και δεν θα ανοιχθεί για να πετύχει ένα γκολ», τόνισε ο 23χρονος αμυντικός των Κρητικών.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να πάρουν θετικά αποτελέσματα στη Σούπερ Λίγκα για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» με τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό

Για την πρόκριση του Πλατανιά

«Ξέραμε από την αρχή ότι ο Παναθηναϊκός είχε το σκορ πρόκρισης και δεν θα ανοιχθεί για να πετύχει ένα γκολ. Εμείς, από την πλευρά μας, δεν μπορούσαμε να ανοιχθούμε, επειδή σε κάποια επίθεση του Παναθηναϊκού θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί ένα τέρμα και να γίνουν δύσκολα τα πράγματα».

Για τις οδηγίες του Αναστασιάδη στο ημίχρονο

«Γνωρίζαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Απλώς στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να επιτεθούμε. Έτσι και έγινε… Ρισκάραμε και από τη στιγμή που βγήκαμε μπροστά ήταν λογικό να πετύχουμε ένα γκολ».

Για την απόδοση του Παναθηναϊκού

«Ήμασταν πολύ καλά στημένοι αμυντικά στο παιχνίδι και δεν δώσαμε περιθώρια στον Παναθηναϊκό να αναπτυχθεί. Δεν μιλάμε μόνο για τους αμυντικούς, αφού όλη η ομάδα λειτούργησε σωστά στο ανασταλτικό κομμάτι. Και οι επιθετικοί μας δεν άφησαν κενούς χώρους από την άμυνα του αντιπάλου».

Για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τους «πράσινους»

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις πολλές ομάδες της Σούπερ Λίγκας που αντιμετωπίζει προβλήματα, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιστορία του και το γεγονός ότι έχει τους παίκτες που μπορούν να σου κάνουν τη μία ευκαιρία γκολ. Για αυτό τον λόγο πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι σου».

Για τα τελευταία αποτελέσματα των Κρητικών στη Σούπερ Λίγκα

«Είχαμε κάποια αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Και με τον Ατρόμητο ήμασταν καλά στημένοι στο γήπεδο, όμως δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να αρχίσουμε να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα για να μπορέσουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Για τους στόχους στο Κύπελλο

«Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι μία διοργάνωση με εκπλήξεις και αυτό φαίνεται κάθε χρόνο. Ωστόσο, εμείς κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής (κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης) και επικεντρώνουμε εκεί την προσοχή μας. Όσον αφορά το Κύπελλο, να γίνει η κλήρωση και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Για την δική του εμφάνιση

«Ήταν το καλύτερό μου παιχνίδι τη φετινή σεζόν. Και εγώ έτσι πιστεύω. Προσωπικά, δεν μπορώ να κρίνω την απόδοσή μου. Ήταν ένα καλό ματς για εμένα. Είχα καλή ψυχολογία και με τις εντολές του προπονητή μου ήταν να ανεβαίνω και να βοηθάει επιθετικά την ομάδα».

Για τους νέα πρόσωπα, όπως ο Τετέι και ο Καστέλς

«Ήρθαν και έφυγαν αρκετοί παίκτες από την ομάδα. Εκείνο που θέλουμε είναι να εγκλιματιστούν σύντομα και να μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες του για το καλό της ομάδας».

«Κλείνει» στον Πανθρακικό ο Τζάνης

24/01/2013
 Μετά από εννιά χρόνια παρουσίας στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Χρήστος Τζάνης αποχώρησε από την ομάδα. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ο Πανθρακικός.

«Κλείνει» στον Πανθρακικό ο Τζάνης
Ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε ο Χρήστος Τζάνης μετά από εννιά χρόνια παρουσίας στην ομάδα.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε καλά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και προτιμήθηκε από τον Γιάννη Χριστόπουλο στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όμως σταδιακά δεν ήταν στον πάγκο των αποστολών των Ηπειρωτών.

Βλέποντας ότι στο μέλλον δεν θα υπολογίζεται καθόλου από τον προπονητή του ΠΑΣ αποφάσισε να ζητήσει τη λύση του συμβολαίου του.

Ωστόσο, ο Τζάνης δεν θα μείνει αρκετό καιρό χωρίς ομάδα, αφού οι πληροφορίες από τα Γιάννενα αναφέρουν ότι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Πανθρακικό για συμβόλαιο 1,5 έτους και τις επόμενες μέρες θα υπογράψει στον σύλλογο της Κομοτηνής.

Ο Τζάνης είναι ο πέμπτος, μετά τους Πατσατζόγλου, Κωστάκη, Γανωτή και Τοπούζη (σ.σ. δανεικός στην Επανομή) που αποχωρούν τον Ιανουάριο από το ρόστερ της ομάδας.

«Κύριοι υπεύθυνοι οι οπαδοί»

24/01/2013
 Oι φανατικοί οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Νίκου Καρούλια στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Κύριοι υπεύθυνοι οι οπαδοί»
Ταυτόχρονα υποστήριξε πως ο καταλληλότερος άνθρωπος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας αυτή τη στιγμή είναι ο Κριστόφ Βαζέχα:

«Ήταν τελείως άστοχη η έλευση του Φάμπρι», τόνισε ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» ο οποίος αναφέρθηκε στον προπονητή που θα μπορούσε να βγάλει τους "πράσινους" από τη δύσκολη συγκυρία: «Αυτός που θα μπορούσε να βοηθήσει και να αναλάβει την ομάδα, ενώ παράλληλα εκτιμάται από ολόκληρη την Παναθηναϊκή οικογένεια, είναι ο Κριστόφ Βαζέχα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Καρούλιας στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» με τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό

Για την πορεία του Απόλλωνα Σμύρνης στη Football League

«Έχω πάρει πολλές χαρές στον Παναθηναϊκό, όμως είμαι εδώ στον Απόλλωνα σε μία υγιή ομάδα και προσπαθούμε για το καλύτερο. Όλοι εμείς είμαστε μία ομάδα – μια γροθιά. Η διοίκηση και οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου. Μαζί με τους φιλάθλους καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο.

Πιστεύαμε ότι θα παλεύουμε για το καλύτερο, όμως δεν πιστεύαμε ότι θα είμαστε πρώτοι και θα βρισκόμασταν να διεκδικούμε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Εμείς δεν είχαμε ποτέ ονόματα, ενώ ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός Βόλου και κάποιες ομάδες είχαν παίκτες που είχαν παίξει σε συλλόγους της Σούπερ Λίγκας. Σημασία έχει τι επιλέγεις και μέσω του Παύλου Μυροφορίδη έχουμε κάνει τις κατάλληλες προσθήκες, με μπάτζετ μικρότερο από εκείνο της περσινής περιόδου
».

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό

«Έγιναν λάθος επιλογές, λανθασμένη διαχείριση σε στιγμές κρίσης, έγινε λάθος από τους οπαδούς της ομάδας που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση. Δεν φοβάμαι να μιλήσω, αν και έχουν στραφεί εναντίον μου. Ο λόγος είναι ότι ο Παναθηναϊκός ήταν η πιο οργανωμένη ομάδα και είχε εκπληρωμένες όλες τις υποχρεώσεις της και φτάσαμε να διώξουμε αυτή την οικογένεια, η οποία έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ελληνική κοινωνία – μέσω της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Τώρα ας πάρουν τους καρπούς που φύτεψαν οι οπαδοί. Όταν τους δόθηκε η ευκαιρία να πάρουν οι φίλαθλοι την ομάδα στα χέρια τους με πρωτεργάτη τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος έτρεξε αυτό το εγχείρημα, πήγαν μόνο χίλια άτομα στην Παναθηναϊκή Συμμαχία
».

Για το μέλλον του «τριφυλλιού» από εδώ και πέρα

«Πέρασα ως προπονητής, ως ποδοσφαιριστής και το μόνο που μου έχει μείνει να περάσω ως παράγοντας από την ομάδα (γέλια). Ο Παναθηναϊκός χρωστάει πολλά χρήματα και είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί άνθρωπος για να μπει μπροστά σε αυτά τα χρέη. Πρέπει να γίνεται αποπληρωμή των χρεών που έχει και παράλληλα να αγοράζει παίκτες κόντρα στον Ολυμπιακό που έχει αυτή τη δυνατότητα. Έχουν περάσει οι παλιές καλές εποχές, όταν κάποιοι έβγαζαν χρήματα με παράνομο τρόπο και τα έβαζαν στο ποδόσφαιρο. ».

Για το πλάνο με τους νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές

«Με πείθει αυτό το μοντέλο, υπάρχει όμως ένα μεγάλο αλλά… Μόλις κάνουν δύο-τρία επιτυχημένα αποτελέσματα θα αρχίσουν να ζητούν τρελά πράγματα οι οπαδοί. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να πούμε ότι αυτό το μοντέλο θα ακολουθήσει η ομάδα και να ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητες.

Θα πούμε ότι θα είμαστε στα μέσα της βαθμολογίας και να μην υπάρχουν απαιτήσεις από τους φιλάθλους και να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους οι πιτσιρικάδες. Να πούμε ότι θα βάλουμε τα δικά μας παιδιά και ταυτόχρονα να χτίζεται η ομάδα, ενώ γίνεται δουλειά στις ακαδημίες του συλλόγου
».

Για την επιλογή του Φάμπρι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας

«Ήταν τελείως άστοχη η έλευση του Φάμπρι. Βάλαμε έναν άνθρωπο που δεν ξέρει τίποτα από την ελληνική πραγματικότητα να προπονήσει τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορείς να βάζεις έναν προπονητή που προέρχεται από την β’ και τις χαμηλές ομάδες της Ισπανίας. Αυτός που θα μπορούσε να βοηθήσει και να αναλάβει την ομάδα, ενώ παράλληλα εκτιμάται από ολόκληρη την Παναθηναϊκή οικογένεια, είναι ο Κριστόφ Βαζέχα».

«Τι άλλο να κάνει η διοίκηση του ΠΑΟ;»

24/01/2013
 Η διοίκηση έχει κάνει το καθήκον της και πλέον το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι καθαρά αγωνιστικό, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Χρήστο Παναγόπουλο.

«Τι άλλο να κάνει η διοίκηση του ΠΑΟ;»
Ο Παναθηναϊκός διανύει μια από τις χειρότερες αν όχι την χειρότερη φάση της ιστορίας του, μένοντας χθες (23/01) έξω από τα προημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ στο πρωτάθλημα παραπαίει, όντας στην ένατη θέση και παραμένοντας πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη.

Για την… κατηφόρα της ομάδας η μεγαλύτερη ευθύνη βαραίνει τους ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση, από την άλλη, έχει κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να σώσει την κατάσταση, όπως τουλάχιστον υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος μιλώντας στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

«Τι άλλο να κάνουμε ως διοίκηση; Εμείς δεν παίζουμε μπάλα στο χορτάρι. Καταφέραμε να γλιτώσουμε τον Παναθηναϊκό από την Δ’ κατηγορία, γλιτώσαμε τη Λεωφόρο, πήραμε πάνω μας τα χρέη εκατομμυρίων και διώξαμε τον Τσάκα» ήταν η χαρακτηριστική δήλωση.

«Ανεβαίνει» ο Καλογέρης

24/01/2013
 Μία ευχάριστη είδηση επιφύλασσε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Αινείας Καλογέρης ακολούθησε μέρος του προγράμματος.

«Ανεβαίνει» ο Καλογέρης
Ήταν 22 Αυγούστου όταν ο Αινείας Καλογέρης προπονήθηκε κανονικά για τελευταία φορά στην ΑΕΚ.

Τότε ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Ένωσης τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση και υπέστη ρήξη χιαστών, την ημέρα που υπέγραψε το συμβόλαιό του!

Πέντε μήνες και τρεις μέρες αργότερα ο 23χρονος παίκτης ανεβάζει ρυθμούς και ετοιμάζεται για την επάνοδό του.

Στη σημερινή προπόνηση ο Καλογέρης ακολούθησε μέρος του προγράμματος, δείχνοντας ότι σταδιακά ξεπερνάει τον σοβαρό τραυματισμό του που του έκοψε τα φτερά πάνω που είχε αρχίσει να δείχνει το ταλέντο τους στους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων».

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για ακόμη μία μέρα ο Γιάγκο, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 16.30.

Επιστροφή στο πρωτάθλημα

24/01/2013
 Στο παρελθόν ανήκει για τον Παναθηναϊκό ο αποκλεισμός από τον Πλατανιά στο Κύπελλο. Πλέον οι «πράσινοι» καλούνται να ανέβουν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκας.

Επιστροφή στο πρωτάθλημα
Μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό-σοκ από τον Πλατανιά στο Κύπελλο Ελλάδας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στην Παιανία.

Οι «πράσινοι», έχοντας χάσει τον έναν από τους δύο στόχους της φετινής σεζόν, στρέφονται στις υποχρεώσεις που έχουν στο πρωτάθλημα.

Πλέον καλούνται να κάνουν ένα δυναμικό come-back και να προσπαθήσουν να πλασαριστούν στην πεντάδα των πλέι οφ, όπου θα διεκδικήσουν το εισιτήριο του Champions League της επόμενης σεζόν.

Στη σημερινή προπόνηση όσοι παίκτες του «τριφυλλιού» αγωνίστηκαν απέναντι στους Κρητικούς έκαναν αποθεραπεία.

Από την πλευρά τους, οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις τεχνικής, τελειώματα, παιχνίδι σε μικρές εστίες και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με δίτερμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουχούμης και Πίντο.

Τέλος ο Αντίλοβιτς από Πανθρακικό

24/01/2013
 Τη λύση της συνεργασίας της με τον Άντι Αντίλοβιτς ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανθρακικός.

Τέλος ο Αντίλοβιτς από Πανθρακικό
Ο Βόσνιος τερματοφύλακας δεν κατάφερε να πείσει για την αξία του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα της Κομοτηνής. Με μόλις επτά παρουσίες στην εντεκάδα και μετά την απόκτηση του Βρονταρά στην ίδια θέση, οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού πως θα ήταν καλύτερο να τερματιστεί η συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Adi Adilovic και εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του».

Όλα καλά για Φορναρόλι

24/01/2013
 Με επιτυχία χειρουργήθηκε ο Μπρούνο Φορναρόλι όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Όλα καλά για Φορναρόλι
Ο Ουρουγουανός επιθετικός ένιωσε λίγες μέρες νωρίτερα ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα και υποβλήθηκε σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή. O ποδοσφαιριστής αναμένεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας στα τέλη Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι νωρίτερα σήμερα ο Μπρούνο Φορναρόλι υποβλήθηκε επιτυχώς σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή στο Νοσοκομείο «Υγεία» από τον Γενικό Χειρουργό κ. Αλέξη Ιαχμούρ.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο και να ενταχθεί στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων σε λιγότερο από ένα μήνα».

Αναβολή, λόγω αποκλεισμού…

24/01/2013
 Η ήττα από τον Πλατανιά που σήμανε την απώλεια ενός ακόμη στόχου (Κύπελλο), έφερε αναβολή στη συζήτηση Κωνσταντίνου – ποδοσφαιριστών. Μέσα ο Καρνέζης.

Αναβολή, λόγω αποκλεισμού…
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου συζήτησε για πολλά θέματα με τους ποδοσφαιριστές τη Δευτέρα και συμφωνήθηκε η κουβέντα να συνεχιστεί σήμερα. Ωστόσο, ο αποκλεισμός, η συνέχεια στις κακές εμφανίσεις και φυσικά η κακή ψυχολογία, ανέβαλλαν το νέο… μίτινγκ. «Καλύτερα να τα πούμε άλλη στιγμή, γιατί τώρα δεν είναι η κατάλληλη ώρα», είπε ο γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού και οι παίκτες συμφώνησαν, προκειμένου να ηρεμήσουν πρώτα όλοι και η συζήτηση να γίνει με ψυχραιμία και λογική…

Επέστρεψε ο Καρνέζης
Στα αγωνιστικά, τώρα, η προπόνηση στην Παιανία έγινε με το κλίμα να είναι ιδιαιτέρως «βαρύ». Η ευχάριστη είδηση, πάντως, έχει να κάνει με την επιστροφή του Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος ξεπέρασε την αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπωρούσε. Ετσι, λοιπόν, ο Κερκυραίος τερματοφύλακας θα είναι παρών στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Κατά τα λοιπά, όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι, μετά το ζέσταμα, επιδόθηκαν σε ασκήσεις τεχνικής, τελειώματα, παιχνίδι σε μικρές εστίες και δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουχούμης και Πίντο.

Ανακοίνωσε Τζάνη ο Πανθρακικός

24/01/2013
 Παίκτης του Πανθρακικού είναι για το υπόλοιπο της σεζόν ο Χρήστος Τζάνης, ο οποίος την Πέμπτη ανακοινώθηκε επίσημα.

Ανακοίνωσε Τζάνη ο Πανθρακικός
Ο Πανθρακικός συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση. Η ομάδα της Κομοτηνής απέκτησε και τον Χρήστο Τζάνη, ο οποίος αγωνιζόταν με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα και είναι επιθετικός.

Πλέον, ο παίκτης θα φοράει την φανέλα της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη, ο οποίος μπορεί να τον υπολογίζει άμεσα, αφού προέρχεται κάποιες συμμετοχές με την φανέλα της ομάδας της Ηπείρου.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τζάνη.

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή

Ο Χρήστος Τζάνης γεννήθηκε στις 22 Απριλίου 1985 στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας. Σε ηλικία 19 ετών και συγκεκριμένα την αγωνιστική περίοδο 2004-2005 υπέγραψε στον ΠΑΣ Γιάννινα όπου και έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2013. Εξαίρεση αποτέλεσε η σαιζόν 2006-2007 όπου στο πρώτο μισό της συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ! Εθνικής κατηγορίας με την Αναγέννηση Άρτας.

Συνολικά έχει φορέσει την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα 164 φορές σημειώνοντας 19 τέρματα».

Προβληματισμός για Ντάνι

24/01/2013
 Τράβηγμα στον τετρακέφαλο υπέστη στην προπόνηση της Τετάρτης (23/1) ο μέσος της Ξάνθης, Ρικάρντο Ντάνι, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ να είναι αμφίβολη.

Προβληματισμός για Ντάνι
Πρόβλημα από το πουθενά προέκυψε για τον τεχνικό της Ξάνθης, Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος στην προπόνηση της Τετάρτης (23/1) είδε τον μέσο της ομάδας του, Ρικάρντο Ντάνι, να αποχωρεί στο φινάλε αυτής με τράβηγμα στον τετρακέφαλο, με αποτέλεσμα την Πέμπτη (24/1) να μην ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα.

Έτσι, τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν ο Πορτογάλος μέσος θα προλάβει να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ με τις πιθανότητες, όμως, να μην είναι με το μέρος του.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Πέμπτης ο Ουζουνίδης έβαλε τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του να κάνουν ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού αρχικά, ενώ στην συνέχεια έδωσαν βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας.

Η «πρώτη» του Τάτου

24/01/2013
 Ο Ανδρέας Τάτος είναι παίκτης του Άρη και επίσημα, ενώ έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Η «πρώτη» του Τάτου
Την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του Άρη έκανε ο Ανδρέας Τάτος. Ο Έλληνας μέσος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας, είχε την πρώτη του γνωριμία με τον Λούκας Αλκαράθ, ενώ βρέθηκε και με τους συμπαίκτες του, αφού προπονήθηκε κιόλας.

Μάλιστα, εκεί βρήκε και τον Γιάννη Ζαραδούκα και τον Δημήτρη Διαμαντάκο, με τους οποίους μέχρι πρότινος βρισκόταν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη μαζί τους.

Θέλει τον Μαρσελίνιο η Φιορεντίνα

24/01/2013
 Τον Μαρσέλο Λέιτε ή κοινώς Μαρσελίνιο θέλει να εντάξει στο δυναμικό της η Φιορεντίνα, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Θέλει τον Μαρσελίνιο η Φιορεντίνα
Οι καλές εμφανίσεις του Μαρσελίνιο με την Ξάνθη έχουν «μαγνητίσει» τα βλέμματα ομάδων της Σούπερ Λίγκας, όμως έχουν κινήσει το ενδιαφέρον και συλλόγου από το εξωτερικό και συγκεκριμένα της Φιορεντίνα.

Δημοσίευμα της γειτονικής χώρας κάνει λόγο για ενδιαφέρον των «βιόλα» για την απόκτηση του Μάρκο Μποριέλο για την επίθεση, ενώ πρόσφατα προστέθηκε και το όνομα του ταλαντούχου μέσου της Ξάνθης, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την ακριτική ομάδα.

Ο Φάμπρι, οι ευθύνες και η συνέχεια…

24/01/2013
 Ο Ισπανός τεχνικός είναι στον «αέρα», οι διοικούντες μιλούν για τα λάθη που έχουν κάνει και το ματς με τον Ατρόμητο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Διαβάστε τα όλα αυτά στο ρεπορτάζ του sport-fm.gr.

Ο Φάμπρι, οι ευθύνες και η συνέχεια…
Υπό κρίση και ο Φάμπρι…

Τι κι αν βρίσκεται μόλις λίγες εβδομάδες στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Τι κι αν έχει καθίσει στον πάγκο σε τέσσερα ματς του «τριφυλλιού». Ο Φάμπρι είναι υπό κρίση και υπάρχουν πιθανότητες να αποχωρήσει από την ομάδα, αφού περάσει και το ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, την Κυριακή.

Προσοχή, δεν λέμε ότι θεωρείται σίγουρη η απόλυσή του, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι διοικούντες είναι προβληματισμένοι τόσο με τη μη βελτίωση του Παναθηναϊκού, όσο και με το γεγονός ότι οι σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές δεν είναι και τόσο… καλή, παρά το γεγονός ότι το χρονικό διάστημα που κάνει προπονήσεις είναι μικρό. Ετσι, λοιπόν, μέσα στον γενικότερο… χαμό που επικρατεί στο «πράσινο στρατόπεδο» και ο Φάμπρι είναι υπό κρίση και το μέλλον του αβέβαιο…

Τα λάθη των διοικούντων...

Οι συζητήσεις ανάμεσα στους ανθρώπους της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι πολλές και από χθες αρκετοί παραδέχονται ότι έχουν υποπέσει σε λάθη το τελευταίο διάστημα. Τα όσα έχουν συμβεί από το ματς με τη Βέροια και μετά μόνο κακό έχουν κάνει στο ποδοσφαιρικό τμήμα, κάτι που αποτυπώνεται και στο γήπεδο, με την κατηφόρα να μην έχει τελειωμό.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» βλέπουν ότι έχουν γίνει κινήσεις που δεν βοηθούν και θέλουν να αλλάξουν την κατάσταση. «Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα ηλεκτροσόκ στην ομάδα, αλλά δεν πέτυχε», λένε ορισμένοι στο «τριφύλλι».

Η κρίσιμη «επίσκεψη» στο Περιστέρι…

Καταλαβαίνει κανείς ότι το εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο, την Κυριακή, είναι εξαιρετικά κρίσιμο και ίσως φέρει σημαντικές εξελίξεις. Όπως γράψαμε και παραπάνω, δεν αποκλείεται σε νέο αρνητικό αποτέλεσμα, ο Φάμπρι να φύγει, ενώ γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι σε περίπτωση νέου «στραβοπατήματος» οι βαθμολογικές περιπέτειες γίνονται ακόμη περισσότερες, μια και είναι πολύ πιθανό οι «πράσινοι» να πέσουν κάτω από τη 10η θέση!

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι πρόθεση των διοικούντων είναι να χρησιμοποιήσουν περισσότερο νέα παιδιά. Όχι τη δεύτερη ομάδα, αλλά παίκτες που προέρχονται απ’ αυτή και δεν έχουν πάρει τόσες πολλές ευκαιρίες.

Στα… χαμηλά οι τέσσερις ΠΑΕ

24/01/2013
 Στα… χαμηλά έπεσαν οι τέσσερις ΠΑΕ που είχαν κληθεί σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Στα… χαμηλά οι τέσσερις ΠΑΕ
Φθηνά την γλίτωσαν οι ΠΑΕ Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ που είχαν κληθεί σε απολογία για τις συμπεριφορές των οπαδών τους κατά την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η Πειθαρχική Επιτροπή της διοργανώτριας αρχής επέβαλλε χαμηλό χρηματικό πρόστιμο και στις τέσσερις ομάδες.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 18ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δυο χιλιάδων εξακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Ξεκαθαρίζει του Λαμπρόπουλου

24/01/2013
 Από τη νέα εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά στην μεταγραφή ή όχι του μέσου του ΟΦΗ, Ανδρέα Λαμπρόπουλου, στην αγγλική Πίτερμπρο.

Ξεκαθαρίζει του Λαμπρόπουλου
Μετά τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ που θα γίνει το Σάββατο (26/1) θα υπάρξουν νέες εξελίξεις σχετικά με την μεταγραφή του μέσου του ΟΦΗ, Ανδρέα Λαμπρόπουλου, στη Championship για λογαριασμό της Πίτερμπρο.

Ο αγγλικός σύλλογος εδώ και καιρό έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον Πατρινό μέσο, με αποτέλεσμα να καταθέσει και επίσημη πρόταση για την απόκτηση του στον ΟΦΗ με το χρηματικό ποσό να φτάνει περίπου τις 80.000 ευρώ.

Ωστόσο, κάτι οι καλές εμφανίσεις του Λαμπρόπουλου με τους Κρητικούς που έκαναν τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν να τον κρατήσουν στις τάξεις του συλλόγου μέχρι το τέλος της σεζόν, κάτι που «ξεθύμανε» το ενδιαφέρον της Πίτερμπρο, έκαναν το θέμα της μετακίνησης του 24χρονου μέσου να «κολλήσει».

Παρόλα αυτά, όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του παίκτη, τις επόμενες πέντε με έξι μέρες θα υπάρχουν νέες εξελίξεις για το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος.

Τάτος: «Με έπεισαν οι άνθρωποι του Άρη»

24/01/2013
 Αν και η μεταγραφή του στον ΟΦΗ συγκέντρωσε περισσότερες πιθανότητες, ο Άρης κέρδισε την... κούρσα, καθώς όπως τόνισε ο Ανδρέας Τάτος, οι άνθρωποι της ομάδας του έδειξαν πόσο πολύ τον ήθελαν.

Τάτος: «Με έπεισαν οι άνθρωποι του Άρη»
Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη έκανε ο Ανδρέας Τάτος. Ο Έλληνας μέσος ξεκαθάρισε πως το «ζεστό» ενδιαφέρον που έδειξαν οι Θεσσαλονικείς, άλλαξαν τις ισορροπίες τη τελευταία στιγμή, γι’ αυτό και επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους «κίτρινους» κι όχι στον ΟΦΗ.

Ο διεθνής άσος εμφανίστηκε σίγουρος πως η νέα του ομάδα θα καταφέρει να σωθεί, καθώς διαθέτει το υλικό για να το πετύχει, ενώ ευχαρίστησε όλους τους συλλόγους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του. «Είμαι 100% έτοιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου», τόνισε σχετικά.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Ανδρέα, καλώς ήρθες στη Θεσσαλονίκη! Πως αισθάνεσαι ως παίκτης του Άρη;
«Είμαι περήφανος που ήρθα στον Άρη! Ήρθα σε μια ομάδα με πολύ κόσμο και ιστορία. Ο Άρης είναι μεγάλος σύλλογος και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, γιατί είναι κρίμα η ομάδα να βρίσκεται τόσο χαμηλά. Πιστεύω με τα παιδιά που ήρθαν, αλλά και αυτά που ήταν ήδη εδώ, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πρέπει να μας στηρίξει ο κόσμος, διότι παίζει σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Όλα θα πάνε καλά, η ομάδα θα σωθεί».

Πως προέκυψε αυτή η μετακίνηση;
«Είχα πολλές προτάσεις, από πολλές ομάδες τις οποίες ευχαριστώ πολύ γα το ενδιαφέρον τους. Είχαμε βγάλει εκτός, έξι ομάδες και μένανε δύο, ο Άρης και ο ΟΦΗ. Επέλεξα τον Άρη, μαζί με τον μάνατζέρ μου, με τους ανθρώπους της ομάδας να παίζουν σημαντικό ρόλο σ' αυτή τη μεταγραφή, διότι ήταν πολύ θερμοί, μιλώντας συνέχεια μαζί τους στα τηλέφωνα. Θέλανε πολύ να έρθω στην ομάδα, όπως κι εγώ κι έτσι ήρθα στον Άρη».

Επαιξε ρόλο το γεγονός πως στον Άρη βρίσκεις γνωστούς και φίλους από τον Ολυμπιακό;
« Σίγουρα ο Γιάννης (σ.σ Ζαραδούκας), έπαιξε σημαντικό ρόλο. Είμαστε φίλοι, είχαμε πάει μαζί διακοπές και αυτό έπαιξε το ρόλο του, διότι ήθελα να πάω σε μια ομάδα στην οποία να γνωρίζω μερικά παιδιά, όπως ξέρω και τον Μάρκο Βελλίδη».

Τι σου είπε ο Ζαραδούκας για τον Άρη;
« Ο Γιάννης μ' έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνα για να έρθω στον Άρη! Ήθελε να έρθω, όπως κι εγώ, γι αυτό και ήρθα, παρά το ότι οι περισσότερες πιθανότητες ήταν να πάω στον ΟΦΗ. Όλα άλλαξαν όμως την τελευταία στιγμή».

Είσαι έτοιμος; Ξέρουμε ότι μέχρι χθες έκανες προπονήσεις με τον Ολυμπιακό...
« Ναι, έκανα προπονήσεις και ατομικό πρόγραμμα στον Ολυμπιακό. Μόνο παιχνίδια δεν είχα. Μόνο ένα έπαιξα κόντρα στον Αρη. Είμαι έτοιμος. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω την ομάδα».

Για πρώτη φορά ο κόσμος του Άρη θα σε δει στην Κέρκυρα. Σ' ένα ματς «τελικό», όπως το χαρακτηρίζουν όλοι....
« Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, διότι πολύ δύσκολα στη βαθμολογία είναι και η Κέρκυρα. Βέβαια, εμείς δεν κοιτάμε τις άλλες ομάδες, βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολο δρόμο και αυτό που πρέπει να κάνουμε αυτή τη στιγμή, είναι να παίρνουμε τρεις βαθμούς, όπου και να παίζουμε».

Έχεις να πεις κάτι στον κόσμο του Άρη;
« Ο κόσμος του Άρη είναι πολύ θερμός. Έχω παίξει ως αντίπαλος στο «Κλ. Βικελίδης». Τον θέλω να είναι κοντά μας, δίπλα μας και να μας στηρίξει, γιατί και ο ίδιος καταλαβαίνει ότι η ομάδα είναι σε πολύ δύσκολη θέση».

Είναι σημαδιακό το ότι φέτος έκανες ένα ματς και αυτό εναντίον του Άρη;
«Γίνανε τα πράγματα, όπως γίνανε. Τέλος καλό, όλα καλά και ήρθα χαρούμενος για να βοηθήσω την ομάδα. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!».

Άγνοια για Φάμπρι

24/01/2013
 Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισήμως δηλώνει άγνοια για τα σενάρια πιθανότητας φυγής του Ισπανού τεχνικού, παρά τις πληροφορίες που τον θέλουν να είναι στον «αέρα».

Άγνοια για Φάμπρι
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισήμως δηλώνει άγνοια για τα σενάρια πιθανότητας φυγής του Ισπανού τεχνικού, παρά τις πληροφορίες που τον θέλουν να είναι στον «αέρα».

Τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει είναι πολλά και μια πληροφορία λέει ότι οι άνθρωποι της ομάδας είναι προβληματισμένοι και με τον προπονητή, που μετράει λίγες εβδομάδες στο «τριφύλλι».

Ωστόσο, όπως σας γράψαμε και παραπάνω, η «πράσινη» ΠΑΕ διαψεύδει τα περί απομάκρυνσής του και δηλώνει άγνοια για το θέμα…

ΑΕΚτζήδικο γεύμα

24/01/2013
 Μέσα σε πολύ ωραίο κλίμα, παίκτες, τεχνικό τιμ και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ γευμάτισαν σε εστιατόριο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΑΕΚτζήδικο γεύμα
Μετά από πρόσκληση του ιδιοκτήτη του εστιατορίου, «Λαδόχαρτο», στη Νέα Φιλαδέλφεια, σύσσωμη η «οικογένεια» της ΑΕΚ έδωσε το «παρών», όπου γευμάτισε.

Ο Έβαλντ Λίνεν κάθισε σε ένα τραπέζι μαζί με τους συνεργάτες του, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της «Ένωσης» χωρίστηκαν σε πέντε τραπέζια.

Μετά από περίπου μιάμιση ώρα και ενώ ευχαριστήθηκαν το φαγητό μέσα σε πολύ ωραίο κλίμα, άπαντες αποχώρησαν από το εστιατόριο.

Μοναδικός απών από την εκδήλωση ήταν ο Κορδέρο, καθώς είχε πάρει σχετική άδεια, λόγω προσωπικών λόγων.

«Απέρριψε τον ΠΑΟΚ ο Κούρτσι»

24/01/2013
 Αρνητικά απάντησε ο Τζανλούκα Κούρτσι στην πρόταση που του είχε κάνει ο ΠΑΟΚ για την απόκτησή του, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

«Απέρριψε τον ΠΑΟΚ ο Κούρτσι»
Αν και νωρίτερα την Πέμπτη, ο μάνατζερ του Τζανλούκα Κούρτσι είχε επιβεβαιώσει πως υπάρχουν επαφές με τον ΠΑΟΚ για πιθανή συνεργασία, φαίνεται πως η μεταγραφή «χάλασε». Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «La Roma24.it», ο Ιταλός γκολκίπερ απέρριψε την πρόταση που του είχε καταθέσει ο «Δικέφαλος του βορρά».

Πλέον απομένει το αν θα επιβεβαιωθεί και από την πλευρά των Θεσσαλονικέων η αρνητική εξέλιξη στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Εφόσον ισχύει το «όχι» του Κούρτσι στον ΠΑΟΚ, τότε η ομάδα του Γιώργου Δώνη καλείται να ψάξει για άλλη λύση, για την ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα, με τις μέρες να κυλούν εις βάρος του.

«Θα έχουμε και ανάλογη συνέχεια»

24/01/2013
 Τα βραβεία τους για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας παρέλαβαν λίγο πριν την προπόνηση της Πέμπτης (24/1), οι παίκτες του ΟΦΗ, Βασίλης Κουτσιανικούλης και Ανδρέας Λαμπρόπουλος.

«Θα έχουμε και ανάλογη συνέχεια»
Σίγουροι πως ο ΟΦΗ στο μέλλον θα πάρει και άλλα βραβεία, εμφανίστηκαν σε δηλώσεις τους οι Βασίλης Κουτσιανικούλης και Ανδρέας Λαμπρόπουλος στο πλαίσιο της βράβευσής τους για τα κατορθώματά τους στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Να υπενθυμίσουμε πως ο βραχύσωμος επιθετικός αναδείχτηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 18ης αγωνιστικής, ενώ το γκολ του Πατρινού μέσου απέναντι στον Πανιώνιο ψηφίστηκε ως το καλύτερο. Την απονομή στους παίκτες της ομάδας του ΟΦΗ έκαναν τα μέλη του Δ.Σ της ΠΑΕ Ανδρέας Μανουσάκης και Μιχάλης Λελεδάκης.

«Είναι πολύ σπουδαίο που η ομάδα παίρνει τόσα βραβεία και θέλουμε ακόμη ένα να ισοφαρίσουμε τα βραβεία του ΠΑΟΚ. Ελπίζω να τα καταφέρουμε φέτος και εκτός από προσωπικά βραβεία και της ομάδας. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να φέρουμε μόνο χαρά στην ομάδα», τα λόγια του Βασίλη Κουτσιανικούλη.

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτά τα δύο συνεχόμενα βραβεία. Αυτό δεν λέει κάτι αλλά δεν γίνεται τίποτα μόνο από την δική μου προσπάθεια καθώς με βοηθάνε οι συμπαίκτες μου και η ομάδα , και απ΄ ότι βλέπετε και άλλοι παίκτες παίρνουν βραβεία στην ομάδα άρα αυτό σημαίνει ότι κάτι γίνεται. Είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω να συνεχίσουμε να παίρνουμε βραβεία. Έχουμε κάνει καλά παιχνίδια τις τελευταίες αγωνιστικές και πιστεύω ότι θα έχουμε και ανάλογη συνέχεια. Θεωρώ ότι αυτή την στιγμή είμαστε σε πάρα πολύ κατάσταση. Έχουμε κάνει δύο νίκες και πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη. Είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση και όλα θα πάνε όπως πρέπει».

Ο Μιχάλης Λελεδάκης που έκανε την βράβευση στον Κουτσιανικούλη, υπογράμμισε:«Είναι μεγάλη τιμή για τον ΟΦΗ , για τα παιδιά και για εμάς όλους και για τον Ηρακλειώτικο λαό που έχει περάσει τόσα και τόσα με την ομάδα. Ελπίζω τα παιδιά να συνεχίσουν να μας φέρνουν διακρίσεις και εμείς θα είμαστε δίπλα τους για να τους βοηθήσουμε σε ότι μπορούμε», ενώ ο Ανδρέας Μανουσάκης που παρέδωσε το βραβείο στον Ανδρέα Λαμπρόπουλο, είπε:

«Τα βραβεία αυτά είναι μια τιμή για τον ΟΦΗ και μια δικαίωση για την δουλειά και την προσπάθεια των παιδιών. Συγχρόνως είναι και ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς στη διοίκηση ώστε να προσπαθήσουμε να παρέχουμε καλύτερες συνθήκες εργασίας. Είμαστε σίγουροι ότι εφόσον έχουν όλα τα παιδιά την υγεία τους ο ΟΦΗ και οι ποδοσφαιριστές του σύντομα θα έχουν και άλλες βραβεύσεις».

Νοκ-άουτ οι Μπαργκάν, Γεωργιάδης

24/01/2013
 Χωρίς τους Μπαργκάν και Γεωργιάδη καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του στη Βέροια, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, καθώς αμφότεροι είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Νοκ-άουτ οι Μπαργκάν, Γεωργιάδης
Δεν εξελίσσεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η προετοιμασία της Βέροιας για το προσεχές παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κι αυτό γιατί ο τεχνικός της «βασίλισσας του βορρά» δεν υπολογίζει τις υπηρεσίες των Μπαργκάν και Γεωργιάδη, αφού αμφότεροι έχουν προβλήματα τραυματισμών και όπως φαίνεται δεν θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Κατά τα άλλα, η προπόνηση της Πέμπτης περιελάμβανε ανοίγματα με τη μπάλα, ενώ γενικά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προπονήθηκαν χαλαρά, καθώς ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου ήταν σε κακή κατάσταση και ο τεχνικός της ομάδας δεν ήθελε να ρισκάρει τυχόν τραυματισμό.

Στον Πανιώνιο ο Ασλανίδης

24/01/2013
 Παίκτης του Πανιώνιου θα είναι ο Δημήτρης Ασλανίδης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Άρη και υπέγραψε εξάμηνο συμβόλαιο με τους "κυανέρυθρους".

Στον Πανιώνιο ο Ασλανίδης
Ο Δημήτρης Ασλανίδης έμεινε πριν λίγες ημέρες ελεύθερος από τον Άρη και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο, αφού υπέγραψε εξάμηνο συμβόλαιο με την ομάδα της Πλατείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 23χρονος αμυντικός τα βρήκε σε όλα με τον Πανιώνιο και έτσι οι «κυανέρυθροι» θα καλύψουν ένα πολύ σημαντικό κενό που άφησε ο Βασίλης Ρόβας με την αποχώρησή του.

Οι ανακοινώσεις αναμένονται σύντομα, ενώ άμεσα θα υπολογίζεται και ο παίκτης από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, αφού ξεκινάει αμέσως προπονήσεις.

«Βολές» Θύρας 13 κατά Τζίγγερ

24/01/2013
 Με άκρως επιθετική διάθεση, η Θύρα 13 τοποθετήθηκε για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό και χαρακτηρίζει υπεύθυνο τον Γιάννη Βαρδινογιάννη τον οποίο και προειδοποιεί...

«Βολές» Θύρας 13 κατά Τζίγγερ
Τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τους υποστηρικτές του, θεωρεί η «Θύρα 13» υπεύθυνους για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός, όπως τονίζει μέσω κειμένου που αναρτήθηκε στο σάιτ της.

Η τοποθέτηση των οργανωμένων οπαδών των «πράσινων» είναι ουσιαστικά απάντηση στην σημερινή δήλωση του Νίκου Καρούλια που χαρακτήρισε τους οπαδούς βασικούς υπαίτιους για την κατάσταση της ομάδας.

Στο κείμενο της, η «Θύρα 13» εξαπολύει «βέλη» κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, τονίζει ότι δεν θα καταφέρει να ολοκληρώσει το σχέδιο «εκδίκησης» που έχει και αυτοανακηρύσσεται «μοναδικός εγγυητής» που υπάρχει.

Αναλυτικά το κείμενο:

Η ΘΥΡΑ 13 βλέπει και γνωρίζει πολύ καλά τι ακριβώς συμβαίνει στην ομάδα. Η ΘΥΡΑ 13 έχει προειδοποιήσει από την αρχή της «κρίσης» για το σχέδιο του ΙΒΒ αλλά κανείς δεν άκουγε. Το δόγμα «δεν χρωστάμε και δεν έχουμε υποβιβαστεί» με το οποίο πορευόταν ο καταστροφέας ΙΒΒ έρχεται καθημερινά στο προσκήνιο από το σύνολο των μέσων ενημέρωσης, με στόχο τους φιλάθλους της ομάδας. Με στόχο την αναπόληση της «σταθερότητας» που προσέφερε ο ΤΕΩΣ μεγαλομέτοχος.

Γιατί ΤΕΩΣ είναι και ΤΕΩΣ θα παραμείνει.

Αν ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει κοντή μνήμη ας συνεχίσει να την έχει. Αν θέλει να είναι θύμα ας συνεχίσει να είναι. Αν θέλει να αποχαυνώνεται ας συνεχίσει να το κάνει. Αν θέλει να πηγαίνει γήπεδο να βλέπει μπαλίτσα και να πανηγυρίζει δεύτερες και τρίτες θέσεις η ΘΥΡΑ 13 μπορεί να προτείνει εναλλακτικές λύσεις και γήπεδα σε διάφορες γειτονιές σε όλη την Ελλάδα. Η ΘΥΡΑ 13δεν πρόκειται να κάνει τη χάρη σε κανέναν όσο και αν βάλλεται εντός και εκτός. Θα ξαναμπεί μπροστά στην οριστική απελευθέρωση της ΠΑΕ και δεν θα επιτρέψει ούτε καν την υπόνοια ότι θα επανεμφανιστεί καβάλα σε άσπρο άλογο αυτός που έφερε την ομάδα εδώ και η οικογένειά του.

Με αφορμή τις δηλώσεις διαφόρων παλαιμάχων προσκυρωμένων της οικογένειας του ΙΒΒ με τελευταίο τον κ. Καρούλια, έναν ακόμα που περιμάζεψε ο ελεύθερος Παναθηναϊκός του 2008-2010, ο οποίος χωρίς ίχνος ντροπής επέρριψε τις ευθύνες της αγαπημένης του οικογένειας για την κατάσταση της ομάδας στους οπαδούς ξεστομίζοντας τη φράση «Τώρα ας πάρουν τους καρπούς που φύτεψαν οι οπαδοί» η ΘΥΡΑ 13 οφείλει να αποκαταστήσει την αλήθεια. Την αλήθεια, και εκείνους τους 40 και πλέον χιλιάδες που «έδιωξαν» τους αποτυχημένους το 2008 και που σύσσωμο το κύκλωμα των μέσων ενημέρωσης πλήρως ελεγχόμενων άμεσα και έμμεσα από την οικογένεια της καταστροφής προσπαθεί να τους δημιουργήσει σύνδρομα ενοχής και μετάνοιας. Γιατί ο κόσμος ξεχνάει, αλλά οι Βαρδινογιάννηδες ΠΟΤΕ!

Αγαπητέ Νίκο Καρούλια (και λοιποί) προς αποκατάσταση της αλήθειας, πράγματι φύτεψαν καρπούς οι οπαδοί το 2008. Και άρχισε η συγκομιδή υγείας, γεμάτων γηπέδων, παικταράδων και τίτλων. Και μπήκαν τα θεμέλια μόνιμης κυριαρχίας της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, τη στιγμή που ο βασικός αντίπαλος είχε υποταχθεί.

Αυτούς τους καρπούς φύτεψε. Και τότε εμφανίστηκε ξανά ο ΙΒΒ σου και μέσα σε 3 μήνες αποδόμησε τα πάντα. Έκαψε όχι μόνο τους καρπούς, αλλά και τη γη την ίδια. Κατάστρεψε ότι με κόπο χτίστηκε και επειδή αυτό δεν ήταν αρκετό, πρόλαβε και υποθήκευσε ολόκληρο το μέλλον τόσο της ΠΑΕ όσο και του Ερασιτέχνη (βλέπε ΓΗΠΕΛ). Αυτός δημιούργησε τα χρέη, εξαιτίας του η ομάδα αγωνίζεται με μέτριους παίκτες, εξαιτίας του έχει σήμερα τη βαθμολογική θέση που έχει και για χάρη του βάζουν μπροστά τα στήθια και τις πένες τους όλοι αυτοί που έγλειφαν κ**** επί πολυμετοχικότητας και πούλαγαν πρωτοσέλιδα «υγείας».

Αν φταίνε σε κάτι οι οπαδοί ήταν σε ένα πράγμα. Που επέτρεψαν να παραμείνει εντός ΠΑΕ ο « εγγυητής», ενώ ήξεραν ότι ζει για ένα και μόνο λόγο:

Για να εκδικηθεί. Και αυτό ακριβώς κάνει».

Δεν πρόκειται να το καταφέρει και αυτό το εγγυάται ο μοναδικός εγγυητής που υπάρχει. Η ΘΥΡΑ 13 και ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Σπανός: «Πάμε για μια μεταγραφή ακόμα»

24/01/2013
 Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει μια ακόμα μεταγραφή στην μεσοεπιθετική γραμμή του Ατρόμητου, άφησε ο Γιώργος Σπανός.

Σπανός: «Πάμε για μια μεταγραφή ακόμα»
Πολύ πιθανό να κάνει άλλη μια μεταγραφή ο Ατρόμητος, και μάλιστα στη θέση πίσω από τον επιθετικό, άφησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Σπανός, μιλώντας στην κάμερα της Nova. Ο «ισχυρός» άνδρας του Ατρόμητου αναφέρθηκε και στην αλλαγή προπονητή με την έλευση του Νίκου Αναστόπουλου αλλά και το σενάριο πώλησης του Γιάννη Σκόνδρα.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Σπανός στην κάμερα της NOVA:
Για το συνέδριο της Superleague:

«Νομίζω ότι είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία της Superleague, με προσκεκλημένους από όλες τις ευρωπαϊκές λίγκες ώστε να μιλήσουμε για τα προβλήματα που έχει το ποδόσφαιρο σε όλη την Ευρώπη. Έχουμε ανταλλάξει χρήσιμες απόψεις και έχουμε κάνει ένα πάρα πολύ καλό διάλογο και μέσα από αυτόν τον διάλογο θα βρούμε και τις λύσεις ώστε να προχωρήσει και το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά».

Για τον στόχο του συνεδρίου: «Πιστεύω είναι κυρίαρχο το να ξανακερδίσει το ποδόσφαιρο τη χαμένη αξιοπιστία του. Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να προβάλλουμε και να θωρακίσουμε, η αξιοπιστία του ποδοσφαίρου».

Για τις μεταγραφές του Ατρόμητου: «Αναμένουμε τη μπλε κάρτα του Μάντζιου ώστε να έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί την Κυριακή. Από εκεί και πέρα υπάρχει περίπτωση να προχωρήσουμε σε άλλη μία μεταγραφή μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Μεταγραφή στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Δεν μπορούμε να πούμε τώρα ονόματα, αλλά σίγουρα έχουμε κατασταλάξει σε κάποιες υποψηφιότητες, είναι δυο-τρεις ποδοσφαιριστές που εξετάζουμε και θα δούμε που θα καταλήξουμε».

Για τις ανοδική πορεία του Ατρόμητου: «Δικαιωμένοι είμαστε για τη σταθερή πολιτική που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια που νομίζω ότι έχει αναδείξει νοικοκυρεμένες ομάδες με σταθερή φιλοσοφία. Μπορούνε να βάζουν στόχους υψηλούς και να τους πετυχαίνουν. Γι' αυτό είμαστε δικαιωμένοι και ευχαριστημένοι γιατί παραμένουμε σταθεροί στη φιλοσοφία μας και αγωνιστικά πιστεύω ότι κάθε χρόνο προοδεύουμε κιόλας».

Για την αλλαγή προπονητή: «Μερικές φορές κάποιες συνεργασίες στο ποδόσφαιρο ξέρετε ότι δεν έρχονται όπως τις περιμένεις. Εμείς προχωρήσαμε σε αλλαγή προπονητή, ενώ είμαστε αντίθετοι στο να προχωράμε σε αλλαγή προπονητή μεσούσης της περιόδου. Ο κύριος Αναστόπουλος πήρε την ομάδα στην τρίτη θέση από τον κύριο Μπάγεβιτς. Οπότε συνεχίζουμε με τον κύριο Αναστόπουλο τον οποίο πιστεύουμε πάρα πολύ και όλοι μαζί ενωμένοι για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».

Για τους στόχους της ομάδας: «Πρώτος στόχος είναι η είσοδος στα play off κι από εκεί και πέρα θα δούμε σε τί κατάσταση θα είμαστε εμείς και οι αντίπαλοι μας ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε».

Για πωλήσεις παικτών: «Μόνο έτσι μπορούν τα σωματεία σαν το δικό μας. Εμείς γνωρίζετε ότι δεν έχουμε τους χιλιάδες φιλάθλους, ούτε τους μεγάλους χορηγούς. Οπότε μέσα από αυτή την παραγωγική διαδικασία που την έχουμε ξεκινήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αυτή τη στιγμή η ομάδα μας έχει βοηθηθεί και έχει μια οικονομική σταθερότητα. Και γι' αυτό ποτέ δε λέμε όχι σε μια καλή πρόταση που θα είναι προς το συμφέρον της ομάδας».

Για την πώληση του Σκόνδρα: «Εξετάζουμε κάποιες προτάσεις για τον Σκόνδρα, οι οποίες για την ώρα είναι σε φιλολογικό επίπεδο. Περιμένουμε στο προσεχές διάστημα την επίσημη πρόταση και θα δούμε. Για κανέναν ποδοσφαιριστή δε θα φράξουμε το δρόμο από τη στιγμή που μια πρόταση θα καλύπτει τα συμφέροντα του σωματείου αλλά και του ποδοσφαιριστή».

«Πόρτα» ΟΦΗ σε πρόταση για τον Παπάζογλου

24/01/2013
 Αρνητική ήταν η απάντηση των ανθρώπων του ΟΦΗ σε πρόταση που έφτασε στα γραφεία τους από σύλλογο της Bundesliga για την απόκτηση του επιθετικού της ομάδας, Θανάση Παπάζογλου.

«Πόρτα» ΟΦΗ σε πρόταση για τον Παπάζογλου
«Όχι» ήταν η απάντηση των διοικούντων την ΠΑΕ ΟΦΗ στην πρόταση που δέχτηκαν από ομάδα της Bundesliga, η οποία ήθελε να κάνει δικό της τον φορ του συλλόγου, Θανάση Παπάζογλου.

Μάλιστα, όπως τονίζουν οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλείου το οικονομικό κομμάτι την πρότασης του γερμανικού συλλόγου ήταν πάρα πολύ καλό, όμως απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη από εκείνους, καθώς ο Παπάζογλου αποτελεί ένα από τα βασικά «γρανάζια» του συνόλου του Γιάννη Πετράκη στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία οι Κρητικοί.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, έχει καλές σχέσεις με τον εκπρόσωπο του Παπάζογλου και δεσμεύτηκε πως θα συζητήσει το καλοκαίρι με τους ανθρώπους του γερμανικού συλλόγου, η πρόταση των οποίων θα έχει ισχύ μέχρι και τότε.

«Δεν αξίζει να είναι χαμηλά η ΑΕΚ»

24/01/2013
 Δεν αρμόζει στην ΑΕΚ να βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογίας, όπως τόνισε ο Χρήστος Αρκούδας.

«Δεν αξίζει να είναι χαμηλά η ΑΕΚ»
Η ΑΕΚ πήρε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με τον ΟΦΗ.

Ο Χρήστος Αρκούδας ξεκαθάρισε πως δεν αξίζει η «Ένωση» να βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία και έδωσε σύνθημα νίκης τόσο για το παιχνίδι κόντρα στους Κρητικούς, όσο και το επόμενο με τον Πανιώνιο.

Τι ανέφερε για τη θέση που θέλει να αγωνίζεται.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την πορεία της ΑΕΚ: «Σίγουρα μετά από τον βαθμό που αποσπάσαμε στο Κλεάνθης Βικελίδης μας δίνει μια άλλη ψυχολογία και έναν άλλο αέρα για να κοιτάξουμε αυτά τα δύο ματς που είναι πολύ σημαντικά γιατί είναι στην έδρα μας. Θα πρέπει σίγουρα να τα πάρουμε για να φύγουμε απ' αυτή τη θέση. Η ομάδα πρέπει να δείξει ένα άλλο πρόσωπο και ότι δεν αξίζει να είναι τόσο χαμηλά».

Για το προσεχές παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ έχει μια καλή ομάδα. Έχει πάρει κάποια σημαντικά "τρίποντα" κυρίως στην έδρα του, που τον έχουν βοηθήσει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, να είναι πιο άνετα και να κοιτάξει πιο αισιόδοξα το μέλλον. Έχει όμως τους ίδιους στόχους με εμάς και πιστεύω ότι θα είναι ένα ματς που θα το πάρει αυτός που θα δείξει περισσότερο πάθος κι αυτός που θα το θέλει περισσότερο. Ακολουθούν δύο κρίσιμα ματς με ομάδες που έχουν ίδιους στόχους με εμάς. Είμαστε όμως η ΑΕΚ, παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και πιστεύω ότι θα παίξουμε όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη».

Σε ότι αφορά στους προσωπικούς του στόχους, επειδή καθημερινά δουλεύει πολύ σκληρά, πιστεύει ότι είναι ευκαιρία να κερδίσει ξανά τη θέση στη βασική ενδεκάδα: «Σίγουρα η θέση μου είναι δεξί μπακ, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα που και ο κ. Βλάχος και ο κ. Λίνεν με έχουν χρησιμοποιήσει σε διαφορετικές θέσεις. Ως επαγγελματίας οφείλω να αγωνίζομαι όπου μου ζητάει ο προπονητής. Αυτό κάνω μέχρι τώρα και ελπίζω να βοηθάω με την παρουσία μου για να βγει η ομάδα απ' τη δύσκολη θέση. Μέσα απ' αυτά τα δύο παιχνίδια θέλω να ξαναδείξω τον καλό μου εαυτό, να πάρω τα πάνω μου και η ομάδα να βγει απ' αυτή τη θέση. Να πάνε όλα καλά και να έχουμε ένα καλύτερο αύριο».

Χάνει ΑΕΚ ο Ιωαννίδης

24/01/2013
 Τα πλάνα του για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ χωρίς τον Γιώργο Ιωαννίδη θα αναγκαστεί να καταστρώσει ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης.

Χάνει ΑΕΚ ο Ιωαννίδης
Τις υπηρεσίες του Γιώργου Ιωαννίδη ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού απέναντι στην ΑΕΚ που θα γίνει το Σάββατο (26/1) στο ΟΑΚΑ θα στερηθεί ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης.

Ο 24χρονος παίκτης στην προπόνηση της Πέμπτης (24/1) έκανε ατομικό, αφού συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις.

Ενοχλήσεις στην περιοχή κοντά στον προσαγωγό είχε και ο τερματοφύλακας του συλλόγου του Ηρακλείου, Μιχάλης Αγριμάκης. Ωστόσο, όπως τονίζουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ ο 20χρονος πορτιέρο θα δώσει το «παρών» στο ματς απέναντι στην «Ένωση».

Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι παίκτες των Κρητικών πραγματοποίησαν ασκήσεις τακτικής αρχικά, ενώ στη συνέχεια ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Πετράκης, τους έβαλε να δώσουν έμφαση στα τελειώματα των φάσεων.

«Φτου να μην τους ματιάσω»

24/01/2013
 Η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό πλησιάζει για τον Ατρόμητο και προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για τον Νίκο Αναστόπουλο.

«Φτου να μην τους ματιάσω»
Χωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρόμητου για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Νίκος Αναστόπουλος βλέπει καθημερινά τους παίκτες του να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι πράγμα που τον ικανοποιεί περισσότερο.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και άπαντες ήταν εκεί, εκτός φυσικά από τον Αντώνη Αθανασίου, ο οποίος από το πρωί της ίδιας μέρας είναι στην Κέρκυρα, όπως ανακοινώθηκε και την Τετάρτη.

Φυσικά, το ένα και μοναδικό πρόβλημα ακούει στο όνομα Βαγγέλης Μάντζιος, αφού ο παίκτης δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ούτε κόντρα στους "πράσινους".

Επόμενο ραντεβού των «κυανόλευκων» για την Παρασκευή στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στο Περιστέρι.

«Πρώτη» για Κυβελίδη και Μοσχάκη

24/01/2013
 Την πρώτη τους προπόνηση με τη φανέλα της Κέρκυρας πραγματοποίησαν την Πέμπτη (24/1) οι Λεωνίδας Κυβελίδης και Γιώργος Μοσχάκης, οι οποίοι υπέγραψαν στους Φαίακες τις προηγούμενες μέρες.

«Πρώτη» για Κυβελίδη και Μοσχάκη
Δύο νέα πρόσωπα είχε η προπόνηση της Πέμπτης (24/1) της Κέρκυρας. Ο λόγος για τους Λεωνίδα Κυβελίδη και Γιώργο Μοσχάκη, οι οποίοι εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα ανήκουν στις τάξεις των Φαιάκων.

Τώρα όσον αφορά στο πρόγραμμα της ημέρας ο τεχνικός του συλλόγου, Άκης Μάντζιος, είδε τους παίκτες του το πρωί να κάνουν βάρη στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα ο Έλληνας προπονητής τους έβαλε να κάνουν ασκήσεις έντασης αρχικά και στη συνέχεια τους χώρισε σε γκρουπ, προκειμένου να κάνουν παιχνίδια με μπάλα.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης έβγαλε χωρίς προβλήματα ο Τάσος Τσοκάνης, ο οποίος προέρχεται από αιμάτωμα στον μηρό. Ατομικό ακολούθησε ο Τάσος Βενέτη, ενώ από την προπόνηση έλειπε ο Στέλιος Ηλιάδης που έχει πάρει άδεια, προκειμένου να διευθετήσει μία προσωπική του υπόθεση.

«Θέλεις και τύχη κόντρα στον Ολυμπιακό»

24/01/2013
 Ικανότητα και τύχη χρειάζεται μια ομάδα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Παύλο Δερμιτζάκη του Πανθρακικού.

«Θέλεις και τύχη κόντρα στον Ολυμπιακό»
Στόχος να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει ότι καλύτερο μπορεί απέναντι στον Ολυμπιακό, θέλει ο προπονητής του Πανθρακικού, Παύλος Δερμιτζάκης. Ο Μακεδόνας τεχνικός έκανε λόγο για τύχη που χρειάζεται μια ομάδα για να πάρει αποτέλεσμα από τους «ερυθρόλευκους», ενώ ανέλυσε και τον αντίπαλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Έχει ένα ποιοτικό ρόστερ, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή να διαχειριστεί όπως θέλει ένα ματς. Είναι μία ομάδα που γενικά πατάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα».

Για τις απουσίες του Πανθρακικού: «Καταρχάς κλίνουμε ένα κύκλο δύσκολων αγώνων. Είχε προηγηθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με τον Παναθηναϊκό, τώρα με τον Ολυμπιακό και μετά έρχεται θεωρητικά ένα πιο βατό πρόγραμμα και εκεί στρέφετε η προσοχή μας για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό για να πετύχουμε το στόχο μας. Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με πολλές απουσίες που έχουμε. Απουσίες είχαμε και σε προηγούμενα ματς αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι και πήραμε αυτό που δουλέψαμε στο γήπεδο. Φυσικά ο στόχος είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να διεκδικήσουμε κάτι θετικό».

Για την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό: «Θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και δίκαια πήραμε το ισόπαλο αποτέλεσμα, άσχετα αν εγώ πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τη νίκη. Γενικά όμως πήγαμε πάρα πολύ καλά. Πατάμε πάνω σε αυτό το παιχνίδι προκειμένου το Σάββατο να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο και να διεκδικήσουμε κάτι θετικό».

Για τις εντός έδρας νίκες με μεγάλους αντιπάλους και αν αποτελούν οδηγό για το παιχνίδι του Σαββάτου: «Αυτά τα παιχνίδια είναι πιλότος για να πατήσουμε πάνω στο πλάνο που χρησιμοποίησε η ομάδα για να κλέψει από τον αντίπαλο. Νομίζω ότι έτσι θα κινηθούμε και το Σάββατο για να μπορέσουμε να αιφνιδιάσουμε τον Ολυμπιακό και να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι καλό».

Στη συνέχεια δήλωσε: «Με την καθοδήγηση του Αντώνη Νικοπολίδη νομίζω ότι θα δούμε τη φιλοσοφία του προηγούμενου προπονητή. Θεωρώ ότι θα δούμε μία ομάδα να πιέζει σε όλο το γήπεδο. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να αποφύγουμε τα λάθη και να καταφέρουμε να διασπάσουμε το πρέσινγκ του αντιπάλου. Επίσης θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην επιθετική τακτική του Ολυμπιακού, καθώς δίνει έμφαση στα άκρα και διαθέτει πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Τζιμπούρ και ο Μήτρογλου. Έχουμε κάτι στο μυαλό μας και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να το εφαρμόσουμε στο γήπεδο. Ομάδες όπως ο Πανθρακικός για να καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό δεν χρειάζεται μόνο συγκέντρωση αλλά και τύχη».

Για το πώς σχεδιάζει επιθετικά το παιχνίδι: «Νομίζω ότι η ομάδα τουλάχιστον στο επιθετικό κομμάτι έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε σχεδιάσει κάτι προκειμένου να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο και να πετύχουμε κάποιο γκολ».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Θέλουμε η ομάδα μας να αγωνίζεται σε ένα γεμάτο γήπεδο. Θεωρώ ότι θα έχουμε μεγάλη προσέλευση γιατί παίζουμε με τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό που ζητάω εγώ από τον κόσμο που θα έρθει είναι να δει καλό ποδόσφαιρο μέσα σε αθλητικά πλαίσια και φυσικά να κερδίσει ο καλύτερος».

Για το αν νιώθει άνετα στους 22 βαθμούς: «Σίγουρα όχι. Άνετος θα νιώθω γιατί η ομάδα θα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είναι τέτοιο το πρωτάθλημα που δεν θέλει σε κανένα σημείο εφησυχασμό. Η βαθμολογία είναι ρευστή. Θέλει δουλειά και ταπεινότητα για να συνεχίσουμε να δείχνουμε αυτό το καλό πρόσωπο και να καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε τους βαθμούς για να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Για το αν θα προχωρήσουν σε κάποια μεταγραφή: «Θέλω να πιστεύω ότι σίγουρα θα γίνουν δύο μεταγραφές. Ελπίζω αυτές οι μεταγραφές να ολοκληρωθούν και μέχρι την Παρασκευή και ίσως να είναι στην αποστολή του Σαββάτου».

Στον Άρη ο Κοτσαρίδης

24/01/2013
 Παίκτης του Άρη πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Κοτσαρίδης, καθώς τα ‘χει βρει σε όλα με τους Θεσσαλονικείς.

Στον Άρη ο Κοτσαρίδης
Από την ΑΕΚ στον Άρη! Στους Θεσσαλονικείς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Κοτσαρίδης, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα και αναμένεται να γίνει το νέο μεταγραφικό απόκτημα κατά τη χειμερινή περίοδο.

Η υπόθεση θεωρείται «τελειωμένη» με τον παίκτη να αναμένεται να ταξιδέψει στη συμπρωτεύουσα την Παρασκευή, ούτως ώστε να κλείσει και το τυπικό μέρος, με τις υπογραφές.

Εφόσον ολοκληρωθεί το deal, ο Κοτσαρίδης θα αποτελεί το τέταρτο χειμερινό «χτύπημα» του Άρη, μετά τους Διαμαντάκο, Ζαραδούκα και Τάτο.

Όχι άλλα… κινέζικα στην ΑΕΚ

25/01/2013
 Ξεκάθαρες απαντήσεις για τις επαφές που είχε στην Κίνα -και το κατά πόσο αυτές θα του επιτρέψουν τελικά να μπει στην ΑΕΚ- αναμένονται πλέον από τον Δημήτρη Βιντιάδη.

Όχι άλλα… κινέζικα στην ΑΕΚ
Μέρες εξελίξεων ελπίζεται ότι θα αποδειχθούν οι επόμενες για την ΑΕΚ.

Μετά την επιστροφή του από την Κίνα (όπου φέρεται να μετέβη για να συγκεντρώσει και τα υπόλοιπα χρήματα που θεωρεί απαραίτητα για να μπει στην «Ένωση») ο Δημήτρης Βιντιάδης αναμένεται να έχει επαφή την Παρασκευή με τον Ανδρέα Δημητρέλο.

Σε αυτή ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα επιδιώξει να προγραμματίσει συνάντηση με τον υποψήφιο επενδυτή, ώστε να ενημερωθεί για το αποτέλεσμα των προσπαθειών του στην Ασία να βρει επιπλέον χορηγούς.

Ενώ λοιπόν διαρρέεται αισιοδοξία από το περιβάλλον του Βιντιάδη ότι οι επαφές στην Κίνα εξελίχθηκαν αρκετά ενθαρρυντικά για ν’ αποφασίσει να εμπλακεί στην ΠΑΕ, μένει να φανεί αν αυτό όντως ισχύει κι αν ο Έλληνας εφοπλιστής θα δρομολογήσει τις εξελίξεις ώστε στις αρχές του Φλεβάρη (όταν και εκπνέει το νέο περιθώριο που ζήτησε) θα επενδύσει στην ΑΕΚ.

Δεν «ψήθηκαν» στην ΑΕΚ

25/01/2013
 Ανεπιτυχής φαίνεται πως ήταν η προσπάθεια του υπό δοκιμή Γιάννη Αγτζίδη να κερδίσει μια θέση στην ΑΕΚ.

Δεν «ψήθηκαν» στην ΑΕΚ
Ένας ακόμα από τους παίκτες που δοκιμάστηκαν το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΚ φαίνεται πως θα αποχωρήσει άπρακτος.

Η παρουσία του Γιάννη Αγτζίδη στις τελευταίες προπονήσεις της «Ένωσης» φαίνεται ότι δεν έπεισε τον Έβαλντ Λίνεν ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Παρόλο λοιπόν που αγωνίζεται σε μια θέση (αριστερό μπακ) όπου οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έλλειψη, ο 20χρονος παίκτης πιθανότατα δεν θα ‘χει άλλες ευκαιρίες να δείξει αν μπορεί να κερδίσει θέση στο ρόστερ.

Κι αντίστροφα ο… Φάμπρι μετράει

25/01/2013
 Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο μετά τους Φερέιρα και Ρότσα να φύγει από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και ο Φάμπρι. Γκμοχ και Βαζέχα οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του.

Κι αντίστροφα ο… Φάμπρι μετράει
Δεν έχει «κλείσει» ούτε μήνα στον πάγκο του Παναθηναϊκού και ο Φάμπρι είναι ένα βήμα από την αποχώρηση του από τον πάγκο. Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα καθώς ακόμα δεν έχει πετύχει νίκη και εκτός αυτού μετρά στο βιογραφικό του και έναν αποκλεισμό αλλά και οι εμφανίσεις της ομάδας.

Η κακή αγωνιστική εικόνα που δείχνουν οι «πράσινοι» από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι αυτό που ξεχειλίζει το ποτήρι και αν στο επόμενο ματς με τον Ατρόμητο δεν υπάρχει σημαντική αλλαγή τότε από Δευτέρα λογικά θα κάθεται νέος τεχνικός στον πάγκο του «τριφυλλιού». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φάμπρι είναι απογοητευμένος με την κακή ψυχολογία και το «άρρωστο» κλίμα σε αποδυτήρια κι εξέδρες και σκέφτεται ακόμα και την παραίτηση.

Ήδη συζητιόνται και τα ονόματα που πρόκειται να τον αντικαταστήσουν. Στο μυαλό του Γιάννη Αλαφούζου βρίσκεται ο Γιάτσεκ Γκμοχ, τον οποίο ήθελε και πριν όταν έφυγε ο Ρότσα ενώ «παίζει» έντονα και το όνομα του Κριστόφ Βαζέχα. Αμφότεροι γνωρίζουν τι σημαίνει Παναθηναϊκός ενώ έχουν κερδίσει τον σεβασμό τόσο των παικτών όσο και της εξέδρας. Δεν αποκλείεται βέβαια να στραφούν σε ξένο προπονητή.

Τι έκανες στην Κίνα, Δημήτρη;

25/01/2013
 Τις εξελίξεις του ταξιδιού του Δημήτρη Βιντιάδη στην Κίνα αναμένεται να μάθει σήμερα ο Ανδρέας Δημητρέλος. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον υποψήφιο επενδυτή.

Τι έκανες στην Κίνα, Δημήτρη;
Τις τελευταίες μέρες ο Δημήτρης Βιντιάδης έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι στην Κίνα, το οποίο είχε να κάνει κυρίως με την ΑΕΚ. Ο υποψήφιος επενδυτής στην Ένωση, είχε επαφές με ορισμένους συνεργάτες προκειμένου να βρει χρηματοδότες και επιτέλους να συμπληρώσει τα χρήματα, τα οποία πιστεύει πως χρειάζονται για να μπουν στα ταμεία.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος αναμένεται να μάθει σήμερα αν οι εξελίξεις ήταν θετικές ή αρνητικές, αν ο Βιντιάδης βρήκε πρόσφορο έδαφος στην Κίνα και αν εντέλει πήγαν όλα καλά σε τηλεφωνική επικοινωνία που θα έχει με τον Δημήτρη Βιντιάδη.

Στην ΑΕΚ ελπίζουν τα μαντάτα από την Κίνα να είναι ευχάριστα γιατί η υπομονή εξαντλείται και οι «κιτρινόμαυροι» κρατιούνται με τα χίλια ζόρια από το να κάνουν το «μπαμ».

Την «ψάχνει» για μεταγραφή, αλλά…

25/01/2013
 Μετά την άνετη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, ο Δώνης στρέφεται στην μεταγραφική ενίσχυση. Στην τελική ευθεία για απόκτηση μεσοεπιθετικού ο ΠΑΟΚ που θέλει να πέσουν οι… τιμές.

Την «ψάχνει» για μεταγραφή, αλλά…
Καλή η εμφάνιση κόντρα στην Καλλιθέα, ακόμα καλύτερη η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με το εμφατικό 6-0 αλλά ο Γιώργος Δώνης θέλει μεταγραφική ενίσχυση και αυτό είναι δεδομένο. Ο ΠΑΟΚ ακόμα ψάχνει ακραίο μεσοεπιθετικό και τερματοφύλακα και βρίσκεται σε συζητήσεις χωρίς ακόμα να γίνεται τίποτα γνωστό.

Εκεί που «καίγεται» πολύ είναι να πάρει παίκτη για τα άκρα της επίθεσης και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν πραγματοποιηθεί κάποιες κινήσεις και επαφές με δύο καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών αλλά οι τιμές τους για τώρα είναι… απαγορευτικές. Στον ΠΑΟΚ πιστεύουν πως από την Δευτέρα, όταν και η μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα μπει στην τελική ευθεία θα πέσουν οι τιμές και τότε θα κάνουν τη δική τους ρελάνς.

Όσο για την υπόθεση του τερματοφύλακα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη ούτε κυκλοφορεί κάποιο νέο όνομα.

Αλλάζει με Τάτο

25/01/2013
 Η έλευση του Ανδρέα Τάτου λύνει τα χέρια του Λούκας Αλκαράθ που πλέον βλέπει πως μπορεί να αλλάξει το σύστημα με το οποίο αγωνίζεται ο Άρης.

Αλλάζει με Τάτο
Από την πρώτη -σχεδόν- ημέρα της παρουσίας του στον Άρη ο Λούκας Αλκαράθ έδειξε την προτίμησή του στο 4-4-2.

Ο Ισπανός προπονητής είναι έτοιμος να βάλει «νερό στο κρασί» του για χάρη του Ανδρέα Τάτου και να παρατάξει την ομάδα με το πιο ορθολογικό –βάσει ρόστερ- 4-5-1 ώστε να τον χωρέσει στην ενδεκάδα.

Έτσι, πιστεύει πως θα λυθεί και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει μεσοεπιθετικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Βέβαια ο Τάτος διαθέτει τέτοια ποδοσφαιρική ποιότητα που να μπορεί να αγωνιστεί σε διάφορες θέσεις, ενώ και στη θητεία του στον Ατρόμητο δεν ήταν λίγες οι φορές που έπαιξε ως δεύτερος επιθετικός στο 4-4-2.

«Είναι βέβαιο πως στήνονται παιχνίδια»

25/01/2013
 Η Εύα Πάσκε, υψηλόβαθμο στέλεχος της ΦΙΦΑ σε θέματα διαφθοράς, μιλά στη «SportDay» για το πρόβλημα των στημένων αγώνων και δίνει ραντεβού με την Εθνική στο Μουντιάλ της Βραζιλίας!

«Είναι βέβαιο πως στήνονται παιχνίδια»
Η κ. Πάσκε είναι στενή συνεργάτιδα του Σεπ Μπλάτερ και βρέθηκε στη χώρα μας προκειμένου να παραστεί στις εργασίες του συνεδρίου Footballabout, στο οποίο ήταν και κεντρική ομιλήτρια.

Αναλυτικά, όσα είπε στην εφημερίδα «SportDay» και τον Δημήτρη Ευαγγελάτο:

Είχατε έρθει εδώ πάλι πριν από 4 χρόνια για θέματα licensing. Έκτοτε, όμως, έχουν αλλάξει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε οικονομικό επίπεδο και για κάποιες ομάδες πλέον η λέξη licensing είναι άγνωστη ή... ανατριχιαστική. Είστε ενήμερη για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα;

«Σαφώς και είμαστε ενήμεροι, πάντα ενημερωνόμαστε για το τι συμβαίνει στις χώρες των ομοσπονδιών. Πιστέψτε με, όμως, ότι η Ελλάδα δεν είναι η μόνη που αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα. Θέλω επίσης να τονίσω ότι τον πρώτο λόγο σε αυτόν τον τομέα έχει η ΟΥΕΦΑ, αυτή έχει το πρόγραμμα licensing και αυτή ελέγχει πρώτιστα τις ομάδες, άρα εκείνη είναι η καθ' ύλην αρμόδια».

Την προηγούμενη εβδομάδα στη Ρώμη υπήρχε ευρεία συνάντηση ΦΙΦΑ - Ιντερπόλ, με αντικείμενο την πάταξη της διαφθοράς και των "στημένων" αγώνων. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα;

«Το αποτέλεσμα ήταν ότι αποφασίστηκε να υπάρξει μια ευρεία συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, γιατί σε ένα τόσο δύσκολο εγχείρημα πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι, μια και κανείς δεν μπορεί να προχωρήσει μόνος του».

Με βάση τις έρευνές σας, πού στήνονται τα περισσότερα "στημένα" παιχνίδια την σημερινή εποχή;


«Τα περισσότερα παιχνίδια στήνονται χωρίς αμφιβολία στην Ασία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μόνο εκεί υπάρχει διαφθορά. Και στην Ευρώπη στήνονται παιχνίδια, είναι βέβαιο αυτό. Η ΦΙΦΑ έχει ξεκινήσει καιρό τώρα έναν μεγάλο αγώνα για την πάταξη της διαφθοράς και με τη στήριξη όλων των εμπλεκόμενων φορέων μπορεί να τα καταφέρει».

Πότε θα τα ξαναπούμε; Στη Βραζιλία, ίσως;


«Ναι, έτσι φαίνεται... Αυτό δείχνει η παράδοση που έχετε δημιουργήσει: είναι τόσο παλιά, που δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που η Εθνική σας ομάδα δεν πήγε σε τελική φάση μεγάλου τουρνουά! Οπότε μάλλον θα σας δω εκεί (σ.σ.: χαμογελάει)».

Καλός αλλά…

25/01/2013
 Κίλντεντοφτ ήταν και πάει για τον Πλατανιά. Ο Δανός δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους Κρητικούς αφού κρίθηκε ανέτοιμος από τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Καλός αλλά…
Ήρθε, είδε, προπονήθηκε και αποχώρησε. Αυτή ήταν η ιστορία του Χένρικ Κίλντεντοφτ σε ότι έχει να κάνει με την δοκιμή του στον Πλατανιά. Ο 28χρονος Δανός πάτησε Ελλάδα και είδε τον Πλατανιά να προκρίνεται εις βάρος του Παναθηναϊκού στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, προπονήθηκε αλλά κάπου εκεί είχε στοπ.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έκρινε πως ο άσος της Νόρτζελαντ δεν ήταν έτοιμος να προσφέρει άμεσα και για αυτόν ακριβώς τον λόγο απορρίφθηκε. Πιθανότατα, οι Κρητικοί δεν θα ψαχτούν για αμυντικό και στρέφουν τα βλέμματα στην απόκτηση επιθετικού.

«Καλοβλέπουν» Ρόβα στον ΟΦΗ

25/01/2013
 Την περίπτωση του Βασίλη Ρόβα εξετάζουν σοβαρά στον ΟΦΗ ύστερα από το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Ανδρέα Τάτου.

«Καλοβλέπουν» Ρόβα στον ΟΦΗ
Μεταγραφικός στόχος του ΟΦΗ είναι ο Βασίλης Ρόβας. Οι Κρητικοί επιθυμούν να ενισχύσουν το κέντρο τους και αφού οι προσπάθειες για να πάρουν δανεικό τον Ανδρέα Τάτο από τον Ολυμπιακό δεν καρποφόρησαν, στρέφονται σε άλλες λύσεις.

Ο Βασίλης Ρόβας είναι βασικός υποψήφιος αφού ο 29χρονος μέσος έχει μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο, ακόμα περιμένει προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού αλλά ακόμα δεν έχει τίποτα στα χέρια του. Ο Ρόβας είχε αποχωρήσει πέρυσι από τους Ηρακλειώτες καθώς ένιωθε παραγκωνισμένος από τον Νίκο Αναστόπουλο και δείχνει θετικός στο να συζητήσει το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΟΦΗ.

Στη FIFA για Μάντζιο

25/01/2013
 Ούτε κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν παίζει ο Μάντζιος αφού η Μπακού δεν έστειλε ακόμα την ελευθέρας του με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να στρέφεται πλέον στη FIFA.

Στη FIFA για Μάντζιο
Δεκαπέντε ημέρες πέρασαν κιόλας από τη μεταγραφή του Βαγγέλη Μάντζιου στον Ατρόμητο -κι όμως- ο παίκτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια της ομάδας.

Η Μπακού εξακολουθεί να δημιουργεί πρόβλημα σε σύλλογο και ποδοσφαιριστή και οι Περιστεριώτες δεν μπορούν να περιμένουν άλλο.

Έτσι, είναι διατεθειμένοι να φτάσουν το θέμα στη FIFA με το πρώτο βήμα να πραγματοποιείται την Πέμπτη όταν και η διοίκηση του συλλόγου ενημέρωσε την ΕΠΟ για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Οι Αζέροι υποστηρίζουν πως ο Μάντζιος έχει λάβει περισσότερα χρήματα τα οποία και θα πρέπει να επιστρέψει, κάτι με το οποίο δεν συμφωνεί η πλευρά του ποδοσφαιριστή, πράγμα που σημαίνει πως είναι μάλλον αναπόφευκτη η προσφυγή στη δικαιοσύνη για την επίλυση του θέματος.

Μέχρι τότε ο Μάντζιος καθίσταται ουσιαστικά ανενεργός. Είναι βέβαιο πως δεν προλαβαίνει το ματς με τον Παναθηναϊκό και μένει να φανεί αν θα είναι στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

Κάτοικος Βέροιας ο Ισά

25/01/2013
 Τη «χρυσή» τομή με τον Αβάλ Ισά φαίνεται πως βρήκε η Βέροια.

Κάτοικος Βέροιας ο Ισά
Παίκτης της Βέροιας πρέπει να θεωρείται ο Αβάλ Ισά, ο οποίος όπως όλα δείχνουν έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη «Βασίλισσα του Βορρά», μετά την τελευταία συνάντηση των δύο πλευρών (24/1).

Μάλιστα, αναμένεται το θέμα να λήξει και ο 26χρονος αμυντικός χαφ να υπογράψει το νέο συμβόλαιο του με τους νεοφώτιστους, με την επιστροφή του προέδρου, Γιώργου Αρβανιτίδη, στην πόλη.

Στα υπόλοιπα ανοιχτή παραμένει ακόμη η υπόθεση του Σαλόζε Ουντότζι, καθώς περιμένουν τον Πλατανιά, ομάδα που ανήκει ο παίκτης. Ωστόσο, στο... κυνήγι του παίκτη φαίνεται πως βρίσκεται και ο Πανθρακικός.

Φλερτάρει Βλάχο η Ρέντινγκ

25/01/2013
 Τον Βαλεντίνο Βλάχο φαίνεται πως έχει βάλει στο… μάτι η Ρέντινγκ. Άνθρωποι της αγγλικής ομάδας έχουν ήδη παρακολουθήσει τον νεαρό αμυντικό της ΑΕΚ και έχουν σχηματίσει θετικές εντυπώσεις.

Φλερτάρει Βλάχο η Ρέντινγκ
Είναι από τους βασικούς και αναντικατάστατους παίκτες της ΑΕΚ. Εδραιώθηκε στο δεξί άκρο και δεν τα πάει καθόλου άσχημα. Μάλιστα, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού με τις εμφανίσεις του.

Ο λόγος για τον Βαλεντίνο Βλάχο, ο οποίος ήδη παρακολουθείται στενά από ανθρώπους της Ρέντινγκ και εκείνοι έχουν τις καλύτερες των εντυπώσεων. Δεν μπορούμε να πούμε πως θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες κάποια κίνηση αλλά ο νεαρός αμυντικός της Ένωσης βρίσκεται στα υπόψη της Ρέντινγκ.

Στο μυαλό του Μαυρία…

25/01/2013
 Πληθαίνουν οι «μνηστήρες» για τον Χάρη Μαυρία. Μετά από τις Πάρμα, Πεσκάρα, Στουτγκάρδη προστέθηκε και η Τορίνο στις ομάδες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον νεαρό άσο του ΠΑΟ.

Στο μυαλό του Μαυρία…
Η πορεία του Παναθηναϊκού πάει από το κακό στο χειρότερο αλλά αυτό δεν εμποδίζει ομάδες του εξωτερικού να «λιγουρεύονται» παίκτες της ομάδας. Ειδικά όταν έχουν να κάνουν με μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές που μπορούν να δουλευτούν ακόμα περισσότερο. Ένας από αυτούς είναι και ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και η τελευταία που προστέθηκε είναι η Τορίνο.

Σύμφωνα με τον ίδιο όμως, στο μυαλό του είναι μόνο ο Παναθηναϊκός και είναι απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτόν. Ο Μαυρίας έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να ξελογιαστεί από τις διάφορες… Σειρήνες και παράλληλα το «τριφύλλι» έχει επισημάνει πως ο νεαρός δεν πωλείται εκτός εάν η πρόταση είναι τόσο καλή που να μην μπορούν να πουν όχι.


ALEX WEB RADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου