ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Επιβαρύνεται το πρόγραμμα

Επιβαρύνεται το πρόγραμμα

Η αναβολή του αγώνα με τον Πανθρακικό επιβαρύνει τον προγραμματισμό του Ολυμπιακού που την Τετάρτη (30/1) πρέπει να ταξιδέψει ξανά στην Βόρεια Ελλάδα για το ματς Κυπέλλου με την Καβάλα. Τι δήλωσαν Νικοπολίδης και Δερμιτζάκης για την αναβολή του ματς.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και η έντονη χιονόπτωση στην Κομοτηνή είχαν ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανθρακικό και Ολυμπιακό που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί το Σάββατο 26/1 στις 17:15.

Πλέον, και εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή 27/1 την ίδια ώρα.

Αυτή η εξέλιξη αλλάζει τον αγωνιστικό προγραμματισμό των ερυθρολεύκων, που επιπλέον αναγκάστηκαν να αλλάξουν ξενοδοχείο και βέβαια τα αεροπορικά τους εισιτήρια.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού επικρατεί ένας σχετικός προβληματισμός για το γεγονός πως πρέπει να αλλάξουν τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας.

Σκεπτικός ήταν και ο Αντώνης Νικπολίδης για την τροπή που πήραν τα πράγματα, τονίζοντας ωστόσο στις δηλώσεις πως αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια των παικτών.

"Πάνω απ' όλα είναι η σωματική ακεραιότητα όλων των παικτών σε τέτοιες περιπτώσεις. Πάντα προέχει η υγεία των ποδοσφαιριστών μας", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη:

"Προέχει σίγουρα η υγεία των παικτών. Όλη την εβδομάδα οι συνθήκες ήταν δύσκολες. Βέβαια τώρα εμείς θα πρέπει να προσαρμόσουμε το πρόγραμμά μας λόγω του Κυπέλλου".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου