ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Tι εγραψαν τα πρασινα media για την νεα φαπα του βαζελα....

Tι εγραψαν τα πρασινα media για την νεα φαπα του βαζελα....

24/01/2013

Απαράδεκτους χαρακτηρίζουν τους παίκτες του Παναθηναϊκού τα “πράσινα” Media μετά την ήττα και τον αποκλεισμό απ' τον Πλατανιά από το Κύπελλο Ελλάδας.

Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα τα παναθηναϊκά sites:
 
Leoforos.gr
Απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!
Κατώτεροι των περιστάσεων οι παίκτες του Παναθηναϊκού, γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τον Πλατανιά και χαιρέτησαν το Κύπελλο.
Prasinanea.gr
Το πλοίο βυθίστηκε...
Ο Παναθηναϊκός έχασε τον τελευταίο στόχο που του απέμεινε για να σώσει τη χρονιά, αφού ηττήθηκε 1-0 από τον Πλατανιά και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.
 ΠΡΑΣΙΝΗ:Τους στελνει στο διαβολο....και μιλαει για...παναθηναικη υπερηφανεια...για την λαμογια τους και οτι ειναι αυτοι πρωτοι που στηριξαν την κατρακυλα του βαζελα....τσιμουδια.
DERBY:Ο Γκοντζος γραφει οτι ελευθερωθηκε ο παο...απο τι ρε Γκοντζο...?Α...να μην ξεχασω...εφταιγε και ο Μανταλος εεεε?
ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ...
 ΚΑΙ Ο ΦΑΜΠΡΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ....
Αφου ακομα τους κοιτατε και δεν τους εχετε πλακωσει στις κλωτσοπατιναδες, καλα να παθετε λαγουδακια μου....οτι και αν παθετε οι πρωτοι υπαιτιοι εισαστε εσεις που καθεστε αδρανεις εδω και χρονια και κοιτατε τον Τζιγκερ, τους πολυμετοχικους, και ολους τους πουθεναδες που εχετε για διοικηση και ανεχεστε δημοσιευματα και καραμελες αναλοιωτες για παραγκες και παπαριες Μαριτσα μου...και δεν βλεπετε τα χαλια σας....εδω και πολλα χρονια...εφτασε πλεον η καταληξη...χωρις σωστο σοβαρο πλανο αλλα πρωτα απολα χωρις σωστους ανθρωπους και οχι λαμογια στις διοικησεις ομαδων δεν γινεται τιποτε....


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου