ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

«Ραντεβού»... μεταξύ οπαδών του ΠΑΟ και της ΑΕΚ στα Εξάρχεια!

«Ραντεβού»... μεταξύ οπαδών του ΠΑΟ και της ΑΕΚ στα Εξάρχεια!

26/01/2013
«Ραντεβού»... μεταξύ οπαδών του ΠΑΟ και της ΑΕΚ στα Εξάρχεια! Συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ υπήρξαν το Σάββατο (26/1) το μεσημέρι πριν την έναρξη του ματς της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του «τριφυλλιού» με τον Αστέρα στο πλαίσιο της Α1.
Είναι, πλέον, δεδομένο πως υφίσταται «βεντέτα» ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού με το τελευταίο επεισόδιο σ' αυτή να λαμβάνει χώρα στο λόφο του Στρέφη πριν την έναρξη του ματς της Α1 Γυναικών μπάσκετ ανάμεσα στον Αστέρα και του «τριφύλλι».
Ηταν ένα ματς, το οποίο μύριζε… μπαρούτι εδώ και μέρες και οι φόβοι για επεισόδια επιβεβαιώθηκαν με πολλούς να ισχυρίζονται πως επρόκειτο για «ραντεβού» μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών.
Συγκεκριμένα, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κατευθύνονταν προς το γήπεδο και λίγα μέτρα μακριά απ' αυτό, εκτυλίχθηκαν σκηνές βίας. Υπήρξαν εκτεταμένες συμπλοκές στα γύρω στενά με τους οπαδούς των «πράσινων» να απομακρύνονται και να μην εισέρχονται στο γήπεδο.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστό αν υπάρχουν συλλήψεις ή τραυματισμοί, ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για «χοντρό» επεισόδιο.

www.soccerplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου