ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

24/01/2013

Και Κούρτσι για ΠΑΟΚ

23/01/2013
 Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκονται στον ΠΑΟΚ. Μετά τα ονόματα των Πλετίκοσα, Αναστασόπουλου που προτάθηκαν στον «Δικέφαλο του Βορρά» ήρθε η σειρά του Τζιανλκούκα Κούρτσι!

Και Κούρτσι για ΠΑΟΚ
Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα στο τοπίο των μεταγραφών στον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν τερματοφύλακα που θα καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Σανθ Χακόμπο. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, στον ΠΑΟΚ έχει προταθεί ο Τζιανλούκα Κούρτσι, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπολόνια με την μορφή δανεισμού από τη Ρόμα.

Ο Κούρτσι είναι 27 ετών και έχει αγωνιστεί φέτος μόλις δύο φορές με τη φανέλα της Μπολόνια.

«Τελειώνει» ο Βιβιανί

23/01/2013
 Στην πόρτα της εξόδου από την Skoda Ξάνθη βρίσκεται ο Ζοντί Βιβιανί. Ο Γάλλος γκολκίπερ πιθανότατα να μείνει ελεύθερος μέσα στις επόμενες ημέρες.

«Τελειώνει» ο Βιβιανί
Μέχρι πέρυσι ήταν βασικός και αναντικατάστατος. Φέτος όμως έχασε τη θέση του και μάλλον θα χάσει και το… συμβόλαιο του. Ο λόγος για τον Ζοντί Βιβιανί, ο οποίος βρίσκεται εκτός πλάνων αφού βασικός πλέον λογίζεται ο Γιούρι Λοντίγκιν.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση των Ακριτών για να λύσουν την συνεργασία τους και να μείνει ελεύθερος. Τέλος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ειδοποίησε τον Μιχάλη Ζαρόπουλο, που αγωνίζεται δανεικός στην Καλαμάρα από την αρχή του πρωταθλήματος, να επιστρέψει στη Ξάνθη.

Τράκαρε ο Ίλιτς

23/01/2013
 Τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητο του είχε ο Μπράνα Ίλιτς. Ο Σέρβος άσος του ΠΑΣ Γιάννινα δεν τραυματίστηκε και ευτυχώς κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν έπαθε τίποτα.

Τράκαρε ο Ίλιτς
Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη με το αυτοκίνητο του το πρωί της Τρίτης, ο Μπράνα Ίλιτς. Το αμάξι του Σέρβου άσου του ΠΑΣ γλίστρησε στο οδόστρωμα και το μόνο που έγινε ήταν κάποιες υλικές ζημιές. Η ΠΑΕ φρόντισε να του παραχωρήσει νέο αυτοκίνητο, για να τον διευκολύνει στις μετακινήσεις του.

«Υπογράφει σήμερα ο Τάτος»

23/01/2013
 Τη νέα μεταγραφή του Άρη επιβεβαίωσε ο Άγγελος Σπυρίδων. Το μέλος του Δ.Σ. των «κίτρινων» τόνισε πως ο Ανδρέας Τάτος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και θα υπογράψει σήμερα.

«Υπογράφει σήμερα ο Τάτος»
Ο Άγγελος Σπυρίδων επισήμανε πως σήμερα θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη ο Ανδρέας Τάτος και θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στην Κέρκυρα. Το μέλος του Δ.Σ. των «κιτρίνων» μίλησε και για την αποβολή του Αγάνθο από τον Τάσο Κάκο στο ματς με την ΑΕΚ ενώ αναφέρθηκε και στα διαιτητικά λάθη που γίνονται το τελευταίο διάστημα εις βάρος του Άρη.

Διαβάστε τι είπε ο Άγγελος Σπυρίδων στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και τους Γιάννη Θειακό και Νίκο Κατσαρό:

Για τον Ανδρέα Τάτο:
«Σήμερα θα υπογραφεί το συμβόλαιο του Τάτου στον Άρη. Ο Λούκας Αλκαράθ είχε δει ένα βίντεο με τον Τάτο και τον ήθελε πάρα πολύ. Είναι πολύ ικανοποιημένος από τις τελευταίες κινήσεις. Το πρόβλημα για εμάς ήταν πως δεν υπήρξαν ελεύθεροι παίκτες έτσι ώστε να ενισχύσουμε τον Άρη. Είδαμε πως τις μόνες μεταγραφές που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να πάρουμε δανεικούς από τον Ολυμπιακό. Αφού τα παιδιά ήταν παροπλισμένα και δεν είχαν συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, στον Άρη θα βοηθήσουν πολύ».

Για την αποβολή του Αγάνθο: «Κι εγώ είμαι υπέρ των κανονισμών αλλά στην περίπτωση της αποβολής το Αγάνθο πιστεύω πως έπρεπε να αντιδράσει αλλιώς. Δεν λέω πως ο Κάκος έκανε λάθος αλλά για συναισθηματικούς λόγους θα μπορούσε να το παραβλέψει».

Για τα παράπονα του Άρη από τη διαιτησία: «Κάθε Κυριακή γίνονται διαιτητικά λάθη εις βάρος μας. Το είδαμε και στο ματς με τον ΟΦΗ. Λάθη εντάξει γίνονται αλλά είναι σύμπτωση όλα αυτά να συμβαίνουν στα παιχνίδια του Άρη; Νομίζω πως έχουν προκατάληψη με τον Άρη. Αυτό έχει ξεκινήσει από το ματς με τη Βέροια. Και πέναλτι δεν μας έχουν δώσει και μονίμως αδικούμαστε».

Για τη δύσκολη συνέχεια: «Εμείς πρέπει να παλέψουμε και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Το ματς με την Κέρκυρα είναι ένα ματς όπως όλα τα άλλα. Όλα είναι τελικοί για εμάς».

Ευκαιρία… ζωής

23/01/2013
 Ως μια από τις τελευταίες ευκαιρίες να αποδείξουν πως έχει ακόμα σφυγμό η ομάδα αντιμετωπίζουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά.

Ευκαιρία… ζωής
Σε μια από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας του ο Παναθηναϊκός καλείται –έστω και την ύστατη ώρα- να προσπαθήσει να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται.

Αν και οι στόχοι της ομάδας έχουν διαφοροποιηθεί κατά πολύ από την αρχή της σεζόν, ένας εξ αυτών παραμένει ο ίδιος και είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για να συμβεί όμως αυτό, θα χρειαστεί να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Πλατανιά τον οποίο αντιμετωπίζουν στις 17:00 (OTE Sport 3, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), στη ρεβάνς του υπέρ των «πρασίνων» 2-1 στο ΟΑΚΑ.

Μια πρόκριση –ειδικά αν συνοδευτεί από καλή εμφάνιση- θα βοηθήσει την ψυχολογία του «τριφυλλιού» κι ενδεχομένως εξωραΐσει κάπως το κατατσαλακωμένο γόητρο του συλλόγου, ενώ το ενδεχόμενο αποκλεισμού ούτε ως σκέψη δεν υπάρχει στο μυαλό των παικτών.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Βύντρα και Σπυρόπουλος.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Βιτόλο και Σο. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Μαυρίας, Ζέκα και Σισοκό. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τοτσέ.

Κλασσικά… Γιάγκο

23/01/2013
 Με τον Γιάγκο να δίνει τη δική του μάχη για να προλάβει το ματς με τον ΟΦΗ συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος έκανε ατομικό πρόγραμμα για μία ακόμα ημέρα και «τρέχει».

Κλασσικά… Γιάγκο
Ο Γιάγκο έκανε για μία ακόμα μέρα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή και φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει το κρίσιμο ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός θα προσπαθήσει να τεθεί στην διάθεση του Λίνεν αλλά δεν περνάει από το χέρι του αφού συνεχίζει να μην είναι 100% έτοιμος.

Στην σημερινή προπόνηση, ο Αινείας Καλογέρης ακολούθησε ένα μικρό μέρος αφού σιγά-σιγά θα μπει στον κανονικό ρυθμό του προγράμματος ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος θα επιστρέψει από την Αγγλία το απόγευμα και θα προπονηθεί αργότερα.

Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 11.00.

Τα πήρε όλα ο ΟΦΗ!

23/01/2013
 Πρωταγωνιστής των βραβείων για την 18η αγωνιστική της Σουπερλίγκας ήταν ο ΟΦΗ. Κουτσιανικούλης και Λαμπρόπουλος ήταν πήραν τους τίτλους του MVP και Best Goal.

Τα πήρε όλα ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ εκτός από τη σημαντική νίκη κόντρα στον Πανιώνιο, πήρε και ό,τι άλλο είχε να προσφέρει η συγκεκριμένη αγωνιστική.

Αναλυτικά:

• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP


Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΟΦΗ) 70,86%

Ρούμπεν Ράγιος (Αστέρας Τρίπολης) 19,80%

Δημήτρης Παπαδόπουλος (Πανθρακικός) 9,34%


• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal


Ανδρέας Λαμπρόπουλος (ΟΦΗ) 85,26%

Χοσέ Τοτσέ (Παναθηναϊκός) 8,49%

Τζαμέλ Αμπντούν (Ολυμπιακός) 6,25%

Δίωξη κατά Κατίδη

23/01/2013
 Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Γιώργου Κατίδη άσκησε ο αθλητικός εισαγγελέας.

Δίωξη κατά Κατίδη
Η συμπεριφορά του Γιώργου Κατίδη στο πρόσφατο παιχνίδι Άρης-ΑΕΚ δεν πέρασε απαρατήρητη από τον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Πετρόπουλο, ο οποίος και του άσκησε πειθαρχική δίωξη, όπως έκανε άλλωστε και σε βάρος της «Ένωσης».

Όπως αναφέρεται σχετικά, η δίωξη αφορά «πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ.2 και 3 και 26 παρ. 1-4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012».

Τέλος ο Βιβιάν

23/01/2013
 Την πόρτα της εξόδου του ΠΑΟΚ πέρασε ο Ματέους Βιβιάν, λύνοντας κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του.

Τέλος ο Βιβιάν
Παρελθόν από την ομάδα του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Ματέους Βιβιάν, ύστερα από την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, δεδομένου ότι δεν υπολογίζονταν από τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Δώνη.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, ακολούθησε τον Λευτέρη Σακελλαρίου, περνώντας την πόρτα της εξόδου του «Δικέφαλου του Βορρά», λαμβάνοντας μόνο τα δεδουλευμένα.

Ο 31χρονος αμυντικός φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ για έξι μήνες και πήρε μέρος σε εφτά αγώνες του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Matheus Vivian και εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε την λύση του συμβολαίου, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την εξάμηνη παρουσία του στην ομάδα.

Αγωνίστηκε σε 7 αγώνες πρωταθλήματος Super League, 3 αγώνες Κυπέλλου και σε 1 αγώνα του UEFA Europa League».

Διπλό «χτύπημα» από Πλατανιά

23/01/2013
 Την απόκτηση των Φαμπιάν Στόλερ και Κριστιάν Καστέλς ανακοίνωσε ο Πλατανιάς και ενώ παίζει την πρόκρισή του στο Κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Διπλό «χτύπημα» από Πλατανιά
Τις τελευταίες ημέρες ο Πλατανιάς είχε έρθει σε συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές και την Τετάρτη τους ανακοίνωσε!

Πρόκειται για τον Φαμπιάν Στόλερ και τον Κριστιάν Καστέλς.

Μάλιστα, ο δεύτερος, που είναι αδερφός του Μαρκ που παίζει στον Αστέρα Τρίπολης, έκανε… με τη μία ντεμπούτο, καθώς ξεκίνησε βασικός στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Φαμπιάν Στόλλερ (Fabian Stoller) και Κριστιάν Κάστελλς Ορτέγκα (Cristian Castells Ortega)».

Προς ΟΦΗ ο Κανούλας

23/01/2013
 Την ελευθέρας του από τον Άρη περιμένει ο Σάκης Κανούλας προκειμένου να υπογράψει για τα επόμενα 2,5 χρόνια στον ΟΦΗ.

Προς ΟΦΗ ο Κανούλας
Μια ανάσα από την απόκτηση του Σάκη Κανούλα από τον Άρη είναι ο ΟΦΗ. Ο 20χρονος επιθετικός είναι κοντά στο να μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μόλις αυτό γίνει, τότε αμέσως θα βρεθεί στο Ηράκλειο προκειμένου να βάλει την υπογραφή της στο νέο του συμβόλαιο με τους Κρητικούς.

Παράλληλα επαγγελματικό συμβόλαιο έκανε ο Γιώργος Γιαγκόζης:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ στο πλαίσιο της στρατηγικής που έχει χαράξει για την αναβάθμιση των τμημάτων υποδομής ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου για τα επόμενα τρία χρόνια του ποδοσφαιριστή Γιώργου Γιαγκιόζη που τα προηγούμενα δέκα χρόνια έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών της ομάδας. Ο Γιαγκιόζης που πήρε τη φανέλα με το νούμερο 23 έχει γεννηθεί στις 3-4-1995, αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα και είναι διεθνείς τόσο με την Εθνική Παίδων όσο και με την Εθνική Νέων.

Ο νεαρός τερματοφύλακας υπέγραψε σήμερα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και αμέσως μετά δήλωσε στο ofifc.gr τα εξής:

«Νιώθω ιδιαίτερα ευτυχισμένος που το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Υπέγραψα στην αγαπημένη μου ομάδα και νιώθω έτοιμος να ανταποκριθώ στις αυξημένες πλέον υποχρεώσεις που θα έχω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που είχα τα δέκα χρόνια που είμαι στην ομάδα, τους παράγοντες και φυσικά τον κ. Πετράκη που μου έδωσε αυτή την δυνατότητα να προωθηθώ στην μεγάλη ομάδα. Όλους αυτούς και όλους τους υπόλοιπους που με πίστεψαν, θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω μέσα από καθημερινή και σκληρή δουλεία. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και κυρίως τον πατέρα μου που όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα μου και με συμβούλευε για κάθε μου κίνηση..».

Στον Αστέρα ο Σέτι

23/01/2013
 Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι και με την βούλα ο Σεμπάστιαν Σέτι, ο οποίος ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Στον Αστέρα ο Σέτι
Ο Αστέρας Τρίπολης προχώρησε στην δεύτερη μεταγραφική του κίνηση, αφού απέκτησε τον αργεντινό αμυντικό μέσο Σεμπάστιαν Σέτι. Ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Λεμεσού, έλυσε το συμβόλαιό του με τους Κύπριους και έτσι υπέγραψε στον Απόλλωνα.

Πλέον, είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα, αφού προέρχεται από συνεχόμενα παιχνίδια και πλήρη αγωνιστική κατάσταση. Στις πρώτες του δηλώσεις εξήρε την οργάνωση που έχει ο σύλλογος της Αρκαδίας, ενώ υποσχέθηκε στον κόσμο πως θα προσφέρει τα μέγιστα για τη νέα του ομάδα.

Η ανακοίνωση: «Ο Σεμπάστιαν Σέτι είναι το δεύτερο απόκτημα του Αστέρα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την μεσαία γραμμή του Αστέρα.

Ο Σεμπάστιαν Σέτι γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1984 στο Μπουένος Άιρες, έχει ύψος 1.86 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ, ξεκινώντας την καριέρα του από την Αρχεντίνος τζούνιορ, ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Γκουαρανί από την Παραγουάη.

Το 2008 μεταγράφηκε στην Ρόγιαλ Αντβέρπ, ενώ το 2010 έπαιξε στην Κινέζικη Γιατάι και το 2011 πήγε στην Ρωσική Τσερνομόρετς για να καταλήξει το προηγούμενο καλοκαίρι στον Απόλλωνα Λεμεσού».

Μιλώντας για την μεταγραφή του στον Αστέρα, ο Σεμπάστιαν Σέτι δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που υπέγραψα στον Αστέρα και που θα συμμετέχω σε μία ομάδα που έχει πολύ μεγάλες προσδοκίες και δυνατότητες.

Η φήμη της ομάδας, είναι μίας ομάδας πολύ σοβαρής και οργανωμένης, η οποία έχει αρχίσει να ακούγεται και εκτός συνόρων με την επιθυμία και την ικανότητα να παίζει σε μεγάλες διοργανώσεις.

Τέλος, θα ήθελα να πω στον κόσμο της ομάδας, πώς θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να συνεισφέρω και να βοηθήσω στο να εκπληρωθούν οι στόχοι που έχει θέσει η ομάδα».

Με Καζναφέρη και σύντομα... Τάτο

23/01/2013
 Μετά το ρεπό της Τρίτης, οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν σήμερα (21/1) στις προπονήσεις και μαζί ο Κώστας Καζναφέρης στην διάθεση του Λούκας Αλκαράθ εν όψει Κέρκυρας (28/1). Υπέγραψε ο Τάτος.

Με Καζναφέρη και σύντομα... Τάτο
Με δύο σημαντικές απουσίες προετοιμάζεται ο Άρης για τον αγώνα στην Κέρκυρα, καθώς οι Αγκάνθο, Πουλίδο είναι τιμωρημένοι, ωστόσο από σήμερα ο Λούκας Αλκαράθ υπολογίζει ξανά στον Καζναφέρη (μπήκε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα), ενώ σύντομα θα έχει στην διάθεσή του και τον Τάτο. Οι «κίτρινοι» θα συγκεντρωθούν ξανά στο Ρύσιο αύριο (24/1) το πρωί.

Υπέγραψε ο Τάτος

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος του δανεισμού του Ανδρέα Τάτου στον Άρη από τον Ολυμπιακό. Ο 23χρονος μέσος θα πάρει 60.000 ευρώ για το υπόλοιπο της σεζόν (συν μπόνους 5.000 ευρώ παραμονής στην Σούπερ Λίγκα) ενώ από πλευράς Πειραιωτών δεν τέθηκε θέμα μη συμμετοχής στο παιχνίδι του β’ γύρου στο «Καραϊσκάκη». Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα.

Επίσκεψη Σπανού στο Σαρρή

23/01/2013
 Στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης, ο «ισχυρός» άνδρας του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός.

Επίσκεψη Σπανού στο Σαρρή
Να διαφυλαχθεί το 50-50% σε όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας, ζήτησε ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή. Ο «ισχυρός» άνδρας του Ατρόμητου, βρέθηκε στα γραφεία της ομοσπονδίας και είχε συνάντηση με τον κ. Σαρρή, ο οποίος δεσμεύτηκε προς τον πρόεδρο της «κυανόλευκης» ΠΑΕ για το καλύτερο δυνατό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία της ΕΠΟ και συναντήθηκε με τον ομόλογό του κ. Γιώργο Σαρρή.

Ο κ. Γιώργος Σπανός ζήτησε από τον πρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας να τηρηθεί η ισονομία και να διαφυλαχθεί το 50-50% για όλες τις ομάδες της Super League από την στιγμή που το πρωτάθλημα βαδίζει προς την τελική ευθεία και κρίνονται οι στόχοι μιας χρονιάς

Ο κ. Γιώργος Σαρρής δεσμεύτηκε απέναντι στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος ότι θα προσπαθήσει σε συνεργασία με τα θεσμοθετημένα όργανα να κάνει το καλύτερο δυνατό και να γίνει πράξη η ισονομία προς όλα τα σωματεία της μεγάλης κατηγορίας».

Χάνει Ολυμπιακό ο Κομεσίδης

23/01/2013
 Την ποινή μιας αγωνιστικής στο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό θα εκτίσει ο Δημήτρης Κομεσίδης στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Χάνει Ολυμπιακό ο Κομεσίδης
Η προετοιμασία της Ξάνθης για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το προσεχές Σαββατοκύριακο ξεκίνησε ήδη, ωστόσο το τεχνικό επιτελείο των ακριτών αποφάσισε από τώρα να μην έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Κομεσίδη για το ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Κατά τα άλλα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ένα… θέμα και για την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του βορρά». Κι αυτό ακούει στο όνομα, Μαρσελίνιο, καθώς είναι ακόμα τραυματίας και δεν προλαβαίνει.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιελάμβανε πολλά σπριντ για τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης, ενώ έκαναν προθέρμανση με μπάλα και ασκήσεις ταχύτητας.

Στην Κέρκυρα ο Αθανασίου

23/01/2013
 Η Κέρκυρα συνεχίζει την ενίσχυσή της, αφού είναι έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της και τον Αντώνη Αθανασίου από τον Ατρόμητο με την μορφή δανεισμού.

Στην Κέρκυρα ο Αθανασίου
Μετά τους Ντινιωτάκη, Κυβελίδη, Μοσχάκη, η Κέρκυρα είναι έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της και τον Αντώνη Αθανασίου από τον Ατρόμητο. Ο νεαρός μέσος, δεν έχει χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα και έτσι αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δανεικός.

Ο Αθανασίου είναι από τους ταλαντούχους παίκτες που έχει ο Ατρόμητος, όμως δεν βρήκε χρόνο να αγωνιστεί ούτε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ούτε με τον Νίκο Αναστόπουλο. Έτσι ο Ροδίτης μέσος, θα μετακομίσει για έξι μήνες στην Κέρκυρα του Άκη Μάντζιου, προκειμένου και να βοηθήσει την ομάδα των Φαιάκων και να πάρει και χρόνο συμμετοχής στα πόδια του και να επιστρέψει πιο δυνατός και έτοιμος να διεκδικήσει χρόνο.

Εκτός «Θεμελίου 21» ο Τροχανάς

23/01/2013
 Την παραίτησή του από το «Θεμέλιο 21» ανακοίνωσε ο Μιχάλης Τροχανάς, επικαλούμενος λόγους υγείας.

Εκτός «Θεμελίου 21» ο Τροχανάς
Με επιστολή του προς τον Γιάννη Βούρο, ο Μιχάλης Τροχανάς ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει στο «Θεμέλιο 21», επικαλούμενος πρόβλημα υγείας.

Ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ΑΕΚ, ούτως ώστε να βρει το δρόμο της, ενώ εξέφρασε και την αγανάκτησή του για το γεγονός πως δεν μπορεί να συνεχίσει την προσπάθεια.

Η επιστολή του Μιχάλη Τροχανά:

«ΠΡΟΣ: Τον αξιότιμο Ενωσίτη κύριο Γιάννη Βούρο (μέλος της ιδρυτικής επιτροπής του υπό ίδρυση συνδέσμου ΘΕΜΕΛΙΟ 21)

Αγαπητέ φίλε,

Λίγος χρόνος πέρασε από τα πρώτα τηλεφωνήματά μας για την ίδρυση του ΘΕΜΕΛΙΟ 21. Όμως η διαδικασία προχώρησε πέραν των στόχων της, υπήρξε εγκατάσταση σε μόνιμο χώρο (γραφεία) και 30 εκλεκτοί ιδρυτές μαζί με 100 ιδρυτικά στελέχη προετοιμάζονται για τη δημόσια παρέμβασή σας στα μέσα Φεβρουαρίου περίπου.

Δυστυχώς τα νέα από τη δική μου πλευρά δεν είναι ανάλογα. Το πρόσφατο πλήγμα της υγείας μου δε μου επιτρέπει πλέον να εργαστώ ούτε για τις ανάγκες ολοκλήρωσης των όσων είχα αρχίσει (νέα βιβλία, Θεμέλιο 21 κλπ.).

Συνέπεια των ανωτέρω είναι:

1. Να υποβάλλω τη δήλωση της παρούσας αναγκαστικής παραίτησής μου από κάθε συγκροτημένη δράση-λειτουργία-προγράμματα-μελέτες του Θεμέλιο 21, αποδίδοντας ταυτόχρονα τα αισθήματα της μεγάλης τιμής που προσέδωσε η εμπιστοσύνη όλων σας στο πρόσωπό μου.

2. Να σε παρακαλέσω προσωπικά για τη δημοσιοποίηση αυτής της δήλωσης.

3. Να ευχηθώ τη μεγάλη και γρήγορη επιτυχία που έχει ανάγκη η ΑΕΚ μας.

Λυπούμαι φίλε και φίλοι. Για την ακρίβεια αγανάκτησα με αυτό που μου συνέβη.

Ευχαριστώ από καρδιάς για όλα,

Μιχάλης Τροχανάς»

Η λεπτομέρεια κάνει την… διαφορά

23/01/2013
 Oι Ιταλοί... αλλάζουν ώρα με την ώρα το ποσό που θεωρούν ότι θα φτάσει η μεταγραφή του Σορεντίνο στην Παλέρμο και η ΑΕΚ περιμένει να μάθει πόσα χρήματα θα πάρει.

Η λεπτομέρεια κάνει την… διαφορά
Το ακριβές ποσό στο οποίο θα κλείσει η μεταγραφή του Στέφανο Σορεντίνο στην Παλέρμο, περιμένουν στην ΑΕΚ προκειμένου να μάθουν τελικά και πόσα χρήματα θα βάλουν στα ταμεία τους.

Η Ένωση διατηρεί το 20% του ποσού της μεταγραφής καθώς έχουν ποσοστό μεταπώλησης. Η Κιέβο με την Παλέρμο τα έχουν βρει σε όλα και όπως δήλωσε και ο τεχνικός διευθυντής της πρώτης, Τζιοβάνι Σαρτόρι, η υπόθεση θα κλείσει άμεσα.

Στην ΑΕΚ όμως περιμένουν τις… λεπτομέρειες που μπορεί να έχουν μεγάλη σημασία σε ότι αφορά το ποσό που θα βάλει η ελληνική ομάδα στα ταμεία της. Στην Ιταλία γράφουν για 3.8 εκατ. ευρώ το… πρωί και για 4.1 εκατ. το μεσημέρι… Αν ισχύει το δεύτερο, η Ένωση παίρνει το 20% του καθαρού ποσού (αφαιρείται το ποσό των 600 χιλιάδων το οποίο είχε δώσει η Κιέβο στην ΑΕΚ) δηλαδή 700 χιλιάδες ευρώ.

Αν το τελικό ποσό είναι μικρότερο, τότε και η ΑΕΚ θα εισπράξει λιγότερα ενώ σημαντικό είναι να γίνει γνωστό και ο τρόπος που θα δώσει τα χρήματα η Παλέρμο καθώς επηρεάζει τον τρόπο που θα εισπράξει με την σειρά της η Ένωση.

Όλα αυτά πάντως αναμένεται να γίνουν γνωστά σύντομα και για την ελληνική ομάδα το ποσό που θα φτάσει στα ταμεία, σε κάθε περίπτωση θα είναι μία σημαντική «ανάσα».

Ανακοινώθηκε ο Τάτος

23/01/2013
 Λίγη ώρα μετά την οριστική συμφωνία των δύο πλευρών, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανδρέα Τάτου με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Από αύριο στην διάθεση του Λούκας Αλκαράθ.

Ανακοινώθηκε ο Τάτος
Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος στην συμφωνία του Ανδρέα Τάτου με τον Άρη, καθώς έπεσαν οι υπογραφές και ο ποδοσφαιριστής οδεύει ήδη προς Θεσσαλονίκη. Αύριο αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του Λούκας Αλκαράθ, συμμετέχοντας στην πρωινή προπόνηση των "κίτρινων". Ο 23χρονος μέσος θα πάρει το ποσό των 60.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Τάτου. Ο 23χρονος διεθνής μέσος πριν από λίγη ώρα ήρθε σε οριστική συμφωνία με τους διοικούντες στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 με υποσχετική από τον Ολυμπιακό.

Ο Ανδρέας Τάτος γεννήθηκε στις 11 Μαΐου 1989 στη Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου. Έχει ύψος 1.74 και βάρος 71 κιλά.
Πρώτος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Αστέρας Τρίπολης στην Δ’ Εθνική (2004-2005). Την επόμενη σεζόν μεταπήδησε στην Παναχαϊκή (2 συμμετοχές), ενώ τον Ιανουάριο του 2007 πήγε στο Χαϊδάρι (39 συμμετοχές και 3 γκολ).

Το καλοκαίρι του 2008 αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο Αθηνών. Στην ομάδα του Περιστερίου αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2011 (62 συμμετοχές και 1 γκολ). Η πολύ καλή του παρουσία άνοιξε τον δρόμο για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Όμως επέστρεψε ξανά στον Ατρόμητο με την μορφή δανεισμού από την ομάδα του Πειραιά. Την προηγούμενη σεζόν είχε 31 συμμετοχές και 3 γκολ.

Το περασμένο καλοκαίρι γύρισε στον Ολυμπιακό και στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει μια συμμετοχή σε παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον ΑΡΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης (αγωνίστηκε 68 λεπτά).

Τον Αύγουστο του 2011 κλήθηκε στην εθνική ομάδα από τον Φερνάντο Σάντος, ενώ δύο φορές αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος από την διοργανώτρια αρχή.

Ο Ανδρέας Τάτος αναμένεται σήμερα αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Αύριο το πρωί θα κάνει την πρώτη του προπόνηση και θα τεθεί στην διάθεση του Λούκας Αλκαράθ».

Χάνει ΠΑΣ ο Ορέστες

23/01/2013
 Χωρίς τον Ορέστες θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, η Βέροια καθώς ο παίκτης είναι τιμωρημένος.

Χάνει ΠΑΣ ο Ορέστες
Ο Ορέστες συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και επιλέχθηκε να απουσιάσει από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Παράλληλα πρόβλημα τραυματισμού έχει ο Μπαργκάν, ο οποίος ταλαιπωρείται από σφίξιμο στο δικέφαλο.

Από εκεί και πέρα όπως ανακοινώθηκε, στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας δεν βρίσκεται ο Σήφης Δασκαλάκης και σύντομα θα μείνει ελεύθερος, ενώ οι Μεγιόν και Μενεντέζ θα παραχωρηθούν δανεικοί σε ομάδας γιατί δεν βρίσκονται στα πλάνα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Στο… περίμενε για Κουλουχέρη

23/01/2013
 Σε μαγνητική τομογραφία υπεβλήθη την Τετάρτη ο Ευθύμης Κουλουχέρης και ακόμα περιμένουν στον Πανιώνιο για το πότε θα είναι έτοιμος ο άσος της ομάδας.

Στο… περίμενε για Κουλουχέρη
Σε καλό δρόμο κινείται η αποθεραπεία του Ευθύμη Κουλουχέρη, ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι.

Σήμερα, ο αμυντικός του «Ιστορικού» υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία που ναι μεν έφερε ικανοποίηση στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ωστόσο δεν είναι ακόμα σίγουροι για το πότε ο Κουλουχέρης θα μπορεί να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Αγώνα δρόμου θα κάνει για το ματς της μεθεπόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αφού δεν προλαβαίνει αυτό κόντρα στον Λεβαδειακό.

Λίνεν: «Δεν υπάρχει… μαύρη λίστα»

23/01/2013
 Την δική του απάντηση για τα περί… μαύρης λίστας, όσον αφορά τους παίκτες που δεν υπολογίζει στην ΑΕΚ, έδωσε ο Έβαλντ Λίνεν.

Λίνεν: «Δεν υπάρχει… μαύρη λίστα»
Το τελευταίο διάστημα βγήκαν στη δημοσιότητα διάφορα δημοσιεύματα σχετικά με τους παίκτες που δεν υπολογίζει στο ρόστερ της ΑΕΚ ο Έβαλντ Λίνεν.

Ο Γερμανός τεχνικός θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, τονίζοντας πως υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή στην ομάδα και δεδομένα δεν μπορούν να αγωνίζονται όλοι, ενώ σχολίασε πως στόχος του είναι να αποχωρήσουν 6-7 παίκτες ούτως ώστε να βρουν κάπου αλλού χρόνο συμμετοχής.

Φυσικά, αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά χαρακτηρίζοντας «αγώνα επιβίωσης» το προσεχές παιχνίδι της «Ένωσης» με τον ΟΦΗ, που με τη στήριξη του κόσμου στο ΟΑΚΑ μπορεί να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην NOVA:

«Ελπίζω η ψυχολογία μας να είναι στο καλύτερο σημείο. Δεν πρέπει όμως να κοιτάμε το παρελθόν. Πρέπει να ζούμε το παρών και στο παρών υπάρχει ένας αγώνας με τον ΟΦΗ. Μετά την αλλαγή προπονητή έχει κάνει κάποια πολύ καλά παιχνίδια, πήρε πόντους και είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σ' αυτό. Αυτός είναι και ο στόχος που έχουμε κάθε εβδομάδα. Να κοιτάμε μόνο το ματς που έρχεται και όχι τα επόμενα δύο, ή να στεκόμαστε στο ότι ήμασταν καλύτεροι στο προηγούμενο. Αυτό δε βοηθάει και πρέπει μόνο να επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι», τόνισε ο τεχνικός του δικεφάλου, ο οποίος μίλησε και για τη δημιουργία φάσεων της ομάδας του:

«Στον τελευταίο αγώνα δεν είδα πολλές ευκαιρίες, αλλά στον αμέσως προηγούμενο είχαμε ευκαιρίες για ...πέντε αγώνες. Ελπίζω όμως να δημιουργούμε ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι, όχι μόνο σε ένα παιχνίδι να έχουμε 15-20 ευκαιρίες και στο αμέσως επόμενο μόνο 2-3. Το προηγούμενο ματς ήταν αγώνας επιβίωσης κόντρα στον Άρη και ελπίζω ότι μπορούμε και να διατηρήσουμε αυτό το επίπεδο μαχητικότητας, αλλά και να δημιουργούμε ευκαιρίες».

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Με τον ΟΦΗ είναι επίσης ένας αγωνας επιβίωσης, αλλά στην έδρα μας. Η διαφορά είναι ότι θα έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας, ενώ στην έδρα του Άρη παίζαμε κόντρα σε όλους. Γι' αυτό είναι πλεονέκτημα για εμάς το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας, αλλά και πάλι είναι το ίδιο. Σ' αυτά τα παιχνίδια πρέπει να δινουμε το 100% για να νικήσουμε και αυτό θα κάνουμε».

Σε ότι αφορά στη «μαύρη λίστα» που ...γράφεται και ...λέγεται ότι υπάρχει για συγκεκριμένους παίκτες, ο Έβαλντ Λίνεν ξεκαθάρισε την κατάσταση:

«Όλοι γνωρίζουμε ότι διαθέτουμε αυτή τη στιγμή 30 παίκτες, εκτός απ' τους τερματοφύλακες και μίλησα προσωπικά εδώ και κάποιες εβδομάδες με 5-6-7, στους οποίους πρότεινα να παίξουν σε άλλη ομάδα. Τα μέσα ενημέρωσης κάθε δύο εβδομάδες αναφέρονται σ' αυτό και γράφουν ψέματα ότι έδωσα λίστα. Δεν υπάρχει λίστα, μίλησα προσωπικά με παίκτες, οι παίκτες γνωρίζουν και είναι δική τους η απόφαση. Κάποιους δεν μπορώ να τους καταλάβω, επειδή γι' αυτούς είναι πολύ δύσκολο να συμμετέχουν σε κάθε προπόνηση, αφού έχουμε πολλούς παίκτες. Αν θέλουν να έχουν εξέλιξη πρέπει να παίξουν, γι' αυτό και τους προτείναμε να παίξουν σε άλλη ομάδα. Η κατάσταση αυτή δεν έχει αλλάξει και το ξέρουν αυτό εδώ και λίγες εβδομάδες. Όλοι ξέρουν ποιοι είναι αυτοί. Δε θέλω να πω δημόσια τα ονόματά τους, αλλά αν δείτε ποιοι παίκτες δεν παίζουν, αν δείτε ποιοι παίκτες δεν είναι στη δεκαοχτάδα, μπορείτε να φανταστείτε σε ποιους παίκτες αναφέρομαι. Δε θέλω όμως να πω ότι είναι αυτός, αυτός, ή αυτός. Το γεγονός όμως ότι δε μπορώ να τους χρησιμοποιήσω αυτή τη στιγμή είναι κακό και γι' αυτούς και για εμάς».

Ανακοινώθηκαν Κυβελίδης, Μοσχάκης

23/01/2013
 Παίκτες της Κέρκυρας είναι και με τη… βούλα οι Λεωνίδας Κυβελίδης και Γιώργος Μοσχάκης.

Ανακοινώθηκαν Κυβελίδης, Μοσχάκης
Είχαν μεταβεί στο νησί από τη Τρίτη και την Τετάρτη έπεσαν και οι ανακοινώσεις.

Οι Λεωνίδας Κυβελίδης και Γιώργος Μοσχάκης είναι και επίσημα παίκτες της Κέρκυρας για τον επόμενο 1,5 χρόνο, με τους Φαίακες να συνεχίζουν την ενίσχυσή τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«H ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΥΒΕΛΙΔΗ και ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΣΧΑΚΗ. Και στις δύο περιπτώσεις, η διάρκεια της συνεργασίας είναι για 1,5 χρόνο».

To who is who:

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης, επιθετικός, γεννήθηκε στις 8/2/1986 στο Ζαμπούλ του Καζακστάν. Σε νεαρή ηλικία εγκαταστάθηκε στην Κατερίνη, όπου και πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στην ΑΕ Ποντίων. Ήδη διεθνής με την εθνική ομάδα Παίδων, προσέλκυσε τα βλέμματα της γαλλικής Στρασμπούργκ, η οποία και τον ενέταξε, για τρία χρόνια, στο δυναμικό της. Στα 18 επέστρεψε στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Πιερικού (2004), πρωταγωνιστώντας στην επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες (Γ’). Ακολούθησαν θητείες σε Αιγάλεω (2006-’07), Χαϊδάρι (2007-’08) και ξανά Αιγάλεω (2008-’09), ώσπου το 2009 «μετακόμισε», για δυόμισι χρόνια, στην Παναχαϊκή, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Τη, δε, σεζόν 2009-’10, με 24 γκολ, αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ όλων των εθνικών κατηγοριών! Τον Ιανουάριο του 2011 πήρε μεταγραφή στη Δόξα Δράμας, εξελισσόμενος σ’ ένα απ’ τα πλέον αξιόπιστα επιθετικά «όπλα» της μέχρι τα μέσα της σεζόν (4 γκολ) και κατόπιν «μετακόμισε» στον Πανθρακικό, με τον οποίο κι επέστρεψε φέτος στη Super League. Συνολικά, στις εθνικές κατηγορίες, μετρά 70 γκολ, ενώ έχει διατελέσει διεθνής (και) με την Εθνική Ελπίδων.

Ο Γιώργος Μοσχάκης γεννήθηκε στις 12/11/1989 και αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Άρχισε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή Θ., με τον οποίο και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, δίχως, όμως, συμμετοχή στη Super League. Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2008-’09, παραχωρήθηκε, για έξι μήνες, στον Θερμαϊκό, ενώ τη διετία 2009- ’11, πραγματοποίησε δυο εξαιρετικές, «γεμάτες» χρονιές, σε Αναγέννηση Γιαννιτσών (δανεικός από «Γηραιό») και Δόξα Δράμας (ελεύθερος, πλέον), με απολογισμό 56 ματς και 7 γκολ. Το καλοκαίρι του 2011 πήρε μεταγραφή στον Πανθρακικό, με τον οποίο και πανηγύρισε, φέτος, την επιστροφή στη Super League.

Ρόβας: «Ανακρίβειες τα όσα ακούγονται για Ατρόμητο»

23/01/2013
 Ως ανακρίβειες χαρακτήρισε τα σενάρια που τον θέλουν να έχει προταθεί στον Ατρόμητο, ο Βασίλης Ρόβας, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο.

Ρόβας: «Ανακρίβειες τα όσα ακούγονται για Ατρόμητο»
Αναληθή και ανακριβή χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν να έχει προταθεί από μόνος του στον Ατρόμητο, ο Βασίλης Ρόβας. Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο, τόνισε στην Nova πως ουδέποτε έκανε κάτι τέτοιο, ενώ ξεκαθάρισε πως εάν αποφάσιζε να παίξει στην Ελλάδα, θα συνέχιζε να το κάνει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά η μακροσκελής δήλωσή του:

«Σέβομαι και εκτιμώ την προσπάθεια του κυρίου Σπανού, ο οποίος είναι πραγματικά ένα «στολίδι» για τη Σουπερ Λιγκ. Έχω μόνος καλές αναμνήσεις από αυτόν. Θέλω να πω όμως, πως αυτές οι ανακρίβειες που γράφονται περί συζητήσεων με τον Ατρόμητο, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν ξέρω από βγαίνουν και για ποιο λόγο το κάνουν. Αν νομίζει κάποιος ότι μ' αυτό τον τρόπο κάνει καλό προς το πρόσωπό μου, χωρίς να το γνωρίζω, κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Όποιος με ξέρει καλά όλα αυτά τα χρόνια, σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, δεν έγλυψα ποτέ και δεν έγραψα σενάρια φαντασίας, ώστε να δημιουργήσω κλίμα σε μία ομάδα και να αγωνιστώ σε αυτήν. Το μόνο που μ' ενδιέφερε ήταν να παίζω μπάλα και τίποτα παραπάνω και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Αν και για πολλούς ακούγεται κλισέ η αλήθεια είναι πως μερικές φορές η δόξα είναι πιο «γλυκιά» από το οικονομικό κομμάτι.

Εάν ήθελα να προταθώ στον Ατρόμητο ή σε οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα θα τηλεφωνούσα εγώ προσωπικά στον κύριο Σπανό και σε οποιονδήποτε άλλο πρόεδρο. Όπως έχω πει εδώ και 15 ημέρες, πρωταρχικός μου στόχος είναι να αγωνιστώ στο εξωτερικό, συνεχίζει να ισχύει το ίδιο. Είπα ότι θα εξαντλήσω τις πιθανότητες να το κάνω. Και ίσως σύντομα να τελειώσει αυτό το θέμα. Εάν υπήρχε μία ελληνική ομάδα που θα μπορούσα αυτή τη στιγμή να ανήκω στο ρόστερ της, θα ήταν ο Πανιώνιος, ο οποίος μου είχε καταθέσει μια εξαιρετική πρόταση ανανέωσης για τα ελληνικά δεδομένα και είναι τιμητικό γιατί υπήρξε απ' όλους αναγνώριση προς το πρόσωπό μου. Και τελειώνουν εδώ όλες οι ανακρίβειες και η παραπληροφόρηση γιατί δεν κάνει καλό ούτε σε εμένα, ούτε σε κανέναν».

Με «Κατσούρ» για την ανατροπή

23/01/2013
 Ο Κώστας Κατσουράνης υπολογίζεται κανονικά από τον Γιώργο Δώνη για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Καλλιθέα στο Κύπελλο.

Με «Κατσούρ» για την ανατροπή
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Καλλιθέα και έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στον «Δικέφαλο» ενδεχόμενος αποκλεισμός από την συνέχεια του Κυπέλλου είναι πολύ πιθανό να σηματοδοτήσει αρνητικές εξελίξεις. Οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να ανατρέψουν το σε βάρος τους 2-0 από το πρώτο ματς. Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Ο Κατσουράνης υπολογίζεται κανονικά από τον Γιώργο Δώνη, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Κωνσταντινίδης, Λόρενς και Γκαρσία. Ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός τους τραυματίες Χακόμπο, Γεωργιάδη, τον ανέτοιμο Σίλντενφελντ και τον Έτο που είναι εκτός πλάνων. Στην προπόνηση βρέθηκε και ο Βιβιάν για να αποχαιρετήσει τους πρώην πια συμπαίκτες του.

Η αποστολή: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γιακουμής, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Γκαρσία, Κάτσε, Λάζαρ, Λόρενς, Ρομπέρ.

«Μέσα» Βερόν, Περογαμβράκης

23/01/2013
 Ο αγώνας κόντρα στην ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια του ΟΦΗ στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

«Μέσα» Βερόν, Περογαμβράκης
Έτσι, ο Γιάννης Πετράκης συνέχισε την Τετάρτη την έντονη προετοιμασία για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε έμφαση στην τακτική μέσα από δίτερμα σε μικρό χώρο και περιορισμούς, στο Βαρδινογιάννειο.

Το πρόγραμμα ακολούθησαν κανονικά οι Βερόν και Περογαμβράκης, δείχνοντας πως ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν, ενώ, αντίθετα, ο Ιωαννίδης συνέχισε τη θεραπεία του, καθώς δεν υποχώρησαν οι ενοχλήσεις στο γόνατο.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη στις 16:30.

Τα εισιτήρια του Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης

23/01/2013
 Καλό το Κύπελλο, όμως στον Πλατανιά έχουν περισσότερο ως στόχο τους την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Τα εισιτήρια του Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης
Έτσι, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την ερχόμενη Κυριακή, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, οι Κρητικοί θέλουν μόνο τη νίκη και, για την πετύχουν, περιμένουν τη συνδρομή του κόσμου τους. Οπότε, εξέδωσαν ανακοίνωση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης και τις τιμές τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 24 έως και το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, από τα γραφεία της ΠΑΕ στον Πλατανιά και από το ενημερωτικό περίπτερο του Δήμου Χανίων στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Φεύγει και... απορεί με Λίνεν ο Κοτσαρίδης

23/01/2013
 Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ ο Κώστας Κοτσαρίδης, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος μέσω δηλώσεών του, ωστόσο εξέφρασε την απορία του για το πώς βρέθηκε ξαφνικά στους «κομμένους».

Φεύγει και... απορεί με Λίνεν ο Κοτσαρίδης
Το «διαζύγιο» μεταξύ της ΑΕΚ και του Κώστα Κοτσαρίδη οριστικοποιήθηκε, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος ο παίκτης.

Ο νεαρός άσος ανακοίνωσε πως πλέον δεν ανήκει στην «Ένωση», ωστόσο εξέφρασε την απορία του για το πώς μπήκε ξαφνικά στη… μαύρη λίστα, την ώρα που μάλιστα που έπαιρνε αρκετό χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια.

Αναλυτικά, όσα είπε στο «aek365.gr»:

«Είναι γεγονός πως πλέον είμαι ελεύθερος. Συζήτησα με τη διοίκηση και τον προπονητή και αποφασίσαμε να λύσουμε τη συνεργασία μας. Δεν φεύγω πικραμένος από την ΑΕΚ, γιατί πιστεύω πως δούλεψα και έκανα από την πλευρά μου ότι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα», τόνισε αρχικά ο Κοτσαρίδης και πρόσθεσε:

«Στην αρχή της χρονιάς και όσο ήταν προπονητής ο κύριος Βλάχος, μπορώ να πω πως δικαιολογημένα δεν έπαιζα, γιατί δεν ήμουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Με τον ερχομό του κυρίου Λίνεν όμως δούλεψα πολύ και ήμουν σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως από εκεί που έπαιζα και ήμουν βασικός, ξαφνικά βρέθηκα να μην υπολογίζομαι, ειδικά από τη στιγμή που ο κόουτς και άλλοι άνθρωποι της ομάδας, μου έλεγαν πως είχα πάει καλά...».

«Παίκτες πουλημένοι ο ΠΑΟ δεν πεθαίνει»

23/01/2013
 Στα Χανιά, η αποστολή άκουσε αποδοκιμασίες και στο «Κάστρο» οι οπαδοί των «πράσινων»… έβγαλαν την αγανάκτησή τους με πανό.

«Παίκτες πουλημένοι ο ΠΑΟ δεν πεθαίνει»
Μετά και τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την συνέχεια του Κυπέλλου κόντρα στον Πλατανιά, οι οργανωμένοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους με πανό που έγραφε: «Παίκτες πουλημένοι ο ΠΑΟ δεν πεθαίνει».

Το συγκεκριμένο πανό αναρτήθηκε στον κεντρικό σύνδεσμο των οπαδών των «πράσινων», γνωστό ως «Κάστρο». Με αυτόν τον τρόπο οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας διαμαρτυρήθηκαν για την εικόνα της ομάδας τους το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα την ήττα από τον Πλατανιά.

Yπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, στο αεροδρόμιο των Χανίων, περίπου 20 οπαδοί της ομάδας, αποδοκίμασαν την αποστολή κατά την αναχώρησή της. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν φόβοι για κάτι... ανάλογο και στο "Ελ. Βενιζέλος", εκεί δεν έγινε απολύτως τίποτα αφού οι οργανωμένοι αποφάσισαν να μην πάνε για να αποδοκιμάσουν και αρκέστηκαν στο πανό στο "Κάστρο". ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

- Θύρες 1 και 2: 20 ευρώ.
- Θύρες 3 και 4: 10 ευρώ».

Χτύπα κι άλλο, θα τ’ αντέξει;

23/01/2013
 Η «σφαλιάρα» που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός στο Κύπελλο είναι ηχηρή αλλά ίσως να μην είναι η τελευταία. Και το ερώτημα είναι αν το μέταλλο που φτιάχτηκε ο… πρέσβης αντέχει κι άλλες. Το sport-fm.gr αναλύει

Χτύπα κι άλλο, θα τ’ αντέξει;
Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιώντας ακόμη μια τραγική εμφάνιση, κατάφερε κι αποκλείστηκε από τον Πλατανιά στο Κύπελλο Ελλάδας, χάνοντας ακόμη έναν στόχο μέσα από τα χέρια του για φέτος. Η «σφαλιάρα» που έφαγε το «τριφύλλι», ήταν ηχηρή. Και δεν ήταν η πρώτη.

Η φετινή σεζόν είναι –ενδεχομένως- η χειρότερη στην ιστορία της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ άσχημες εμφανίσεις στην Ευρώπη και φυσικά αποκλείστηκε με κάτω τα χέρια, πραγματοποίησε ακόμη πιο άθλιες στο πρωτάθλημα μένοντας εκτός διεκδίκησης του από τον Οκτώβρη(!) και το μόνο που του είχε απομείνει, ήταν το Κύπελλο. Κι από την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, πάπαλα κι αυτό…

Οι διαδοχικές σφαλιάρες έχουν λυγίσει το… μέταλλο από το οποίο είναι φτιαγμένη αυτή η ομάδα και η ερώτηση είναι απλή. Πόσο ακόμη μπορεί να αντέξει; Διότι το ρόστερ του «τριφυλλιού» δεν είναι για να κυνηγάει (και μάλιστα να μην είναι φαβορί) τον Λεβαδειακό του Παράσχου για να προλάβει(!) να μπει στην πρώτη πεντάδα, ούτε να ακούγεται διαρκώς τώρα τελευταία από τις καφενειακές συζητήσεις μέχρι τις αίθουσες Τύπου: «Έτσι όπως παίζει ο Παναθηναϊκός, τον βλέπω να πέφτει…». Μιας και αυτό, είναι ξεφτίλα από μόνο του.

Παρόλα τα οικονομικά προβλήματα, λοιπόν, το μέγεθος του Παναθηναϊκού ακόμη κι αυτή τη στιγμή, είναι τεράστιο. Οι Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Σισοκό, Βύντρα, Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Μαυρίας και Σεϊταρίδης, είναι ποδοσφαιριστές που σε οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα θα έδιναν την απαιτούμενη ποιότητα να τερματίσει εκεί που της αρμόζει. Πόσω μάλλον όταν αγωνίζονται σε μία ομάδα που έχει αποδείξει με τα χρόνια πόσο ισχυρή είναι.

Το κλίμα μπορεί να είναι κακό, η ψυχολογία να βρίσκεται στο ναδίρ και οι αλλαγές προπονητών να έχουν αποπροσανατολίσει όλους στο ποδοσφαιρικό τιμ, αλλά ο κόσμος, δεν αντέχει άλλο «χάστουκι». Κι ο εμφύλιος που έχει ξεσπάσει στις κερκίδες, είναι δείγμα της νευρικότητας αυτής. Κι αν υπάρξει επιπλέον «σφαλιάρα», τότε είναι άκρως επικίνδυνο να σπάσει και η ραχοκοκαλιά της ομάδας (ο λαός της) και τότε, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τίποτα που να θυμίζει τον «πρέσβη» και θα απέχει ένα χιλιοστό από το να καταστραφούν όλα σε αυτή την χρονιά που σώθηκε τελευταία στιγμή…

Έτσι θα κυνηγήσει την ανατροπή

23/01/2013
 Πώς θα παρατάξει ο Γιώργος Δώνης τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Καλλιθέα, στη ρεβάνς του Κυπέλλου.

Έτσι θα κυνηγήσει την ανατροπή
Η ήττα-σοκ στο πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Καλλιθέα, καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την υπόθεση «πρόκριση» για τον «Δικέφαλο» που καλείται στην Τούμπα να ανατρέψει το 2-0 του «Ελ Πάσο».

Ο Γιώργος Δώνης και όσοι παίκτες του είναι ετοιμοπόλεμοι μοιάζουν να αντιλαμβάνονται πόσο στενά είναι τα περιθώρια, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η ομάδα προέρχεται από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Ο Έλληνας τεχνικός δεν έκανε δοκιμή ενδεκάδας, αλλά επί της ουσίας μόνο μια θέση φαίνεται να είναι ανοιχτή για το αρχικό σχήμα εν όψει της αυριανής αναμέτρησης.

Σε σύστημα 4-3-3, τερματοφύλακας θα είναι ο Γλύκος, αριστερά στην άμυνα ο Λίνο, δεξιά ο Αποστολόπουλος, στόπερ οι Κατσικάς, Κατσουράνης, αμυντικό χαφ ο Κάτσε, μέσα αριστερά ο Λάζαρ, μέσα δεξιά ο Φωτάκης και τριπλέτα μπροστά οι Ρομπέρ (ή Λόρενς), Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης (κορυφή).

Προς Αλ Ουάσλ ο Φότζια

24/01/2013
 Το όνομά του γράφηκε ανάμεσα στους υποψήφιους για την επίθεση του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ ο Πασκουάλε Φότζια οδεύει προς Ντουμπάι.

Προς Αλ Ουάσλ ο Φότζια
Ο Πασκουάλε Φότζια φέρεται να ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους για την επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, όσο γρήγορα έκανε την εμφάνισή το όνομά του στα θέματα που απασχολούν το τριφύλλι, άλλο τόσο γρήγορα απομακρύνεται.

Όπως αναφέρουν ιταλικές ιστοσελίδες ο άσος της Λάτσιο δεν θα δοθεί δανεικός στον Παναθηναϊκό καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην Αλ Ουάσλ. Η ομάδα από το Ντουμπάι έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του και όπως φαίνεται κερδίζει τη μάχη ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τις άλλες ομάδες που θέλουν τον περιφερειακό επιθετικό της Λάτσιο.

Υπάρχει όμως μια μεγάλη εκκρεμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή καθώς η Αλ Ουάσλ έχει γεμάτες όλες τις θέσεις για ξένους παίκτες που μπορεί να έχει στο ρόστερ της κάτι που σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να φύγει ένας ποδοσφαιριστής.

Κοντά σε Κίλντεντοφτ ο Πλατανιάς

24/01/2013
 Κοντά στην απόκτηση του δανού διεθνούς, Χένρικ Κίλντεντοφτ είναι ο Πλατανιάς.

Κοντά σε Κίλντεντοφτ ο Πλατανιάς
Η μεγάλη πρόκριση του Πλατανιά επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο φαίνεται να συνοδεύεται και με μια μεταγραφή…

Σύμφωνα με το infootball.gr η κρητική ομάδα είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του δανού διεθνή, Χένρικ Κίλντεντοφτ ο οποίος μάλιστα, βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου των Περιβολίων για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τους πράσινους.

Ο Κίλντεντοφτ αγωνιζόταν στην Νόρτζελαντ, ενώ είχε λάβει μέρος και στο παιχνίδι με την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Άρχισε το ξεσκαρτάρισμα…

24/01/2013  
Κατόπιν υποδείξεως του Έβαλντ Λίνεν ο Ανδρέας Δημητρέλος ξεκίνησε τις επαφές για τις αποχωρήσεις των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται από τον προπονητή της ΑΕΚ.

Άρχισε το ξεσκαρτάρισμα…
Σε εφαρμογή έχει τεθεί το σχέδιο απομάκρυνσης κάποιων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.

Από χθες ο Ανδρέας Δημητρέλος ήρθε σε επαφή με τους εκπροσώπους των παικτών, τους οποίους δεν υπολογίζει ο Έβαλντ Λίνεν.

Οι τέσσερις «κομμένοι» από τον Γερμανό τεχνικό για τους οποίους ασχολήθηκε τη χθεσινή μέρες ο πρόεδρος της Ένωσης ήταν ο Κοτσαρίδης, ο Τσαμουρλίδης, Κουρέλλας και Νικολόπουλος.

Ο Δημητρέλος μετέφερε στους μάνατζερ των ποδοσφαιριστών ότι θα ήταν καλό για την εξέλιξή τους να παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού.

Ωστόσο, κανένας εξ αυτών δεν δέχθηκε και μιλούσαν μόνο για λύση συμβολαίου. Με τον Κοτσαρίδη και τον Τσαμουρλίδη έχει προκύψει ουσιαστικά συμφωνία και απομένουν μόνο τα τυπικά για να μείνουν ελεύθεροι.

Οι υποθέσεις των Κουρέλλα και Νικολόπουλου δεν «έκλεισαν» χθες. Στη συζήτηση που έγινε με τον εκπρόσωπό τους (Βασίλης Τσιάρτας), η πλευρά των παικτών συμφώνησε, ζητώντας απλά να μάθει ποιες είναι οι προθέσεις της διοίκησης σχετικά με τα οφειλόμενα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν λαμβάνειν από 7.000 ευρώ έκαστος (η συμφωνία για όλη τη σεζόν ήταν 20.000), για τα οποία διεμήνυσαν ότι επιθυμούν να μάθουν συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής τους.

Οι εισηγήσεις του Λίνεν δημιουργούν ερωτηματικά, αφού ο Κοτσαρίδης από τον Δεκέμβριο ήταν βασικός και ξαφνικά βρέθηκε εκτός πλάνων.

Από την πλευρά του, ο Τσαμουρλίδης ήταν τραυματίας και ο Νικολόπουλος δεν πήρε ευκαιρίες από τον 59χρονο προπονητή. Επίσης, πρόκειται για δύο αριστερά μπακ, μία θέση που θα έχει πρόβλημα η ΑΕΚ, αν συμβεί κάτι με τον Τσουμάγκα.

Μετά την απόκτηση του Πετρόπουλο ο Λίνεν θεωρεί ότι «περισσεύουν» οι επιθετικοί στην ΑΕΚ. Ο Γεραμνός έχει δείξει ότι έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Κατσικοκέρη και τον Φουρτάδο, όμως δύσκολα θα αποχωρήσει κάποιος από τους δύο.

Στην ΑΕΚ ψάχνουν μήπως βρεθεί ομάδα για να δοθεί δανεικός ο Φουρτάδο, όμως ο τελευταίος θα έλεγε «ναι» σε αποχώρηση μόνο ως ελεύθερος (ή με κανονική μεταγραφή) και σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Ο Κατσικοκέρης έχει εκφράσει την πρόθεση να παραμείνει και να παλέψει.

Στους επιθετικούς που δεν υπολογίζει ο Λίνεν βρίσκεται και ο Τσίτας, όμως κουβέντα δεν έχει γίνει ακόμα με τον νεαρό επιθετικό, ο οποίος όμως... ψάχνεται.

Αλίμονο στους… Νέους

24/01/2013
 Αποσβολωμένοι από τη νέα «σφαλιάρα» οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, έχουν χάσει κάθε ίχνος εμπιστοσύνης στους παίκτες και σκέφτονται ακόμη και τη στελέχωση της ομάδας με ποδοσφαιριστές της Νέων…

Αλίμονο στους… Νέους
Αμέσως μετά το νέο «κάζο» και τον αποκλεισμό από τον Πλατανιά στο Κύπελλο, ο αντιπρόεδρος Χρήστος Παναγόπουλος, η δικηγόρος Αθηνά Μπαλωμένου και ο γενικός διευθυντής Πάνος Λουκάκος είχαν ανοιχτή τηλεσύσκεψη με τον Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σήμερα αναμένεται να υπάρξει νέα σύσκεψη κορυφής ώστε να βρεθεί ένας τρόπος ανάσχεσης της ελεύθερης πτώσης και τις περιδίνησης προς την πλήρη απαξίωση και ανυποληψία προς την οποία βαδίζει το «τριφύλλι».

Υπό ένα τέτοιο καθεστώς, όπως είναι φυσικό, οι ιδέες αρχίζουν να στερεύουν αλλά κι όσες βγαίνουν στην επιφάνεια, ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Επομένως, τιμωρίες τύπου επιβολή προστίμου ή κάτι τέτοιο, μάλλον δεν θα πρέπει να αναμένονται.

Οι περισσότεροι στο «τριφύλλι» ρίχνουν πλέον την ευθύνη στους παίκτες, κάτι που φαίνεται πια και στη στάση του κόσμου. Γιατί μπορεί όλοι να αντιλαμβάνονται πως υπό ασφυκτικές –οικονομικά- συνθήκες ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, αλλά άλλο πράγμα είναι να μην πρωταγωνιστείς και άλλο να φλερτάρεις σχεδόν κάθε εβδομάδα με το διασυρμό και την ξεφτίλα.

Μέσα σε αυτό το νοσηρό πλαίσιο, ακούστηκε ακόμη και το να στελεχωθεί η ομάδα με παίκτες της Νέων (όπως γράφεται στον Τύπο), ώστε να υπάρξει ένα σοκ που ίσως αλλάξει ένα μέλλον που αυτήν τη στιγμή μοιάζει προδιαγεγραμμένο. Οι υπέρμαχοι αυτής της ιδέας υποστηρίζουν πως αφού έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι η Παιανία θα αλλάξει πρόσωπο, ας γίνει αυτό μια ώρα αρχύτερα και προσθέτουν πως οι… ανεπιθύμητοι θα προπονούνται ατομικά και… χώρια από τους υπόλοιπους.

Βέβαια, μια τέτοια λύση είναι εξαιρετικά αμφίβολο να αποδώσει καρπούς και το γεγονός πως υπάρχει μόνο και μόνο ως σκέψη, αποτυπώνει την έκταση της απόγνωσης στο «τριφύλλι».

Βέβαια, στις σχέσεις παικτών-διοίκησης τα… αισθήματα είναι αμοιβαία, αφού και οι ποδοσφαιριστές εξέφρασαν πολύ πρόσφατα τη δυσφορία τους για το γεγονός ότι νιώθουν απροστάτευτοι και εγκαταλελειμμένοι. Όσο για τον μέσο «πράσινο» οπαδό, αυτός φαίνεται ξεκάθαρα πλέον πως διατηρεί αποστάσεις από όλες τις πλευρές…

Στις πολιτικές δημοσκοπήσεις, ένας δείκτης που συχνά κρίνει πολλά είναι η περίφημη «παράσταση νίκης» που δείχνει πιο κόμμα πιστεύει ο κόσμος πως θα κερδίσει τις εκλογές. Επιστρέφοντας στο ποδόσφαιρο τώρα, αν υπήρχε «παράσταση ήττας» που να φανερώνει τις πραγματικές στη βάση στοιχείων προσδοκίες, οι «πράσινοι» θα βρίσκονταν στο… κόκκινο.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου