ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Πάει για το καλοκαίρι των Παπαδόπουλου και Βασιλείου

Πάει για το καλοκαίρι των Παπαδόπουλου και Βασιλείου

Η ανανέωση με τον Τζεμπούρ στέλνει για το καλοκαίρι τα θέματα των Παπαδόπουλου και Βασιλείου. Διάθεση να αποκτηθούν, ενώ το καλοκαίρι ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο του Πάντελιτς.
Είναι γεγονός πως αν ο Ραφίκ Τζεμπούρ δεν ανανέωνε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, τότε η διοίκηση θα έκανε κίνηση τώρα τον Γενάρη ώστε να αποκτήσει τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Και ήταν κοντά στο να έρθει σε συμφωνία με τον Πανθρακικό για την μεταγραφή του έμπειρου επιθετικού, από την στιγμή που είχαν "ναυαγήσει" οι διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη του Αλγερινού στράικερ.

Όμως, τα πράγματα άλλαξαν από την στιγμή που ο Ραφίκ Τζεμπούρ ανέλαβε προσωπικά το μέλλον του, ανανεώνοντας για τα επόμενα τρία χρόνια το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους. Με αυτόν τον τρόπο, λοιπόν, ο Ολυμπιακός "έδεσε" στο μεγάλο λιμάνι έως το καλοκαίρι του 2016 τους δύο κορυφαίους σέντερ-φορ του, καθώς ας μην ξεχνάμε πως έκανε πρόωρη ανανέωση στην συνεργασία του και με τον Κώστα Μήτρογλου.

Δύο κινήσεις που ισχυροποιούν με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές την θέση στην κορυφή της ερυθρόλευκης επίθεσης, τουλάχιστον, για την επόμενη τριετία. Ο Ολυμπιακός όμως δεν θα μείνει μοναχά με δύο σέντερ-φορ στις επόμενες σεζόν. Θα ενισχυθεί και ακόμη περισσότερο.

Στον Πειραιά, λοιπόν, επιθυμούν να πραγματοποιήσουν και άλλες δύο κινήσεις για το συγκεκριμένο πόστο, αποκτώντας δύο Έλληνες σέντερ-φορ, με τον ένα να διαθέτει εμπειρία και ικανότητες, και τον άλλο νιάτα, ταλέντο και προοπτική. Ο λόγος για τον 32χρονο (20/10/1981) στράικερ, Δημήτρη Παπαδόπουλο (Πανθρακικός) και τον 22χρονο (29/4/1991) επιθετικό, Στέλιο Βασιλείου (Λεβαδειακός), οι οποίοι την τρέχουσα σεζόν πραγματοποιούν μία εξαιρετική χρονιά με τις ομάδες τους στην Super League.

Ύστερα, λοιπόν, από την (θετική) εξέλιξη με το συμβόλαιο του Ραφίκ Τζεμπούρ το θέμα απόκτησης του Δημήτρη Παπαδόπουλου (8 γκολ σε 16 ματς στο πρωτάθλημα φέτος) πάει για το καλοκαίρι, όπως και η περίπτωση του Στέλιου Βασιλείου (7 γκολ σε 18 ματς στην Super League φέτος). Ας μην ξεχνάμε πως από το ρόστερ ήδη αποχώρησε ο στράικερ Λουίς Ντιόγκο, ενώ δεν αναμένεται να ανανεωθεί στο τέλος της σεζόν το συμβόλαιο του Μάρκο Πάντελιτς με τον Ολυμπιακό, ο οποίος φέτος θα γίνει 35 ετών (15/9/1978). Και το ρόστερ των Πειραιωτών χρειάζεται να έχει εναλλακτικές λύσεις σε όλες τις θέσεις.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου