ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Ετοιμάζει νέο «παιδομάζωμα»

Ετοιμάζει νέο «παιδομάζωμα»

01/02/2013
 Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος έχει κλέψει την παράσταση στη φετινή Football League με τις εμφανίσεις του.

Ετοιμάζει νέο «παιδομάζωμα»
Συνέχεια στην περαιτέρω ελληνοποίηση του Ολυμπιακού θέλει να δώσει η διοίκηση του συλλόγου.

Στόχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είναι οι καλύτεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές να καταλήγουν στο Λιμάνι και να δυναμώνουν το ρόστερ της ομάδας.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», οι Πειραιώτες έχουν έρθει ήδη σε επαφή για τους ταλαντούχους παίκτες που τους ενδιαφέρουν και ένας από αυτούς είναι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Ο 19χρονος μέσος του Εργοτέλη έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο φετινό πρωτάθλημα της Football League και ήδη αρκετές ομάδες φέρονται να τον έχουν προσεγγίσει για την απόκτησή του.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας ότι στις επαφές που υπήρξαν ανάμεσα στους δύο συλλόγους το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από θετικό και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ωστόσο, ο νεαρός παίκτης των Κρητικών δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που εξετάζουν στον Ολυμπιακό.

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Χουάνχο Λορένθο, φέρονται να έχουν ετοιμάσει μία λίστα από νέους Έλληνες που έχουν ξεχωρίσει και το επόμενο διάστημα θα γίνει το «ξεσκαρτάρισμα» στα ονόματα που έχουν παρακολουθήσει.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου