ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Και προπόνηση ο Αβραάμ!

Και προπόνηση ο Αβραάμ!

31/01/2013
 Στο ομαδικό πρόγραμμα συμμετείχε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος παρά το γεγονός ότι όσοι έπαιξαν κατά της Καβάλας έκαναν αποθεραπεία.

Και προπόνηση ο Αβραάμ!
Πανέτοιμος να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού χθες αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Καβάλα για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και σήμερα ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης την στιγμή που όσοι έπαιξαν στο «Ανθή Καραγιάννη» έκαναν αποθεραπεία.

Πρόκειται για άλλη μια απόδειξη ότι ο αρχηγός των ερυθρολεύκων έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και πολύ σύντομα θα μπορεί να αγωνίζεται και στα 90 λεπτά των αναμετρήσεων.

Εξίσου θετικό είναι το στοιχείο ότι ο Χολέβας προπονήθηκε κανονικά ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που ένιωθε τις τελευταίες ημέρες.

Έντονο ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Φουστέρ συνέχισε με θεραπεία, ενώ ο Μάρκο Πάντελιτς έκανε θεραπεία και πιο συντηρητικό πρόγραμμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν ξανά πολύ με την μπάλα, δουλεύοντας επάνω στην κατοχή και το πρέσινγκ. Έκαναν πολλές ασκήσεις με εναλλαγή της μπάλας και τελειώματα φάσεων, με τη βοήθεια και των τερματοφυλάκων, ενώ ακολούθησε και δίτερμα, σε μικρό χώρο.

Παπαδόπουλος: «Πέρασα δύσκολα, τώρα είμαι καλά»

Στο παρελθόν αφήνει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο Αβράαμ Παπαδόπουλος, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του, μετά την επιστροφή του στη δράση.

Παπαδόπουλος: «Πέρασα δύσκολα, τώρα είμαι καλά»
Χαρούμενος που επέστρεψε στα γήπεδα (στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Καβάλα) μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης επτά μήνες δήλωσε ο Αβράαμ Παπαδόπουλος.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε όλο αυτόν τον καιρό και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους τον βοήθησαν.

Ακόμη, όσον αφορά στην ομάδα δήλωσε πως στόχος όλων είναι να δουλεύουν σκληρά ώστε να ικανοποιούν τον κόσμο με τις εμφανίσεις τους, ενώ για τον ανταγωνισμό που υπάρχει… στην αμυντική γραμμή μετά τις προσθήκες τόνισε πως η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά την αναμέτρηση του Κυπέλλου:

Για την επιστροφή του σχολίασε:
«Νιώθω πολύ χαρούμενος. Είναι κάτι που μου έλειψε όλο αυτό τον καιρό. Από εκεί και πέρα νιώθω πολύ καλά. Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο για κάθε ποδοσφαιριστή. Εύχομαι να είμαι ο τελευταίος που το παθαίνει.
Σίγουρα πέρασα δύσκολες στιγμές αλλά από εκεί και πέρα είμαι πολύ χαρούμενος διότι από την πρώτη στιγμή είχα την στήριξη και του κόσμου και του προέδρου και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όπως και την οικογένειά μου που ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου».

Για την κατάσταση του Ολυμπιακού και τη συνέχεια:
«Σίγουρα έχει κάνει αρκετά καλά παιχνίδια η ομάδα. Από εκεί και πέρα είδαμε ότι υπήρξε μια αλλαγή προπονητή. Νομίζω ότι ο Αντώνης ξέρει πολύ καλά την ομάδα, ξέρει τις απαιτήσεις της. Ο στόχος της ομάδας πέρα από το να κερδίζει και να παίρνει τους βαθμούς είναι και να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Αυτό έχει συνηθίσει και αυτό αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο, θα δουλέψουμε όλο αυτό τον καιρό, έτσι ώστε να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο και να προσφέρουμε και θέαμα στον κόσμο μας, που το έχει ανάγκη».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει μετά τις προσθήκες της ομάδας στην αμυντική γραμμή:
«Ναι σίγουρα και αυτό είναι πολύ θετικό. Έχουν έρθει πολύ καλοί ποδοσφαιριστές αλλά πάνω από όλα αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι είμαι χαρούμενος που συνεργάζομαι με πολύ καλούς χαρακτήρες. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι πάνω από όλους. Πρέπει να δίνουμε όλοι το 100% και από εκεί και πέρα το ποιος θα παίζει είναι θέμα προπονητή. Όλοι θέλουμε να κερδίζει η ομάδα και η ομάδα είναι πάνω από τα πρόσωπα όλων μας».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου