ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Οι μεταγραφές της Ευρωπης

Οι μεταγραφές της Ευρωπης

01/02/2013

Μπέκαμ η Παρί ΣΖ, Μπαλοτέλι η Μίλαν, Ρολάντο η Νάπολι, Εμάνιουελσον η Φούλαμ και Μονρεάλ η Άρσεναλ. Ελληνική παρουσία με Βύντρα, Χριστοδουλόπουλο και Κλωναρίδη. Δείτε όλες τις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής στην Ευρώπη

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου αποτελεί παρελθόν. Την τελευταία στιγμή η Άρσεναλ πήρε τον Νάτσο Μονρεάλ από την Μάλαγα, ξεχωρίζουν βέβαια οι Μπέκαμ και Μπαλοτέλι, ενώ η Ίντερ πήρε 5 παίκτες.
Παρακάτω θα δείτε μικρά κείμενα για τις σημαντικότερες μεταγραφές, ενώ όλες οι μεταγραφές της τελευταίας ημέρας διακρίνονται με κόκκινο χρώμα στην αναλυτική λίστα που ακολουθεί...

Παριζιάνος ο Μπέκαμ
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ υπέγραψε στην Παρί Σεν-Ζερμέν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και τα χρήματα που θα του δώσει ο σύλλογος θα τα δώσει ΟΛΑ (κάτι λιγότερο από 5.000.000 ευρω) σε τοπικά ιδρύματα για παιδιά!


 Υπέγραψε ο Μπαλοτέλι
Ο Μάριο Μπαλοτέλι υπέγραψε το συμβόλαιό του με την Μίλαν και ολοκληρώθηκε η απόκτησή του από την Μάντσεστερ Σίτι έναντι 20.000.000 ευρώ (+ 3.500.000 bonus).
 
Και Σαλάμον η Μίλαν
Με 3.500.000 ευρώ η Μίλαν απέκτησε από την Μπρέσια τον 21άχρονο Πολωνό κεντρικό αμυντικό, Μπάρτος Σαλάμον.
 Πέντε μεταγραφές η Ίντερ
Πολλές μεταγραφές για την Ίντερ την τελευταία μέρα. Αρχικά ανακοίνωσε τον 25άχρονο Σέρβο μέσο, Ζντράβκο Κουζμάνοβιτς, από την Στουτγκάρδη και τον 23άχρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό, Εσεκιέλ Στσελότο, από την Αταλάντα (διεθνής με Ιταλία!), στην οποία παραχώρησε με συνιδιοκτησία τον 19άχρονο Κροάτη στράικερ, Μάρκο Λίβαγια.
Ο 18άχρονος Κροάτης μέσος, Ματέο Κόβατσιτς (Ντίναμο Ζάγκρεμπ), ήταν ο τρίτος που υπέγραψε σήμερα, εν συνεχεία πήρε τον Χουάν Πάμπλο Καρίσο ως δανεικό από την Λάτσιο (28άχρονος Ουρουγουανός τερματοφύλακας), ενώ απέκτησε και τον Ντιέγκο Λασάλτ, 20άχρονο Ουρουγουανό αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικού από την Σπόρτινγκ Ντεφενσόρ, αλλά για το καλοκαίρι.
Στσελότο...
[FOTO Thursday, 31 January 2013 14:49]
Κουζμάνοβιτς...
[FOTO Thursday, 31 January 2013 14:26]
Κόβατσιτς...
[FOTO Thursday, 31 January 2013 18:08]
Ρολάντο και Ραντόσεβιτς η Νάπολι
Σπουδαία κίνηση για την Νάπολι, καθώς πήρε δανεικό από την Πόρτο με δικαίωμα απόκτησης τον 27άχρονο Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, Ρολάντο, έδωσε όμως δανεικό στην Χετάφε τον 23άχρονο διεθνή Αργεντινό στόπερ, Φεντερίκο Φερνάντες, αλλά και τον 21άχρονο Βραζιλιάνο στόπερ, Μπρούνο Ουβίνι, στην Σιένα.
Η Νάπολι απέκτησε επίσης και τον 18άχρονο διεθνή Κροάτη αμυντικό μέσο, Γιόσιπ Ραντόσεβιτς, από την Χάιντουκ Σπλιτ.
Ο Ρολάντο...
"Βιόλα" ο Σισοκό
Η Φιορεντίνα πήρε δανεικό από την Παρί Σεν-Ζερμέν (με δικαίωμα αγοράς το καλοκαίρι) τον 28άχρονο αμυντικό μέσο από το Μάλι, Μοαμέντ Σισοκό.
Συμπαίκτης του Κονέ ο Λάζαρος
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υπέγραψε στην Μπολόνια και θα είναι συμπαίκτης του Παναγιώτη Κονέ.
 Φορλίν και Φαμπρίνι η Παλέρμο
Η Παλέρμο πήρε δανεικούς τον 26άχρονο Αργεντινό μέσο, Αλεχάντρο Φορλίν, από την ΚΠΡ και τον 22άχρονο Ιταλό στράικερ, Ντιέγκο Φαμπρίνι, από την Ουντινέζε. Φωτό από την παρουσίαση του Σπερντούτι...
Νάτσο Μονρεάλ στην Άρσεναλ
Η Άρσεναλ συμφώνησε με την Μάλαγα στα 10.000.000 ευρώ για την απόκτηση του 26άχρονου διεθνή Ισπανού αριστερού μπακ, Νάτσο Μονρεάλ, και ολοκλήρωσε την απόκτησή του κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.
 Σαμπά, Τζίνας & Τάουσεντ η ΚΠΡ
Η ΚΠΡ έκανε ρεκόρ δαπάνης για απόκτηση παίκτη, καθώς πήρε έναντι 14.600.000 ευρώ τον 28άχρονο Κονγκολέζο κεντρικό αμυντικό, Κριστοφέρ Σαμπά, από την Ανζί. Οι Ρώσοι τον είχαν πάρει τον περασμένο Φεβρουάριο από την Μπλάκμπερν, περίπου με το ίδιο ποσό.
Λίγο πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος η ΚΠΡ απέκτησε από την Τότεναμ τον 29άχρονο Αγγλο μέσο, Τζερμέιν Τζίνας, ενώ πήρε και δανεικό από τους "σπερς" τον 21άχρονο Άγγλο επιθετικό, Άντρος Τάουνσεντ.
Προσπάθησε πολύ η ΚΠΡ και για την απόκτηση του Πίτερ Οντεμβίγκι από την Γουέστ Μπρομ, αλλά δεν τα κατάφερε.
Φούλαμ οι Εμάνιουελσον, Μανόλεφ & Ενό
Η Μίλαν παραχώρησε δανεικό στην Φούλαμ τον 26άχρονο αριστερό μπακ-χαφ, Ούρμπι Εμάνιουελσον, ενώ η ομάδα του Καραγκούνη πήρε δανεικό και τον 28άχρονο Βούλγαρο μπακ-χαφ, Στάνισλαβ Μανόλεφ, από την Αϊντχόφεν, αλλά και τον 26άχρονο Καμερουνέζο αμυντικό μέσο, Εγιόνγκ Ενό, από τον Άγιαξ.
 Πήρε Γκρέιαμ η Σάντερλαντ
Με σχεδόν 6.000.000 ευρώ η Σάντερλαντ απέκτησε από την Σουόνσι τον 27άχρονο Άγγλο στράικερ, Ντάνι Γκρέιαμ.
Μπάτλαντ και Σι η Στόουκ
Η Στόουκ απέκτησε  με 4.600.000 ευρώ τον 19άχρονο διεθνή Άγγλο τερματοφύλακα, Τζακ Μπάτλαντ, αλλά θα μείνει στην Μπέρμιγχαμ με την μορφή δανεισμού, ενώ απέκτησε με 3.000.000 ευρώ και τον 22άχρονο Αμερικανό διεθνή ακραίο επιθετικό, Μπρεκ Σι, από την FC Dallas.
Μπάτλαντ...
Σι...
 Μπαμπού στη Νιούκαστλ
Η Νιούκαστλ απέκτησε από την Σερβέτ τον 17άχρονο Ελβετό δεξιό μπακ, Κεβίν Μπαμπού.
Διεθνής Βραζιλιάνος για Ρεάλ Β!
Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε από την Σάο Πάουλο για την Β' ομάδα της τον Καζεμίρο, ως δανεικό για έξι μήνες με δικαίωμα αγοράς.
Ο Καζεμίρο είναι 20άχρονος μέσος με ήδη τρεις συμμετοχές στην εθνική ανδρών της Βραζιλίας και σίγουρα η κίνηση της Ρεάλ βλέπει στο μέλλον.
 Ο Βύντρα στην Λεβάντε
Ο Λουκάς Βύντρα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λεβάντε και θα έχει συμπαίκτη τον Νίκο Καράμπελα. Δείτε παρακάτω video με την άφιξή του στην Ισπανία και τις πρώτες του δηλώσεις...

 
Γρανάδα ο Μπουονανότε
Η Γρανάδα απέκτησε από την Μάλαγα τον Ντιέγκο Μπουονανότε έναντι 2.300.000 ευρώ, με τον 24άχρονο Αργεντινό επιτελικό μέσο να υπογράφει για 4.5 χρόνια.
Αλού Ντιαρά ο αντί-Μ'Βιλά
Η Ρεν απέκτησε τον 31άχρονο Γάλλο αμυντικό μέσο, Αλού Ντιαρά, από την Γουέστ Χαμ ως δανεικό, έτσι κάλυψε το κενό του Γιαν Μ'Βιλά, ο οποίος είχε πουληθεί στην Ρουμπίν Καζάν.
Στη Σεντ-Ετιέν ο Μποντμέρ
Ο Ντέβιντ Μπέκαμ ήρθε, ο Ματιέ Μποντμέρ έφυγε, με την Παρί Σεν-Ζερμέν να παραχωρεί τον 30άχρονο Γάλλο μέσο στην Σεντ-Ετιέν με την μορφή δανεισμού για 6 μήνες.
 Φομπέρ και Ρολάν η Μπορντό
Ο 29άχρονος Γάλλος μέσος, Ζουλιέν Φομπέρ, άφησε την Ελάζιγκσπορ και επέστρεψε στην Μπορντό μετά 6 χρόνια, ενώ ο γαλλικός σύλλογος ολοκλήρωσε και την απόκτηση του 19άχρονου Ουρουγουανού επιθετικού, Ντιέγκο Ρολάν, από την Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ.
Μουσκρόν ο Κλωναρίδης
Η Λιλ παραχώρησε δανεικό στην Μουσκρόν (2η κατηγορία Βελγίου) τον 20άχρονο Ελληνο-Βέλγο μεσοεπιθετικό, Βίκτωρα Ντοριάν Κλωναρίδη...

Εμρέ και Τσίγκλερ η Φενέρμπαχτσε
Ο Εμρέ Μπελόζογλου έλυσε το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο Μαδρίτης και έξι μήνες μετά επέστρεψε στην Φενέρμπαχτσε ο 32άχρονος Τούρκος μέσος.
Δεν είναι η μόνη επιστροφή αυτή για την Φενέρ, καθώς πήρε δανεικό από την Γιουβέντους όπως και πριν δύο χρόνια τον 27άχρονο Ελβετό αριστερό μπακ, Ρέτο Τσίγλερ.
Στην Μπεσίκτας ο Μαμαντού Νιάνγκ
Ο Μαμαντού Νιάνγκ επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη, καθώς η Μπεσίκτας τον απέκτησε ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι από την Αλ Σαντ.
Θυμίζουμε πως την περίοδο 2010-2011 ο 33άχρονος Σενεγαλέζος επιθετικός είχε παίξει στην Φενέρμπαχτσε, η οποία τον είχε πάρει με 8.000.000 ευρώ από την Μαρσέιγ (τον πούλησε μετά με 7.500.000 στην Αλ Σαντ).
Άγιαξ ο Ισαάκ Κουένκα
Η Μπαρτσελόνα παραχώρησε δανεικό για έξι μήνες στον Άγιαξ τον 21άχρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό, Ισαάκ Κουένκα.
 Ζοζέ Μορέιρα στην Ομόνοια
Η Ομόνοια ενισχύθηκε στην θέση του τερματοφύλακα με τον 31άχρονο Πορτογάλο τερματοφύλακα, Ζοζέ Μορέιρα. Είχε μείνει ελεύθερος από την Σουόνσι από τον περασμένο Μάιο, ενώ έχει παίξει στην Μπενφίκα από το 2001 μέχρι το 2011.
Ανζί με 35 εκ. ο Ουίλιαν
Η Ανζί έδωσε στην Σαχτάρ Ντόνετσκ τα 35.000.000 ευρώ της ρήτρας του συμβολαίου του Ουίλιαν και αναμένεται ο 24άχρονος Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος να υπογράψει στους Ρώσους (στην Ρωσία συνεχίζεται η μεταγραφική περίοδος).
 ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Σε αυτό το κομμάτι ενημερώνεστε καθημερινά για κάθε μεταγραφική κίνηση, ενώ έχετε πάντα στην διάθεσή σας αναλυτική λίστα με όλες τις κινήσεις.
Σε αυτήν την λίστα αναφέρονται όλες οι ομάδες από τα πρωταθλήματα Αγγλίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Γερμανίας και Γαλλίας, όπως και οι σημαντικότερες ομάδες από Πορτογαλία, Ολλανδία, Τουρκία, Βέλγιο, Κύπρο και Σκωτία.
Πέραν από το αρχικό κείμενο στο οποίο θα γίνεται μια γενική αναφορά στην δραστηριότητα της ημέρας, στην αναλυτική λίστα θα ξεχωρίζουν εύκολα οι σημερινές μεταγραφές, καθώς θα έχουν κόκκινο χρώμα, ενώ αστεράκι (*) έχουν όσοι αποκτήθηκαν δανεικοί.

Αναλυτικά η λίστα με τις μεταγραφές:

ΑΓΓΛΙΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Βιλφρίντ Ζαά (Κρίσταλ Πάλας) [17.700.000€] [για καλοκαίρι]

Μάντσεστερ Σίτι
Γκάντζγουεϊ Ντόνιο (Right to Dream Academy) (δόθηκε δανεικός Τζουργκάρντεν)

Τσέλσι
Ντεμπά Μπα (Νιούκαστλ) [9.000.000€]

Τότεναμ
Ζέκι Φράιερς (Σταντάρ Λιέγης) [3.700.000€]
Λιούς Χόλτμπι (Σάλκε) [1.500.000€]

Έβερτον
Τζον Στόουνς (Μπάρνσλεϊ)

Άρσεναλ
Νάτσο Μονρεάλ (Μάλαγα) [10.000.000€]

Λίβερπουλ
Ντάνιελ Στάριτζ (Τσέλσι) [15.000.000€]
Φελίπε Κοουτίνιο (Ίντερ) [13.700.000€]

Σουόνσι
Ρολάν Λαμά (Οσασούνα)*

Γουέστ Μπρομ
-

Στόουκ
Τζακ Μπάτλαντ (Μπέρμιγχαμ) [4.600.000€] (έμεινε Μπέρμιγχαμ δανεικός)
Μπρεκ Σι (FC Dallas) [3.000.000€]

Σάντερλαντ
Ντάνι Γκρέιαμ (Σουόνσι) [6.000.000€]
Αλφρέντ Ν'Ντιάγ (Μπούρσασπορ) [6.200.000€]
Καντέρ Μανγκάν (Αλ-Χιλάλ)*

Φούλαμ
Ούρμπι Εμάνιουελσον (Μίλαν)*
Στάνισλαβ Μανόλεφ (Αϊντχόφεν)*
Εγιόνγκ Ενό (Άγιαξ)*
Εμάνουελ Φρίμπονγκ (Άρσεναλ)*
Κρις Ντέιβιντ (Τβέντε)

Γουέστ Χαμ
Τζο Κόουλ (Λίβερπουλ) [3.700.000€]
Ουέλινγκτον Παουλίστα (Κρουζέιρο)*
Μαρουάν Σαμάκ (Άρσεναλ)*
Εμάνουελ Πόγκατετς (Βόλφσμπουργκ)*
Σον Μαγκάιρ (Γουότερφορντ)

Νόριτς
Λουσιάνο Μπέκιο (Λιντς)
Κάι Καμάρα (Sporting Kansas City)*

Νιούκαστλ
Μαπού Γιανγκά-Μπιβά (Μονπελιέ) [8.000.000€]
Ματιέ Ντεμπουσί (Λιλ) [6.200.000€]
Μουσά Σισοκό (Τουλούζ) [2.500.000€]
Γιοάν Γκουφράν (Μπορντό) [1.500.000€]
Μασαντιό Αϊνταρά (Νανσί)
Κεβίν Μπαμπού (Σερβέτ)

Σαουθάμπτον
Βέγκαρντ Φόρεν (Μόλντε)

Ρέντινγκ
Στίβεν Κέλι (Φούλαμ)
Ντανιέλ Καρίσο (Σπόρτινγκ Λισαβόνας) [750.000€]
Χόουπ Άκπαν (Κρόουλι)
Νικ Μπλάκμαν (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ)

Γουίγκαν
Άνχελο Ενρίκες (ManUtd)*
Χοέλ Ρόμπλες (Ατλέτικο Μαδρίτης)*
Ρόχερ Εσπινόσα (Sporting Kansas City)
Πολ Σάρνερ (Αμβούργο)*

Άστον Βίλα
Γιακουμπά Σιλά (Κλερμόν)
Σάιμον Ντόκινς (Τότεναμ)

ΚΠΡ
Λοΐκ Ρεμί (Μαρσέιγ) [9.700.000€]
Κριστοφέρ Σαμπά (Ανζί) [14.600.000€]
Τζερμέιν Τζίνας (Τότεναμ)
Άντρος Τάουνσεντ (Τότεναμ)*
Ταλ Μπεν Χαΐμ (Πόρτσμουθ)
Γιουν Σουκ-Γιουνγκ (Chunnam Dragons)

ΙΤΑΛΙΑ

Γιουβέντους
Νικολά Ανελκά (Shanghai Shenhua)*
Φεντερίκο Πελούζο (Αταλάντα)*
Χοσέ Φρανσίσκο Σεβάγιος (Λίγκα ντε Κίτο)*
Χασάν Πέπιτς (Ντινάμο Δρέσδης)
Φερνάντο Γιορέντε (Μπιλμπάο) [για καλοκαίρι]

Νάπολι
Ρολάντο (Πόρτο)*
Γιόσιπ Ραντόσεβιτς (Χάιντουκ Σπλιτ)
Εμανουέλε Καλαϊό (Σιένα)*
Πάμπλο Αρμέρο (Ουντινέζε)*

Λάτσιο
Μπρούνο Περεϊρίνια (Σπόρτινγκ Λισαβόνας) [2.000.000€]

Ίντερ
Ζντράβκο Κουζμάνοβιτς (Στουτγκάρδη)
Εσεκιέλ Στσελότο (Αταλάντα)
Ματέο Κόβατσιτς (Ντίναμο Ζάγκρεμπ) [11.000.000€ + 4.000.000 bonus]
Χουάν Πάμπλο Καρίσο (Λάτσιο)*
Τομάζο Ρόκι (Λάτσιο)
Ντιέγκο Λασάλτ (Σπόρτινγκ Ντεφενσόρ) (για καλοκαίρι)

Μίλαν
Μάριο Μπαλοτέλι (Μάντσεστερ Σίτι) [20.000.000€ + 3.500.000 bonus]
Μπάρτος Σαλάμον (Μπρέσια) [3.500.000€]
Κρίστιαν Τζακάρντο (Πάρμα)
Κεβίν Κονστάν (Τζένοα) [αποκτήθηκε το υπόλοιπο 50%]
Ρικάρντο Σαπονάρα (Έμπολι) [συνιδιοκτησία με Πάρμα, για καλοκαίρι]

Φιορεντίνα
Τζουζέπε Ρόσι (Βιγιαρεάλ) [9.000.000€ + 3.000.000 bonus]
Μοαμέντ Σισοκό (Παρί Σεν-Ζερμέν)*
Ράφαλ Βόλσκι (Λέγκια Βαρσοβίας) [2.800.000€]
Μαρβέν Κομπέρ (Χόφενχαϊμ)
Μαρσέλο Λαρόντο (Σιένα)
Ματίας Βεσίνο (Νασιονάλ Μοντεβιδέο)

Ρόμα
Βασίλης Τοροσίδης (Ολυμπιακός) [400.000€]

Κατάνια
Έγκνταρ Τσάνι (Πολόνια Βαρσοβίας)
Νόρμπερτ Γκιόμπερ (Ντούκλα Μπάνσκα Μπίστριτσα)

Ουντινέζε
Ντιέγκο Μαρτίν Ροντρίγκες (Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ)*
Ματίας Κάμπος (Γρανάδα) [ήταν Σιένα δανεικός]
Αλεξάντερ Μέρκελ (Τζένοα) [με συνιδιοκτησία]
Μασαχάντου Αλάσαν (Τζένοα) [με συνιδιοκτησία]

Πάρμα
Τζαμέλ Μεσμπά (Μίλαν)
Ρόντνεϊ Στράσερ (Μίλαν)*
Αντρέα Κόντα (Ουντινέζε)
Άλβαρο Αμπουέρο (Ουνιβερσιτάριο ντε Ντεπόρτες)
ΜακΝτόναλντ Μαρίγκα (Ίντερ)*
Φιλίπο Μπονιπέρτι (Γιουβέντους) (με συνιδιοκτησία)

Κιέβο
Γκαμπριέλ Άουτσε (Ράσινγκ Κλουμπ)*
Φραντσέσκο Ατσέρμπι (Τζένοα / Μίλαν)*
Φελίπε Σέιμουρ (Τζένοα)*
Σαμίρ Ουικάνι (Παλέρμο)
Νίκος Σπυρόπουλος (Παναθηναϊκός)
Μάριο Σαμπιρίζι (Τζένοα)

Τορίνο
Μπαρέτο (Ουντινέζε) [με συνιδιοκτησία]
Ζόνατας (Πεσκάρα)*
Φερντινάντο Κόπολα (Μίλαν)
Νατάν Καμπασέλ (Άντερλεχτ)*
Ντολί Μενγκά (Λιρς)*

Σαμπντόρια
Ματίας Ροντρίγκες (Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε)
Νικόλα Σανσόνε (Τορίνο) [με συνιδιοκτησία]
Ντάβιντε Καβάτσι (Βιτσέντζα)

Αταλάντα
Μάρκο Λίβαγια (Ίντερ) [με συνιδιοκτησία]
Φράνκο Μπριέντζα (Παλέρμο)
Ματέο Κοντίνι (Σιένα)
Κριστιάνο Ντελ Γκρόσο (Σιένα)
Λιονέλ Σκαλόνι (Λάτσιο)
Μικέλε Κανίνι (Τζένοα) [με συνιδιοκτησία]
Λουίτζι Τζόρτζι (Νοβάρα)*
Ίγκορ Μπούνταν (Παλέρμο)*

Μπολόνια
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Παναθηναϊκός)
Ντάβιντε Μοσκαρντέλι (Κιέβο)
Νάλντο (Γρανάδα)*

Κάλιαρι
Ματίας Χούλιο Καμπρέρα (Νασιονάλ Μοντεβιδέο)

Πεσκάρα
Λουτσιάνο Τζάουρι (Λάτσιο)
Τζουζέπε Σκούλι (Λάτσιο)*
Πάτιμ Κασάμι (Φούλαμ)
Νικολάς Μπιάντσι Άρσε (Σαν Λορένσο)
Γκαετάνο Ντ'Αγκοστίνο (Σιένα)*
Μίλτον Καράγλιο (C.S.D Rangers)
Τζουζέπε Ρίτσο (Ρετζίνα)
Φερντινάντο Σφορτζίνι (Γκροσέτο)

Τζένοα
Ματία Κασάνι (Φιορεντίνα)
Έρος Πιζάνο (Παλέρμο)
Νταντιέλε Πορτανόνα (Μπολόνια)
Ματουζαλέμ (Λάτσιο)*
Ρομπέν Ολιβέρα (Φιορεντίνα)*
Αντόνιο Φλόρο Φλόρες (Ουντινέζε)* [ήταν δανεικός Γρανάδα]
Τόμας Μανφρεντίνι (Αταλάντα)
Ένις Ναντάρεβιτς (Βαρέζε)
Μάρκο Ριγκόνι (Κιέβο)
Φραντσέσκο Ατσέρμπι (Μίλαν) (τον έδωσε δανεικό Κιέβο)

Παλέρμο
Στέφανο Σορεντίνο (Κιέβο) [4.000.000€]
Μάουρο Φορμίκα (Μπλάκμπερν)*
Μάουρο Μποσέλι (Γουίγκαν)*
Μαουρίσιο Σπερντούτι (Νιούελς Ολντ Μπόις)
Αντρέα Ντοσένα (Νάπολι)*
Σαλβατόρε Αρόνικα (Νάπολι)
Αλεχάντρο Φορλίν (ΚΠΡ)*
Ντιέγκο Φαμπρίνι (Ουντινέζε)*
Ανσέλμο (Τζένοα)
Νέλσον (Μπέτις)

Σιένα
Μπρούνο Ουβίνι (Νάπολι)*
Ζόρζε Τεϊσέιρα (Ζυρίχη)*
Κρίστιαν Τερλίτσι (Πεσκάρα)*
Κάρλος Χαβιέρ Ματέου (Αταλάντα)*
Νικόλα Πότσι (Σαμπντόρια)*
Αντριάν Καλέγιο (Ντίναμο Ζάγκρεμπ)
Ίνοσεντ Εμεγκάρα (Λοριάν)
Φραντσέσκο Ντέλα Ρόκα (Παλέρμο)* (ήταν δανεικός Φιορεντίνα)
Σαλβαδόρ Άγκρα (Μπέτις)*
Φαμπρίτσιο Γκρίλο (Βαρέζε) (με συνιδιοκτησία)

ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα
-

Ατλέτικο
Εμιλιάνο Ινσούα (Σπόρτινγκ Λισαβόνας) [3.500.000€]

Ρεάλ
Ντιέγκο Λόπεθ (Σεβίλλη) [3.500.000€]
Καζεμίρο (Σάο Πάουλο)* (για Ρεάλ Μαδρίτης Β)

Μάλαγα
Ντιέγκο Λουγκάνο (Παρί Σεν-Ζερμέν)*
Λούκας Πιαζόν (Τσέλσι)*
Πέδρο Μοράλες (Ντίναμο Ζάγκρεμπ)*
Βιτορίνο Αντούνες (Ρόμα)*

Μπέτις
Ντόρλαν Παμπόν (Πάρμα)*
Γκιγέρμο Μολίνς (Άντερλεχτ)*

Ράγιο Βαγιεκάνο
Τζόρντι Φιγκέρας (Μπριζ)*
Ραούλ Ταμούδο (Πατσούκα)
Ανάιτθ Αρμπίγια (Έρκουλες)
Γκαμπριέλ Μασάντο (Στεάουα Βουκουρεστίου)

Βαλένθια
-

Λεβάντε
Λουκάς Βύντρα (Παναθηναϊκός)
Ρόμπερτ Ακουαφρέσκα (Μπολόνια)*
Βάλντο (Ατλάντε)*

Σοθιεδάδ
-

Βαγιαδολίδ
Ντάνιελ Λάρσον (Μάλμε)
Βάλντετ Ράμα (Έρεμπρο)*

Σεβίλλη
Μπέτο (Μπράγκα)*
Μίροσλαβ Στεβάνοβιτς (Βοϊβοντίνα)

Χετάφε
Σέρχιο Εσκουδέρο (Σάλκε)*
Φεντερίκο Φερνάντες (Νάπολι)*

Μπιλμπάο
-

Σαραγόσα
Ανρί Μπιανβενού (Φενέρμπαχτσε)*
Ρόντρι (Μπαρτσελόνα)* (ήταν δανεικός Σέφιλντ Γουένσντεϊ)
Χοσέ Μανουέλ Φερνάντεθ (Κόρντομπα)
Ρουμπέν Ροτσίνα (Μπλάκμπερν)*

Εσπανιόλ
Μαρτίν Πετρόφ (Μπόλτον)

Θέλτα
Φαμπιάν Ορεγιάνα (Γρανάδα)
Βάντιμ Ντεμίντοβ (Φρανκφούρτη)*
Ντάνιελ Πράνιτς (Σπόρτινγκ)*

Γρανάδα
Ντιέγκο Μπουανανότε (Μάλαγα) [2.300.000€]
Νολίτο (Μπενφίκα)*
Ρέθιο (Μάλαγα)*
Κάρλος Αράντα (Σαραγόσα)
Χόνα (Ουρένσε)

Οσασούνα
Φρανσίσκο "Γκάτο" Σίλβα (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα)*
Μιγκέλ ντε λας Κουέβας (Σπόρτινγκ Χιχόν)*
Ρικάρντο Λόπεθ (Οσασούνα) [έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι και επέστρεψε!]

Μαγιόρκα
Αντόνιο Λούνα (Σεβίλλη)*
Άλαν Χάτον (Άστον Βίλα)* (ήταν δανεικός σε Νότιγχαμ Φόρεστ)
Φερνάντο Τισόνε (Σαμπντόρια) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Ντεπορτίβο
Πάουλο Ασουνσάο (Σάο Πάουλο)
Σίλβιο (Ατλέτικο)*
Κακά (Βίντεοτον)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μπάγερν
Γιαν Κίρχοφ (Μάιντς) [για καλοκαίρι]

Λεβερκούζεν
Αρκάντιους Μίλικ (Γκόρνικ Ζάμπρζε)
Σεμπάστιαν Μπένις (Βέρντερ) [από Νοέμβρη - ελεύθερος]

Ντόρτμουντ
Νουρί Σαχίν (Ρεάλ)* [ήταν δανεικός Λίβερπουλ]

Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Σρνταν Λάκιτς (Βόλφσμπουργκ)* (ήταν δανεικός σε Χόφενχαϊμ)
Μάρκο Ρους (Βόλφσμπουργκ)

Σάλκε
Μπάστος (Λιόν)*
Ραφαέλ (Ντινάμο Κιέβου)*

Μάιντς
Νίκι Ζίμλινγκ (Μπριζ)

Γκλάντμπαχ
Σβεν Μίσελ (Σπόρτφροϊντε Σίγκεν)

Φράιμπουργκ
Χένρικ Ζουκ (Κάιζερσλαουτερν)

Αμβούργο
-

Ανόβερο
Ζοάν Τζουρού (Άρσεναλ)*
Σεμπαστιάν Ποκονιόλι (Σταντάρ Λιέγης)
Αντρέ Χόφμαν (Ντούισμπουργκ)
Φράνσα (Κρισιούμα)

Στουτγκάρδη
Φεντερίκο Μακέντα (ManUtd)*
Φελίπε Λόπες (Βόλφσμπουργκ)
Αλεξάντρου Μαξίμ (Ταντούρι Τάργκου Ζίου)
Ράστκο Σούλιαγκιτς (Ερυθρός Αστέρας / νέοι)

Βέρντερ
Ματέο Πάβλοβιτς (ΝΚ Ζάγκρεμπ)

Βόλφσμπουργκ
Ίβαν Πέρισιτς (Ντόρτμουντ) [8.000.000€]

Φορτούνα Ντίσελντορφ
Ρόμπερτ Τέσε (Αμβούργο)*
Μάρτιν Λάτκα (Σλάβια Πράγας)
Ματίς Μπολί (Λίλεστρομ)
Τζένκι Ομάε (Shimizu S-Pulse)
Κριστιάν Λιονέλ Ραμίρες (Ιντεπεντιέντε Χοσέ Τεράν)

Νυρεμβέργη
Μουχάμεντ Ιλντίζ (Ραπίντ Βιέννης)*
Μπερκάι Νταμπανλί (Κάισερισπορ / ελεύθερος)
Μου Καζανάκι (Nagoya Grampus)

Άουγκσμπουργκ
Μάικλ Πάρκχερστ (Νόρτζελαντ)
Γι Ντονγκ-Γουόν (Σάντερλαντ)*
Αλεξάντερ Μάνινγκερ (Γιουβέντους) [από Δεκέμβρη - ελεύθερος]
Αντρέ Χαν (Κίκερς Όφενμπαχ)
Σομέν Τσοΐ (Γουέστ Μπρομ) (ήταν ελεύθερος από καλοκαίρι)

Χόφενχαϊμ
Ίγκορ ντε Καμάργκο (Γκλάντμπαχ)*
Όιγκεν Πολάνσκι (Μάιντς)
Νταβίντ Άμπρααμ (Χετάφε) [4.000.000€]
Λουίς Αντβίνκουλα (Σπόρτινγκ Κριστάλ)
Εουρέλιο Γκόμες (Τότεναμ)*
Αφρίγι Ακούα (Παλέρμο) (ήταν δανεικός σε Πάρμα)

Γκρόιτερ Φιρτ
Φλόριαν Τρινκς (Βέρντερ)*
Γιόσεφ Βάργκα (Ντέμπρετσεν)*
Νίκολα Τζούρτζιτς (Χάουγκεσουντ) [ήταν δανεικός σε Χέλσινγκμποργκ]
Ματίας Τσίμερμαν (Γκλάντμπαχ)*
Τομ Μίσελ (Αμβούργο)*
Παρκ Γιουνγκ-Μπιν (Βόλφσμπουργκ)*

ΓΑΛΛΙΑ

Παρί Σεν-Ζερμέν
Ντέιβιντ Μπέκαμ (Los Angeles Galaxy)
Λούκας Μόουρα (Σάο Πάουλο) [44.500.000€]

Λιόν
-

Μαρσέιγ
Μοντού Σουγκού (Κλουζ) [4.500.000€]
Αλεξίς Ρομαό (Λοριάν)
Φουέντ Καντίρ (Βαλανσιέν) [500.000€]
Μπρις Σαμπά (Χάβρη)

Ρεν
Αλού Ντιαρά (Γουέστ Χαμ)*
Τζον Μενσά (Άκρα)
Άντερς Κόνραντσεν (Στρόμσγκοντσετ)
Εριτά Ιλουνγκά (Ντονκάστερ / ελεύθερος από καλοκαίρι)

Μπορντό
Ντιέγκο Ρολάν (Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ)
Ζουλιάν Φομπέρ (Ελάζιγκσπορ)

Νις
Λουίτζι Μπράινς (Εξέλσιορ)
Γκρεγκουάρ Πιέλ (Λιόν / ελεύθερος από καλοκαίρι)

Σεντ-Ετιέν
Ματιέ Μποντμέρ (Παρί Σεν-Ζερμέν)*
Αντρέας Λάουντρουπ (Νόρτζελαντ)*
Γιοάν Μογιό (Νανσί)*

Λοριάν
Ράιαν Μέιζον (Τότεναμ)*
Μοχάμεντ Άμπου (Μάντσεστερ Σίτι)*

Μονπελιέ
-

Τουλούζ
Αντριέν Ραμπιό (Παρί Σεν-Ζερμέν)*
Εντέν Μπεν Μπασάτ (Μπρεστ)
Ζανιού Σανά (Σοναμπέλ)
Αντίλ Χερμάς (Αλ Χιλάλ)

Λιλ
Σουαλιό Μεϊτέ (Οσέρ) (για καλοκαίρι)
Φλοριάν Τοβέν (Μπαστιά) [3.500.000€] (για καλοκαίρι)

Βαλανσιέν
Γιουνούς Σανκαρέ (Ντιζόν)*
Λιντζέ Ροζ (Λαβάλ)
Μάορ Μέλικσον (Βίσλα)

Μπαστιά
Μικαέλ Λαντρό (Λιλ)
Ζουλιάν Σαμπλέ (Νις / ελεύθερος από καλοκαίρι)
Κλαουντιό Μποβού (Σατορού)*
Ζακ Φατί (Σίβασπορ)

Μπρεστ
Φλοριάν Ρασπεντινό (Μαρσέιγ)*
Φλοριάν Λεζέν (Βιγιαρεάλ)*
Μαγκάγ Γκουέγ (Έβερτον)*

Αζαξιό
Ματιέ Σαλμέ (Μπορντό)*
Ντένις Όλιεκ (Οσέρ)
Ρονάλ Ζουμπάρ (Γουλβς)

Σοσό
Ζιοβανί Σιό (Βόλφσμπουργκ)* (ήταν δανεικός Άουγκσμπουργκ)

Εβιάν
Μπετάο (Ντινάμο Κιέβου)*
Μίλος Νίνκοβιτς (Ντινάμο Κιέβου)*

Ρεμς
Ζονί Πλασίντ (Χάβρη)
Νικολά ντε Πρεβίλ (Ιστ)

Τρουά
-

Νανσί
Γιασίν Ζεμπούρ (Ρεν)

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Αϊντχόφεν
Όσκαρ Χίλιεμαρκ (Έλφσμποργκ)

Τβέντε
-

Άγιαξ
Ισαάκ Κουένκα (Μπαρτσελόνα)*
Ντέγιαν Μέλεγκ (Βοϊβοντίνα)

Φέγενοορντ
Γκρατσιάνο Πελέ (Πάρμα) [ήταν δανεικός & αποκτήθηκε]

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μπενφίκα
Ρουί Φόντε (Εσπανιόλ)
Μπράιαν Γκαρσία (Αμέρικα Μινέιρο)

Πόρτο
Λιέντσον (Φλαμένγκο)
Μάρατ Ιζμάιλοβ (Σπόρτινγκ)
Μάουρο Καμπαγιέρο (Λιμπερτάδ) [4.000.000€]
Ντιέγκο Ρέγες (Αμέρικα) [7.200.000€] (για καλοκαίρι)

Μπράγκα
Ντιόγκο (Σάο Πάουλο)
Εμίντιο Ραφαέλ (Πόρτο)
Βενσάν Σασό (Μπέιρα-Μαρ)
Στάνισλαβ Κρίτσιουκ (Ακαντέμια Τολιάτι)
Εζεκιέλ (Κρισιούμα)*
Ραμπιόλα (Ντεσπορτίβο ντας Άβες)

Σπόρτινγκ
Μιγκέλ Λόπες (Πόρτο)
Ούγκο Βεντούρα (Πόρτο)
Πάουλο Ενρίκε (Τράμπζονσπορ)
Ζοαοζίνιο (Μπέιρα-Μαρ)*
Σίτζου Κινγκ (Νόρτζελαντ)*
Ζε Ρομπέρτο (Σάντος)* (αρχικά για 2η ομάδα)

ΤΟΥΡΚΙΑ

Γαλατάσαράι
Γουέσλεϊ Σνάιντερ (Ίντερ) [7.500.000€]
Ντιντιέ Ντρογκμπά (Shanghai Shenhua)

Μπεσίκτας
Μαμαντού Νιάνγκ (Αλ Σαντ)*
Ντεντίνιο (Σαχτάρ)*
Σινάν Κουρουμούς (Ανκαραγκιουτσιού) [200.000€]

Φενέρμπαχτσε
Εμρέ Μπελόζογλου (Ατλέτικο)
Ρέτο Τσίγκλερ (Γιουβέντους)* (ήταν δανεικός Λοκομοτίβ Μ.)

*Φάνης Γκέκας (Μπελεντίγεσπορ από Λεβάντε)
*Μπιορν Βλέμινκξ (Γκεντσλέρμπιρλιγί από Μπριζ)*
*Μόρις Εντού (Μπούρσασπορ από Στόουκ)
*Άντον Φέρντιναντ (Μπούρσασπορ από ΚΠΡ)*

ΚΥΠΡΟΣ

Ανόρθωση
Ανδρέας Αβραάμ (Ομόνοια)
Γκεόργκε Γκαλαμάζ (Πετρόλουλ Πλοϊέστι)
Ρουί Ντουάρτε (Ραπίντ Βουκουρεστίου)
Ανδρέας Μακρής (ΑΕΠ) (για καλοκαίρι)
Παναγιώτης Λινάρδος (ΑΕΖ) (για καλοκαίρι)

ΑΠΟΕΛ
Μίκελ Μπέκμαν (Νόρτζελαντ)
Νταβίντ "Ντουντού" Μπιτόν (Σταντάρ Λιέγης)*

ΑΕΛ
Κάρλος Οχένε (Αλκή)
Εστέμπαν Σακέτι (Δόξα Κατωκοπιάς)*

ΑΕΚ
Τζουάν Τομάς (Θέλτα)
Σερτζίνιο Γκριν (Βοϊβοντίνα)*
Μέρσιο (Ολυμπιακός Λευκωσίας)
Τσάντο (Μούρθια)
Γιάνι Ουρντίνοβ (Εκράνας)

Ομόνοια
Ζοζέ Μορέιρα (Σουόνσι / ελεύθερος από καλοκαίρι)
Ονησίφορος Ρουσιάς (ΕΝΠ)

ΒΕΛΓΙΟ

Άντερλεχτ
Ντέμι ντε Ζέου (Σπαρτάκ Μόσχας)
Άντι Νάχαρ (DC United) [2.500.000€]
Σάμουελ Αρμεντέρος (Χεράκλες)
Άντονι Βάντεν Μπόρε (Γκενκ) (ελεύθερος από καλοκαίρι)
Φρανκ Ατσέαμπονγκ (Buriram United)*

Μπριζ
Έιντουρ Γκούντιονσεν (Σερκλ Μπριζ) [300.000€]
Λόρενς ντε Μποκ (Λόκερεν)
Όσκαρ Ντουάρτε (Ντεπορτίβο Σαπρίσα)
Ένοτς Άντου (Νόρτζελαντ)

Σταντάρ Λιέγης
Ζιέ Ντιαμπατέ (Ντιζόν)
Γιούζι Όνο (Γιοκοχάμα Μαρίνος)
Κενσούκε Ναγκάι (Ναγκόγια Κράμπους)
Ρεζά Γκουσανεζχάντ (Σιντ-Τρούιντεν)
Αντριάν Κριστέα (Πετρόλουλ Πλοϊέστι)
Λοΐκ Νεγκό (Ρόμα)*
Γκεόργκε Τουτσουντεάν (Ντινάμο Βουκουρεστίου)

Γκενκ
Καρά Μποτζ (Τρόμσο)
Κιμ Ότζο (Μπραν)

ΣΚΩΤΙΑ

Σέλτικ
Ράμι Γκέρσον (Σταντάρ Λιέγης)*
Τομ Ρόγκιτς (Central Coast Mariners) [550.000€]

Ρέιντζερς (4η κατηγορία)
-

*Βαγγέλης Οικονόμου (Ρος Κάουντι από Ατρόμητο)

Υπόλοιπο Ευρώπης

Ουίλιαν (Ανζί από Σαχτάρ) [35.000.000€]
Γιαν Μ'Βιλά (Ρουμπίν Καζάν από Ρεν) [12.000.000€]
Τάισον (Σαχτάρ από Μεταλίστ Χάρκιβ) [15.000.000€]
Σαλβατόρε Μποκέτι (Σπαρτάκ Μόσχας από Ρουμπίν Καζάν) [5.000.000€]
Βάγκνερ Λοβ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας από Φλαμένγκο)
Αντριάν Σεντουριόν (Ανζί από Ράσινγκ Κλουμπ) [7.500.000€] [για καλοκαίρι]

Άφησαν την Ευρώπη

Αλεσάντρε Πάτο (Κορίνθιανς από Μίλαν) [15.000.000€]
Ρενάτο Αουγκούστο (Κορίνθιανς από Λεβερκούζεν) [3.500.000€]
Ελίας (Φλαμένγκο από Σπόρτινγκ)
Λούσιο (Σάο Πάουλο από Γιουβέντους)
Κρις (Γκρέμιο από Γαλατάσαράι)
Εντουάρντο Βάργκας (Γκρέμιο από Νάπολι)*
Ουίλιανς (Ιντερνασιονάλ από Ουντινέζε)*
Φαμπιάν Μονσόν (Φλουμινένσε από Λιόν)*
Κάρλος Εντουάρντο (Φλαμένγκο από Ρουμπίν Καζάν)*
Σόουζα (Γκρέμιο από Πόρτο) [3.000.000€ για 50%]
Αλεσάντερ Ντόνι (Μποταφόγκο από Λίβερπουλ)
Φερνάντο Γκάγκο (Βέλες Σάρσφιλντ από Βαλένθια)*
Ισμαέλ Μπλάνκο (Λανούς από Μόναχο 1860)
Χουάν Ιτούρμπε (Ρίβερ Πλέιτ από Πόρτο)*
Ριμπαΐρ Ροντρίγκες (Μπόκα Τζούνιορς από Σιένα)*
Μάουρο Σέτο (Σαν Λορένσο από Παλέρμο)
Νενέ (Αλ-Γκαράφα από Παρί Σεν-Ζερμέν)
Τζιμπρίλ Σισέ (Αλ-Γκαράφα από ΚΠΡ)*
Μπρούνο Σέζαρ (Αλ Αχλί από Μπενφίκα) [5.500.000€]
Ρικάρντο Κουαρέσμα (Αλ Αχλί από Μπεσίκτας)
Ζουσιέ (Αλ Ουασλ από Μπόρντό)*
Γκιγιόμ Οαρό (Dalian Aerbin από Παρί Σεν-Ζερμέν)
Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς (Guizhou Renhe από Ντινάμο Μόσχας) [3.500.000€]

*με αστεράκι αυτοί που αποκτήθηκαν ως δανεικοί


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου