ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Να κάνει… check in στους «8»

Να κάνει… check in στους «8»

30/01/2013
 Το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, θέλει να σφραγίσει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Καβάλα (20:00, OTE Sport 3, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Να κάνει… check in στους «8»
Έχοντας ως παρακαταθήκη το υπέρ του 2-0 από το πρώτο ματς στο «Καραϊσκάκη», ο Ολυμπιακός θέλει απόψε (20:00, OTE Sport 3) να «τσεκάρει» την παρουσία του στους «8» του Κυπέλλου, απέναντι στην Καβάλα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα, θέλουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των «αργοναυτών» και να προκριθούν στην επόμενη φάση. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, τους δίνει το προβάδισμα αλλά και την δυνατότητα στον Αντώνη Νικοπολίδη να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που συνήθως δεν έχουν αρκετό.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κάρολ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Παπάζογλου, Μανωλά, Σιόβα και Λυκογιάννη.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ντιακιτέ και Φέισα, ενώ την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Βλαχοδήμος, Γκρέκο και Φετφατζίδης. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μήτρογλου.

Για πρώτη φορά μετά τον καλοκαιρινό του τραυματισμό, είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που είναι στην αποστολή, ενώ εκτός έμεινε ο Χολέμπας που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Εκτός και ο Πάντελιτς που έχει ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Χουάν Πάμπλο Πίνο που ζήτησε συγγνώμη για το πειθαρχικό παράπτωμα που είχε και ο Νικοπολίδης αποφάσισε να τον πάρει στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:
Μέγιερι, Κάρολ, Γιαννιώτης, Αμπντούν, Ντιακιτέ, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Βλαχοδήμος, Μασάντο, Λυκογιάννης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοντέστο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πίνο, Σιόβας

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου