ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Ναι ε? δεν πειραζει...τωρα μαθεις και μας και θα δεις ποιος νικουσε τον Καραγκουνη...

 Ναι ε? δεν πειραζει...τωρα μαθεις και μας και θα δεις ποιος νικουσε τον Καραγκουνη...

01/02/2013

 

Βρε καλωστονε κι ας αργησε...Νασου λοιπον και ο Μαρτινς που δηλωνει οτι δεν ξερει τον Ολυμπιακο αλλα τον Καραγκουνη...και οτι θα μας νικησουν...οπως αντιλαμβανεστε δεν ειναι δυνατον να μην του απαντησει ο ALEX WEB RADIO/TV...

Ακου Μαρτινς ...εδω δεν ειναι Λεβαντε ειναι ΠΕΙΡΑΙΑΣ καιεδω θα σε @@@@@ και θα προσκυνας....οπως εκανε και ο Καραγκουνης και η παρεα του...

Μάρτινς: "Ποιός Ολυμπιακός; Εγώ ξέρω τον Καραγκούνη"!

 Ο Ομπαφέμι Μάρτινς, το μεγάλο αστέρι της Λεβάντε, μίλησε στην κάμερα του Sport24.gr για τα παιχνίδια της ομάδας του με τον Ολυμπιακό στο Europa League. Ο Νιγηριανός επιθετικός χαρακτηρίζει τους «ερυθρόλευκους» μεγάλη ομάδα, αλλά θεωρεί ότι η Λεβάντε θα είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο (φωτογραφίες & videos)
31/01/2013
Ο Ομπαφέμι Μάρτινς μίλησε στο Sport24.gr για τα παιχνίδια της Λεβάντε με τον Ολυμπιακό στη φάση των «32» του Europa League.
Ο Νιγηριανός παρουσιάστηκε αισιόδοξος, δηλώνοντας ότι η ομάδα του «θα κερδίσει έτσι κι αλλιώς» και θα πάρει την πρόκριση.

Το Sport24.gr βρέθηκε στη Βαλένθια για τη συνέντευξη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως δεν παρέλειψε να ασχοληθεί και με την επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού στη φάση των «32» του Europa League. «Ταξιδέψαμε» στο προπονητικό κέντρο της Λεβάντε, το οποίο βρίσκεται 45 χιλιόμετρα (!) έξω από τη Βαλένθια, στην κωμόπολη του Μπουνιόλ και μιλήσαμε με αρκετούς από τους παίκτες των «granotas».
Το μεγάλο αστέρι της ομάδας είναι ο Ομπαφέμι Μάρτινς, ο οποίος μάλιστα είχε βρεθεί πέρυσι στο δρόμο του Ολυμπιακού, παίζοντας τότε στη Ρουμπίν Καζάν. Ρωτήσαμε τον Νιγηριανό επιθετικό για τον αποκλεισμό της ομάδας του από τους «ερυθρόλευκους», όμως για δικούς του λόγους δε θέλησε να σχολιάσει σχετικά.
Παρόλα αυτά, δέχτηκε να μας πει μερικά πράγματα για τις φετινές αναμετρήσεις της Λεβάντε με τον Ολυμπιακό, τον οποίο χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα. Ο Μάρτινς μας είπε ότι και τα δυο παιχνίδια θα είναι δύσκολα, αλλά θεωρεί ότι η Λεβάντε θα είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση. Ας δούμε αναλυτικά τις δηλώσεις του στα δυο βίντεο που ακολουθούν.

Βίντεο: Ο Μάρτινς στο Sport24.gr (1)


Sport24.gr: Πιστεύεις ότι τα δυο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό είναι τα σημαντικότερα στην ιστορία της Λεβάντε;
Μάρτινς: Δεν είμαι εδώ πολύ καιρό για να μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Πάντως είναι σημαντικό ότι έχουμε φτάσει στη φάση των νοκ άουτ όπου θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός δεν είναι κακή ομάδα, αντιθέτως θα έλεγα ότι είναι μεγάλη ομάδα. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε και θα είναι δύσκολα παιχνίδια. Ελπίζουμε να κερδίσουμε και περιμένουμε να έρθει η στιγμή του αγώνα.

Βίντεο: Ο Μάρτινς στο Sport24.gr (2)


Sport24.gr: Γνωρίζεις κάποιον παίκτη από το ελληνικό ποδόσφαιρο;
Μάρτινς: Ναι, αλλά δεν αγωνίζεται πλέον στην Ελλάδα. Μιλάω για τον Καραγκούνη, με τον οποίο αγωνιστήκαμε μαζί στην Ίντερ. Τώρα νομίζω ότι βρίσκεται στη Φούλαμ.
Sport24.gr: Και από τον Ολυμπιακό; Ξέρεις κάποιον παίκτη;
Μάρτινς: Δεν έχουμε δει ακόμα βίντεο με παιχνίδια του Ολυμπιακού, οπότε δεν έχω υπόψη μου κάποιον.
Sport24.gr: Πιστεύεις ότι υπάρχει φαβορί για την πρόκριση σε αυτό το ζευγάρι; Ολυμπιακός ή Λεβάντε;
Μάρτινς: Εγώ ανήκω στη Λεβάντε. Θέλουμε να νικήσουμε. Νομίζω ότι θα κερδίσουμε έτσι κι αλλιώς. Και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι.

Βίντεο: Λεβάντε – Μαγιόρκα 4-0. Ο Μάρτινς ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους (9/12/2012)


Levante 4 Mallorca 0 από jordixana

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου