ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Σάτο: "Θα είναι δύσκολα τα πράγματα στο ΣΕΦ"

Σάτο: "Θα είναι δύσκολα τα πράγματα στο ΣΕΦ"

Ο Σάτο μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό την Πέμπτη (31/1, 21:45), τονίζοντας πως τα πράγματα για την Φενέρμπαχτσε δεν θα είναι εύκολα στο ΣΕΦ
O πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν της Φενέρμπαχτσε, Ρομέιν Σάτο, ο οποίος έχει για συμπαίκτη του και πάλι εκεί τον Μάικ Μπατίστ, μίλησε για το ματς της Πέμπτης (31/1, 21:45) κόντρα στον Ολυμπιακό στον Πειραιά, για την 6η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague. Ο Αφρικανός γκαρντ-φόργουορντ τόνισε πως τα πράγματα για την τουρκική ομάδα θα είναι δύσκολα στο ΣΕΦ.

Η Φενέρμπαχτσε αν και έχει τεράστιο μπάτζετ την φετινή σεζόν, το οποίο ξεπερνάει τα 30.000.000 ευρώ (!), δεν παίζει καλά φέτος, αν και έχει στις τάξεις της έναν πετυχημένο προπονητή, τον Ιταλό κόουτς Σιμόνε Πιανιτζιάνι, αλλά και ένα ενισχυμένο ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες.

Καλή ομάδα όμως δεν έχουν καταφέρει ακόμη να δημιουργήσουν οι Τούρκοι, με αποτέλεσμα να μετρούν φέτος στην Euroleague 9 ήττες και 5 νίκες σε 16 συνολικά ματς. Ο Ολυμπιακός αντιθέτως μετράει 10 νίκες και 5 ήττες.

Οι ερυθρόλευκοι, λοιπόν, θα βρουν και πάλι στον δρόμο τους τον Ρομέιν Σάτο, ο οποίος μιλώντας για το ματς σχολίασε τα εξής: "Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη και θα παλέψει σκληρά ώστε να το καταφέρει, όπως και εμείς. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για εμάς στην έδρα τους.

Ειδικά στο ΣΕΦ τα πράγματα είναι δύσκολα, καθώς δημιουργείται τρελή ατμόσφαιρα. Από πλευρά μας όμως, αν θέλουμε να αλλάξουμε την κατάσταση που βρισκόμαστε και να βελτιώσουμε την θέση μας ενόψει της συνέχειας, αυτό είναι ένα ματς το οποίο θα πρέπει να το κερδίσουμε. Περιμένω ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου