ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Βύντρα για έξι λόγους!

Βύντρα για έξι λόγους!

Ο Λουκάς Βύντρα βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό και το RedPlanet.gr καταγράφει έξι λόγους για την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού. Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr έχει το θέμα.
Από τον Ολυμπιακό παραδέχονται πως η απόκτηση του Λουκά Βύντρα είναι πάρα πολύ πιθανή. Επειδή ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας δεν αντέδρασε και πολύ θετικά στο άκουσμα της είδησης, ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα για το σκεπτικό της συγκεκριμένης μεταγραφής, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην υλοποίησή της.

Έχουμε και λέμε:

1. Ο Λουκάς Βύντρα είναι ένας εν ενεργεία διεθνής ποδοσφαιριστής και μάλιστα σε θέση που έφυγε παίκτης πριν από λίγες μέρες. Ο Βασίλης Τοροσίδης συνεχίζει, πλέον, στη Ρόμα και η ομάδα είναι αποδυναμωμένη στη συγκεκριμένη θέση.

2. Ο 32άχρονος ποδοσφαιριστής, που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, δεν έχει προκαλέσει ποτέ τον κόσμο του Ολυμπιακού. Δεν είναι Κυργιάκος ο Βύντρα.

3. Ποτέ ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν τον έβρισε γιατί ήταν κακός ποδοσφαιριστής (ειδικά τα τελευταία χρόνια ήταν ο καλύτερος τους παίκτης), αλλά γιατί ο "Φορέας" τον χρέωνε στον Τζίγκερ. Μάλιστα, στο τελευταίο του παιχνίδι, το μισό γήπεδο τον αποθέωνε σε κάθε επαφή με την μπάλα και οι οργανωμένοι τον αποδοκίμαζαν!

4. Όλοι οι προπονητές του στον Παναθηναϊκό τον έχουν χαρακτηρίσει εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και επαγγελματία. Κανείς δεν παραπονέθηκε ποτέ για το παραμικρό, σχετικά με τη συμπεριφορά του Βύντρα εντός κι εκτός γηπέδου.

5. Ακόμα και στον Παναθηναϊκό, που του φέρθηκαν με το χειρότερο τρόπο, έφτυνε αίμα στις προπονήσεις και έδινε πάντα τον καλύτερο εαυτό του.

6. Ο Ολυμπιακός με την απόκτησή του κάνει πλάκα στον Παναθηναϊκό. Ο Αλαφούζος, με άλλα λόγια, θα πληρώσει για δύο χρόνια κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ έναν παίκτη που θα παίζει στον Ολυμπιακό.

Και ο Βύντρα δεν είναι περίπτωση... Βολκόφ! Τότε τα συμβόλαια ήταν τρελά και τα εκατομμύρια αμέτρητα. Τώρα, σε εποχή που ο Παναθηναϊκός κάνει συμβόλαια... πείνας, ο Αλαφούζος θα πληρώνει 600.000 ευρώ το χρόνο τον Κατσουράνη για να παίζει στον ΠΑΟΚ και 500.000 ευρώ τον Βύντρα για να παίζει στον Ολυμπιακό. Ο άνθρωπος είναι για βραβείο διοίκησης επιχειρήσεων.
 
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου