ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Ερευνάται για φοροδιαφυγή και στοιχηματισμό ο Τζεμπούρ

Ερευνάται για φοροδιαφυγή και στοιχηματισμό ο Τζεμπούρ

31/01/2013
 Έρευνα για μη υποβολή φορολογικών δηλώσεων επί σειρά ετών και εισροή χρηματικού ποσού από στοιχηματική εταιρεία, διέταξαν –σύμφωνα με το capital.gr- οι δικαστικές αρχές σε βάρος του Ραφίκ Τζεμπούρ.

Ερευνάται για φοροδιαφυγή και στοιχηματισμό ο Τζεμπούρ
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αιχμή της έρευνας είναι ο έλεγχος «ύποπτου» εμβάσματος ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ που εντοπίστηκε στους τραπεζικούς του λογαριασμούς στην Ελλάδα. Το έμβασμα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να προέρχεται από στοιχηματική εταιρεία του εξωτερικού με αποδέκτη τον 28χρονο σέντερ φορ. Τα χρήματα φέρονται να εμβάστηκαν στον επίμαχο λογαριασμό το 2011.

Οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρ. Πεπόνης και Σπ. Μουζακίτης, με παραγγελία τους προς την Οικονομική Αστυνομία, ζητούν να διερευνηθεί πως έφτασε το 1 εκατομμύριο ευρώ στον Αλγερινό παίκτη του Ολυμπιακού και αν πίσω από αυτό κρύβεται πιθανή έκνομη δραστηριότητα του η οποία συνδέεται με παράνομο στοιχηματισμό.

Λέγεται, εξάλλου, ότι οι αρμόδιες αρχές πιθανόν να προχωρήσουν και στην υποβολή αιτήματος δικαστικής συνδρομής προς τη χώρα όπου εδρεύει η στοιχηματική εταιρεία προκειμένου να δοθούν απαντήσεις για το επίμαχο έμβασμα.

Παράλληλα, το ενδιαφέρον των εισαγγελικών λειτουργών προκάλεσαν και πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο ποδοσφαιριστής φέρεται να μην έχει υποβάλλει φορολογική δήλωση στη χώρα μας από το 2007! Υπάρχει, ωστόσο, το ερώτημα αν ήταν υποχρεωμένος (καθώς έχει εισόδημα στην Ελλάδα) να υποβάλλει φορολογικές δηλώσεις ή όχι.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου