ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Με Αβραάμ και Πίνο στην Καβάλα

Με Αβραάμ και Πίνο στην Καβάλα

Ο Αβραάμ επέστρεψε σε αποστολή του Ολυμπιακού ύστερα από 7.5 μήνες. Στην Καβάλα θα πάει και ο Πίνο. Έμειναν εκτός οι Μανιάτης, Χολέμπας, Κοντρέρας, Ιμπαγάσα και Πάντελιτς.
Ύστερα από διάστημα 7.5 μηνών, ο νέος πρώτος αρχηγός του Ολυμπιακού (ύστερα από την αποχώρηση του Τοροσίδη), Αβραάμ Παπαδόπουλος, επέστρεψε σε αποστολή της ομάδας των ερυθρολεύκων. Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος παραμένει ανενεργός από τον περασμένο Ιούνιο (9/6), όταν και είχε τραυματιστεί σοβαρά (ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού) στην πρεμιέρα του EURO 2012, στην αναμέτρηση Ελλάδα - Πολωνία, συμπεριλήφθηκε στα αγωνιστικά πλάνα του προπονητή Αντώνη Νικοπολίδη, για την εκτός έδρας ρεβάνς Κυπέλλου στην Καβάλα.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη (30/1) το βράδυ (20:00, OTEsports), στο πλαίσιο της φάσης των "16" της διοργάνωσης, με τους Πειραιώτες στο πρώτο ματς στο Φάληρο να έχουν κερδίσει με 2-0. Στην αποστολή των ερυθρολεύκων για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Καβάλα συμπεριλήφθηκε και ο ατίθασος Χουάν Πάμπλο Πίνο, ο οποίος παρουσιάστηκε μετανιωμένος στην προπόνηση στο Ρέντη. Οι πιθανότητες να αγωνιστεί στην ρεβάνς ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι μοιρασμένες. Αποκλείεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, ενώ αν χρησιμοποιηθεί αυτό θα γίνει μοναχά ως αλλαγή. Υπάρχει πάντως το σκεπτικό να επιστρέψει ως βασικός ο Έλληνας διεθνής στόπερ στον αγώνα της Κυριακής (3/2, 17:15) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για το πρωτάθλημα, ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο.

Ακόμη πάντως και αν δεν αγωνιστεί στο ματς ο δυναμικός στόπερ, θα του κάνει σίγουρα καλό στην ψυχολογία του το γεγονός πως επιστρέφει σε αποστολή της ομάδας για παιχνίδι, καθώς ας μην ξεχνάμε πως εδώ και 7.5 μήνες έκανε μόνο προπονήσεις και αποθεραπείας. Η όλη διεργασία και μόνο θα τον βοηθήσει. Σιδερένιος! Εκτός αποστολής από την αναμέτρηση στην Καβάλα έμειναν οι Χοσέ Χολέμπας, Γιάννης Μανιάτης, Πάμπλο Κοντρέρας, Αριέλ Ιμπαγάσα, Νταβίδ Φουστέρ και Μάρκο Πάντελιτς. Στην 19άδα βρίσκεται και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός από την προπόνηση και η αποστολή για την Καβάλα:

"Την τελευταία τους προπόνηση, πριν αναχωρήσουν για την Καβάλα, πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τρίτης (29/1) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι" γυμνάστηκαν ρίχνοντας ιδιαίτερα το βάρος στην τακτική. Έπαιξαν δίτερμα, σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου.Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε θεραπεία, όπως και ο Νταβίδ Φουστέρ.

Ο Χοσέ Χολέμπας ένιωσε ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική και προφυλάχθηκε, κάνοντας θεραπεία και πιο χαλαρό πρόγραμμα. Ο Μάρκο Πάντελιτς ένιωσε ενοχλήσεις στον μακρό προσαγωγό αριστερά και επίσης προφυλάχθηκε, κάνοντας συντηρητικό πρόγραμμα.

Την αποστολή για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου στην Καβάλα απαρτίζουν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μέγκιερι, Κάρολ, Γιαννιώτης, Αμπντούν, Ντιακιτέ, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Βλαχοδήμος, Μασάντο, Λυκογιάννης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Αβ. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πίνο, Σιόβας.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής, καθώς και οι τραυματίες, θα γυμναστούν αύριο το πρωί στις 10:30, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου