ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Μασάντο: «Σαν το σπίτι μου στον Ολυμπιακό»

Μασάντο: «Σαν το σπίτι μου στον Ολυμπιακό»

01/02/2013
 «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αν και απαιτητικοί με κάνουν να αισθάνομαι σαν το σπίτι μου», τονίζει ο Πάουλο Μασάντο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πορτογαλικό πρακτορείο «Lusa»…

Μασάντο: «Σαν το σπίτι μου στον Ολυμπιακό»
Πρόθυμος να συνεχίσει να δουλεύσει ακόμη πιο σκληρά για να μπορέσει να κατακτήσει τίτλος με τους Ολυμπιακό εμφανίζεται ο Πάουλο Μασάντο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πορτογαλικό πρακτορείο Lusa.

Σε αυτή ο άσος των ερυθρολεύκων αναφέρεται στους οπαδούς της οποίους χαρακτηρίζει απαιτητικούς αλλά και ο λόγος για να γίνει καλύτερος και που αισθάνεται πολύ όμορφα στην Ελλάδα και στους ερυθρόλευκους.

-Για την αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό:
"Η απομάκρυνση του Ζαρντίμ είναι πολύ πρόσφατη για να αλλάξει τη δυναμική της ομάδας, διότι ο τωρινός προπονητής, ο Νικοπολίδης, μας γνωρίζει ήδη και έχει δουλέψει μαζί μας από την αρχή της σεζόν".

-Για την εθνική Πορτογαλίας:
"Όλοι γνωρίζουν πως δουλεύω κάθε μέρα με τη φιλοδοξία να παραμείνω στην ομάδα και μου αρέσει που τα πράγματα πάνε καλά εδώ στην Ελλάδα. Ελπίζω να συνεχίσω και να κερδίσω την εμπιστοσύνη του ομοσπονδιακού προπονητή".

- Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό:
"Οι προσδοκίες ήταν υψηλές λόγω της ιστορίας και των φιλοδοξιών του συλλόγου και ευτυχώς όλα πάνε καλά. Προσαρμόστηκα εύκολα, οι συμπαίκτες μου με καλωσόρισαν πολύ ωραία και οι φίλαθλοι, αν και απαιτητικοί, με κάνουν και αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου σε κάθε παιχνίδι.

Είμαι σε έναν σύλλογο-πρωταθλητή, που παλεύει να αναδειχθεί ξανά πρωταθλητής, συνεχίζει στο Κύπελλο Ελλάδος και θα παλέψει για το Europa League. Επιπλέον, οι φίλαθλοι σέβονται τη δουλειά μου και είναι εντυπωσιακό το πώς απαιτούν πίστη στην ομάδα. Για όλα αυτά, ο μοναδικός μου στόχος τώρα είναι να συνεχίσω να δουλεύω και να κατακτώ τίτλους με τον Ολυμπιακό".

-Για το πορτογαλικό πρωτάθλημα:
"Όποτε μπορώ, βλέπω αγώνες του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Τόσο η Πόρτο όσο και η Μπενφίκα κάνουν εξαιρετική πορεία και φαίνονται καλύτερες από τις υπόλοιπες ομάδες. Αλλά η Μπράγκα εμφανίζεται ενισχυμένη και έχει πολύ καλή ποιότητα. Η Σπόρτινγκ φαίνεται βελτιωμένη με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα και πιστεύω πως θα ανακάμψει το χαμένο έδαφος στο δεύτερο γύρο".

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου