ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


Διαφορα απο SUPER LEAGUE

31/01/2013

 

Βούκιτς και… όχι μόνο ο ΠΑΟΚ

30/01/2013
 Μεταγραφική "επίθεση" της τελευταίας στιγμής ετοιμάζεται να κάνει ο ΠΑΟΚ. Ποιος είναι ο Βούκιτς που "κλείνει" αλλά και ο Αφρικανός που παίζει στην Γαλλία και θέλει ο "δικέφαλος".

Βούκιτς και… όχι μόνο ο ΠΑΟΚ
Την μεταγραφική του «επίθεση» ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο ΠΑΟΚ. Μετά τον Ιτάνζ αλλά και τον Ολίσε, ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς ενώ «ψάχνεται» για έναν νεαρό Αφρικανό που αγωνίζεται στην Γαλλία.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποφασίσει να ενισχύσει την ομάδα του και έτσι έστω και την τελευταία στιγμή αναμένεται να γίνουν κινήσεις από τον ΠΑΟΚ. Αυτή που φαίνεται ότι την δεδομένη στιγμή είναι πιο κοντά στο να ολοκληρωθεί, είναι το 33χρονου μεσοεπιθετικού, Βούκιτς που έμεινε ελεύθερος από την Παρτιζάν.

Πρόκειται για ένα έμπειρο Σέρβο ποδοσφαιριστή που έχει στο παρελθόν αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Σαχτάρ και Πόρτσμουθ. Η διοίκηση του «δικεφάλου» είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον παίκτη και η περίπτωση όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, θα προχωρήσει.

Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση ενός Αφρικανού. Το όνομά του ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό όμως ακούγεται αυτό του 22χρονου επιθετικού, Αμπντούλ Καμαρά που ανήκει στην Οσέρ αλλά και του συμπαίκτη του, Ισμαέλ Ιαρτέι από την Γκάνα.

«Πράσινο» μπαράζ ανακοινώσεων

30/01/2013
 Εξελίξεις στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού αναμένονται ακόμα και μέσα στη σημερινή ημέρα. Με έτοιμες προτάσεις για απόκτηση επιθετικού και αριστερού μπακ ήρθε στην Αθήνα ο Βαρέλα.

«Πράσινο» μπαράζ ανακοινώσεων
Έτοιμος να προχωρήσει στην ανακοίνωση τριών μεταγραφών, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου εμφανίζεται ο Παναθηναϊκός!

Από χθες βρίσκεται στην Αθήνα ο Ούγκο Βαρέλα, ο οποίος ήρθε για να φέρει στο «τριφύλλι» έναν Λάτιν επιθετικό και έναν αριστερό μπακ.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης των «πρασίνων», στην οποία έλαβαν μέρος ο αρχισκάουτερ του συλλόγου, ο συνεργάτης του, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Χρήστος Παναγόπουλος, ο Κώστας Ελευθεράκης και ο Γιάννης Βονόρτας συζητήθηκε πως μπορεί να ενισχυθεί η ομάδα με κάποιες προσθήκες και με την προώθηση κάποιων από την ομάδα Νέων.

Όπως γράφει η SportDay, συζητήθηκαν συγκεκριμένα ονόματα και για παίκτες που φεύγουν και για τους παίκτες που έρχονται.

Για τους παίκτες που φεύγουν υπήρξε η ενημέρωση από τον Παναγόπουλο, ότι ο Σπυρόπουλος αποχώρησε για την Κίεβο Βερόνα, ο Χριστοδουλόπουλος πάει στην Ιταλία και πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπολόνια, ενώ με τον Βύντρα παρουσιάστηκε αρχικά «κόλλημα», αλλά στη συνέχεια σε νέα επαφή που έγινε χθες φαίνεται ότι σήμερα θα βρεθεί λύση.

Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, κατά τη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης ειπώθηκε ότι είναι πιθανό ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος να έρθει από τώρα στον Παναθηναϊκό, αφού ο Πανιώνιος αξιώνει λιγότερα χρήματα για την παραχώρησή του, και ο Βαρέλα ανέφερε πως υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με κάποιους παίκτες και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να σημειωθούν εξελίξεις για τον επιθετικό και τον αριστερό μπακ.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο φορ είναι Λάτιν με κοινοτικό διαβατήριο και με προϋπηρεσία στην Ισπανία, ενώ υπάρχουν και άλλες δύο εναλλακτικές λύσεις. Χθες οι Ουρουγουανοί υποστήριζαν ότι ο Ταμπόρδα της Νασιονάλ Μοντεβιδέο έχει πρόταση από το «τριφύλλι» και η ομάδα του τον παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού. Ο 31χρονος επιθετικός στο πέρασμά του από το ισπανικό πρωτάθλημα έχει παίξει στην Λα Κορούνια και την Χέρκουλες.

Για τον αριστερό μπακ ακούγονται τρία ονόματα ποδοσφαιριστών, οι οποίοι φεύγουν δανεικοί ή ελεύθεροι από την ισπανική αγορά, και πρόκειται για τους Κέβιν (23 χρόνων Μαγιόρκα), Αγιοθέ (30 χρόνων Λα Κορούνια), Μπερανζέ (Ελτσε). Στο μεταξύ υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Φουέντες της Κόρδοβα.

Στη διάρκεια της «πράσινης» σύσκεψης τονίστηκε ότι η ομάδα θα επιχειρήσει να αποκτήσει και έναν αριστεροπόδαρο επιτελικό μέσο, αφού ο Κουίνσι δεν έχει ικανοποιήσει με την μέχρι τώρα παρουσία του. Οι Ισπανοί, πάντως, επιμένουν ότι ο Φάμπρι θέλει τον αριστεροπόδαρο χαφ της Γρανάδα Χάιμε Ρομέρο.

Παράλληλα, ενδέχεται σήμερα ο Παναθηναϊκός να έρθει σε συμφωνία με τους Ανάκογλου και Κόρμπο για το καλοκαίρι.

Πάνω από 600.000 ευρώ για να φύγει

30/01/2013
 Αρνητική παρουσιάζεται η διοίκηση της ΑΕΚ στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Μαυρουδή Μπουγαΐδη στην Πάρμα. Η Ένωση δεν δίνει τον νεαρό αμυντικό πριν από το καλοκαίρι με λιγότερα από 600.000 ευρώ.

Πάνω από 600.000 ευρώ για να φύγει
Το ενδιαφέρον της Πάρμα για την απόκτηση του Μαυρουδή Μπουγαΐδη συζήτησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας η διοίκηση της ΑΕΚ και η πλευρά του 19χρονου στόπερ.

Ο νεαρός παίκτης βρέθηκε στα Σπάτα μαζί με τον μάνατζέρ του, ενώ στο ραντεβού από πλευράς διοίκησης έδωσαν το «παρών» οι Δημητρέλος και Μπρουσιανός.

Σύμφωνα με την SportDay, ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ εξήγησε στον ποδοσφαιριστή ότι η Ένωση δεν έχει μείνει ικανοποιημένη από την πρόταση του ιταλικού συλλόγου, ο οποίος χθες ανέβασε στις 300.000 ευρώ για τον δανεισμό του, και ότι είναι σημαντικός στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.

Ωστόσο, η ΑΕΚ προτίθεται να πουλήσει τον Μπουγαΐδη μόνο αν φέρει πρόταση τουλάχιστον 600.000 ευρώ και το θέμα παραμένει ανοιχτό μέχρι να κλείσει η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος.

Εκτός από την αρνητική απάντηση της διοίκησης στην μεταγραφή του νεαρού στόπερ με τα οικονομικά δεδομένα που υπήρχαν μέχρι χθες, οι κ.κ. Δημητρέλος και Μπρουσιανός ενημέρωσαν τον 19χρονο παίκτη ότι προτίθενται να του προτείνουν επέκταση και αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει το 2014 και αν το καλοκαίρι φτάσει κάποια ικανοποιητική πρόταση μπορεί να παραχωρηθεί.

Οι δύο πλευρές δεν συζήτησαν περαιτέρω την επέκταση του συμβολαίου του «Μπούγα», ο οποίος απάντησε πως θα σκεφτεί αν υπάρχει λόγος να καθίσουν οι δύο πλευρές στο τραπέζι και να συζητήσουν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο Μπουγαΐδης εξέφρασε, επίσης, και τα παράπονά του για τον τρόπο που τον μεταχειρίζεται η ομάδα και ειδικά το τεχνικό επιτελείο από το ξεκίνημα της περιόδου, με τον Δημητρέλο να παραδέχεται ουσιαστικά ότι όντως ο παίκτης έχει αδικηθεί.

«Ιδανικό σύστημα τα πλέι οφ»

30/01/2013
 Υπεραμύνθηκε της διεξαγωγής πλέι οφ και στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Φρανκ Ρούτεν, CEO της ολλανδική λίγκας μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay».

«Ιδανικό σύστημα τα πλέι οφ»
Πολλοί είναι εκείνοι που κατά καιρούς έχουν διατυπώσει ενστάσεις για το σύστημα των πλέι οφ που εφαρμόζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στην Ολλανδία ένα αντίστοιχο σύστημα –με κάποιες διαφορές- εφαρμόζεται επί σειρά ετών και ο Φρανκ Ρούτεν ξεκαθαρίζει πως έτσι προκύπτουν ποικίλα οφέλη για τέτοιου τύπου διοργανώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Ρούτεν:

«Πράγματι, κι εμείς στην Ολλανδία διεξάγουμε αγώνες πλέι οφ. Πιστεύω ότι είναι ιδανικός τρόπος για πρωταθλήματα όπως το ολλανδικό και το ελληνικό, προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Έτσι κρατιέται ζεστό το ενδιαφέρον όχι μόνο για τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά και για τις αμέσως επόμενες», δήλωσε αρχικά ο Ρούτεν στο περιθώριο του συνεδρίου «Footballabout» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα συν του συστήματος:

«Πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή ιδέα, ένας σωστός δρόμος -και για το δικό σας πρωτάθλημα- αυτή η διαδικασία. Ναι, έχει μεγάλο όφελος σε ό,τι έχει να κάνει με τα εισιτήρια. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό και πηγαίνει πολύς κόσμος στα γήπεδα κατά τους αγώνες κατάταξης. Αφενός υπάρχει το θετικό της προσέλευσης κόσμου, αφετέρου αποκομίζονται και έσοδα. Γενικώς σε επίπεδο εσόδων η όλη διαδικασία έχει πλεονεκτήματα».

Τέλος, ο CEO της ολλανδικής λίγκας εξέφρασε την αισιοδοξία του σχετικά με την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «… όλα τα προβλήματα στο ποδόσφαιρο είναι επιλύσιμα, φτάνει να υπάρχει σωστή διαχείριση των προβλημάτων και να δίνονται οι σωστές λύσεις».

Το πρώτο και κυριότερο απ' όλα, σύμφωνα με την άποψή του, είναι να βασιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο στην παραγωγή όλο και περισσότερων ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες.

Ο… καλός στρατιώτης Μιχαλήτσος

30/01/2013
 Για ακόμη μία φορά στην καριέρα του ο Γιάννης Μιχαλήτσος καλείται –έστω και προσωρινά- να καλύψει το κενό στη θέση του προπονητή του Άρη μέχρι να βρεθεί ο διάδοχος του Αλκαράθ.

Ο… καλός στρατιώτης Μιχαλήτσος
Στο… ψάξιμο για νέο τεχνικό –για τέταρτη φορά φέτος- βρίσκεται ο Άρης μετά την ξαφνική παραίτηση του Λούκας Αλκαράθ.

Μέχρι νεωτέρας, τις τύχες της ομάδας αναλαμβάνει ο Γιάννης Μιχαλήτσος, ο οποίος βρίσκεται σε μια θέση διόλου άγνωστη γι’ αυτόν, αφού αρκετές ήταν οι φορές στο παρελθόν που κλήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του από διάφορα πόστα.

Έτσι, ο κ. Μιχαλήτσος θα επιβλέψει τη σημερινή προπόνηση και θα… περιμένει. Άλλωστε στο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιείται την Τετάρτη και αναμένεται να του προτείνει να αναλάβει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο ίδιος παραμένει επιφυλακτικός και σε περίπτωση που απαντήσει αρνητικά, αναγκαστικά οι «κίτρινοι» θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις.

Επενδυτικό ενδιαφέρον για Πανιώνιο

30/01/2013
 Έτοιμος να πάρει τον Πανιώνιο εμφανίζεται ο Παναγιώτης Μπεθάνης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της Κορίνθου.

Επενδυτικό ενδιαφέρον για Πανιώνιο
Ενδιαφέρον να αναλάβει τη διοίκηση του Πανιωνίου έχει εκδηλώσει ο Παναγιώτης Μπεθάνης, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της ομάδας της Κορίνθου, επικοινώνησε με τους παράγοντες της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ πριν από δύο εβδομάδες.

Ο Μπεθάνης παρουσιάζεται έτοιμος να διαθέσει περισσότερο από 1,5 εκατ. ευρώ, ώστε να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών μέσω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Ο ισχυρός άνδρας της Κορίνθου φέρεται να έχει ενημερωθεί ήδη για τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ σε τρίτους, ενώ μέσω του συνεργάτη του στην Αθήνα, Βασίλη Λίγκα, προσκάλεσε τους υπεύθυνους της ΠΑΕ να τον επισκεφτούν στη Βοστώνη, έδρα των επιχειρήσεών του, προκειμένου να συζητήσουν αναλυτικά το θέμα και να καταλήξουν σε συμφωνία.

Βλέπουν Σκέμπη οι «πράσινοι»

30/01/2013
 Μπορεί στον Λεβαδειακό να έχουν ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός επιθετικού, ωστόσο o πρώτος παίκτης που όπως φαίνεται θα ενταχθεί στην ομάδα, είναι ο νεαρός αμυντικός Νίκος Σκέμπης.

Βλέπουν Σκέμπη οι «πράσινοι»
Ο 20χρονος μπακ ανήκει στην Αναγέννηση Γιαννιτσών με την οποία έχει κάνει καλή χρονιά και στη Λιβαδειά θεωρούν ότι μπορεί να αποτελέσει επένδυση για το μέλλον.

Ακόμα κι αν αποκτηθεί πάντως, δεν είναι βέβαιο ότι θα «βγάλει» τη χρονιά στην ομάδα του Γιώργου Παράσχου, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός.

Όσο για την επιθετική γραμμή του Λεβαδειακού, ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει οι υποψήφιοι στόχοι, ωστόσο γίνονται επαφές και με παίκτες που είναι ελεύθεροι, γεγονός που σημαίνει ότι κάποια μεταγραφή μπορεί να ολοκληρωθεί και μετά την 31η Ιανουαρίου.

Τι «παίχτηκε» με Λέτο;

30/01/2013
 Είχε ή δεν είχε το δικαίωμα να αγωνιστεί ως κοινοτικός ο Σεμπάστιαν Λέτο, απελευθερώνοντας εδώ και καιρό μια θέση ξένου στον Παναθηναϊκό; Ρεπορτάζ εφημερίδας υποστηρίζει πως ναι…

Τι «παίχτηκε» με Λέτο;
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Goal» ο Λέτο πριν από ένα μήνα, όταν δηλαδή ο Παναθηναϊκός είχε ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Γιοχέι Καζιγιάμα και προέκυψε το πρόβλημα με τις θέσεις των ξένων, είχε κερδίσει δίκη στην Αργεντινή και εξασφάλισε το δικαίωμα να αποκτήσει ιταλικό διαβατήριο.

Εάν κάτι τέτοιο είναι αληθές, σημαίνει πως όλο αυτό το… αλαλούμ που δημιουργήθηκε και πλήγωσε ακόμη περισσότερο το γόητρο της ομάδας, θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

Παράλληλα, είναι επόμενο πως και ο Καζιγιάμα θα ήταν σε θέση να δηλωθεί και να βοηθήσει πολύ πιο σύντομα, ενώ διαφορετικά θα ήταν και τα δεδομένα στην υπόθεση του διακανονισμού της οφειλής προς τον Αργεντινό προκειμένου να λύσει το συμβόλαιο.

Σιγά-σιγά μαζευόμαστε

30/01/2013
 Στο σχηματισμό μια ενιαίας διοίκησης που θα διοικεί τις κυριότερες αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας προσανατολίζεται η κυβέρνηση.

Σιγά-σιγά μαζευόμαστε
Το μοντέλο της ενιαίας διοίκησης εφαρμόζεται στη Θεσσαλονίκη και όπως αναφέρει η «Ελευθεροτυπία» κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με εκείνες της Αθήνας προκειμένου να εξοικονομηθούν πόροι.

Εφόσον κάτι τέτοιο συμβεί αναμένεται Ολυμπιακό Στάδιο, ΣΕΦ, Άγιος Κοσμάς, το σπίτι των βαρέων αθλημάτων, το κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, αλλά και κάποια κλειστά γυμναστήρια να ενταχθούν στο νέο κεντρικό διοικητικό φορέα.

Έτσι θα μειωθεί ο αριθμός προέδρων, μελών και… λοιπών που λαμβάνουν χρήματα παραστάσεως και θα εξορθολογιστεί η απαιτούμενη δαπάνη για τη λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Τέλος οι μεταγραφές για Πανθρακικό

30/01/2013
 Ο Χρήστος Τζάνης ήταν το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα για τον Πανθρακικό, όπως όλα δείχνουν, καθώς η περίπτωση του Παρασκευά Χρίστου ναυάγησε οριστικά.

Τέλος οι μεταγραφές για Πανθρακικό
Οι προσπάθειες για την ενίσχυση της άμυνας της ομάδας του Γιώργου Δερμιτζάκη είχαν επικεντρωθεί στο πρόσωπο του Κύπριου μπακ καθώς η μεταγραφή θεωρούνταν βέβαιη.

Η αρνητική τροπή της υπόθεσης βρήκε τους Θρακιώτες χωρίς εναλλακτική λύση με αποτέλεσμα να είναι πλέον υποχρεωμένοι να πορευτούν μέχρι την επόμενη μεταγραφική περίοδο με το υπάρχον υλικό.

Το ενδιαφέρον στον Πανθρακικό στρέφεται τώρα στη ρεβάνς της Πέμπτης απέναντι στον Απόλλωνα Αθηνών για το Κύπελλο Ελλάδας.

Με… συνταγή Άρη

30/01/2013
 Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του παρουσιάστηκε ο Άκης Μάντζιος μετά την αναμέτρηση με τον Άρη, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να πάρουν το… τρίποντο.

Με… συνταγή Άρη
Μπορεί η Κέρκυρα να μην πήρε θετικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη -αφού γνώρισε την ήττα (2-1)- ωστόσο ο τεχνικός των Φαιάκων, Άκης Μάντζιος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, από τους οποίους ζήτησε να συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο.

«Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση και την προσπάθεια που κάνατε. Χάσαμε τη νίκη από λεπτομέρειες, αλλά με οδηγό αυτή την εμφάνιση θα συνεχίσουμε», ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος πλέον το μυαλό του βρίσκεται στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Λεβαδειακό (31/1, 14:00).

Ο Μάντζιος για τον αγώνα του Κυπέλλου σχεδιάζει να ξεκουράσει όσους παίκτες πήραν χρόνο κόντρα στον Άρη, με σκοπό να είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής στην οποία οι Φαίακες θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ, σε έναν αγώνα δίχως αύριο (3/2, 15:00).

Δεύτερο όχι του ΠΑΟΚ στη Ρόμα

30/01/2013
 Τον Δημήτρη Πόποβιτς έχει βάλει στο μάτι η Ρόμα με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ να μην δείχνει διατεθειμένη να παραχωρήσει τον 18χρονο μέσο.

Δεύτερο όχι του ΠΑΟΚ στη Ρόμα
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρόμα φαίνεται πως βρίσκεται ξανά ο Δημήτρης Πόποβιτς με τον ΠΑΟΚ να αρνείται για δεύτερη φορά την πρόταση των Ρωμαίων.

Το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Έλληνα μέσο είναι γνωστό, αφού και κατά τη διάρκεια της περσινής μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου είχε κάνει πρόταση 300.000 ευρώ στον «Δικέφαλο του Βορρά» για την απόκτησή του, πρόταση ωστόσο που δεν είχε κάνει δεκτή η διοίκηση του Ζαγοράκη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Σπορ του Βορρά» οι Ρωμαίοι έκαναν ξανά πρόταση για τον Πόποβιτς - ο οποίος έχει ρήτρα 1,5 εκατ. - με τον Ιβάν Σαββίδη να μην δείχνει διατεθειμένος να παραχωρήσει τον 18χρονο, ο οποίος έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με την Εθνική Κ-18.

«Έκοψε» Κοντοέ ο Παναθηναϊκός

30/01/2013
 Μπορεί να προτάθηκε στον Παναθηναϊκό αλλά η περίπτωση του Γιάννη Κοντοέ δεν προχώρησε. Το «τριφύλλι» απέρριψε τον Έλληνα αμυντικό χωρίς να μπει καν σε διαπραγματεύσεις.

«Έκοψε» Κοντοέ ο Παναθηναϊκός
Από την στιγμή που ο Νίκος Σπυρόπουλος ετοίμαζε τις βαλίτσες του για Ιταλία, ο Γιάννης Κοντοές προτάθηκε στον Παναθηναϊκό. Η περίπτωση εξετάστηκε περισσότερο σε… φιλολογικό επίπεδο αφού οι «πράσινοι» δεν μπήκαν καν σε διαπραγματεύσεις με τον Έλληνα πρώην άσο της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κοντοές βρίσκεται στην Αγγλία προκειμένου να δοκιμαστεί από την Κρίσταλ Πάλας.

Φήμες για Καβενάγκι στον Παναθηναϊκό

30/01/2013
 Το μεταγραφικό «μπαμ» της τελευταίας στιγμής ψάχνει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, προσπαθώντας να αποκτήσει τον Φερνάντο Καβενάγκι.

Φήμες για Καβενάγκι στον Παναθηναϊκό
Το πρόβλημα στην επιθετική γραμμή του «τριφυλλιού» είναι δεδομένο, όπως και οι προσπάθειες να βρεθεί εκείνος ο παίκτης που θα μπορέσει να αποτελέσει την εναλλακτική λύση (ή και την πρώτη επιλογή) για τον Τοτσέ.

Τα ονόματα που έχουν «παίξει» τις τελευταίες μέρες είναι πολλά, με πιο πρόσφατο αυτό του Καβενάγκι.

Ο 30χρονος Αργεντινός (ο οποίος διαθέτει ιταλικό διαβατήριο και μπορεί να αγωνιστεί ως κοινοτικός) δεν αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές στη Βιγιαρεάλ όπου αγωνίζεται και θέλει να πάει κάπου όπου θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Μάλιστα στο τέλος της σεζόν ο παίκτης μένει ελεύθερος και τα «κίτρινα υποβρύχια» θέλουν να τον παραχωρήσουν τώρα, ώστε να έχουν οικονομικά οφέλη από την αποχώρησή του.

Από τον Παναθηναϊκό πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα το ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή

Στη Θεσσαλονίκη ο Ιτάνζ

30/01/2013
 Στη συμπρωτεύουσα βρίσκεται ο Σαρλ Ιτάνζ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Στη Θεσσαλονίκη ο Ιτάνζ
Από το πρωί της Τέταρτης (30/1, 9:00) ο Σαρλ Ιτάνζ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και πλέον αναμένει να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο -διάρκειας δύο ετών- και να παρουσιαστεί από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο 30χρονος γκολκίπερ αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα, για να επιστρέψει την Πέμπτη (31/1), όπου και θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ.

Τα εισιτήρια για το ΑΕΚ-Πανιώνιος

30/01/2013
 Την κυκλοφορία των εισιτηρίων για τον κρίσιμο αγώνα της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Πανιώνιο ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Τα εισιτήρια για το ΑΕΚ-Πανιώνιος
Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο για την επόμενη αγωνιστική της Σουπερλίγκας είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και η Ένωση θέλει την βοήθεια του κόσμου της. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την κυκλοφορία των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ΑΕΚ-Πανιώνιος (Σάββατο 02/02, 17:15).

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν σε ώρες καταστημάτων από το Aekshop στη Νέα Φιλαδέλφεια, Δεκελείας 146, τηλ. 210-2525784.

Από την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, εισιτήρια θα πωλούνται και στο εκδοτήριο του ΟΑΚΑ (σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη»), ώρες 10:00-17:00.

Το Σάββατο 02/02 ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15' μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 13:30 έως και 15' μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο μπάσκετ από τις 13:30 έως και 15' μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 13:30 έως και 30' μετά την έναρξη του αγώνα

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Θύρες 1, 35 : 10€
Θύρα 15 : 10€ (Παιδικά 5€)
Θύρες 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 23, 31 : 15€ (Παιδικά 5€)
Θύρα 29 : 30€ (Παιδικά 10€)
Θύρες Ρ1, Ρ2 : 75€ (Παιδικά 25€)
ΑΜΕΑ 13 : 10€

Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται από την Πέμπτη στο Aekshop και από Παρασκευή και στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται, μαζί με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ, ΜΟΝΟ στο εκδοτήριο έναντι της θύρας 12.

ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια πρέπει να προμηθεύονται όλα τα παιδιά από 6 ετών έως και 15 ετών, δηλαδή γεννημένα από 1-1-1997 και μετά. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους. Γι αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας».

«Ψήνει» Κοντοέ ο Αστέρας

30/01/2013
 Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Αστέρα Τρίπολης είναι ο Γιάννης Κοντοές. Οι Αρκάδες θέλουν να «κλείσουν» εντυπωσιακά την μεταγραφική περίοδο, αποκτώντας τον Έλληνα αμυντικό.

«Ψήνει» Κοντοέ ο Αστέρας
Το ενδεχόμενο απόκτησης του Γιάννη Κοντοέ εξετάζει σοβαρά ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ πριν από λίγες ημέρες, έχει προταθεί τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και σε ομάδες του εξωτερικού.

Την προτελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου όμως ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε «σφήνα» στην υπόθεση και ελπίζει να κάνει δικό του τον 26χρονο άσο. Ο Κοντοές βρέθηκε χθες στην Τρίπολη όπου και του κατατέθηκε πρόταση συνεργασίας. Αν δεν γίνει κάποια σημαντική… ρελάνς από τον Παναθηναϊκό ή έρθει κάποια σούπερ πρόταση από το εξωτερικό τότε ο Κοντοές θα μετακομίσει στην Τρίπολη για να φορέσει τη φανέλα του Αστέρα.

Επιμένει για Σαρρή

30/01/2013
 Κρούση στον Εργοτέλη αναμένεται να κάνει ξανά ο Άρης για την περίπτωση του Γιώργου Σαρρή.

Επιμένει για Σαρρή
Επιτακτική κρίνεται πλέον η απόκτηση κεντρικού αμυντικού από τον Άρη, ύστερα από την αποχώρηση του Νίκου Παντίδου.

Η διοίκηση του Άρη τρέχει να προλάβει την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, ενώ δεν φαίνεται διατεθειμένη να εγκαταλείψει την προσπάθεια απόκτησης του Γιώργου Σαρρή από τον Εργοτέλη.

Οι «κίτρινοι» θα επικοινωνήσουν ξανά με την κρητική ΠΑΕ, με σκοπό να πείσουν τους διοικούντες να παραχωρήσουν τον 22χρονο παίκτη, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να… μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

«Ασπρόμαυρος» ο Βούκιτς

30/01/2013
 Την απόκτηση του Ζβόνιμιρ Βούκιτς ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Εντός της ημέρας αναμένεται να τελειώσει και η μεταγραφή του Σαρλ Ιτάνζ.

«Ασπρόμαυρος» ο Βούκιτς
Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για τον επόμενο 1,5 χρόνο και έπεται συνέχεια εντός της ημέρας.

Ο 33χρονος παίκτης πέρασε από το «μικροσκόπιο» του Γιώργου Δώνη και αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Σαρλ Ιτάνζ, ο οποίος θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο θα ανακοινωθεί από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την απόκτηση του Ζβόνιμιρ Βούκιτς. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς, που θα φορά τη φανέλα με το Νο 9, μετά την υπογραφή του συμβολαίου δήλωσε στο paokfc.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ με φανταστικούς φιλάθλους και έναν νέο ιδιοκτήτη, ο οποίος αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα και θέλει να τη δει να πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.

Γνωρίζω ότι ΠΑΟΚ και Παρτιζάν έχουν αδερφικές σχέσεις και επιθυμώ να παίξω και στον ΠΑΟΚ το ίδιο καλά όπως έχω κάνει και με την Partizan τα προηγούμενα χρόνια. Σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές τους αρέσει και θέλουν να αγωνίζονται σε ένα γεμάτο γήπεδο, όπως η Τούμπα, να αισθάνονται την ατμόσφαιρα που δημιουργούν σε κάθε αγώνα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Ελπίζω οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να με δουν με καλό μάτι, καθώς προέρχομαι από την Παρτιζάν στην οποία ήμουν και αρχηγός της, χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα. Πρέπει να φανώ αντάξιος μέσα στο γήπεδο. Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά στις προπονήσεις για να είμαι έτοιμος και να ενσωματωθώ όσο πιο γρήγορα μπορώ στη νέα μου ομάδα
».

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη, όπου θα επιστρέψει την Δευτέρα για να ενσωματωθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Σε Ίλιτς και Σάμαρη τα βραβεία

30/01/2013
 Στον Μπράνα Ίλιτς του ΠΑΣ Γιάννινα και στον Ανδρέα Σάμαρη του Πανιωνίου κατέληξαν τα βραβεία του πολυτιμότερου παίκτη και του καλύτερου γκολ για την 19η αγωνιστική, αντίστοιχα.

Σε Ίλιτς και Σάμαρη τα βραβεία
Ο Μπράνα Ίλιτς του ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ανδρέας Σάμαρης ήταν οι δύο παίκτες που ξεχώρισαν από την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με αποτέλεσμα ο πρώτος να κερδίσει το βραβείο του MVP, ενώ ο δεύτερος εκείνο για το καλύτερο τέρμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο στράικερ του «Άγιαξ της Ηπείρου» χάρη στα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Βέροια αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής με 71,37%. Πίσω του τερμάτισε ο Μπένζαμιν Ονουάτσι της Ξάνθης με 16,15%, ενώ στην τρίτη θέση έμεινε ο Ζοσέ Ζέκα του Παναθηναϊκού με 12,48%.

Τώρα όσον αφορά στο καλύτερο γκολ της 19ης αγωνιστικής εκείνο του Ανδρέα Σάμαρη κόντρα στον Λεβαδειακό έφτασε το 46,94%, με αποτέλεσμα να τερματίσει πρώτο και καλύτερο. Στη δεύτερη θέση με 40,28% έμεινε το τέρμα του Αντώνη Πετρόπουλου απέναντι στον ΟΦΗ, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Εμάνουελ Περόνε για το γκολ του με τον Πλατανιά με ποσοστό 12,78%.

Χωρίς νεότερα για Ρίκκα και Γιάγκο

30/01/2013
 Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το κρίσιμο ματς κόντρα στον Πανιώνιο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και ο Έβαλντ Λίνεν είδε ξανά τους Ρίκκα και Γιάγκο να κάνουν ατομικό.

Χωρίς νεότερα για Ρίκκα και Γιάγκο
Με τον Αντώνη Ρίκκα και τον Γιάγκο να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς της 20ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Έβαλντ Λίνεν ακόμα δεν είναι σίγουρος αν τελικά θα τους έχει διαθέσιμους.

Ο πρώτος έχει υποστεί τράβηγμα στο δικέφαλο και φαίνεται απίθανό να προλάβει το παιχνίδι με αντίπαλο τους «κυανέρυθρους» ενώ ο Πορτογάλος κάνει ό,τι μπορεί για να ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς και να αποφύγει πιθανό χειρουργείο.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν χωρίς προβλήματα ενώ στροφές ανεβάζει και ο Αινείας Καλογέρης, ο οποίος ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11.00 το πρωί της Πέμπτης (31/1).

Το ψάχνει για Μπουχαλάκη ο ΠΑΟΚ

30/01/2013
 Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Κρούση στον νεαρό χαφ έχει κάνει ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Το ψάχνει για Μπουχαλάκη ο ΠΑΟΚ
Έτοιμος να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη παρουσιάζεται ο ΠΑΟΚ.

Ο 19χρονος μέσος αγωνίζεται στον Εργοτέλη και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στη Football League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, χωρίς να υπάρχει επίσημη πρόταση στους Κρητικούς, και εκείνος δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

Ενδιαφέρον για τον Μπουχαλάκη ακούστηκε ότι έχει εκδηλώσει και ο Ολυμπιακός, όμως εκείνος επιθυμεί να ντυθεί στα ασπρόμαυρα από τη στιγμή που ο Γιώργος Δώνης δίνει αποδεδειγμένα περισσότερες ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες.

Από την πλευρά τους, οι παράγοντες του ΠΑΟΚ βλέπουν στο πρόσωπο του Κρητικού άσου μία εξαιρετική επένδυση για το μέλλον, αφού παιχνίδι με το παιχνίδι γίνεται καλύτερος και σημειώνει σημαντική βελτίωση στην απόδοσή του.

Τη φετινή σεζόν ο 19χρονος μέσος μετράει 18 συμμετοχές με τη φανέλα του Εργοτέλη (17 πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο), ενώ έχει σημειώσει τρία γκολ.

Μεταγραφές μέχρι την Πέμπτη στις 20:00

30/01/2013
 Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ γνωστοποιεί πως οι υπηρεσίες της θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι το βράδυ της Πέμπτης προκειμένου να εξυπηρετηθούν μεταγραφές της τελευταίας στιγμής.

Μεταγραφές μέχρι την Πέμπτη στις 20:00
Μέχρι την προσεχή Πέμπτη στις 20:00 θα μπορούν οι ομάδες να δηλώνουν ποδοσφαιριστές που αποκτούν με μεταγραφή. Αντίθετα, για τις περιπτώσεις παικτών που δεν έχουν ομάδα εγγραφές θα μπορούν να γίνουν μέχρι την 11η Φεβρουαρίου.
Η ανακοίνωση:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 31-1-2013, τελευταία ημέρα της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου, οι υπηρεσίες της ΕΠΟ θα παραμείνουν ανοικτές έως τις 20:00 για την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών σωματείων και μόνο.

Επίσης, από την Ε.Π.Ο. ανακοινώνεται ότι από την Παρασκευή 1/2/2013 μέχρι τη Δευτέρα 11/2/2013 θα επιτρέπεται η εγγραφή σε ΠΑΕ ή ΤΑΠ των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι άνεργοι, όπως ακριβώς περιγράφεται στο άρθρο 6 του Κανονισμού Ιδιότητας & Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών της FIFA/ερμηνευτικά σχόλια».

Έκλεισε στον Αστέρα Τρίπολης ο Κοντοές

30/01/2013
 Τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης θα φορά για τα επόμενα δυόμισι χρόνια ο Γιάννης Κοντοές.

Έκλεισε στον Αστέρα Τρίπολης ο Κοντοές
Κάτοικος Αρκαδίας θα είναι ο Γιάννης Κοντοές για τα επόμενα δυόμισι χρόνια, αφού παίκτης και διοίκηση ήρθαν σε συμφωνία.

Ο 26χρονος αμυντικός, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ πριν λίγες ημέρες, βρέθηκε χτες βράδυ (29/1) στην Τρίπολη για να ακούσει την πρόταση των Αρκάδων, την οποία δέχτηκε πριν από λίγη ώρα, υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο.

Ο Κοντοές αυτή την ώρα περνά από ιατρικές εξετάσεις στην Αθήνα και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του. Αν όλα πάνε καλά αυτό θα γίνει το απόγευμα και αμέσως μετά θα μεταβεί στην Τρίπολη για να ξεκινήσει τις προπονήσεις του με τη νέα του ομάδα.

Απορρίφθηκε και με τη βούλα η προσφυγή του ΠΑΟ

30/01/2013
 Η προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της απόφασης της Σούπερ Λίγκας περί αναδιάρθρωσης απορρίφθηκε και επίσημα από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Απορρίφθηκε και με τη βούλα η προσφυγή του ΠΑΟ
Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε, όπως είχε γίνει γνωστό από χθες το βράδυ, την προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της απόφασης του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας να αυξήσει τον αριθμό των ομάδων σε 18, από την επόμενη σεζόν.

Η προσφυγή κρίθηκε εκπρόθεσμη και αβάσιμη.

Διαβάστε αναλυτικά την απόφαση της ΕΠΟ:

«Δικάζει κατ’ αντιμωλία των διαδίκων την από 26/09/2012 με αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 30.864/27-09-2012 προσφυγή της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά του Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης «SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Απορρίπτει τον ισχυρισμό της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ περί μη νόμιμης συγκρότησης του παρόντος Δικαστηρίου, λόγω του ότι η θητεία του είχε ρητά παραταθεί με την από 3/9/2012 απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ (συνεδρίαση υπ’ αριθμ. 53), η οποία ελήφθη πριν ασκηθεί η προσφυγή της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (26/9/12) και η οποία απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ εξεδόθη νομίμως και σύμφωνα με το άρθρο 56 παρ. 1 του εν ισχύ καταστατικού της ΕΠΟ.

Απορρίπτει την προσφυγή της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ως εκπρόθεσμη καθότι ασκήθηκε την 27/9/2012 ήτοι εκτός της διήμερης προθεσμίας που προβλέπει το καταστατικό της ΕΠΟ (άρθρο 41.ΣΤ.3) δεδομένου ότι προσβαλλόμενη απόφαση της Γ.Σ. της SUPER LEAGUE ελήφθη την 24/9/2012.

Κρίνει περαιτέρω την προσφυγή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιπροσθέτως ως αβάσιμη (ακόμη κι αν δεν απορριπτόταν ως απαράδεκτη - εκπρόθεσμη κατά τα ως άνω), λόγω του ότι η από 24/9/2012 απόφαση της Γ.Σ. της SUPER LEAGUE εξεδόθη σε συμμόρφωση με την από 12/9/2012 απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ με την οποία ζητήθηκε η ένταξη των ΠΑΕ Ηρακλής, Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου στη Football League και για τους λόγους που αναφέρονται στο αιτιολογικό της παρούσης».

Έρχεται και ο Ολίσε

30/01/2013
 Ο Σεκού Ολίσε αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και να υπογράψει τον δανεισμό του στον ΠΑΟΚ. Ο Καμαρά φέρεται να είναι ο δεύτερος εξτρέμ που απασχολεί τους «ασπρόμαυρους».

Έρχεται και ο Ολίσε
Μεταγραφικό ντεμαράζ ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ.

Ήδη ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Ζβόνιμιρ Βούκιτς, ο Σαρλ Ιτάνζ υποβάλλεται στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ο Σεκού Ολίσε βρίσκεται στο αεροπλάνο για την Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ρωσική ιστοσελίδα «sport-express.ru», ο Λιβεριανός χαφ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αφού μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν θα αγωνίζεται στην Ελλάδα.

Παράλληλα, ο Αμπντούλ Καμαρά φαίνεται ότι είναι ο δεύτερος ακραίος μεσοεπιθετικός μετά τον Σεκού Ολίσε, με τον οποίο συζητάει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες από την συμπρωτεύουσα.

Ο 22χρονος εξτρέμ από τη Γουϊνέα παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά το καλό του πόδι είναι το αριστερό και κυρίως του αρέσει να βρίσκεται στην αριστερή πλευρά.

Το δημοσίευμα του «sport-express.ru»

«Ο Σεκού Ολίσε άφησε την ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέληξε σε συμφωνία για τον δανεισμό του παίκτη Σεκού Ολίσε με τον ΠΑΟΚ. Ο 22χρονος Λιβεριανός μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί στην Ελλάδα για τους επόμενους έξι μήνες. Ο παίκτης βρέθηκε στην προπόνηση και αποχαιρέτησε τον προπονητή και τον συμπαίκτες του. Στη συνέχεια πήγε στο αεροδρόμια και ταξιδεύει για την Ελλάδα
».

«Ο Βούκιτς θα γίνει το αστέρι του ΠΑΟΚ»

30/01/2013
 Την άποψη ότι ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς θα γίνει το μεγάλο αστέρι του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Ίλια Πέτκοβιτς.

«Ο Βούκιτς θα γίνει το αστέρι του ΠΑΟΚ»
Μεγάλη μεταγραφή χαρακτήρισε ο Ίλια Πέτκοβιτς, την απόκτηση του Ζβόνιμιρ Βούκιτς από τον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην τεχνικός του Άρη και προπονητής του Βούκιτς στην Εθνική Σερβίας τόνισε πως ο μεσοεπιθετικός θα γίνει το πρώτο αστέρι του «Δικέφαλου του Βορρά», αφού όπως χαρακτηριστικά δήλωσε… μιλάει μέσα στο γήπεδο.

Ακόμη, ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε πως ο 33χρονος παίκτης μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς:
«Είναι ένας ιδεολόγος του σερβικού ποδοσφαίρου. Ένας μεγάλος παίκτης που τον είχα στη Εθνική ομάδα και περάσαμε τη Γερμανία στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Όταν βρεθεί σε φόρμα μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Βρίσκει δίχτυα και είναι μεγάλος γκολτζής. Είναι πάρα πολύ ήρεμος.

Σας παρακαλώ πολύ επειδή δε μιλάει πολύ έξω από το γήπεδο μην τον παρεξηγήσετε. «Μιλάει» πολύ μέσα στο γήπεδο. Ξέρει να πετυχαίνει γκολ και είναι πολύ ήσυχος άνθρωπος. Να τον κρίνετε μέσα στο γήπεδο.

Είναι πολύ έμπειρος μπορεί να παίξει με το αριστερό ή με το δεξί πόδι. Δεν έχει πρόβλημα όταν έχει δυο ή τρεις παίκτες δίπλα του. Έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες και είναι μια σούπερ μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Είχε έναν τραυματισμό αλλά τώρα μπορεί να παίξει και να βοηθήσει την ομάδα του».

Για το αν μπορεί να παίξει αμέσως και να προσφέρει:
«Ο Σβόνιμιρ είναι σαν ένα κερί που σβήνει και ανάβει αμέσως. Μπορεί να προσφέρει αμέσως και είμαι σίγουρος πως είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να παίξει».

Για το ότι σπαταλήθηκαν πολλά εκατομμύρια για το πρόσωπο του:
«Θα το δείτε, θα γίνει το πρώτο αστέρι του ΠΑΟΚ».

Για το ποιο είναι το μεγαλύτερο προσόν του:
«Δεν είναι μόνο ότι πετυχαίνει γκολ αλλά είναι και ομαδικός με τους συμπαίκτες του. Δεν είναι εγωιστής και θα δείτε πως ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλη μεταγραφή».

«Σε καλό δρόμο ο ΠΑΟ»

30/01/2013
 Τις αποχωρήσεις των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού σχολίασε μέσω twitter ο Άγγελος Μπασινάς.

«Σε καλό δρόμο ο ΠΑΟ»
Ο Άγγελος Μπασινάς σχολίασε και πάλι με τον δικό του τρόπο τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών από τον Παναθηναϊκό. Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» τόνισε κάπως ειρωνικά και αρκετά… καυστικά πως «η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο» μετά τις αποχωρήσεις 5 διεθνών ποδοσφαιριστών.

Βλέπει ΑΕΚ και Πανιώνιο η Φούλαμ

30/01/2013
 Άνθρωπος της Φούλαμ θα βρίσκεται το Σάββατο (2/2) στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο.

Βλέπει ΑΕΚ και Πανιώνιο η Φούλαμ
Στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα βρίσκεται άνθρωπος της Φούλαμ προκειμένου να δει το ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, ενημέρωσε την Ένωση η βρετανική ομάδα.

Η Φούλαμ πρόκειται να παρακολουθήσει ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει βάλει στο στόχαστρο της κάποιον συγκεκριμένο.

Προλαβαίνει το ντέρμπι ο Διαμαντάκος

30/01/2013
 Αισιόδοξοι είναι οι άνθρωποι του Άρη μετά τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Δημήτρης Διαμαντάκος.

Προλαβαίνει το ντέρμπι ο Διαμαντάκος
Φαίνεται πως ο Δημήτρης Διαμαντάκος θα είναι σε θέση να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε τραυματιστεί στο ματς με την Κέρκυρα, όμως μετά από εξετάσεις φάνηκε πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν είναι τόσο σοβαρό όσο αρχικά είχε προβλεφθεί.

Βέβαια η συμμετοχή του δεν είναι ακόμη σίγουρη, με τους ανθρώπους του Άρη να πιστεύουν πως την Πέμπτη ο παίκτης θα είναι σε θέση να βγάλει το πλήρες πρόγραμμα της προπόνησης και να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

«Έκλεισε» στον ΟΦΗ ο Μακρής

30/01/2013
 Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ πρέπει να θεωρείται ο έμπειρος μέσος, Γιώργος Μακρής, ο οποίος θα μεταβεί στο Ηράκλειο το απόγευμα της Τετάρτης (30/1) για να υπογράψει.

«Έκλεισε» στον ΟΦΗ ο Μακρής
Τα τυπικά απομένουν, προκειμένου ο Γιώργος Μακρής να συνεχίσει την καριέρα του στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον ΟΦΗ.

Ο έμπειρος μέσος εδώ και καιρό είχε λύσει την συνεργασία του με τον Ατρόμητο, με αποτέλεσμα να είναι ελεύθερος κάτι που έκανε τους διοικούντες την κρητική ΠΑΕ να ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας μαζί του τις τελευταίες μέρες.

Μάλιστα, ο 29χρονος μέσος θα βρεθεί στο Ηράκλειο το απόγευμα της Τετάρτης (30/1), προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας κάποια διαδικαστικά θέματα και μετέπειτα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που θα έχει ισχύ για ενάμισι χρόνο.

Εκτός αυτού, ο τεχνικός της ομάδας του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, θα μπορεί να τον υπολογίζει άμεσα, καθώς ο Μακρής αν και είχε μείνει χωρίς σύλλογο προπονούταν με τον Ατρόμητο και έτσι η φυσική του κατάσταση βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο, με αποτέλεσμα να είναι «ετοιμοπόλεμος».

Μέσα ο Μπαρτολίνι

30/01/2013
 Με τον Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι να συμμετέχει στην προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό (2/2).

Μέσα ο Μπαρτολίνι
Στη σκιά του… μεταγραφικού πυρετού ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία οι Αρκάδες θα φιλοξενήσουν τον Παναθηναϊκό (2/2, 19:30).

Με χαρά είδε ο τεχνικός του Αστέρα, Σάκης Τσιώλης, τον Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, το οποίο αφιερώθηκε στην τακτική και σε τεχνικά στοιχεία.

Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν και σήμερα οι Καλαντζής, Μπακασέτας.

Ο ένας έφυγε, ο άλλος δεν έρχεται

30/01/2013
 Αγώνα δρόμου για να κλείσουν εκκρεμότητες κάνουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μετά τη συμφωνία για αποχώρηση του Βύντρα και την απόφαση του Καβενάγκι να τραβήξει για Τουρκία.

Ο ένας έφυγε, ο άλλος δεν έρχεται
Στην περίπτωση του Λουκά Βύντρα φαίνεται πως βρέθηκε η «χρυσή τομή» προκειμένου να μείνει ελεύθερος λαμβάνοντας ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ.

Πλέον ο ποδοσφαιριστής θα είναι σε θέση να διαπραγματευτεί με ομάδα της επιθυμίας του για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του και το «σίριαλ» της παραμονής του ή όχι στο «τριφύλλι».

Εκτός από αυτούς που φεύγουν, όμως, εξελίξεις υπάρχουν και για εκείνους που ήταν να έρθουν. Ένας από αυτούς ήταν και ο Φερνάντο Καβενάγκι, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί, χωρίς βέβαια να υπάρξει επιβεβαίωση από την ΠΑΕ πως αποτελούσε και τον… διακαή πόθο.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Αργεντινός επιθετικός έχει απαιτήσεις που πολύ δύσκολα υπό τις παρούσες συγκυρίες θα μπορούσε να καλύψει ο Παναθηναϊκός.

Με κασέ που αγγίζει τις 500.000 ευρώ ο Καβενάγκι ετοιμάζει βαλίτσες για Τουρκία, αφού γράφεται πως έχει ήδη φτάσει σε συμφωνία με σύλλογο της γειτονικής χώρας.

Πλέον ο χρόνος για την πραγματοποίηση μεταγραφών εκπνέει επικίνδυνα, καθώς όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, όλα τελειώνουν μέχρι την Πέμπτη στις 20:00.

Προτεραιότητα των "πρασίνων" παραμένει η απόκτηση ενός επιθετικού και ενός αριστερού μπακ.

«Με αποφασιστικότητα κόντρα στον ΠΑΟΚ»

30/01/2013
 Την πίστη του πως οι νέοι παίκτες θα βοηθήσουν τον Άρη να πετύχει τους στόχους του εξέφρασε ο Γιάννης Μιχαλήτσος.

«Με αποφασιστικότητα κόντρα στον ΠΑΟΚ»
Τη ψυχολογία των παικτών του θέλησε να τονώσει ο Γιάννης Μιχαλήτσος, ενόψει του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ (3/2, 19:30), στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός αναφέρθηκε στους νέους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στους «κίτρινους», τονίζοντας πως θα βοηθήσουν την ομάδα να πετύχουν τους στόχους τους.

«Όλα τα παιδιά έχετε μεγάλες δυνατότητες. Πρέπει να προχωρήσουμε με αποφασιστικότητα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το οποίο είναι σημαντικό από κάθε άποψη και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Είμαστε σίγουροι ότι τα νέα παιδιά, οι νέες μεταγραφές θα βοηθήσουν και θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο που θα κερδίζει ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας
», ήταν τα λόγια του υπερεσιακού τεχνικού του Άρη.

Ανακοίνωσε Ιτάνζ ο ΠΑΟΚ

30/01/2013
 Παίκτης του ΠΑΟΚ με κάθε επισημότητα είναι ο Σαρλ Ιτάνζ. Ο Γάλλος τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Ανακοίνωσε Ιτάνζ ο ΠΑΟΚ
Ο Ιτάνζ βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη από το πρωί της Τετάρτης (30/1), πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και πλέον είναι και με τη βούλα παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος γκολκίπερ αφού υπέγραψε το συμβόλαιο του με τη νέα του ομάδα θα επιστρέψει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει κάποια προσωπικά θέματα και αύριο Πέμπτη θα μεταβεί και πάλι στην συμπρωτεύουσα προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Αυτή δεν θα είναι η τελευταία προσθήκη του ΠΑΟΚ, που νωρίτερα είχε ανακοινώσει και τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς. Ο Σεκού Ολίσε βρίσκεται καθ' οδόν για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αποκτηθεί δανεικός από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ στα υπόψη υπάρχει και ένας ακόμη εξτρέμ, ο Αμπντούλ Καμαρά.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την απόκτηση του Charles Itandje. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Ο Charles Itandje θα φορά τη φανέλα με το Νο 27».

Αποχαιρέτησε και πάει ΠΑΟΚ ο Ολίσε

30/01/2013
 Ο Σεκού Ολίσε αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στην προπόνηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πήρε το δρόμο για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα μετακομίσει ως δανεικός για έξι μήνες στον ΠΑΟΚ.

Αποχαιρέτησε και πάει ΠΑΟΚ ο Ολίσε
Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Σεκού Ολίσε. Ο Λιβεριανός εξτρέμ πέρασε από την προπόνηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στη ρωσική ομάδα.

Ο 22χρονος άσος, που μετακομίζει δανεικός στη Θεσσαλονίκη για έξι μήνες, αμέσως μετά την προπόνηση πήγε στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με το «Δικέφαλο του Βορρά».

Επίσημα τέλος ο Βύντρα

30/01/2013
 Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί και επίσημα ο Λουκάς Βύντρα. Η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον διεθνή Έλληνα αμυντικό.

Επίσημα τέλος ο Βύντρα
Ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι και επίσημα ο Λουκάς Βύντρα. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών με τον διεθνή Έλληνα αμυντικό να τα βρίσκει με την διοίκηση.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Λουκά Βύντρα».

Παίρνει παίκτη ο Ολυμπιακός, φήμες για Βύντρα

30/01/2013
 Την απόφαση για μεταγραφική ενίσχυση πήραν στον Ολυμπιακό λίγο πριν εκπνεύσει η σχετική προθεσμία. Φήμες για Βύντρα.

Παίρνει παίκτη ο Ολυμπιακός, φήμες για Βύντρα
Μεταγραφική έκπληξη ετοιμάζει ο Ολυμπιακός στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι», παρότι μέχρι πρότινος δεν έδειχναν «ζωηροί» για την πραγματοποίηση μεταγραφής, θα πάρουν-τελικά-λίγο πριν την ολοκλήρωση της σχετικής προθεσμίας έναν παίκτη.

Ποιος θα είναι αυτός ή σε ποια θέση θα αγωνίζεται δεν έχει διαρρεύσει ακόμη. Ωστόσο έντονη είναι η φημολογία που θέλει τους Πειραιώτες να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Λουκά Βύντρα. Μια τέτοια κίνηση δεν θα ήταν… παράλογη, δεδομένου ότι μετά την αποχώρηση του Βασίλη Τοροσίδη για τη Ρόμα δεν υπάρχει κλασικό δεξί μπακ στην ομάδα. Ο 32χρονος μπακ έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Από τον Ολυμπιακό τηρείται σιγή ιχθύος για οποιαδήποτε μεταγραφή στο φινάλε της περιόδου.

Χτύπησε στο πρόσωπο ο Σο

30/01/2013
 Με χτύπημα στο πρόσωπο αποχώρησε από την προπόνηση της Τετάρτης ο Σο, ο οποίος όμως δεν έχει κάτι ανησυχητικό και την Πέμπτη θα γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα κανονικά και πάλι.

Χτύπησε στο πρόσωπο ο Σο
Χτύπημα στο πρόσωπο δέχτηκε στην προπόνηση της Τετάρτης ο Χαμπίμπ Σο ο οποίος αποχώρησε από την Παιανία, χωρίς ωστόσο να έχει κάτι ανησυχητικό. Απών από την προπόνηση ήταν και οι Βιτόλο (ίωση), Τοτσέ (έκανε αποφόρτιση), Χουχούμης (θεραπεία) και Ταμπάκης (ενοχλήσεις στη γάμπα).

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, κυκλική προπόνηση με αντιστάσεις, ταχύτητες και πλειομετρικές ασκήσεις, ενώ στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις 1 εναντίον 1 και 2 εναντίον 2, ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

«Ανεβάζει» στροφές ο Μπακασέτας

30/01/2013
 Κάθε μέρα παρουσιάζεται και πιο έτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους ο Τάσος Μπακασέτας του Αστέρα Τρίπολης.

«Ανεβάζει» στροφές ο Μπακασέτας
Έτοιμος από την ερχόμενη Δευτέρα να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων είναι ο Τάσος Μπακασέτας. Ο νεαρός επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης αντιμετώπιζε εδώ και καιρό πρόβλημα τραυματισμού και σιγά σιγά το ξεπερνάει.

Μάλιστα, σύντομα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και πάλι, ενώ στόχος του είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελπίδων το ερχόμενο καλοκαίρι, διοργάνωση, στην οποία θέλει να συμμετάσχει.

Από εκεί και πέρα, μετά τις δύο μεταγραφές που κινείται για να κλείσει ο Αστέρας, δεν θα γίνει άλλη κίνηση μεταγραφική, αφού οι Αρκάδες θα έχουν φτάσει τις πέντε. Ήδη στην ομάδα της Τρίπολης υπάρχουν οι Κάφα, Σέτι, Ουρτάδο και αναμένεται να τελειώσουν θετικά και οι περιπτώσεις των Κοντοέ και Λένσε.

Ούτε μέρα χωρίς Σπυρόπουλο…

30/01/2013
 Ο Νίκος Σπυρόπουλος έφυγε, ο Παναγιώτης ήρθε. Ούτε μέρα δεν πέρασε στον Παναθηναϊκό χωρίς… Σπυρόπουλο, αφού ο ακραίος μπακ του Πανιωνίου, από την Πέμπτη θα προπονείται στην Παιανία.

Ούτε μέρα χωρίς Σπυρόπουλο…
Παίκτης του Παναθηναϊκού από αυτή την μεταγραφική περίοδο είναι ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος του Πανιωνίου. Οι «πρασινοι» είχαν εξασφαλίσει την υπογραφή του νεαρού μπακ για το καλοκαίρι που έληγε το συμβόλαιο του με τους «κυανέρυθρους», αλλά η φυγή του… άλλου Σπυρόπουλου, του Νίκου, και η θέληση των διοκούντων να τον εντάξουν στο «πράσινο» δυναμικό από τώρα και να μην το αφήσουν στην εξέδρα της Νέας Σμύρνης, έκαναν την μετακίνηση του να γίνει γρηγορότερα…

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε μια πρόταση της τάξεως των 40.000€ στον Πανιώνιο για να αποδεσμεύσουν τον ποδοσφαιριστή και οι Νεοσμυρνιώτες το δέχθηκαν. Έτσι, ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας κι από αύριο θα προπονείται με τους νέους του συμπαίκτες στην Παιανία.

Δέστε τους!

30/01/2013
 Η ομώνυμη εκπομπή είναι αμφίβολο (και αδιάφορο) αν αρέσει στην ΑΕΚ. Δεν είναι καθόλου αμφίβολη ωστόσο η πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» να δέσουν με πρόωρη ανανέωση συμβολαίου τους Βλάχο και Μπουγαΐδη.

Δέστε τους!
Έχοντας προφανώς κατά νου «εγκλήματα» του παρελθόντος (που είχαν ως αποτέλεσμα σημαντικοί παίκτες να αποχωρήσουν τσάμπα και στο τέλος να ενισχύσουν και αντιπάλους) η ΑΕΚ μετέτρεψε σε προτεραιότητα την πρόωρη ανανέωση συμβολαίου παικτών που μπορούν να φέρουν προτάσεις.

Αφού λοιπόν οι Βλάχος και Μπουγαΐδης επιβεβαίωσαν κάτι τέτοιο τις τελευταίες μέρες (προσελκύοντας ενδιαφέρον από Ρέντινγκ και Πάρμα αντίστοιχα) και το συμβόλαιό τους λήγει το 2014, η «Ένωση» εντείνει τις προσπάθειες να τους «δέσει».

Αυτές οι προσπάθειες, δε, θα επικεντρωθούν περισσότερο στην περίπτωση του Μπουγαΐδη. Όχι επειδή ο Βλάχος θεωρείται λιγότερο σημαντικός, αλλά επειδή εκείνος μοιάζει ήδη έτοιμος να υπογράψει την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του -σε αντίθεση με τον στόπερ της Εθνικής Ελπίδων που φέρεται να έχει τις επιφυλάξεις του.

Επιφυλάξεις που δεν έχουν να κάνουν με τη διάθεσή του να μείνει στην ΑΕΚ, αλλά κυρίως με το αν θα θεωρείται τόσο σημαντικός για 'κείνη όσο το τελευταίο διάστημα -και όχι το αμέσως προηγούμενο, όταν βολόδερνε μεταξύ πάγκου, εξέδρας και… αριστερού άκρου της άμυνας.

Σπυρόπουλος: «Δύσκολο πρωτάθλημα το ιταλικό»

  30/01/2013
 Στην δυσκολία του ιταλικού πρωταθλήματος στάθηκε κατά την παρουσίαση του από την Κιέβο Βερόνα ο Νίκος Σπυρόπουλος ο οποίος υποστήριξε πως θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί γρήγορα.

Σπυρόπουλος: «Δύσκολο πρωτάθλημα το ιταλικό»

Τα μεταγραφικά της αποκτήματα παρουσίασε την Τετάρτη (30/1) η Κιέβο Βερόνα. Η ομάδα της Βόρειας Ιταλίας καλοσώρισε τον Νίκο Σπυρόπουλο αλλά και τους Σαμίρ Ουϊκάνι και Μάριο Σαμπιρίζι που απόκτησε τα τελευταία 24ωρα.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές παρέθεσαν συνέντευξη Τύπου σε πολυτελές ξενοδοχείο της κοσμοπολίτικης Βερόνας, με τον Έλληνα διεθνή αριστερό μπακ να δηλώνει μεταξύ άλλων: «Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο αλλά θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για να προσαρμοστώ στην ομάδα το συντομότερο δυνατό».

Σε κάθε περίπτωση, στην ΠΑΕ υπάρχει αισιοδοξία πως αμφότεροι οι παίκτες θα πεισθούν για το πόσο πολύ ποντάρει η ομάδα πάνω τους και με δέλεαρ νέα συμβόλαια που θα προβλέπουν καλύτερες αποδοχές από τις πενιχρές που έχουν τώρα λαμβάνειν, θα πεισθούν τελικά να «δέσουν» στην ΑΕΚ.

Ψάχνει… μέση λύση η ΑΕΚ

30/01/2013
 Το ιδανικό θα ήταν να έπαιρνε και Κλωναρίδη και χαφ. Επειδή ωστόσο τα λεφτά… δεν βγαίνουν αλλά ο ρόμβος βγαίνει μια χαρά- ο Λίνεν δίνει προτεραιότητα στην απόκτηση μέσου που θα «κολλάει» σ’ αυτόν.

Ψάχνει… μέση λύση η ΑΕΚ
Είναι δεδομένη η επιθυμία της ΑΕΚ να δανειστεί τον Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Και είναι δεδομένο ότι θα γίνει μια ύστατη προσπάθεια να πέσουν οι απαιτήσεις της Λιλ από τις 92.000 ευρώ. Επίσης δεδομένο ωστόσο -μετά τις συζητήσεις του Ανδρέα Δημητρέλου με τον Έβαλντ Λίνεν- είναι πως ο Γερμανός δίνει προτεραιότητα στην απόκτηση ενός χαφ.

Κι αυτό διότι το σύστημα του ρόμβου που χρησιμοποιεί πλέον (και αν μη τι άλλο αποδίδει) απαιτεί μέσους και όχι ακραίους, όπως ο Κλωναρίδης. Παρόλο λοιπόν που θα ήθελε φυσικά να έχει διαθέσιμο ένα «όπλο» όπως ο νεαρός εξτρέμ, συμφωνήθηκε ότι προτιμότερο θα είναι να αποκτηθεί ένας μέσος που θα «κολλάει» στον ρόμβο.

Είναι φανερή, εξάλλου, η ανάγκη που υπάρχει σ’ αυτή τη θέση, απ’ τις αμφιβολίες για το ποίος θα καλύψει με τον Πανιώνιο το κενό του Αντώνη Ρίκκα, ο οποίος τραυματίστηκε το περασμένο Σάββατο.

Έτσι, η ΑΕΚ (έχοντας εξασφαλίσει παρόμοια οικονομική βοήθεια μ’ αυτή που έλαβε απ’ τον Φωτίου) φέρεται να έχει «στα σκαριά» τη μεταγραφή ενός παίκτη που αγωνίζεται στη θέση του χαφ και το όνομα του οποίου δεν έχει ακουστεί ως τώρα.

Αν λοιπόν οι συζητήσεις μαζί του έχουν αίσια κατάληξη, θεωρείται βέβαιο με τα τωρινά δεδομένα πως εκείνος θα αποτελέσει την πέμπτη χειμερινή μεταγραφή της «Ένωσης».

Η λύση έρχεται από την Ουγγαρία (vid)

30/01/2013
 Η επιθετική γραμμή του Αστέρα Τρίπολης ήθελε ενίσχυση, σύμφωνα με τον Σάκη Τσιώλη και οι Αρκάδες κινούνται για την απόκτηση του Λάζλο Λέντσε.

Η λύση έρχεται από την Ουγγαρία (vid)
Ο Λάζλο Λέντσε είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης για την γραμμή κρούσης, αφού πρόκειται για έναν επιθετικό με εκτελεστική δεινότητα και αντίληψη του παιχνιδιού. Μάλιστα, ήταν διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Ουγγαρίας.

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις με τον παίκτη, αφού είναι διακαής πόθος του Αστέρα. Μάλιστα, τα στατιστικά και η εικόνα του παίκτη δείχνουν, έναν επιθετικό, ο οποίος μπορεί να παίξει τόσο εντός όσο και εκτός της περιοχής. Κάτι αντίστοιχο του Περόνε, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του Αστέρα.

Ο Λέντσε με αριθμούς:

2007-2009: ΜΤΚ Βουκουρεστίου 47 συμμ. 16 γκολ
2008-2009: ΜΤΚ Βουκουρεστίου ΙΙ 5 συμμ. 2 γκολ
2010: Βιντεότον 30 συμμ. 6 γκολ
2011: Βιντεότον ΙΙ 5 συμμ. 4 γκολ
2011-2012: Κεσκεμέτι (δανεικός) 21 συμμ. 15 γκολ
2012: Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα 10 συμμ. 2 γκολ

Ανακοινώθηκε ο Κοντοές

30/01/2013
 Παίκτης του Αστέρα και με την βούλα, για τον επόμενο 1,5 χρόνο είναι ο Γιάννης Κοντοές, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα.

Ανακοινώθηκε ο Κοντοές
Ο Γιάννης Κοντοές θα είναι για τον επόμενο ενάμιση χρόνο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης. Μάλιστα, στις πρώτες του δηλώσεις έκανε λόγο για το ότι μεταγράφηκε στην ομάδα που παίζει το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και είναι έτοιμος να προσφέρει για να πετύχει τους στόχους της.

Η ανακοίνωση:

Μετά τους Κάφα, Σέττι, Ουρτάδο, ο Γιάννης Κοντοές αποτελεί το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την αμυντική γραμμή της ομάδας για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Ο Γιάννης Κοντοές γεννήθηκε στις 24 Μαΐου 1986, έχει ύψος 1.81, ζυγίζει 71 κιλά και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες με ΑΕΚ, Πανιώνιο, Αθηναϊκό, Φωστήρα, Αγ. Δημήτριο, συμμετέχοντας συνολικά σε 131 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στον Αστέρα, ο Κοντοές θα φορέσει το Νο33 και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Αστέρα, μία υγιέστατη ομάδα που ο πρόεδρος δείχνει έμπρακτα την αγάπη του για αυτήν, με έναν εγνωσμένης αξίας προπονητή που τυγχάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του προέδρου και μία ομάδα που παίζει το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Αυτή τη στιγμή, οι στόχοι είναι δύο, η έξοδος στην Ευρώπη και η καλή πορεία στο Κύπελλο Ελλάδος. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να υποσχεθώ ότι θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της»

Τα τυπικά και για Μοκάκε

30/01/2013
 Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για την Βέροια, καθώς μετά τον Άλντο Ντούσερ, τα τυπικά απομένουν και για τον Μάρκους Μοκάκε.

Τα τυπικά και για Μοκάκε
Το καλύτερο… φινάλε ετοιμάζεται να κάνει η Βέροια στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς εκτός από τον Άλντο Ντούσερ, ο οποίος είναι ήδη «κλεισμένος», απομένουν μόνο τα τυπικά για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη.

Ο λόγος για τον Μάρκους Μοκάκε, που έμεινε ελεύθερος για την Καβάλα και όπως όλα δείχνουν έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στη «βασίλισσα του Βορρά».

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Βέροια, μαζί με τον Ντούσερ, καθώς οι δύο παίκτες τα έχουν βρει σε όλα με την ομάδα.

Επιπλέον η «βασίλισσα του Βορρά» κινείται και για την απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών, με τις εξελίξεις να αναμένονται μέχρι αύριο, όταν και τελειώνει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής κάτι δεδομένο.

Βίοι αντίθετοι για Σόουζα και Ιωαννίδη

30/01/2013
 Καλά ήταν τα νέα στην προπόνηση της Τετάρτης (30/1) του ΟΦΗ για τον Ντένις Σόουζα, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά. Δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα ο Γιώργος Ιωαννίδης.

Βίοι αντίθετοι για Σόουζα και Ιωαννίδη
Σε κανονικούς ρυθμούς μπήκε στην προπόνηση της Τετάρτης (30/1) ο αμυντικός του ΟΦΗ, Ντένις Σόουζα, ο οποίος την Τρίτη είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις από αυτήν.

Ωστόσο, τα καλά νέα δεν συνεχίστηκαν για τον τεχνικό της ομάδας του Ηρακλείου, Γιάννη Πετράκη, που είδε τον Γιώργο Ιωαννίδη να μην μπορεί να βγάλει όλο το πρόγραμμα, με αποτέλεσμα ο έμπειρος αμυντικός να αποχωρήσει από αυτή με την συμμετοχή του στο ματς, με την Κέρκυρα να είναι αμφίβολη.

Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις τακτικής αρχικά και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο.

Την ίδια ώρα ο Ματίας Βερόν συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Λάζαρος Χαριτωνίδης, ο οποίος συνεχίζει να αναρρώνει έβγαλε τον νάρθηκα που είχε στο εγχειρισμένο του πόδι, ενώ επίσης αποχωρίστηκε τις πατερίτσες που είχε μετά την επέμβασή του.

Επαφή με Λεμονή, αποφασίζει το ΔΣ του Άρη

30/01/2013
 Συνεδριάζει το ΔΣ του Άρη για να αποφασίσει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Λούκας Αλκαράθ. Διερευνητική επαφή με τον Τάκη Λεμονή.

Επαφή με Λεμονή, αποφασίζει το ΔΣ του Άρη
Την ώρα που το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ πλησιάζει, η διοίκηση του Άρη καλείται να αποφασίσει για τον προπονητή της ομάδας μετά την αποχώρηση του Λούκας Αλκαράθ. Το ΔΣ συνεδριάζει για να επιλέξει τον άνθρωπο που θα επωμιστεί τη δύσκολη αποστολή.

Η περίπτωση να μονιμοποιηθεί ο Γιάννης Μιχαλήτσος, που ανέλαβε τη σημερινή προπόνηση, συγκεντρώνει υπερμάχους αλλά και πολέμιους. Πρώτη επιλογή είναι ο Τάκης Λεμονής, με τον οποίο έγινε μια διερευνητική επαφή, ωστόσο εμφανίζεται διστακτικός (αν και όχι αρνητικός) λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα, αγωνιστικών και οικονομικών.

Στα υπόψη είναι επίσης οι Νίκος Κωστένογλου και Γκιγέρμο Όγιος, ενώ αντίθετα δεν υπάρχει περίπτωση να προτιμηθεί κάποια λύση από το εξωτερικό δίχως γνώση της κατάστασης στην ομάδα.

Ένα τρελό σενάριο που κυκλοφόρησε έκανε λόγο για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά είναι μάλλον αδύνατο να δεχτεί να δουλέψει στην ομάδα υπό αυτές τις συνθήκες.

Πήρε Μπουμάλ ο Λεβαδειακός

30/01/2013
 Παίκτης του Λεβαδειακού είναι από το απόγευμα της Τετάρτης ο Ολιβιέ Μπουμάλ, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα.

Πήρε Μπουμάλ ο Λεβαδειακός
Το κενό που άφησε ο Στέφανο Ναποελόνι στην μεσοεπιθετική γραμμή του Λεβαδειακού, το κάλυψε με τον Ολιβιέ Μπουμάλ, η ομάδα της Λιβαδειάς. Ο Καμερουνέζος άσος φορούσε την φανέλα του Παναιτωλικού, ενώ το πρώτο μισό της σεζόν αγωνιζόταν στην Άστρα Πλοέστι της Ρουμανίας.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Olivier Boumale.

Ο γεννημένος στις 17/9/1989 Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός θα φορά τη φανέλα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ με το No 20».

Τέλος ο Διαμαντόπουλος

30/01/2013
 Παρελθόν από την Κέρκυρα αποτελεί ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τους «Φαίακες».

Τέλος ο Διαμαντόπουλος
Μετά από έξι μήνες παραμονής στην Κέρκυρα και μόλις πέντε συμμετοχές, ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, αποτελεί παρελθόν. Ο νεαρός επιθετικός, έβαλε την υπογραφή του στη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα του Άκη Μάντζιου και στη συνέχεια υπήρξε και ανακοίνωση.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Διαμαντόπουλου. Ο ΑΟ Κέρκυρα ευχαριστεί θερμά τον παίκτη για την προσφορά του και του εύχεται, με ειλικρίνεια, κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Υπάρχει και ντέρμπι

30/01/2013
 Στο περιθώριο του μεταγραφικού ντεμαράζ του ΠΑΟΚ, η ομάδα άρχισε την προετοιμασία της για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Υπάρχει και ντέρμπι
Καλές οι μεταγραφές, στις οποίες δραστηριοποιήθηκε έντονα ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες της σχετικής προθεσμίας, αλλά υπάρχει και παιχνίδι στον ορίζοντα. Και τι παιχνίδι μάλιστα… Με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την προσεχή Κυριακή.

Η προετοιμασία άρχισε σήμερα σε χαλαρούς ρυθμούς. Ο Γιώργος Δώνης δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα πέραν των γνωστών. Ο Κώστας Σταφυλίδης, που υπέστη κάταγμα στο μετακάρπιο, έκανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο γυμναστήριο, ο Δημήτρης Πέλκας, που είχε υποστεί ρήξη κνημοπερονιαίας συνδέσμωσης άρχισε να γυμνάζεται σε χαλαρούς ρυθμούς, ενώ οι Χακόμπο Σανθ και Γιώργος Γεωργιάδης που επίσης δεν υπολογίζονται για το ντέρμπι συνέχισαν την αποθεραπεία τους.

«Ψήνει» Ανάκογλου

30/01/2013
 Μια υπόθεση που κρατά… ζεστή εδώ και καιρό προσπαθεί να «ψήσει» η ΑΕΚ. Η «Ένωση» τα βρήκε με τον Πανσερραϊκό για τον Δημήτρη Ανάκογλου, ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμα το ίδιο με την πλευρά του παίκτη

«Ψήνει» Ανάκογλου
Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Δημήτρη Ανάκογλου δεν είναι καινούργιο.

Εκδηλώθηκε πριν… χρόνια (μαζί μ’ εκείνο για τον Γεωργιάδη) και παρά τις διακυμάνσεις και τις εμπλοκές κι άλλων ομάδων (Παναθηναϊκός) έμεινε ζεστό.

Εκείνος που έμενε «παγοκολόνα», ωστόσο, ήταν ο γνωστός για την ικανότητά του στις διαπραγματεύσεις, Πέτρος Θεοδωρίδης.

Με το συμβόλαιο του 21χρονου μέσου ωστόσο να λήγει το καλοκαίρι και τον κίνδυνο να χαθεί τσάμπα για την ομάδα του, η ΑΕΚ φαίνεται ότι βρήκε την άκρη με τον πρόεδρό του Πανσερραϊκού (χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσει πολλά χρήματα).

Ενώ ξεπέρασε όμως το θεωρητικά… δύσκολο κομμάτι (αυτό του Θεοδωρίδη) η «Ένωση» δεν έχει κάνει το ίδιο ακόμα και με τον παίκτη.

Από το αποτέλεσμα που θα έχουν λοιπόν οι συζητήσεις που ήδη γίνονται μαζί του -και στις οποίες έχει γίνει λόγος για ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων- θα εξαρτηθεί το αν ο Ανάκογλου θα γίνει το πέμπτο χειμερινό απόκτημα της ΑΕΚ.

Έφτασε… έτοιμος ο Μακρής

30/01/2013
 Πανέτοιμος να αγωνιστεί ακόμη και στον κυριακάτικο αγώνα με την Κέρκυρα στο «Γεντί Κουλέ» δήλωσε ο Γιώργος Μακρής φτάνοντας στο Ηράκλειο για να υπογράψει στον ΟΦΗ.

Έφτασε… έτοιμος ο Μακρής
Από τις υπογραφές στην… ενδεκάδα δήλωσε έτοιμος να μπει ο Γιώργος Μακρής. Ο 29χρονος μεσοαμυντικός έφτασε στο Ηράκλειο το απόγευμα της Τετάρτης και τόνισε πως είναι έτοιμος να ενισχύσει άμεσα τον ΟΦΗ.

«Έρχομαι σε μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, πολύ καλή έδρα και γενικά η εικόνα που έχω από τον ΟΦΗ είναι φανταστική. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε ότι μου ζητήσει η ομάδα και σε καλή κατάσταση καθώς όλο αυτό το διάστημα έκανα προπονήσεις», τόνισε ο πρώην άσος του Ατρομήτου.

Το νέο απόκτημα του ΟΦΗ θα αρχίσει προπονήσεις την Πέμπτη και ο Γιάννης Πετράκης μπορεί να τον υπολογίζει αμέσως για τις υποχρεώσεις της ομάδας, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την Κέρκυρα στο «Γεντί Κουλέ».

Η τρίτη της Τετάρτης για ΠΑΟΚ

30/01/2013
 Τρίτη μεταγραφή ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ μέσα στη μέρα, καθώς επισημοποίησε το δανεισμό του 23χρονου εξτρέμ από τη Γουινέα, Αμπντούλ-Ραζαγκί Καμαρά, από τη Σοσό.

Η τρίτη της Τετάρτης για ΠΑΟΚ
Μετά τους Ζβόνιμιρ Βούκιτς και Σαρλ Ιτάνζ, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την Τετάρτη και τρίτη μεταγραφή. Πρόκειται για τον Αμπντούλ-Ραζαγκί Καμαρά, ο οποίος αποκτήθηκε δανεικός από τη Σοσό μέχρι το καλοκαίρι, με το «Δικέφαλο του Βορρά» να διατηρεί οψιόν αγοράς (πληροφορίες αναφέρουν για ποσό 1,5-2 εκατ. ευρώ).

Ο 23χρονος εξτρέμ (παίζει κυρίως αριστερά), που επέλεξε το νούμερο «90» στη φανέλα, κατάγεται από τη Γουινέα αλλά έχει γαλλικό διαβατήριο. Φέτος είχε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει και τον Σέκου Ολίσε δανεικό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος. Με αυτή την κίνηση, που θα είναι η έκτη, ο «Δικέφαλος του Βορρά», κλείνει το ρόστερ του για το χειμώνα.

«Ξέρω πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα. Αντιμετώπισα την πρόταση του ΠΑΟΚ ως μια συναρπαστική νέα εμπειρία για την καριέρα μου και είναι πραγματικά μεγάλη τιμή να φορέσω αυτή τη φανέλα. Ξέρω ποια είναι η δυναμική της νέας μου ομάδας στην Ελλάδα», τόνισε ο Καμαρά στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

«Τον παρακολούθησα στον αγώνα εναντίον της Τότεναμ για το Europa League. Είδα μια πολύ δυνατή και οργανωμένη ομάδα που ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και μου αποτυπώθηκε αυτή η εικόνα. Πολύ καλές πληροφορίες για τον σύλλογο και τους φιλάθλους, πήρα από τον Σεντρίκ Καντέ που έπαιξε στον Παναθηναϊκό και φέτος ήταν συμπαίκτης μου στη Σοσό. Για το Ελληνικό πρωτάθλημα ξέρω από εκείνον και είχα παρακολουθήσει λίγο την εποχή που έπαιζε ο Σισέ στον Παναθηναϊκό», πρόσθεσε.

Όσο για το πώς επέλεξε να αφήσει τη Ligue 1 φια το ελληνικό πρωτάθλημα και τους στόχους του, είπε: «Ο ΠΑΟΚ με προσέγγισε με πολύ επαγγελματικό τρόπο και αισθάνθηκα ότι πραγματικά με θέλουν στην ομάδα. Αναζητώ πάντα νέες εμπειρίες και προοπτικές για την καριέρα μου και είδα ότι εδώ έχω ότι χρειάζομαι επαγγελματικά. Θέλω να προσθέσω κάτι καινούριο στην ομάδα μου, να μεταφέρω τα πράγματα που ξέρω στο ποδόσφαιρο και παράλληλα να προοδεύσω ο ίδιος ως ποδοσφαιριστής. Να μάθω καινούρια πράγματα. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη μια πολύ καλή ομάδα, ξέρω ότι έχουν τεθεί υψηλοί στόχοι και θέλω να βοηθήσω με όλη μου τη δύναμη για την επίτευξή τους».

Η καριέρα του Καμαρά με αριθμούς:

2009/10-Βαν: 42 συμμετοχές, 6 γκολ
2010/11-Σοσό: 27 συμμετοχές, 1 γκολ
2011/12-Σοσό: 26 συμμετοχές, 2 γκολ
2012/13-Σοσό: 17 συμμετοχές

«Έτσι θα πάτε… Καραϊσκάκη»

30/01/2013
 Τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για το «Γ. Καραϊσκάκης» ανακοίνωσε η διοίκηση του Ατρόμητου.

«Έτσι θα πάτε… Καραϊσκάκη»
Ανακοίνωση για τον τρόπο που μπορούν οι φίλοι του Ατρόμητου να προμηθευτούν τα «μαγικά» χαρτάκια για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» εξέδωσε η ομάδα των Δυτικών Προαστίων.

Παράλληλα στα αγωνιστικά τα προβλήματα παραμένουν. Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν υπολογίζει τους Σουμπίνιο, Γιαννούλη, Φυτανίδη, Σκόνδρα, Ιγκλέσιας ενόψει της αναμέτρησης του Φαλήρου και καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς αυτούς.

Μάλιστα, ο Αργεντινός μέσος ακολούθησε θεραπεία και την Τετάρτη, ενώ αναμένεται να είναι έτοιμος για την επόμενη αγωνιστική.

Η ανακοίνωση: «Ξεκινάει σήμερα (Τετάρτη) από το Τμήμα Διαχείρισης της ΠΑΕ Ατρόμητος η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 16.30 μέχρι τις 20.00.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή το ωράριο θα είναι επίσης από τις 16.30 μέχρι τις 20.00.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ και αντιστοιχεί στη Θύρα 27».

Μιχαλήτσος ως το τέλος της σεζόν

30/01/2013
 Με τον Γιάννη Μιχαλήτσο ως το τέλος της σεζόν θα πορευτεί στον πάγκο ο Άρης, όπως αποφάσισε το ΔΣ της ΠΑΕ μετά τη βραδινή του συνεδρίαση.

Μιχαλήτσος ως το τέλος της σεζόν
Στον Γιάννη Μιχαλήτσο εμπιστεύτηκε η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης τα ηνία της ομάδας. Απόφαση του ΔΣ που συνεδρίασε είναι να πορευτεί με τον εν λόγω προπονητή στον πάγκο ως το τέλος της περιόδου κι έτσι θα ξεκινήσει την πέμπτη (!) θητεία του στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος προτιμήθηκε τόσο επειδή γνωρίζει άριστα το υλικό της ομάδας (άλλωστε συμμετείχε και στο μεταγραφικό σχεδιασμό), ενώ παράλληλα είναι πολύ πιο οικονομική λύση από τις υπόλοιπες που εξετάστηκαν. Η διοίκηση είχε μία διερευνητική επαφή με τον Τάκη Λεμονή, ο οποίος εμφανίστηκε διστακτικός λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Ήδη ο… νέος προπονητής του Άρη είχε τα ηνία της ομάδας στην προπόνηση της Τετάρτης, ενώ το μεσημέρι της Πέμπτης θα παρουσιαστεί επίσημα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και μετά από την σχετική εισήγηση της διεύθυνσης αγωνιστικού ο Γιάννης Μιχαλήτσος θα είναι ο προπονητής της ομάδας μας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος θα βρίσκεται σε άμεση και διαρκή συνεργασία με το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Άγγελο Σπυρίδωνα.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή από την διοίκηση θα γίνει αύριο, Πέμπτη, στις 14:30 στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης».

«Τελειώνει» με Ροντρίγκεζ ο Ατρόμητος

30/01/2013
 Στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ατρόμητου βρίσκεται ο Μανουέλ Ρέινα Ροντρίγκεζ, ο οποίος θα ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων.

«Τελειώνει» με Ροντρίγκεζ ο Ατρόμητος
Το θέμα του τερματοφύλακα φτάνει στο τέλος του για τον Ατρόμητο. Ο Μανουέλ Ρέινα Ροντρίγκεζ είναι ο «εκλεκτός» και βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να τελειώσει η μεταγραφή.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας αγωνιζόταν στην ομάδα της Πάφου, όμως έμεινε ελεύθερος και έτσι προέκυψε ο Ατρόμητος. Την Πέμπτη, αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να έχει νέα συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Γιάννη Αγγελόπουλο και στη συνέχεια θα υπογράψει εξάμηνο συμβόλαιο.

Στον ΟΦΗ ο Μαρινάκης

30/01/2013
 Τον Νίκο Μαρινάκη με μορφή δανεισμού ζήτησε ο ΟΦΗ από τον Παναθηναϊκό, με το «τριφύλλι» να συναινεί και τον 19χρονο να ετοιμάζει βαλίτσες για Ηράκλειο.

Στον ΟΦΗ ο Μαρινάκης
Σε συμφωνία με τον ΟΦΗ για δανεισμό του Νίκου Μαρινάκη ήρθε ο Παναθηναϊκός. Οι Κρητικοί ήθελαν να αποκτήσουν ως ελεύθερο τον 19χρονο όμως οι «πράσινοι» δεν ήταν διατεθειμένοι για κάτι τέτοιο και αποφάσισαν να δώσουν τον παίκτη τους με μορφή δανεισμού, ούτως ώστε να πάρει κι αυτός παιχνίδια στα πόδια του και να πάει και στον τόπο από όπου κατάγεται.

Σεμινάριο προπονητικής στην Αγγλία για τον Γιάννη Σαμαρά

30/01/2013
 Στην Αγγλία για ένα σεμινάριο προπονητικής βρίσκεται ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, Γιάννης Σαμαράς.

Σεμινάριο προπονητικής στην Αγγλία για τον Γιάννη Σαμαρά
Η απουσία του Γιάννη Σαμαρά από την Παιανία τις τελευταίες μέρες, δεν είναι για… κακό. Αλλά για καλό. Αφού ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην Αγγλία για να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο προπονητικής.

Ο παλιός άσος του Παναθηναϊκού και άνθρωπος που σέβονται όλοι την άποψή του στην διοίκηση, πηγαίνει αρκετά συχνά στο εξωτερικό ούτως ώστε να… αναπληρώνει τα όποια κενά έχει από τους κορυφαίους του χώρου. Και το στοιχείο του Γιάννη Σαμαρά, είναι οι υποδομές. Και στον Παναθηναϊκό, με την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση, είναι λογικό να δίνουν μεγάλη βάση στις ακαδημίες για αυτό και η δουλειά του τεχνικός διευθυντή αυτών είναι πολύ σημαντική.

«Διπλό» χτύπημα

31/01/2013
 Επίσημα παίκτες του ΟΦΗ είναι από την Τετάρτη οι Γιώργος Μακρής και Θανάσης Κανούλας.

«Διπλό» χτύπημα
Ο πρώην παίκτης των Ατρόμητου, Κέρκυρας υπέγραψε για τον επόμενο ενάμιση χρόνο και ο πρώην επιθετικός του Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την απόκτηση των Γιώργου Μακρή για ενάμιση χρόνο και Θανάση Κανούλα για τα επόμενα τρία χρόνια. Οι δύο παίκτες υπέγραψαν σήμερα το βράδυ τα νέα τους συμβόλαια και από αύριο θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη για το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Ο πρώτος είναι γεννηθείς του 1984, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο, ενώ ο δεύτερος είναι επιθετικός, αγωνιζόταν στον Άρη και έχει γεννηθεί το 1992».

Με νέα ανακοίνωση την ίδια μέρα, οι Ομιλίτες ενημέρωσαν για τα τεκταινόμενα της ΓΣ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Στη σημερινή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ, υποβλήθηκαν και εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις και οι εκθέσεις του ΔΣ και των ελεγκτών, για τη χρήση 01/07/2001-30/06/2012, ενώ απαλλάχθηκε το ΔΣ και οι ελεγκτές από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την προαναφερόμενη διαχειριστική περίοδο. Επίσης, αποφασίστηκε η παραμονή των ίδιων ελεγκτών για τη χρήση 2012-2013.

Κατά τα άλλα, δύο νέα μέλη προστέθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, μετά την απόφαση που πάρθηκε στη σημερινή Γενική Συνέλευση. Πρόκειται για τον γιατρό-ορθοπεδικό, Γιώργο Στεφανουδάκη και τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Φαιστού και επί σειρά ετών ποδοσφαιρικό παράγοντα, Γιάννη Φασομυτάκη. Η είσοδός τους στο ΔΣ χαιρετίστηκε με χαρά από όλα τα παρευρισκόμενα μέλη, καθώς η παρουσία τους σηματοδοτεί, ουσιαστικά, ένα μεγάλο άνοιγμα που επιχειρεί η νυν διοίκηση στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς. Μάλιστα, ήδη στις Μοίρες υπάρχει χώρος κατάλληλος σε κεντρικό σημείο, όπου θα στεγαστούν τα γραφεία του ΟΦΗ στη Μεσαρά.

Για την είσοδο των δύο μελών, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά η είσοδος δύο έμπειρων παραγόντων στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, που ενισχύεται ακόμα περισσότερο σε πολλά επίπεδα. Ταυτόχρονα, έτσι γίνεται πράξη η δέσμευσή μας ότι η πόρτα του ΟΦΗ είναι πάντα ανοιχτή για όσους θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν την προσπάθεια μας. Συνεχίζουμε ενωμένοι και πιο δυνατοί για να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Προσπάθεια μέχρι τέλους

31/01/2013
 Έφυγε και η Τετάρτη χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ στην περίπτωση του Δημήτρη Ανάκογλου, ο οποίος εμφανίζεται διστακτικός στην μετακίνησή του στους «κιτρινόμαυρους».

Προσπάθεια μέχρι τέλους
Δυσκολίες συναντά η ΑΕΚ στην προσπάθεια να κλείσει τον Δημήτρη Ανάκογλου του Πανσερραϊκού.

Σε μεγαλύτερο εμπόδιο και από το οικονομικό έχει εξελιχθεί η επιφυλακτικότητα με την οποία αντιμετωπίζει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής το ενδεχόμενο να μεταγραφεί στην «Ένωση».

Ο 21 ετών μέσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και φέρεται διατεθειμένος να περιμένει μέχρι τότε, για να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι «κιτρινόμαυροι» ωστόσο δεν παρατούν τα όπλα και θα επιμείνουν, με την ελπίδα να τον μεταπείσουν.

Δεν αποκλείεται μάλιστα άνθρωπος της ομάδας να ταξιδέψει την Πέμπτη (τελευταία ημέρα των μεταγραφών) στις Σέρρες για να εξαντλήσει τις πιθανότητες απόκτησης του ποδοσφαιριστή.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου