ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Δηλωσεις παικτων και προπονητη

 Δηλωσεις παικτων και προπονητη

   01/02/2013

Μπαρτζώκας: "Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Βαγγέλη"

Ο κόουτς Μπαρτζώκας αφιέρωσε τη νίκη στον άτυχο και τραυματία Βαγγέλη Μάντζαρη, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες, ενώ επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός είναι στο παιχνίδι της πρόκρισης.
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη της ομάδας του επί της Φενέρμπαχτσε, την οποία αφιέρωσε στον άτυχο και τραυματία Βαγγέλη Μάντζαρη. Έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την επικράτηση, σχολίασε πως ο Ολυμπιακός είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης, αναφέρθηκε στην αποβολή του Λο, μίλησε για τα θετικά και τα αρνητικά που κρατάει από τον αγώνα, επεσήμανε πως οι Πειραιώτες κατάφεραν να αντεπεξέλθουν παρά τις απουσίες και ευχαρίστησε τον φίλαθλο κόσμο για την στήριξη του.

Αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε: "Η έκβαση του αγώνα ήταν θετική για εμάς και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πριν από δύο εβδομάδες είπα ότι πρέπει να διορθώσουμε γρήγορα την ήττα από την Σιένα και μετά την νίκη στο Τελ Αβίβ αλλά και την σημερινή πιστεύω πως έχουμε ξανά θετικό πρόσημο. Είμαστε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης και είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες που για ακόμη μία φορά απέδειξαν ότι έχουν χαρακτήρα. Μέσα σε όλα όσα έχουν συμβεί, τραυματίστηκε ο Μάντζαρης, αποβλήθηκε ο Λο, που ήταν πολύ καλός σε εκτέλεση και άμυνα, χρειάστηκε να βοηθήσουν όλοι για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε. Επίσης ο Χάνς είχε ένα σκίσιμο στο μάτι αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό".

Για την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού είπε: "Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο δεκάλεπτο ήμασταν αρκετά καλοί, σε δημιουργικότητα και ομαδικό παιχνίδι. ήμασταν συνεπείς στο αμυντικό και επιθετικό ριμπάουντ και αυτό ήταν αρκετό να καλύψουμε το γεγονός ότι χάσαμε 11 βολές από παίκτες που συνήθως δεν χάνουν, ενώ χάσαμε και αρκετά ελεύθερα σουτ παρότι έχουμε πολύ καλούς εκτελεστές. Αυτό ήταν το αρνητικό... Είχαμε όμως, δημιουργικότητα, συνέπεια ριμπάουντ και χαρακτήρα. Αφιερώνω αυτή την νίκη και εγώ και η υπόλοιπη ομάδα στον Βαγγέλη Μάντζαρη. Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και να επιστρέψει σύντομα κοντά μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράστασή του. Αυτά τα παιδιά αξίζουν και θα έχουν και στα επόμενα παιχνίδια την στήριξή του".

Για την ήττα από την Σιένα και τη νίκη στο Τελ Αβίβ, τόνισε: "Η ήττα από την Σιένα μάς πόνεσε για τρόπο που ήρθε... Ημασταν μπροστά με 5 και δεχθήκαμε ένα σερί 7-0 32΄΄, διάστημα στο οποίο κάναμε πολλά λάθη, αλλά έγιναν απίστευτα πραγματα για να χάσουμε. Θα πρέπει να σταθούμε ότι στο Τελ Αβίβ και σταθούμε κερδίσαμε χωρίς δύο βασικούς μας παίκτες, ενώ ανταπεξήλθαμε και σήμερα παρά τις απουσίες. Επίσης η αποβολή του Λο αποσυντόνισε την ομάδα. Στοtop 16 πρέπει να ξεχνάς ότι έχεις κάνει είτε καλό είτε κακό και να προχωράς. Πρόκειται για έναν μαραθώνιο για αυτό υπάρχουν και τραυματισμοί και ντεφορμαρίσματα, όμως πιστεύω ότι στο τέλος κάθε ομάδα θα πάρει αυτό που της αξίζει".

Σλούκας: "Δεν επηρεαστήκαμε από την αποβολή του Λο"

Ο Σλούκας τόνισε πως η ομάδα δεν επηρεάστηκε από την αποβολή του Λο, σχολίασε πως η ομάδα είχε σωστό πλάνο και στρέφει την προσοχή του στο ματς "τελικό" με Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.
Ο Κώστας Σλούκας για ένα ακόμη ματς πήρε μπόλικο χρόνο συμμετοχής (21λ), πραγματοποιώντας μία ουσιαστική εμφάνιση στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Στις δηλώσεις του στα αποδυτήρια τόνισε πως η ομάδα δεν επηρεάστηκε από την αποβολή του Λο, επεσήμανε πως οι ερυθρόλευκοι είχαν σωστό πλάνο στην αναμέτρηση και πλέον θέλει οι Πειραιώτες να κερδίσουν το ματς-τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (4/2), καθώς το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει το ποια ομάδα θα αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Για το αν ήταν δύσκολο το ματς λόγω των τραυματισμών και των προβλημάτων, είπε: "Δεν ήταν δύσκολο για μένα, ούτε για τους συμπαίκτες μου αυτό το ματς, επειδή είχαμε κάποιες απουσίες και προβλήματα. Γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα, καλή προπόνηση και διαθέτουμε ένα σωστό πλάνο.

Οπότε όλα αυτά μας βοηθάνε. Το ματς με την Φενέρμπαχτσε πέρασε. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ το οποίο μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε τελικό και πρέπει να το κερδίσουμε.

Για την εξέλιξη του ματς και την αποβολή του Λο, σχολίασε: "Είχαμε ένα πολύ καλό πλάνο, μία σωστή τακτική και επιμείναμε εκεί. Κάναμε αυτά που έπρεπε ώστε να κερδίσουμε και τα καταφέραμε.

Δεν επηρεαστήκαμε από την αποβολή του Έισι, είχαμε ψυχή και καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό το ματς σχετικά εύκολα. Στο τέλος δεν χαλαρώσαμε, απλά ο προπονητής μας θέλησε να δοκιμάσει ορισμένα σχήματα ενόψει της συνέχειας. Θέλαμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας κόντρα στην Φενέρμπαχτσε και το κάναμε πιστεύω. Πλέον το μυαλό μας είναι στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Για το ερχόμενο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, επεσήμανε: "Ύστερα από την γκέλα που κάναμε στην Θεσσαλονίκη, ουσιαστικά αυτό το ματς θα κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, οπότε θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί στην αναμέτρηση αυτή. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό".

Οι δηλώσεις του Σλούκα σε βίντεο στα αποδυτήρια:

RedPlanet.gr - Σλούκας στα αποδυτήρια από redplanetgr

Περπέρογλου: "Η κούραση δεν μετράει στα ντέρμπι"

Ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε για τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΣΕΦ, ενώ υπογράμμισε πως στα ντέρμπι δεν μετράει ούτε η κούραση, αλλά ποιος το θέλει πιο πολύ ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.
Ο παίκτης του Ολυμπιακού στάθηκε στο πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο της ομάδας του κόντρα στη Φενέρ, το οποίο έφερε την εύκολη νίκη με 82-71 στο ΣΕΦ.

"Μπήκαμε αρκετά δυνατά στο β' ημίχρονο. Κρατήσαμε μία διαφορά μέχρι το τέλος. Κοιτάμε μπροστά και βλέπουμε μπροστά μας τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα μία νίκη πριν το ντέρμπι είναι σημαντική. Ελπίζω να είμαστε όλοι καλά και υγιείς.

Στα γκαρντ είμαστε λίγοι πλέον, χρειαζόταν καλύτερη διαχείριση. Στα ντέρμπι δεν μετράει η κούραση, ούτε τίποτα άλλο. Μόνο, όποιος θα το θέλει πιο πολύ. Εμείς χάσαμε την περασμένη εβδομάδα από τον ΠΑΟΚ και μέσα στην έδρα μας θα παιχτεί η πρωτιά του πρωταθλήματος. Ελπίζω να κερδίσει ο καλύτερος", τόνισε ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Άντιτς: "Νίκη που βοήθησε ενόψει ντέρμπι"

Ο Άντιτς στις δηλώσεις του τόνισε πως πως ο Ολυμπιακός ήθελε να επιστρέψει στις νίκες, ύστερα από την ήττα από τον ΠΑΟΚ. "Παίξαμε καλά και αυτή η νίκη μας βοηθάει ενόψει ντέρμπι", είπε.
Ο Πέρο Άντιτς μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε. Ο Σκοπιανός πάουερ-φόργουορντ δήλωσε πως η ομάδα ήθελε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα ύστερα από την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως αυτή η νίκη, η οποία συνδυάστηκε και από καλή εμφάνιση, βοηθάει τους Πειραιώτες ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας (4/2) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Για την επιστροφή στις νίκες ύστερα από την ήττα από τον ΠΑΟΚ, σχολίασε: "Δουλεύουμε πολύ σκληρά και μετά την αναπάντεχη ήττα από τον ΠΑΟΚ θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη. Το παιχνίδι έμοιαζε εύκολο, αλλά δεν ήταν. Παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε μία ομάδα πολύ καλή, με ταλαντούχους παίκτες και έπρεπε να αποδείξουμε ότι δεν μας επηρέασε το χαμένο ματς στην Θεσσαλονίκη".

Για το αν η νίκη αυτή βοήθησε ενόψει ντέρμπι, απάντησε: "Βοήθησε επειδή αγωνιστήκαμε καλά απέναντι στην Φενέρμπαχτσε. Αυτές οι δύο εβδομάδες θα είναι πολύ δύσκολες για εμάς, αφού θα παίξουμε με την Κίμκι εκτός έδρας και δύο φορές με τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα αυτή η νίκη μας βοήθησε ενόψει του ντέρμπι".

Για τον ρυθμό και την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, τόνισε: "Ελπίζω να είμαστε σε καλή κατάσταση. Νομίζω ότι είμαστε αλλά πρέπει να το αποδεικνύουμε συνεχώς. Αυτό πρέπει να το δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου