ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Φουλ επίθεση

Φουλ επίθεση

06/01/2013 
Δυναμικά θέλει να μπει στο 2013 ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενεί τη Βέροια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Φουλ επίθεση
Μέσα στην εβδομάδα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να προσφέρουν γκολ και θέαμα στους οπαδούς που θα βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο, κάνοντας με το… δεξί ποδαρικό στη νέα χρονιά.

Τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής (κυρίως) του Νταβίντ Φουστέρ και του Αριέλ Ιμπαγάσα αναπροσαρμόζουν τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος σκεφτόταν να τους χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδας κόντρα στη «βασίλισσα του Βορρά».

Μάλιστα, ο 39χρονος προπονητής προτίθεται να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά από την αρχή ενός αγώνας τον Ραφίκ Τζεμπούρ και τον Κώστα Μήτρογλου σε σύστημα 4-4-2.

Ο Ζαρντίμ θέλει η ομάδα του να πετύχει ένα γρήγορο γκολ για να μην καθίσει στα μετόπισθεν η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και στη συνέχεια οι Πειραιώτες να κάνουν το παιχνίδι τους.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί πιθανότατα ο Μέγιερι (αφού ο Κάρολ έχει κάνει μόνο μία προπόνηση), ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά τους Τοροσίδη, Μανωλά, Κοντρέρας και Χολέμπας.

Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Μανιάτης και ο Γκρέκο (ή ο Μοντέστο), έχοντας στα πλάγια τον Μασάντο και πιθανότατα τον Φετφατζίδη που τον δοκίμασε στη θέση του δεξιού εξτρέμ. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν τα δύο… κανόνια του Ολυμπιακού (Τζεμπούρ - Μήτρογλου).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Ζαραδούκας, Παπάζογλου, Φέισα, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Ντιακιτέ και Πίνο. Εκτός έμειναν οι Φουστέρ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα, Σιόβας και Αμπντούν.

Προϊστορία

Έντεκα στις έντεκα νίκες μετράει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βέροια μέσα στην έδρα του. Όσον αφορά την τελευταία απώλεια που είχαν οι Πειραιώτες κόντρα στη «βασίλισσα του Βορρά», αυτή ήταν στις 18 Μαΐου 1998 και είχαν χάσει εκτός έδρας με σκορ 2-0.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα

24/11/2007 Ολυμπιακός - Βέροια 1-0
21/02/1999 Ολυμπιακός - Βέροια 5-0
11/01/1998 Ολυμπιακός - Βέροια 4-1
13/04/1997 Ολυμπιακός - Βέροια 2-0
14/02/1988 Ολυμπιακός - Βέροια 2-0


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου