ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Στις 19:30 την Τετάρτη στο ΣΕΦ με τον Απόλλων Πατρών

Στις 19:30 την Τετάρτη στο ΣΕΦ με τον Απόλλων Πατρών

Ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε με ανακοίνωση του τις ώρες και τις μεταδόσεις των αγώνων για τα playoffs. Την Τετάρτη (22/5) στις 19:30 (ET-1) στο ΣΕΦ το Ολυμπιακός - Απόλλων και την Παρασκευή (24/5) στις 20:00 (ET-1) στην Πάτρα το δεύτερο ματς της σειράς.
Η κανονική διάρκεια της Basket League ΟΠΑΠ ολοκληρώθηκε και τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης των playoffs έγιναν γνωστά. Ο Ολυμπιακός διαθέτει το απόλυτα πλεονέκτημα έδρας έως τους τελικούς καθώς τερμάτισε πρώτος στην regular season και στους "8" θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Πάτρας.
Ο ΕΣΑΚΕ με επίσημη ανακοίνωση του γνωστοποίησε τις ώρες και τις μεταδόσεις όλων των αγώνων της προημιτελικής φάσης για τα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης θα μπουν στην μάχη των playoffs την Τετάρτη (22/5) αντιμετωπίζοντας το απόγευμα (19:30, ET-1) στο ΣΕΦ τον Απόλλων Πάτρας.

Το δεύτερο ματς της σειράς θα διεξαχθεί την Παρασκευή (24/5) το βράδυ (20:00) στην Πάτρα. Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει και τα δύο ματς προκρίνεται στα ημιτελικά, ενώ αν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (26/5).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΕΣΑΚΕ:

 
 
www.redplanet.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου