ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Τούρτα Σπανούλη και τριετές συμβόλαιο τώρα!

Τούρτα Σπανούλη και τριετές συμβόλαιο τώρα!

Στο γλέντι των Πρωταθλητών Ευρώπης δόθηκε μια τούρτα-έκπληξη στον Σπανούλη, η οποία έγραφε τα εξής: 3 φορές MVP, 3 φορές πατέρας, 3ετές συμβόλαιο τώρα! Αποθεώθηκε ο αρχηγός (video).
Κατά την διάρκεια του γλεντιού των Πρωταθλητών Ευρώπης στο μαγαζί "Αστέρια Γλυφάδας", την ώρα που τραγούδαγε ο Νότης Σφακιανάκης, δόθηκε μία τούρτα-έκπληξη στον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, η οποία έκανε τον Λαρισαίο γκαρντ να χαμογελάσει.
Η εξαιρετικά φτιαγμένη τούρτα, είχε ως εικόνα το πρόσωπο του Βασίλη Σπανούλη, με την χαρακτηριστική έκφραση του ύστερα από ένα καθοριστικό τρίποντο που έβαλε στο ΣΕΦ στον περσινό πέμπτο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, ματς στο οποίο οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν το Πρωτάθλημα Ελλάδας.
 
Παράλληλα, η τούρτα είχε πάνω και τον αριθμό "3", ο οποίος συμβολίζει αρκετά πράγματα για τον Λαρισαίο γκαρντ, όπως ανέγραφε. Επίσης, είχε και μια...ευχή, δηλαδή το να ανανεώσει το συμβόλαιο του ο Βασίλης Σπανούλης με τον Ολυμπιακό για την επόμενη τριετία.
 
Συγκεκριμένα έγραφε τα εξής: "3 φορές MVP, 3 φορές πατέρας, 3ετές συμβόλαιο τώρα!!! Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό..."

Ο Red-Bill, όντας χαμογελαστός και ευδιάθετος, έσβησε το κεράκι, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που του ευχήθηκαν να μείνει για πολλά χρόνια ακόμη στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Σε βίντεο η τούρτα έκπληξη στον Σπανούλη:



 


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου