ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Ολυμπιακός Κ20 - Ενέπεταλ Κ20 2-0

Ολυμπιακός Κ20 - Ενέπεταλ Κ20 2-0

Την πρώτη της νίκη στο Spax Cup πέτυχε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού με σκορ 2-0 επί της Ενέπεταλ με γκολ των Γκίνο και Διαμαντάκου.
Νικηφόρος ήταν ο πρώτος αγώνας της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού στο διεθνές τουρνουά Spax Cup, το οποίο διοργανώνεται στο Ενέπεταλ της Γερμανίας. Οι νεαροί άσοι του Μπερντο Στορκ αντιμετώπισαν στην πρώτη αγωνιστική του Β’ Γκρουπ τη διοργανώτρια, τοπική ομάδα του Ενέπεταλ και την κέρδισαν με σκορ 2-0!
Ο αγώνας διήρκεσε 50 λεπτά (2 ημίχρονα των 25 λεπτών) και οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς, μόλις στο 3’, με κεφαλιά του Γκίνο, έπειτα από φάουλ του Βουτσιώτη.

Το δεύτερο γκολ για την ομάδα μας ήρθε στο 16’ του δευτέρου ημιχρόνου (41’ του αγώνα) με ωραία προβολή του Διαμαντάκου, μέσα από την περιοχή.

Έτσι, η Κ20 του Ολυμπιακού συγκέντρωσε τους πρώτους της 3 βαθμούς στη διοργάνωση και ισοβαθμούν μαζί με τη Σάλκε (νίκησε την Τβέντε) στην πρώτη θέση του ομίλου.

Αύριο Κυριακή (19/5) στις 13:30 (τοπική ώρα) οι Νέοι του Ολυμπιακού θα κοντραριστούν με την Τβέντε και αργότερα, στις 18:00 (τοπική ώρα πάντα), υπάρχει το ματς με την Σάλκε.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με την ακόλουθη σύνθεση: Βλάχος, Καραγκούνης, Δημακάκος (39’ Σωτηράκος), Λεάντρο, Ρουγκάλας, Γκίνο, Βουτσιώτης, Μ. Σιώπης, Λύρας (37’ Βέργος), Διαμαντάκος, Ιωαννίδης (44’ Δ. Σιώπης).

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου