ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Στην οροφη του ΣΕΦ το λάβαρο και το τρόπαιο του Πρωταθλητή Ευρώπης 2013 (pics+video)

Στην οροφη του ΣΕΦ το λάβαρο και το τρόπαιο του Πρωταθλητή Ευρώπης 2013  (pics+video)
Mε περηφάνια στον ουρανό του ΣΕΦ ξεδιπλώθηκε το ιστορικό λάβαρο που συμβολίζει το τρίτο Πρωτάθλημα Ευρώπης του Ολυμπιακού, το οποίο κατέκτησε στο Λονδίνο.
Σε πανηγυρικό, εορταστικό και συγκινησιακό κλίμα, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε το Σάββατο (18/5) στο ΣΕΦ τον Απόλλωνα Πατρών στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League.
 

Οι ιδιοκτήτες της πειραϊκής ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης μπήκαν στο παρκέ αγκαλιά με το τρόπαιο που κατέκτησαν οι ερυθρόλευκοι στο Final-Four του Λονδίνου και αποθεώθηκαν από τους περίπου 8.000 οπαδούς του Ολυμπιακού, όπως φυσικά και όλη η ομάδα μόλις εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο.
 
 
 
Στη συνέχεια ακολούθησαν τα αποκαλυπτήρια για το λάβαρο του τρίτου Πρωταθλήματος Ευρώπης στην ιστορία της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, το οποίο ξεδιπλώθηκε σιγά-σιγά με περηφάνια από την οροφή του "Ειρήνης και Φιλίας", ενώ στα μάτριξ του σταδίου εμφανίστηκε το μήνυμα: "Το ΔΣ η διεύθυνση και οι εργαζόμενοι του ΣΕΦ συγχαίρουν τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό για την δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία του στον θεσμό".


 
 Και ο κοσμος του Ολυμπιακου μεσα σε κλιμα χαρας υπερηφανιας και συγκινησης δεν σταματησε στιγμη να τραγουδα τα ερυθρολευκα συνθηματα για την κατακτηση του Ευρωπαικου τιτλου, επευφθυμωντας τους αδελφους Αγγελοπουλους τον Γιωργο Μπαρτζωκα και τους παικτες

 
  Απολαύστε το βίντεο που παρουσίασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, λίγο πριν ξετυλιχτεί με περηφάνια το ιστορικό λάβαρο που συμβολίζει το τρίτο Πρωτάθλημα Ευρώπης στην ιστορία των Πειραιωτών.


 ALEX WEB RADIO/TV







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου