ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Αιχμηρή ανακοίνωση της Θύρας 7

Αιχμηρή ανακοίνωση της Θύρας 7

Σε ανακοίνωση της η Θύρα 7 καλεί τους παίκτες του Ολυμπιακού να πάρουν το Κύπελλο, τονίζοντας πως οι δικαιολογίες τελείωσαν, προτρέποντας τους να αποδείξουν στο χόρτο πως αξίζουν τα πλουσιοπάροχα συμβόλαια τους.

Ιδιαίτερα αιχμηρή είναι η ανακοίνωση της Θύρας 7, η οποία απευθύνεται στους παίκτες του Ολυμπιακού και τους τονίζει πως η κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αποτελεί... μονόδρομο και τον μοναδικό τρόπο για να εξιλεωθούν εν μέρει για τις μετριότατες εμφανίσεις τους καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 7:

"Η ώρα του τελικού πλησιάζει. Καλό θα είναι οι καλοπληρωμένοι μας παίκτες να καταλάβουν ότι το βράδυ του Σαββάτου, έχουν μόνο μια δουλειά... Να πάρουν το Κύπελλο!

Από την στιγμή που δεν έκαναν ότι θέλαμε όλοι στα ντέρμπι, ας κάνουν τώρα αυτό που ΑΠΑΙΤΕΙ ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Επιτρέψατε με τη συμπεριφορά σας στο γήπεδο να πέσουμε σε περίοδο εσωστρέφειας.

Ελπίζουμε να μην έχει κανένας στο μυαλό του το καλοκαίρι και τις διακοπές, γιατί, αν πάει κάτι στραβά, ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ για εκείνους...

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα είναι ΚΑΙ ΕΚΕΙ! Και θα περιμένει να πανηγυρίσει το νταμπλ. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας...

Οι δικαιολογίες τελείωσαν. Οι ασπίδες που είχατε στις όποιες μέτριες εμφανίσεις κάνατε, έπεσαν. Ήρθε η ώρα να αποδείξετε ότι στην Ελλάδα της κρίσης, αξίζετε τα πλουσιοπάροχα συμβόλαια σας..."

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου