ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Πλήρωσε το πολύ κακό ξεκίνημα

Πλήρωσε το πολύ κακό ξεκίνημα

08/05/2013

Πλήρωσε το πολύ κακό ξεκίνημα
Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει 1-6, το έκανε 5-6, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να πετύχει τη μεγάλη ανατροπή, αφού ηττήθηκε 7-5 στον πρώτο τελικό από τη Βουλιαγμένη.
Οι παίκτες του Βλάχου πρέπει πλέον να "σπάσουν" την έδρα της το Σάββατο στο Λαιμό. Εμφανίστηκαν με κακή απόδοση στην επίθεση και ειδικά στον παίτκη παραπάνω,έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο τέλος να κάνουν την ανατροπή με το χαμένο πέναλτι του Μάλιαρακ και θα πρέπει να αλλάξουν αγωνιστικό προφίλ για να επιστρέψουν στις νίκες που θα φέρουν και πάλι τον τίτλο στο λιμάνι.

Η εικόνα του αγώνα

Στην πρώτη περίοδο, ο Βλαχόπουλος άνοιξε το σκορ και ο Τίγκας διπλασίασε τα τέρματα της Βουλιαγμένης, με τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου να μην μορούν να σκοράρουν. Σε μια από τις κόντρες τους, ο Γούνας με σουτ και τη βοήθεια του δοκαριού έκανε το 0-3. Ο Ολυμπιακός μπήκε πραγματικά αγνώριστος στην πρώτη περίοδο.

Ο Τσαλκάνης κατέβασε ρολά και στο 2ο οκτάλεπτο και ο Κουνάς με τον Βλαχόπουλο ανέβασαν τον δείχτη του σκορ στο 0-5. ο Δελακάς ήταν αυτός που σκόραρε το πρώτο γκολ του Θρύλου, στα μέσα του 2ου οκτάλεπτου, αλλά με το τρίτο του γκολ, ο Γούνας έκανε στην κόντρα ξανά το 1-6. ο Μάλιαρακ είχε σουτ στο δοκάρι (το 2ο μέχρι τότε του Θρύλους το ματς) και τίποτα δεν πήγαινε καλά για την ομάδα. Το σκορ του ημιχρόνου στο 1-6 και η εμφάνιση του Ολυμπιακού κάκιστη.

Στο 3ο οκτάλεπτο ο Μάλιαρακ μείωσε σε 2-6, αλλά οι παίκτες του Βλάχου δέχονταν μπλοκ στις επιθέσεις τους. Η Βουλιαγμένη είχε δοκάρι στην επόμενη φάση και ο Ολυμπιακός στον παίκτη παραπάνω με τον Μουρίκη μείωσε σε 3-6, το οποίο ήταν και το σκορ περιόδου, για να οδηγηθεί το ματς σε μια συναρπαστική τελευταία περίοδο!

Στην τελευταία περίοδο, ο Μάλιαρακ με το 2ο του γκολ στο ματς μείωσε κι άλλο, σε 4-6, και έβαλε "φωτιά" στο ματς! Ο Καταλανός με ένα εκπληκτικό γκολ στην κλειστή γωνία του Τσαλκάνη μείωσε σε 5-6 και το "Καπαγέρωφ" σηκώθηκε στο πόδι! Ο Μυλωνάκης όμως σκόραρε για το ΝΟΒ και έκανε το 5-7, με 4 λεπτά να απομένουν για τη λήξη. Ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση κέρδισε πέναλτι (και οριστική αποβολή για τον Κομάντινα), αλλά ο Μάλιαρακ έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο Ολυμπιακός έκανε απανωτά λάθη στην επίθεση και τελικά έχασε τον πρώτο τελικό, αφού δεν κατάφερε να πετύχει τα πολύτιμα γκολ της ανατροπής. Επόμενο ματς πλέον το Σάββατο, 11 Μαΐου στο Λαιμό και πάμε για την ισοφάριση της σειράς σε 1-1.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 1-3, 2-0, 2-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Μάζης, Καπότσης, Φουντούλης, Ποντικέας, Μπλάνης, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάλιαρακ 3, Σχίζας, Φλώρος.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 1, Χατζηδάκης, Κομάντινα, Ελμισιάν, Βελώνιας, Αφρουδάκης, Καρούντζος, Βλαχόπουλος 2, Γούνας 3, Τίγκας 1, Βουλγαράκης, Πρωτονοτάριος, Ποταμιάνος, Μασμανίδης.


www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου