ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Για την ισοφάριση στο Λαιμό

Για την ισοφάριση στο Λαιμό

Στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης θα διεξαχθεί το Σάββατο (11/5, 18:30, OTE SPORT 4) ο δεύτερος τελικός του Πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών.
Μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά, ο Ολυμπιακός καλείται να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και να διεκδικήσει τη νίκη, με την οποία αφενός θα ισοφαρίσει τη σειρά των τελικών και αφετέρου θα επανακτήσει το πλεονέκτημα της έδρας.
"Κακά τα ψέματα, ήμασταν πολύ κακοί στον πρώτο τελικό. Ανεξαρτήτως της αντίδρασης που είχαμε στο τρίτο και στο τέταρτο οκτάλεπτο θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι κανένας τελικός δεν κερδίζεται εάν δεν παλέψουμε από το πρώτο σπριντ έως και τη στιγμή που θα ακουστεί από τη γραμματεία η κόρνα της λήξης", τόνισε στο www.olympiacos.org ο Γιώργος Ντόσκας και συμπλήρωσε: "Αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι της Τετάρτης (σ.σ. 8/5), έχοντας  εντοπίσει, όμως, τι έφταιξε. Διαθέτουμε την ποιότητα και την εμπειρία ώστε να διαχειριστούμε σωστά όχι μόνο τις νίκες, αλλά και τις ήττες".

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Ανδρέας Μοίραλης και Γιώργος Σταυρίδης.

Ο 3ος τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 22 Μαΐου στον Πειραιά, καθώς στις 17 και 18/5 θα διεξαχθεί το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας.



www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου