ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Πρώτος γκολ κι έρχεται η κούπα!

Πρώτος γκολ κι έρχεται η κούπα!

10/05/2013
 Με νίκη και πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Κυπέλλου θέλει να «κλείσει» την χρονιά ο Ολυμπιακός. Πανέτοιμοι οι «ερυθρόλευκοι» για τον τελικό κόντρα στον Αστέρα.

Πρώτος γκολ κι έρχεται η κούπα!
Το πρωτάθλημα το είχε «κλειδώσει» σχετικά νωρίς. Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει έναν λόγο ακόμα για να πανηγυρίσουν οι φίλαθλοι του και όλοι οι παίκτες είναι πανέτοιμοι για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να κατακτήσουν το Κύπελλο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Το θέμα είναι πως αν ο Ολυμπιακός σκοράρει πρώτος στον τελικό τότε έχει και τις περισσότερες πιθανότητας να κερδίσει το ματς και να κάνει το νταμπλ. Οι Πειραιώτες όποτε έχουν ανοίξει το σκορ νικούν και το παιχνίδι (31 ματς), εκτός μόνο από ένα, το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (ισοπαλία).

Ο Μίτσελ έχει δώσει ήδη τις οδηγίες του για το πώς θέλει να αγωνιστούν οι παίκτες του. Ο Ισπανός εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» όπως έχει προγραμματιστεί. Μέχρι στιγμής, ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του για την ενδεκάδα αλλά φυσιολογικά θα ξεκινήσουν οι Κάρολ, Μοντέστο, Μανωλάς, Κοντρέρας και Χολέμπας στην άμυνα, Φέισα, Μανιάτης και ένας από τους Μασάντο ή Γκρέκο στο κέντρο ενώ στην επίθεση θα βρεθούν οι Αμπντούν, Φουστέρ και Μήτρογλου.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου