ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

«Συμφωνώ με την άποψη του Μπαρτζώκα» (video)

«Συμφωνώ με την άποψη του Μπαρτζώκα» (video) 

09/05/2013

«Συμφωνώ με την άποψη του Μπαρτζώκα» (video)
Αρχηγού (και μάλιστα ΜVP) παρόντος πάσα αρχή παυσάτω! Ο Βασίλης Σπανούλης οδήγησε τον Ολυμπιακό στο φάιναλ-φορ και η Ευρωλίγκα τον ανέδειξε πολυτιμότερο παίκτη της. «Ευθύνη θα είχα ακόμα κι αν δεν έπαιρνα το βραβείο», είπε ο ίδιος μιλώντας στο olympiacos24.gr, λίγες ώρες μετά την παραλαβή του βραβείο του MVP και 24 ώρες πριν τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ. «Πάντα θέλω να βελτιώνομαι, να γίνω καλύτερος και δεν σημαίνει ότι με ένα βραβείο αυξάνονται οι ευθύνες μου. Είμαι αρκετά ώριμος και συνειδητοποιημένος είτε παίρνω, είτε δεν παίρνω κάποιο βραβείο, για να δουλεύω καθημερινά και να βελτιώνομαι».
-Σε σύγκριση με την περσινή πρόκριση, θεωρείς ότι η φετινή συνιστά μεγαλύτερη επιτυχία, λόγω της διαφοροποίησης του ΤΟΡ-16; 
«Σίγουρα, είναι 100% μεγαλύτερη επιτυχία. Ήταν η πιο εξαντλητική Ευρωλίγκα, όλων των εποχών με πάρα πολλά ταξίδια, με πάρα πολλά παιχνίδια. Πολλές φορές βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο και για να περάσουμε στο ΤΟΡ-16 και στην οκτάδα και στο φάιναλ-φορ. Δηλαδή και στις τρεις φάσεις ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο.
-Άρα συμφωνείς με τον Μπαρτζώκα, ότι η φετινή σεζόν σας χαλύβδωσε;
«Απόλυτα. Τέτοιες καταστάσεις μέσα στα αποδυτήρια, όλη η πίεση που περνάμε για να φθάσουμε ως εδώ, σίγουρα μας κάνει καλύτερους παίκτες και πιο δυνατή ομάδα».
www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου